44549

no-warez.gif
  • Bal0924
    Hello!

Hogy tudok rész venni a Harcművészetek tornáján?(Kína)
  • Hugicka99
    Nincs a simednél illanópor? Vagy ha ez sem megy, akkor van egy kód, ami visszaviszi az alaptáborba vagy a nyaralóba. És egyszer jónéhány tűzcsapda közé szorultam be így.
  • Joybull
    Oldalt van egy fáskamra, onnan nyílik a földalatti komplexum
  • Blinkye
    Hali. Egyiptomban az egyik küldetésnél valami Moucius vagy kinek a számitógépszobájába kell tenni cuccot egy ládába.. el is mentem a jelölt emberhez és nincs számitógép szoba.. még csak szgép sem :) Valami főhadiszállásról irogat de ez egy ház ahova a küldi mutat. Esetelg valaki megcsinálta már?
  • Joschka
    Kínában!
  • garimaldi561
    hol találom azt a legendás kínai fegyvert amellyel szét tudom zúzni az egyiptomi piramisokban lévő nagy sziklákat???
  • Coolfire
    Passz...Esetleg Ambrózia?
  • ricske95
    nekem 1 ojan kérdésem lenne hogy mikor telepíteni akarom a sims 3 a világ körlült akkor azt írja ki hogy frissitsem rá megyek hogy ok majd nemsokára azt írja ki hogy a nemtudja frissíteni és hogy telepítés nemfojtatható pls segítsetek
  • Joschka
    Van a gyerekkel is kapcsolatos játékmentésed? akkor esetleg. De még lehet rá valakinek egy kolosszális ötlete! Nem tudom, visszafelé játszani... Itt mindenki csak öregszik, de fiatalodni azt má nem!
  • Mike
    hogy tudnám visszafiatalítani a gyereksimemet az "életcsíkja" elejére?
  • Joschka
    Érdekes, nálam a XP SP3 1GBájt memóriával a játék szélsebesen fut. Pedig a tiéd az enyémhez képest durva erős gép!
  • Imperat
    Nem baj. Nekem ez nem kell. Testvérem és apám szívják a véremet, hogy csináljam meg. Apám mert a tesóm hisztizik, a tesóm mert játszani akar. Én meg dolgozni szeretnék, vagy filmetnézni nyugisan... dehát a karácsony általában ebből :) Mind1. Köszi a tippeket mindenestre.
  • Coolfire
    Csak google kellett volna..
    http://www.modthesims.info/download.php?t=344221
  • Joschka
    Akkor passz, nem tudom, hogy mi a gépeden a gond!
  • Gné Era
    ez a Pangu fejszéje már másodszor szívat meg..miután megszereztem és elvittem a pasinak valami ereklyét kér..de mire felderítek 5 kútat meg átmegyek 10 tűzcsapdán a simem annyira fáradt hogy a sziklát nem tudja széttörni és a sátrat sehol nem tudom kitenni..tököm tele..valami ötlet?? visszafelé meg nem enged menni..
  • Imperat
    Hát nemtudom. De azért mert valamit 86x-re írnak annak mennie kellene 64x-esen is. Ráaádsul mielőtt a kiegészítőt felraktam tökéletesen működött. De gondoltam, hogy adok egy esélyt neki, és mivel a gépen van egy régi xp-is arra ráraktam. Azon kopp ugyan ezt tapasztataltam a kiegészítővel. Ahogy megnéztem a régebbi verzió a sims3-ból a rendszer erőforrásának így is lefogllata a jelentős részét, de a kiegészítő mindent felzabált. Az xp csak 3gigáig látja a memóriát, többek között ezért nem éri meg nekem 32-es rendszereket használni 4 giga rammal. És xpn bizony még egy hibaüzetenet is dobott, hogy elfogyott a memória. Na most 7-esen amíg eddigy megevett 1,2-1,5 gigát most megeszik 2,4-et vagy többet. Tehát inkább az aluloptimalizálással van a gond. Nem véletlen, hogy a kiadó ontja hozzá a patcheket.
  • Hugicka99
    És hol tudom letölteni?
  • Coolfire
    Igen az.
  • Hugicka99
    Csak ki szeretnék próbálni valamit. :)
    És ez egy hack, vagy micsoda?
  • Joschka
    Hogy ez hová akar ennyire sietni?
  • Coolfire
    Miért ne?Ez nem warez.Egyébként van olyan,hogy Super Speedy Skill Books V4.Veszel egy jártasságkönyvet,elkezded olvasni,s rögtön 10-es lesz az adott skill.Csak azt nem tudom,így mi értelme van..
  • Hugicka99
    Sziasztok!
    Nem tud valaki olyan kódot, amivel gyorsan lehet fejleszteni a képességeket? Lehet, hogy ezt nem ide kéne írnom, de a Warez témánál már 3-szor írtam, és senki sem válaszolt...
  • janika1972
    Amugy ezen az oldalon megtalálod ami neked való patch kell,mindig a 00107 végüt keresd!sims 3 patchek
  • janika1972
    Akkor menj át a warez topikba,ott segitenek neked!
  • kery1990
    Nem eredeti :S
    Amúgy ezt a számor írja: GameVersion = 1.0.615.00107
  • janika1972
    A sims 3 könyvtárban van egy olyan nevü fájl,hogy skuversion,nyisd meg és olvasd el hogy milyen számot ir a Gamevesion mellett,ls ird le ide.A GAME/BIN könyvtárban keresd!Nem eredeti a játékod?
  • kery1990
    Hali. Érdeklődnék, hogy a képen látható hibát miért írja ki? Akár melyik Patch et akarom feltenni ki írja. Fel van telepítve a Sims 3

• Joschka
    Igen, ez!
  • Bal0924
    Melyik a legfrissebb frissítés a Világ körül kiegészítővel? 2.3.33.003.002
  • LTomi
    Sikerült megoldanom a problémát, már tökéletesen fut. Két dolgot csináltam, nem tudom melyiktől javult meg, de leírom mindkettőt:
    1. Megnéztem, és mégsem a legfrissebb driverem volt feltelepítve, úgyhogy frissítettem a legújabbra.
    2. Az nVidia vezérlőpulton (mivel nVidia videókártyám van) a "Képbeállítások megadása előnézettel" résznél beállítottam a "3D alkalmazás határozza meg" opciót.
  • janika1972
    Sims 3 összes patch
  • Joschka
    Van egy másik javaslatom: távolítsd el a legújjab videókárty a drivert, amit felraktál és tedd fel azt, amit a videókártyához kaptál, vagy estleg egy a legutolsó előtti valamelyik driverrel próbáld meg. Ha Vistán vagy Win7 alatt futna akkor kattints jobb egérgombal a játék ikonra az asztalon és válaszd ki a 'Tulajdonságok' menüpontot. A megjelenő ablakban állítsd a 'Kompatibilitás mód'-ot XP SP3-ra. Majd utánna próbáld meg indítani a játékot. XP-nél nem működik a dolog. Ha meg XP-d van az ne sima XP legyen, hanem SP2 vagy SP3 javítócsomag legyen hozzá feltelepítve, mert a Sims 3 csak így működik. Sima XP-vel nem.
  • Joschka
    Ja és videókártyád típusa annak memória mérete?
  • Joschka
    Az op rendszered: Vista, XP vagy Win7 ?
  • Joschka
    A két szükséges javítás innét is letölthető:

http://rapidshare.com/files/311577906/1.6.6.002002_from_1.0.631.00002.rar

http://rapidshare.com/files/311576692/1.7.9.002002_from_1.6.6.002002.rar
  • LTomi
    Nekem így sem működik, pedig pontosan követtem a leírást. Egyéb ötletek?
  • Bal0924
    oh.
    Látom a választ köszi.
    És bocsi. :D
  • Bal0924
    Hello!

Lenne egy nagy gondom.
    A Win7-re most feltettem a Sims3-at,de nem akarja elindítani (feltelepíteni még engedte..). Hogy lehet elindítani?
    És most próbáltam feltenni a kiegészítőt A világ körül, de nem engedi, csak akkor ha frissíti a sims3-at, de nem tudja frissíteni.
    Miért?
    Még ma szeretném kipróbálni. A Game-t. Jó lenne ha gyors választ kaphatnék. Köszi előre is.
  • Joschka
    Itt a segítség annak, aki karácsonyra kapta meg a gyári Sims 3-at és a telepítés utánni frissítés után mégsem indulna el a játék.

Gyors segítség a játék frissítése utánni futtatási gondokhoz!
    ---------------------------------------------------------------

Ha feltelepítetted a Sims 3 játékot és nem indul mégsem akkor ,most távolítsd el és telepítsd fel újra, de ne engedd neki, amikor megkérdezi tőled a telepítés végén, hogy felszeretnéd e telepíteni az EA Download Managert?
    Hanem töltsd le te magad a szükséges frissítéseket és tárold valahol a gépeden (a későbbi újratelepítéseknél jól jöhetnek még.)

A frissítéseket le lehet egyszerűen sajátkezűleg is tölteni az alábbi linkről

Letölthetők a frissítések a következő helyről:

http://www.pcgameshardware.com/aid,692018/Download-The-Sims-3-Patch-6-1825/Download/

Csak két drissítésre van szükséged az alapjátékhoz, melyek a következők:

Csak a képen a piros keretben megjelölt két frissítést töltsd le, azzal már menni is fog a játék. Utánna csomagold ki őket és a nagyobb méretű fáljal kezd el a frissítést el.

• Joschka
    De előtte, hogy át tudj jönni jelentkezz be.