44549

no-warez.gif
  • banita
    Nekem egy problémám van hogy kell meditálni?
  • dirtlaci
    sry a helyesírási hibákért csak nem látom a bilentyűzetet :D
  • dirtlaci
    hello all az lenne a kérdésem h mit csináljak :helyzett a következő: felraktam a sims3 at happy happy egyszer csak meguntam és letöröltem viszont most megint kedvet kaptam DE nem megy a mentések meg maradtak a dokumentumokban és az a halyzet inditanám bejönn feke ablak s rá 5 mp re kiis kpacsol és no háttérkép és semmi Nem megy:( Pls segitsetek köszi:)
  • Gné Era
    a másik probléma amit már többször észrevettem..odaállítom a csajt főzni..kész a kaja..és nem teszi le a kezéből..a kaját nem látni a kézbe de a kezével tartja..aztán ha kiadok neki egy másik parancsot..akkor minden megy tovább..de a kaja sehol:))
  • Gné Era
    köszi ..ezt kipróbálom..kíváncsi vagyok..majd referálok:)DD de lehet Mike gyorsabb lesz nálam:))
  • Mike at home
    nincs rece? és gyorsabb? akkor kipróbálom
  • angelslie
    Érdekes módon nálam élsimítással iszonyat rondák a növények és akadozik nagyon. Kikapcsolva nincs semmi rece és minden tökéletes.
  • Mike at home
    brrrr
    és nézegesse a recéket?
  • Ladizlav
    Sziasztok! Valaki tudja, hogyan lehet múmiává változtatni a simet? :D
  • rage
    Ha be van kapcsolva az élsimítás, azt mindenképp kapcsold ki.
  • Gné Era
    A problémám a következő..minél többet játszom a játékkal annál jobban akadozik.. Mi lehet a baj?? a Kieget fel sem merem telepíteni mert lassan élvezhetetlen a játék.. esetleg a beállításoknál a játékban kéne átállítanom valamit?? Köszi előre is..
  • werda9510
    Helló.
    Ha lehet egy kérdésem: Nekem az a bajom, hogy a régi SP1-es Vistán fent volt a Sims3. Most újraraktam a gépem és a Simset, és SP2 Vista van rajta. Dokumentumok/Elctronic Arts/The Sims 3 mappán teljesen átmásoltam a régi Vistáról az újra.
    Nah az SP 1 es Vistán mentek a kódok ( bejött a konzol Ctrl+Shift+C-re)
    De az újon (SP 2) nem...

Mi lehet a baj?
    Előre is köszi.
  • Glinda7
    Megoldódott a rejtély. Valamiért nem szeretett engem. Kiléptem a játékból, aztán újra betöltött és utána már engedte. Valami hiba volt biztos. De azért köszi. :)
  • Mike at home
    passz
    el kell tudnod utazni vizumpont nélkül is
  • Mike at home
    még aktiv háztartást sem kell váltani ha csak le akarod őket rakni, vmelyik meglévő házba.
  • Mike at home
    de mégis
    most megint kinullázódtak
    jó ez a program :)
  • Glinda7
    Hű hát akkor én elég körülményes módot találtam arra, hogy, hogy szomszédokat csináljak magamnak. Mert én egy új játékban csináltam meg azt, akit a szomszédba akartam letenni. Elmentettem, aztán visszaléptem abba a városba, ahol a simemmel játszottam. Utána a menüben belementem a Város szerkesztése opcióba, és ott megvoltak azok az emberek akiket a másik játékba csináltam. Rájuk kattintottam, és akkor megkérdi a játék, hogy elhelyezem-e a másolatot a városban. Rámentem arra, hogy igen, és máris ott voltak a szomszédságomban. Ez is egy megoldás. :)
    Amúgy bocs, nagyon nem vagyok még járatos itt, és elnézést ha rossz helyen kérdezem, de feltettem a kiegészítőt. A munkámból kifolyólag el kéne jutnom Franciaországba, de egyszerűen nem engedi. Rámegyek a telefonra (otthonira is, mobilra is), meg a számítógépre, rákattolok, hogy "Utazás"... pötyög a gépen, vagy ugat valakivel a telefonon, aztán leteszi és nem történik semmi. Pénzem van dögivel... Mi lehet a baj? Tudom, hogy kell valami vízumpont is vagy micsoda, de úgy olvastam a segítségben, hogy azt csak ott az alaptáborokban vagy mikben lehet szerezni. De ha én még otthon vagyok??? És nem tudok most tovább lépni a játékban, ezt a küldetést teljesítenem kéne. Segítsetek légyszi! Előre is köszi.
  • atesz25
    köszi megpróbáljuk!
  • angelslie
    Na végre találkoztam a kaszással is.. :D
    Megakartam szerelni a tv-t, aztán hirtelen megcsapott az áram és meghaltam :(
  • Flora2
    Igen, lehet, csak ne "új játékként" csináld a simeket, mert akkor új várost indít nekik. A meglevő városon belül a Városszerkesztés / Aktív háztartás váltása / Új sim készítése menüt használd (vagy ha angolul játszol: Edit Town/ Changing Active Household/ Creating Sims), és akkor ők ugyanabba a városba beköltöztethetőek lesznek a Tálcáról, "egy map-on lesznek".
    Ha utána ugrálni akarsz közöttük, akkor is a Városszerkesztés /Aktív család váltását használd.
  • atesz25
    Hali.Szeretném kérdezni hogy lehet e itt olyat csinálni mint a kettőben hogy megcsinálom a saját simjeimet, majd csinálok új simeket új játék ként akik majd a szomszédaim lesznek.De ez a két család egy mapon legyen.Nem tudom hogy érthető e remélem megértitek
  • Mike at home
    a mentésekről mindig érdemes backupot csinálni
    mert ha beszarik, nem tudod visszacsinálni
  • Mike at home
    nem öregszik ő sem
  • Joybull
    Nálam nem öregednek sem az itthoniak sem aki elutazik, mivel ugyanarra a napra érkezik vissza. Az életszakasz vonal meg a kirándulás alatt az ott tölthető időt mutatja.
    Egyébként előszőr francia honba mentem és ott nem volt probléma, mindenkinek megmaradt az öregedése.
  • Gné Era
    nincsenek letöltött cuccaim..csak a sima alapjáték..de akkor egy mentést csinálok a telepítés előtt..
  • Coolfire
    Tessék átfáradni a másik topikba egy kis meglepiért.:))
  • Joschka
    Jaj, Elnézést! Pedig eszemben volt, hogy oda írom csak közben elfelejtettem.
  • Coolfire
    Pfff....:)
    Nem kell mentést csinálni a kieg felrakása előtt,ha felpatcheled.Mondjuk egy backup sosem árt.:)De elvileg,már kompatibilisek az alapjáték mentései a WA-el.Betölteni a kezdettől fogva be lehetett,csak menteni nem tudott normálisan.Ilyenkor javasolták a mentés másként opciót.Ja,és ki kell az összes hacket,modot etc.. előszőr takarítani belőle,mert csúnyán bekavarhat.
  • Gné Era
    egyébként az aberrált pasitól venném szívesen a választ:)DDDD
  • Gné Era
    Arra nem kaptam választ hogy a kieget ha feltelepítem kell-e előtte mentést csinálnom..vagy megmarad a mentett állás???
  • Coolfire
    Legközelebb írd oda a forrást is!Ez pl. mysims.hu.
  • Joschka
    Most érkezett és talán segíthet!

Patch problémák:

Többen panaszkodtatok arról, hogy a kiegészítő
    megjelenése után azt vagy nem tudjátok telepíteni, vagy
    nem tudjátok frissíteni a játékot, mert régiókóddal
    kapcsolatos hibaüzenetet kaptok. Végre találtunk működő
    megoldást. Nagyon kérek mindenkit, pontosan kövesse az
    utasításokat! Igyekeztem részletesen leírni minden
    lépést. Ha más módosításokat végeztek el, lehetséges,
    hogy nem csak a játékban tesztek kárt. Tehát:
    1. A Start menüben kattints a Futtatásra, ide írd be,
    hogy regedit , majd okézd le. Ha engedélyt kérne, azt is
    okézd le.
    2. Ilyenkor belépsz a
    Rendszerleíróadatbázis-szerkesztőbe, válaszd ki bal
    oldalon ezt: HKEY_LOCAL_MACHINE
    3. A mellette lévő plusz jelet lenyitva válaszd ki azt,
    hogy SOFTWARE.
    4. A mellette lévő plusz jelet lenyitva válaszd ki azt,
    hogy Sims (Ne az Electronic Arts mappáját, simán olyan
    mappát keress, hogy Sims).
    5. A mellette lévő plusz jelet lenyitva válaszd ki azt,
    hogy The Sims 3.
    6. A jobb oldali panelen találsz olyat, hogy SKU, arra
    kattints kétszer.
    7. A feljövő ablakban Az Alap maradjon Hexadecimális, és
    az Értéket kell megpróbálni átírni, előfordulható
    értékek: 1-től 7-ig. Nálam a 2-essel megy. Valamelyiknek
    jónak kell lennie, az a lényeg, hogy az alapjátéké és
    majd a kiegészítőé megegyezzen.
  • Christian
    elég kellemetlen lenne ha elmennél 15 napra nyaralni, és mire hazamész kihalna a családod :)
  • Christian
    telefonhívásnál van egy olyasmi hogy barátok hívása/következő ellenfél kihívása
  • phoenix1
    Ezt eddig igazán nem is vettem fel, de tényleg elég furcsa, mert lényegében akivel nyaralsz az ugye öregszik, akik meg otthon maradnak azok pedig nem.
  • Joybull
    Nálam meg pont most kezdte el kinullázni az életszakaszt. Nem családosan, hanem egyedül elmentem kínába az apuka és a gyerek is külön külön és mikor visszajöttek mindenki kezdte az elejéről az életszakaszt. Most elküldjem anyut is?
    Tudtok valami megoldást, vagy várjuk a javító pecsétet?
  • kem001
    Hali
    Kínai feladatokat csinálom és utolsó feladat a 3. vízum eléréséhez az, hogy nyerjek megy egy tornát. Na de hol tudok egyáltalán jelentkezni rá?
  • Flora2
    Köszi! (Bár mindenki így visszajelezne...)
  • atesz25
    Nos a sims3 kiegben jelentkező problémám, mikor is piros kockák jelentek meg a nyaralásnál.Megoldodott ugy néz ki.A megoldást nálam az jelentette hogy kivettem a pucérság modót.És azóta nincs baj vele.Azért osztom meg hátha másnál is megtörténik majd.
  • Mike at home
    érdekes dolgo történt
    az eye candy miatt régebbi mentéssel kezdtem újra
    ugyanúgy elutaztak, gyűjtötgettek pontokat, érméket, de most nem nullázódott ki az életszakasz csík, mint előzőleg
    ezek szerint egy jó kis utazás még sem fiatalít mint azt hittem