44549

no-warez.gif
  • Hugicka99
    Elnézést a hülye kérdésekért, de nem vagyok ilyenekben gyakorlott... A Mods mappát hol találom?
  • Flora2
    Szóval nem csináltad még. Nem, nem tűnnek el.

Ha kipucoltad a Mods mappádat (minden játékmenet-modot vegyél ki és főleg a bútorokat, kisebb dísztárgyakat; hajak-ruhák-tapéták maradhatnak), vágd ki a Dokumentumok/EA/Sims3-ból a 4 db Cache-re végződő fájlt, tedd ki az Asztalra, ha így biztonságosabbnak érzed. Így indítsd újra. Nem biztos, hogy megoldja a gondot, de ez a minimum kezelés, ha gond van. Ha ettől megjavul, az egyik letöltésed volt a bűnös.
  • Hugicka99
    ömh... de ha kitörlöm a cache-ket, akkor nem fognak eltűnni a szomszédságaim?
  • Flora2
    Letöltögetünk, letöltögetünk (anélkül, hogy csekkolnánk a kompatibilitást)?

Az első ilyenkor, hogy pucold ki a Mods mappát és ürítsd a cache-eket. Hátha az segít. (Ha már megtetted, bocs.)
  • Coolfire
    Megkrekkelted,hackot raktál bele etc..Mert patchelni tudja,másképp nem engedte volna a WA-t feltelepülni.Valami most bekavar.
  • Coolfire
    Jó lett?
  • iffilyn
    köszi a segítségeket!
  • Mike at home
    bug
    ennyi
  • Hugicka99
    Sziasztok! Kérlek segítsetek!
    Már egy jó ideje játszom a világ körül kieg-gel, és mostanában eléggé sok hiba jelentkezett.
    1: az egyik simemnek amikor hazautazott, eltűnt az összes kapcsolata a kapcsolatok panelről
    2: amikor két sim beszélget vagy ilyesmi, a bal felső sarokban a kapcsolatmutató teljesen piros, és nem ír ki semmit sem.
    3: amikor kilépek a bútorozásból vagy az építkezés menüből, a kamera először eltávoloduk három pontra, aztán visszaugrik a simemre
    Már próbáltam patch-eket felrakni, de a gépem mindig kiírja, hogy hibás az állomány.
    Légyszíves segítsetek!
  • Joschka
    Azt írtad, hogy régebben még működött. Ha videodrivert is cseréltél közben, akkor rakd vissza régit, de ha nem, akkor próbálj meg te is egy másikat. Ha mást nem akkor azzal, amit a kártyához kaptál, mikor azt vetted. Mert, ha addig jó volt és most meg hülyéskedik valami, akkor nem a kártyád a bűnös. De az is lehet, hogy úgy raktad fel a drivert, hogy előtte a régit nem távolítottad el... na ez is bekavarhat. Tehát úgy válts másik driverre, hogy ami most fennt van azt távolítsd el előtte.
  • Csuki00
    4770-esem van
  • Joschka
    Ja, vagy a gyári lemezt, csak előtte azt a drivert, ami most fennt van azt távolítsd el!
  • Joschka
    Láttam a képet és eléggé ramaty, amit lead. Most olvasom, hogy a kártyádat támogatja a játék pedig. Hát próláld meg egy másik a legutolsó előtti video driverrel hátha bejön...
  • Coolfire
    A videókártyádnak biztos hogy semmi baja.Próbálgasd a Catalystokat hátha valamelyikkel megy,vagy használd azt a drivert amit a vga mellé adtak.Nekem a 9.3-assal megy.
  • iffilyn
    hello!
    nekem asus-om van x1950 pro, és pár hozzászólással korábban belinkeltem 1 képet is!
    Esetleg nálam is a videokártya az ami nem bírja el?
  • Joschka
    Ha esetleg van egy új driver előtti verziód, akkor azzal is megpróbálhatod.Hátha...jó lesz azzal. Bár azt nem írtad, hogy NVidia kártyád van e?
  • Csuki00
    Sziasztok!

Van egy kis gondom a simsel.... Szomszédságba a házak kivételével minden fekete. És ha állítok a beállítások menüben nem jegyzi meg. Mindenből a legfrissebb driver van fenn. Régebben ez nekem működött... csak újra raktam a gépet aztán most raktam fel a kiegészítővel együtt.
  • Coolfire
    Van fent netframework?Mert az kell a launcher tökéletes működéséhez.
    Itt a link hozzá.Próba szerencse.:)
  • zsuzsispain
    hát sajnos nem tudom,mi a probléma...ha tudnám az jó is lenne:S
    most annyival jobb a helyzet,hogy megtudtam nyitni a játékot,de kiírja rendszerüzenetbe a gép:hogy alkalmazáshiba-sims3 launcher!
    hogy értsétek,játékban pl,sims3ból volt egy családom,többet nem engedett csinálni.nem tudok rámenni a +jelre....
    és most h megvettem az újat,itt is csak ezzel a családdal tudok játszani:(
    ha ezt a családot törlöm,akkor csinálhatok egy újat,de csak egyet!!
    szóval a launcherbe van vmi baj,de ahhoz nem értek semmit:(
    így esetleg tudtok segíteni?:S
  • kem001
    Na végre egy jó hír: 2010 vége efelé jön a Sims 3 Playstation 3-ra, XBox 360-ra, WII-re és NDS-re
  • Coolfire
    Egy kicsit érthetőbben,ha lehetne..
  • kem001
    Kék telekre újratelepítésen kívül nincs más megoldás esetleg?:S
  • Mike at home
    egész pontosan mi a probléma?
  • Mike at home
    meg egy szinttel feljebb ott a vegyeskereskedő
    nem gondoltam volna, hogy ez ekkora kihívás lesz sokaknak
  • Mike at home
    semmit
    mindezt 3,5 gigabájtban
  • zsuzsispain
    sziasztok!
    én nagyon el vagyok keseredve,mert megvettem a legújabb kiegészítőt,de meg sem engedi nyitni!!!:(:((((
    a sims3-mal sem tudtam egy idő után játszani:alkalmazáshiba-sims3 launcher:azt írja ki..azzal van vmi gáz...
    és mivel ez a kiegészítője a cd-nek,erre is "átment",úh semmit sem játszottam vele:(((((((((
    valaki segííítsen könyörgöm!!!!!ezer hála és köszönet előre is!!!vagy ide vagy [email protected] címre!köszööönöm
  • Joybull
    Kinában a piacon van a sátort áruló is, csak amikor a piacon vagy fel kell kapcsolgatni a ház ikonnál mintha emeletre akarnál felmenni mert az utolsó bolthoz egy lépcső visz fel és alapból nem látszik.
  • kem001
    alapautókat sem engedi
  • kem001
    hiába.. bárhova teszem nem jó..
  • Flora2
    Nehogy már ezért újratelepítsd. Nem segít, ha törlöd a kocsibeállót, és újra lerakod, vagy máshova rakod le?
    Vagy ha az autó bug-os, akkor új autót se enged lerakni? Nekem akkor volt ilyen hiba, ha inventoryból akartam kihúzni az autót a bejáróra. Ha vásárlás módban vettem egy újat, azt engedte.
  • Flora2
    Akkor most kapsz tőlem egy új kínai küldetést: találd meg a vegyesboltot. Jutalom: bevásárolhatsz.
  • Flora2
    Na gondolhatod, hogy kiakadtak ezen az emberek, amikor elhangzott ez a bejelentés a hivatalos Sims3 fórumon. (Ha valaki nem hiszi, belinkelem, de azt tőlem külön kérni kell most.)

Egész pontosan nem a kalandok fogynak el, mert a küldetések (amikre rákattintasz a hirdetőtáblán), azok meglesznek, és a hozzájuk kapcsolódó tárgyak újratermelődnek a sírokban. Ami nem termelődik újra, azok a csapdák: tehát ha kinyitottál egy titkos ajtót, hatástalanítottál egy tűzcsapdát, elszabadult valahonnan egy múmia, stb., azok úgy maradnak. Tehát ha egy új sim újra megkap egy küldit, akkor - állítólag - csak végigsétál a végig nyitott sírbolton.
    (Én még nem jutottam el odáig, hogy egy új simmel új utazást kezdjek.)
  • dirtlaci
    hello all az lenne a kérdésem h mit csináljak :helyzett a következő: felraktam a sims3 at happy Ment full grafon semmi szaggatás ment normálisan egyszer csak meguntam és letöröltem viszont most megint kedvet kaptam DE nem megy a mentések meg maradtak a dokumentumokban és az a helyzet inditanám bejönn fekete ablak s rá 5 mp re ki is kapcsol és no háttérkép és semmi Nem megy:( Pls segitsetek köszi:) Meghálálom
  • janika1972
    Jól láttam,hogy a Sims 3-hoz megjelenik az elsö cuccok lemez? A honlapon rajta van:Sims 3 Luxuslakás cuccok.)))
  • kem001
    Megint újratelepítés lesz úgy látom, mert már a járműveket nem hajlandó kocsibeállóra tenni. Azt írja: nem ütközhet más tárgyba
  • Gné Era
    Kínában én sem találtam..Egyiptomban van vegyeskereskedés ..nála van konzervzuhany,szárított kaja,és sátor is..Kínában csak 3 boltot találtam.. egy kajásat,egy könyveset meg egy ereklyést..
  • Gné Era
    ha felfedezem az összes sírkamrát a család többi tagjának már nem lesznek új kalandok?? ez olyan hülyeség lenne nem?? akkor ők mit csinálnak Kínában??
  • Gné Era
    ugyanezt akartam megkérdezni..én sem vettem észre hogy nehezebben fáradna tőle vagy kevésbé lenne álmos....a másik dolog..vettem még anno a boldogságpontjaimból azt a kódolós gáztűzhelyet..a kajából többet csinált..miután a kieget feltettem megjelent a sütőnél egy új funkció..felülírás..nem bírok rájönni miaz..hiába kattintok a felülírásra nem történik semmi..a hamburger hamburger marad..valakinek van ilyen sütője??
  • Gné Era
    de igen..a különleges kereskedőnél lehet venni az ősi pénzérmékért mindenféle dolgot..na nála vettem ilyen bátorságitalt..sőt..múmiaeledel is van ..azt ha odaadod a múmiának nem támad meg..több dolgot még nem bírtam venni mert vízumszint is kell hozzá meg hát egy csomó ősi érme..
  • Joschka
    Na, akkor végre már haladsz előre a nagy-nagy-nagy sötétben, ugye?! vaaaaagy mégsem?