44549

no-warez.gif
  • kem001
    Régi elmentéseimet betölti rendesen, de az utolsót kék telkekkel tölti csak be...
  • Shiwo
    mondjuk nem tudom, minek egy baromi nagy sátor, miért nem elég neki egy hálózsák.. volt, hogy valami olyan részre kerültem, ahonnan visszamenni akkor épp nem lehetett, a sim totál fáradt lett, többször összeesett (persze ki nem aludta magát akkor sem) a sátor meg nem fért el sehova se..és persze szarkofág se volt... a továbbjutáshoz meg csákányozni kellett volna, amihez fáradt volt...egyedüli megoldásként befejeztem a nyaralást

amúgy a meditatív álom nevezetű jutalomról mik a tapasztalataitok ? én nem vettem észre, hogy kevesebbet kellene aludnia vagy hogy jobban bírná a strapát..
  • kem001
    Elvileg a piacon tudsz venni
  • Coolfire
    Már tudok csákányozni.Szereztem is vízumpontot,meg egy csomó szir-szart.:)
    De sátrat még mindig nem találtam Kínában.
  • Joschka
    Akkor sem tudsz egyébként a simel semmit sem kezdeni, amikor nagyon réműlt.
  • Joschka
    Egyébként amint mondtam a sátor-csákány összefüggés csak egy kósza gondolat volt a részemről.
  • Joschka
    Akárhol. Egy szabad területen.
  • kem001
    Talán még van remény. Találtam egy biztonsági mentésmásolatot, amit 3 mappa előtte készítettem :D
  • Gné Era
    nekem nem volt sátram Kínában..a kőkupacot mégis engedte széttörni..bár egyszer azt írta ki hogy a simem túl fáradt a kőkupac széttöréséhez..de akkor pirosban volt az alvásigénye:)))viszont a sátrat azt hol lehet felállítani??
  • kem001
    Nálam is 2 gyerek, felújított ház. Utolsó elmentésem meg az volt, amikor még csak 1 gyerek volt...
  • hackney
    detto
    plusz két gyerek, és saját építésű ház, egyedi udvar és minden. több órai munka.
    viszont a mostani házat elmentettem családostul, így tudok új játékot kezdeni. De már azt is rosszul menti.
    le kell kapnom mindent attól félek :-( elég szomorú hogy az EA ilyen vackot enged ki, de konkrétan más játéka is használhatatlan. A NFS shift-el a párom játszana, ha tudna, de kifagy a fenébe
  • kem001
    Nálam az helyén is az lett. Csomó munkám odaveszett így... Karrierjének csúcsán volt, nem is beszélve a jártasságokról...
  • hackney
    már én is új játékot kezdtem. tele vagyok biztonsági mentésekkel, de ez a játék is tönkre ment, pedig most töröltem a package fájlokat. Ja és ami a legszebb, hogy ami eddig normálisan bejött régi mentés, már az is kék telkes. És még mázlim van, hogy az én házam helyén nem lett ilyen. A legelső játékomnál a saját házam is kékült...
    tele a hócipőm
  • kem001
    Érdekes, ha új játékot kezdek akkor nincs kék telek gond. Kár, hogy háztartásomból nem csináltam másolatot, csak régebben :S
  • Joschka
    Sötét kék a 'Távolítsa el' szöveg vagy világos kék. Ha sötétkék, akkor aktív, tehát a sim akkor neki is állna elvileg a csákánnyal. Csak nem tudom, hogy nincsen e a probléma összefüggésben azzal, hogy nem vettél e sátrat... bár ez csak egy gondolat részemről. Vannak ugye olyan ajtók hogyha rákattintasz a menjen be szövegre de a szöveg világoskék, tehát inaktív, vagyis még nincsen feloldva.
  • Mike at home
    videokártya probléma
    vagy driver, vagy hardver
  • iffilyn

Ja így jobban látszik a kép:)(remélem)
    És köszi előre is a válaszokat meg a segítséget!
  • iffilyn
    Sziasztok!
    Feltettem a sims3at a gépemre, és először el sem indult,folyton lefagyott...:(Aztán beállítottuk a videokártya hűtését, és utána a lefagyás problémát kiküszöböltem...,de jött 1 másik...:(Mikor el kezdek játszani vele a kép elkezd csíkozódni!
    x1950 pro videokártyám van, lehet nem bírja el?Vagy esetleg driver hiba(bár a legújabbak vannak fent)?
    Ilyen a játék kép:

http://img402.imageshack.us/img402/653/simsp.png
  • kem001
    Hát ez az... Amióta kijött a kiegészítő csak gond van vele.. Nem elég, hogy egyéni zenéim nem szólnak de még ez is itt van.. Pedig ez a kedvenc játékom, de kezd a kedvem teljesen elmenni tőle...
  • Flora2
    A sims3pack kiterjesztésűeket és az EA Exchange-ről letöltött cuccokat mindenhol biztonságosnak mondják. A package-ekre kell figyelni.
  • Flora2
    Teljesen együttérzek, én szinte alig merek játszani vele emiatt, nehogy nálam is előjöjjön, ráadásul letölteni sem merek szinte semmit, amióta a WA fent van; külön "Teszt várost" tartok fenn külön mentésként, ez szerintem is röhejes.
  • hackney
    Köszönöm!
    Már mondták ezt a letöltött cucc dolgot, ki is töröltem az összes packege fájlt a fenébe. De úgy látszik a sims3pack kiterjesztésűek se tetszenek neki. Próbáltam kiszedni a nem hivatalos cuccokat, töröltem is, és nem találom a download mappában sem, de a játékban meg benne van. Gondoltam hátha valakinek van jobb ötlete, de ezek szerint tényleg csak az a megoldás, hogy törlöm az egész játékot, és mindent előről kezdek.
    És reménykedem hogy a hivatalos store cuccoktól nem produkál ilyet. Ha mégis, akkor vagy leszedem az új kieget a fenébe, vagy visszapártolok a 2-höz, az legalább működik
  • kem001
    Nálam is előjött a kék telek bug.. Ilyen nincs, semmi kedvem megint az egész játékot újrakezdeni az elejéről, ráadásul még telepítsem újra is.. Ez már röhejes...
  • Coolfire
    Hát ez nagyon jó hír...Akkor repülnek a savek.
  • Flora2
    Országonként 6 sírkamrát!!? Akkor ugye tudod, hogy más simed labdába se rúghat majd, hiszen a sírcsapdák nem reset-elődnek, tehát ha a simed felfedezi az összeset, a többi sim-ed később már csak max végigsétálhat a már felfedezett helyeken?
  • Coolfire
    Oda kell mennem.Igaz felfedeztem még egy feladat nélküli sírkamrát is,ahhoz nem volt még kulcskövem.Itt vmi. gáz lesz a csákányozással.És pont a nagy felfedező életcélt választottam,ami teljesítéséhez országonként 6 sírkamrát kell felfedezni.:)
  • Coolfire
    Nekem semmit sem csinál.Na mindegy,majd próbálkozom tovább.
  • Flora2
    Lehet, hogy úgy véletlenül mészkálsz arra, és nincs arra a helyszínre aktív quest-ed? Sok opció a földalatti dungeon-okban csak aktív quest esetén aktiválódik. (na ezt jól megmondtam...) :)
  • Joschka
    Én rákattintottam a kőkupacokra utasítva a simet, hogy csapkodja széjjel azt. Erre előkapta a csákányt azt zutty! addig ütötte vágta, amíg az elnem tűnt onnét, úgyhogy nem kell csákányt venni sehol, hamég franciaországban vagy. Eléggé messze jutottam előzőleg, csak mivel nálam voltak egyéb bonyodalmak így előről kezdem a francia részt is. Ha valakinek kell segítség szóljon.
  • Coolfire
    Az addig ok,de nem csinál semmit...
  • Coolfire
    Én csak a rendszer és lapozófájlra gondoltam.:)Az pedig pár gigától nem több.Azt mondják a hozzáértők,hogy elég lefixálni a kétszeresét a fizikai ramnak virtuális memóriának.Az pedig nem sok.
  • Flora2
    Nem.

Az ezzel foglalkozó topicok 90%-a azt mondja, hogy letöltött cuccok okozzák (főleg tárgyakra, bútorokra, növényekre gyanakodnak). A maradék 10 % állítja, hogy újrakezdte a játékot (reinstall) minden letöltés nélkül, és így is bekékültek a telkei, tehát EA bug lehet.

Mivel ha egyszer bekékült a város, onnantól nem lehet vissza-reset-elni, jelenleg az egyetlen út, hogy hagyod a fenébe a mentéseidet, és reinstall, és onnantól az új játékba csak olyan letöltött cuccot teszel be, amihez odaírja az alkotója, hogy 1.7.9/2.2.8 (legújabb patch vagy WA) kompatibilis.
  • Mike at home
    többféle kereskedő van
    a general store-ban lehet megvenni mindent
  • Mike at home
    rá kell kattintani :)
  • Mike at home
    az pedig nem normális
    dobd ki a hűtőt, és vegyél másik! tipust
  • Mike at home
    töredezettségmentesíts te, mondjuk fél terabájtot
  • Coolfire
    Én sem találom...igaz csak tegnap du. kezdtem vele játszani.
  • Coolfire
    Nagy nehezen rájöttem,hogy a szobrokat kell tologatni/húzogatni.
    Viszont a kőkupacokat nem tudom eltakarítani a kapcsolóról.Lehet valahol csaákányt venni,vagy szét kell sim fuzni?
  • Gné Era
    Ja egyébként köszönöm az eddigi segítségeteket:))Tudok simsezni..hurrá:)D
  • Gné Era
    nem az eszköztárban romlik meg gyorsan..hanem a hűtőben..miután megcsinálta elteszi a maradékot..de a hűtőben már másnap megromlik..egyébként egyiptomban megtaláltam a vegyeskereskedőt akinél sátrat meg a zuhanyt megtudtam venni..csak Kínában nem találtam..