44549

no-warez.gif
  • hackney
    sziasztok!

házak helyén kék kocka dologgal tudott már valaki valamit kezdeni? Megőrülök tőle. Folyamatosan így ment, hiába kezdek új játékot.
  • Joschka
    A piacon, ha kicsit felűről nézed van egy bolt. A boltos pontosan a pénztárgép előtt áll legalábbis franciaországban így van. Na, őnála veheted meg a sátrat, a konzervzuhanyt és a szárított kaját is. Ha játék romlandó holmit jelez az eszköztárban: halat, tojást, húst azt azonnal add el neki. Így te legalább megszabadúlsz azoktól.
  • Gné Era
    na..most egy fokkal jobb lett..kilépésnél nem kell várni 10 percet..még mindig akad néha..de már nem olyan szörnyű..de ezt a lapozófájlos 4 gigát még kipróbálom..hátha..a másik dolog..ti nem tudom hogyan etettétek a simjeiteket..én mindig felszolgáltam egy csomó kaját..így aztán ha valaki éhes volt..csak rákatt a hűtőre..és egye meg a maradékot..mióta felraktam a kieget..1 nap alatt megromlik minden..állandóan bűzlik a hűtő..ja..hol lehet sátrat venni,szárított kaját meg a konzerzuhanyt???? mert azt írja hogy a piacon..de a piacon csak kajás sátor van meg könyves meg ereklyés..a kereskedőtől meg csak ilyen ijedés elleni szérumot tudtam venni..
  • Coolfire
    Meg egy jóféle defrag progival(perfectdisk,O&O etc)ami tud boot-time-ot,le is töredezettségmentesíteni.
  • Ladizlav
    Sziasztok! Valakinek sikerült már múmia simet csinálni? Úgy tudom hogy ez lehetséges, csak egy elátkozott szarkofágban kell aludni. Hát én az összeset kipróbáltam ami csak létezik szerintem, mégsem jött be :S. Valaki válaszoljon pls! Előre is köszi!
  • Mike at home
    na alakulnak a dolgok

lesznek itt még normális kinézetű simek

• rage
    Tegye úgy, ahogy Mike mondja.
    Így a lapozófile bőven elég lesz, ráadásul nem kell a Winowsnak újra és újra létrehoznia. Ettől a rendszer (s maga a játék memóriakezelése is) gyorsabbá válik.
  • Mike at home
    de NE állítsa úgy!
  • janika1972
    De ugy is lehet állitani,hogy a Windows kezelje a lapozófájl méretét.
  • Mike at home
    vedd a lapozófile méretét statikus 4 gigára (4096-4096)
    my computer-properties-advanced
  • Mike at home
    peggyzone cuccokat próbálta már valaki?
  • rage
    Azt csináld még, hogy keresd meg a mentéseket tartalmazó mappát.
    Gondolom, emlékszel arra, milyen néven mentetted el utoljára a játékot.
    Annak létrehozott egy külön mappát.
    A Saves mappán belül csak ezt a mappát hagyd meg (vagy ha több mentésed van, amit azóta csináltál, azokat is) minden mást törölj ki.
    Azok is lassítják a betöltést ugyanis (ismert hiba)
  • Gné Era
    egyszerűen már nem élvezhető a játék..pl Kínát vagy 10 percig tölti be..a helyszíneknél is várni kell vagy 10 percet mire betölti a dolgokat....kilépni a játékból is nagyon nehezen lép ki..még ezt a windows beállításokat megpróbálom..köszi
  • Gné Era
    köszi..erre már rájöttem..nagy segítség volt..köszönöm..
  • rage
    Most majd töltsd vissza azt a játékállást, amit elmentettél, s innentől ismételten használatod a rendes mentés funkciót.
  • janika1972
    Szia! Azt a Windowsban be kell állitani,hogy mekkora legyen a virtuális memória mérete(lapozófájlnak is Valószinüleg nem jól vannak megadva a paraméterek.Itt van 1 segitség:
    Lapozófájl mérete
  • Gné Era
    így sikerült mentenem..most akkor ezentúl mindig így kell menteni?? és mindig új névvel??..egyébként meg rohadt lassú..mire kilép a játék vagy 10 perc..és mikor kilépek a virtuális memória minimumát túl alacsonynak írja..és a játék is akadozik..megőrülök már tőle:)) így nem lehet játszani..
  • rage
    Ments úgy, hogy mentés másként
    S adj neki új nevet.
  • Gné Era
    ez a verzió sem működik...
  • Gné Era
    nekem egyik mentés sem működik..mindegyiknél ezt a 16-os hibakódot hozza ki..2.2-es pats-ot sem engedi felrakni..annál már a felrakásnál hibát jelez..
  • janika1972
    Úgytudom a legujabb javítás,az 1.7.9-es,pont ezt a hibát javitja ki.))
  • hollófernyiges
    Ez nekem is előjött de a sima save helyett a save as.. működik.
  • Gné Era
    segítség kéne...felraktam a kieget..és nem tudok menteni..a mnetésnél kiírja hogy 16-os hibakód..a redmae fájlba csak 15-ig van hibakód.. mi lehet a hiba?? segítsetek kérlek..
  • v43 001
    Helló! Képeket rakjatok be róla pls, mert lehet meglepem magam vele karácsonyra, most úgy is le van értékelve. :D Köszi!
  • Flora2
    Na jó, életszerű, de az RPG-kben, amit utánozni próbálnak most a WA-ban, a dungeon-ok mindig újrareset-elődnek. Meg az ellenfelek is. Különben ott sétálgatnál a karaktereddel az Oblivionban vagy a Fallout-ban egy kihalt, leölt holttestekkel teli, ellenfelek nélküli világban.

Úgy hallottam, nem csak a csapdák nem reset-elődnek a WA-ban, hanem a múmia (múmiák?) sem - tehát ha egyszer megvolt a múmia-feltámadás egy sim-ednek, a többinek már nem lesz meg.
  • Mike
    Rage hívta fel rá a figyelmemet, hogy az milyen, hogy ha már valamit felfedeztél X-szel, akkor ha Y is csak a végeredményt látja
    ergo egy idő után nem marad semmi
    ami mondjuk életszerű, de a játékot eléggé behatárolja
  • Mike
    szerintem alkalmazásvezérelt
  • Christian
    küldetés által lehet csak bejutni oda
  • Starbuck
    Sziasztok,

tudna valaki abban segíteni, hogy a Mennyei Béke Templomában (Kína)hogyan lehet megszerezni a kulcsot? Amiket találtam ott félhold alakúakat, azokat felhasználtam, de nem erre a kulcsra szól a küldetés. Viszont van még egyetlen egy szoba, ahová semmilyen módon nem tudok bemenni, és szerintem abban lesz a kulcs. Már próbáltam a varázsport is, de az sem mutatott titkos ajtót. Már mindent átnéztem/begyűjtöttem/hatástalanítottam, de semmi. Tudja valaki, hogyan lehet bejutni abba a szobába?

Köszi
  • laaj
    Hali!
    Kéne 1 kis segítség a sims 3 frissítésénél, a probléma: h amikor a patchat akarom felrakni, azt írja h a régiókód hibás!
    Hogyan tudnám ezt a problémát megoldani??
    Kérlek segítsetek, előre is köszi!!!
  • rage
    Hogy van neked beállítva a videokártya driverében az élsimítás?
    Alkalmazásvezérelt vagy erőltetett (Forced) élsimítás?

Mert szerintem itt kell keresni a kérdésre a választ.
  • Mike at home
    pl. hogy néz ki a hűtőn az ív? kikapcsolva tök recés
  • angelslie
    Ez elég érdekes akkor, nálam meg kikapcsolva tökéletes minden... akkor hogy is van ez?
  • dirtlaci
    ugyan ugy nem megy:( a patcheket honan tudom elszedni 1 helyről már kerestem de nem találtam :S
  • Mike at home
    kipróbáltam az élsimítás kikapcsolását
    egyrészt minden tök recés, undorító
    másrészt semmivel sem lett gyorsabb
  • Mike at home
    tedd át a mentéseket máshová, tegyél fel minden patchet,
  • Shiwo
    hali
    kìnàban kaptam egy olyan küldit, hogy valami csàvòval kellene gyakorolnom (elvileg sim fut)
    a gond az, hogy hiába látszik a feje a tèrképen,látszòlag èpp nem érne rá, vagy valami ilyesmi...3 napot is vártam, de semmi...odaküldtem a lkására a simem,akkor tudtam vele haverkodni, most már barát..öklözni is enged,párszor jól ki is kapott a simemtöl, mert már 10es sim fuja volt mikor megkerestem (lehet ezvolt abaj?) gyakorlás opciòt azomban még vèletlenül sem ajánlott fel..~.~

mi lehet a gond vagy hogy lehetne teljesìteni ezt a kalandot?
    amùgy fent a legùjabb patch

ui:bocs ha kimaradt szóköz vagy elírtam valamit,csak most telóròl pötyögök,és tapival macera visszapozícionálni
  • Gné Era
    Hát nekem az élsimítás eleve ki volt kapcsolva.. Tehát ez a gondom nem oldódott meg..Viszont az iso fájlomon ott csücsült egy kibaszott trójai..hogy rohadna le a keze mindnek aki ezeket kitalálja...
  • dirtlaci
    akk nem tudtok segíteni :( :?
  • vica0523
    El kell érni a harcművészetben asszem az 5 szintet, és a simre kattintva lesz ilyen opció.