44549
-
#6027 ja igy már értem, csak nem figyeltem melyik kommentre irtad:D -
Gólya #6026 még annál is.... -
Coolfire #6025 Ehhh...látszik,hogy rég játszottam vele.Ilyen szarul néz ki? -
Gólya #6024 "sűrű fejrázás"
ez bizony 3-as -
janika1972 #6023 Szia! Tarts ki,mi is ezekre keressük a választ:))) -
janika1972 #6022 Köszönöm a bókot! -
janika1972 #6021 Nem akarok vitába bocsájtkozni veled,de ez a sims 3-ból való,nézd meg jobban mikor eltávolodik a kamera a végén!Aztán ha nincs igazam kövezzetek meg,elfogadom a negativ kritikát is! -
roticselli #6020 Neked legalább nem fekete kockák a szomszéd házak ! Mindent megpróbáltam amit mondtatok , de nem jött be ! Azért köszi ! -
MIG29 #6019 Sziasztok!!
nekem rengeteg bug van benne
pl:
az egyéni zenét nem lehet hallgatni mert megy de nincs zene
ha születik 1 gyerek nem tud kapcsolatot áppolni mert ölelgtem beszélek hozzá nem emelkedik a kapcsolat
ha 1nél több cégbe szállok be akkor az se fog működni mert nem eleht begyüjteni a pénzt de még átruházni se lehet
a kocsinál nem tom meg addni a tulajdonost
szóval egyenlőre ennyit vettem észre és szeretném kérni a segítségeteket mert így minden kedvem elmegy
előre is köszönöm a választ!! -
Gné Era #6018 Aberrált vagy az tuti:)DDDDD de jót kacagtam rajta.)DD -
Gné Era #6017 Megvan a kieg!!! Olyat kérdeznék ha feltelepítem a mentett állásaim megmaradnak?? Vagy előtte szedjem ki őket a játékból?? -
#6016 Köszi szépen nem szégyelném de tényleg nem én játszom vele.A drivert gondolom cseréljem régebbire ati 4830 1GB van 9.11 driverrel. -
Coolfire #6015 Hát igen,egyre gyérebbek az EA által kiadott gamék.Most már határidőre kell a fejlesztőknek "szállítaniuk".Így nem marad elég idő a tesztelésre,bogárírtásra etc.. -
Coolfire #6014 Prima Game Guide nincs valahol?Mert eddig még nem találtam. -
Coolfire #6013 Jó,akkor várok.De azért látom,lelkesen bújod a külföldi fórumokat is.Nagyon helyes.:)Ha kell a Sims 3 OST,kérlek fáradj át a piszkos topikba.:)) -
Flora2 #6012 Hát nem tudom, egyáltalán nem biztos, hogy megoldja a problémáját. Rengeteg bug van amióta az emberek felrakták a WA-t (meg a patch-et), és egy ilyen "reset" nem biztos, hogy segít, ez csak "jobb híján" próbálkozás.
Nincsenek még tuti megoldások. Az is lehet, hogy tényleg az EA cseszett el valamit. -
Coolfire #6011 Ez nagyon frappáns,a fakuban a helye.Berakhatom? -
Flora2 #6010 Na jó, akkor részletesebben:
bemész a Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/Mods/Packages mappába, és onnan minden package fájl kiszedsz (kivág és beilleszt valami játékon kívüli mappába).
Utána bemész a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3 mappába, és ott találsz négy olyan fájlt, aminek a neve Cache-re végződik. Kivágod őket és biztonságból beilleszted valahova játékon kívülre (mondjuk az Asztalra.
Aztán bemész a Saves mappába és csinálsz egy másolatot valahova magadnak arról a fájlról, ami .legacy-ra végződik. Ez volt a városod állapota abban a pillanatban, amikor ráraktad a WA-t, de még nem indítottad el. Esetleg nagy szükség lehet rá.
Aztán fohászkodj egyet, és elindíthatod a game-et. Ha kicsit lassabban tölt be, az azért van, mert újragenerálja a Cache fájlokat, és ha szerencséd van - de csak ha szerencséd van! - reset-elni fogja a városodat arra az állapotra, ahogy a leltöltögetések nélkül kinézne.
Még ez se garancia arra, hogy helyreáll a város, de ez a minimum, amit meg kell tenni az ügy érdekében.
És még egy tanács, amit tetszésed szerint megfogadsz, vagy nem: sose tölts le olyan custom cuccot, aminél nincs odaírva, hogy World Adventures kompatibilis. Vagy patch-kompatibilis. -
Coolfire #6009 Gyorsító fájlok.
A bekerezett .cache fájlokat töröld,a játék majd generál újakat. -
Coolfire #6008 Az a baj,hogy ez Sims 2 video..:) -
roticselli #6007 Mik azok a Cache fájlok ? -
Flora2 #6006 Kezdd azzal, hogy azt a "néhány egyéni cuccot" kiveszed a játékból, utána törlöd a Cache fájlokat, újraindítás, és akkor is így néz-e ki.
Ja, és a pánikolás biztos nem segít. -
Gólya #6005 huh...elég morbid -
roticselli #6004 Ilyen ... Tudnátok segíteni ??? KÉRLEK !! -
roticselli #6003 -
roticselli #6002 Sziasztok !
A Segítségeteket szeretném kérni ! Felraktam a kiegészítőt és néhány egyén cuccot is letöltöttem ! És amikor elmentettem a játékot és másnap vissza léptem a játékba ez fogadott :
http://images.netbag.hu/20091126/07111014033.JPG
Mitől van ez ? Mit csináljak most ? Tudnátok segíteni ? Nagyon kivagyok akadva , hogy már 3x megcsináltam a családomat és amikor vissza lépek ilyen lesz ! KÉRLEK ! SEGÍTSETEK !!!!! -
#6001 Abban tisztában voltam, hogy nem te követted el ezt!!! Csak a véleményemet mondtam el erről az izéről. -
Christian #6000 -
Christian #5999 azt vettem észre - nem tudom hogy ez bug e, valószínűleg az -, hogy ha megvan már a szarkofág, vagy a titkuk kútja az otthonodban (nálam ennél a kettőnél működik), belépsz a vásárlás módba, pipetta eszközzel lemásolod ezeket a tárgyakat, és belép egy olyan vásárlási részbe, ahol a külföldön fellelhető cuccokat tudod megvenni, pl csapdákat, bármilyen kincset, vagy akár magát a szfinxet -
janika1972 #5998 Pedig benne van a játékban,nem én raktam bele,ez csak 1 példa volt.Véletlenül találtam rá a videóra,mást kerestem.))))) -
#5997 hmm... ez még játéknak is rossz! -
#5996 Hát ezt az egyet ( a kaszást, mint nőmnek?!)inkább kihagyom, akkor inkább valami rongymanci szerűt de ezt nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
janika1972 #5995 Ilyen barátnöt szedjetek fel:
Reaper friend -
janika1972 #5994 Én meg most kezdek belejönni! De azért lekorlátozták a játékot,mert nem tudom ágybavinni az uj szerelmemet,a házasság alatt,pedig szerettem volna ha az egész város nekem hódol,és csak az én ivadékaim nönek fel a városban.Lehet hogy elvállok! -
#5993 a büdös életbe, meg sem lehet tőle szabadulni -
#5992 ettől kapok én is hülyét. felvettem a mukimmal az eye candy perket, erre kikapcsolhatatlanul csillámlik egész nap. ez miért volt jó? -
#5991 azért el lehet vele lenni -
Coolfire #5990 Akkor nem a sims miatt cserélek gépet..:)Egyre több a negatívum.Eddig egy percet sem játszottam vele,de el is ment a kedvem tőle. -
Gólya #5989 aztán hirtelen bilibe ért a kezed... -
Katarina 60 #5988 Álmodj csak királyfi ! :)DD