44549

no-warez.gif
  • vica0523
    Csak vigyázzatok a sok testchates csalással mert szétcseszi a játékot.
    Sokat olvastam róla My Sims-en,és sajna én is tapasztaltam még a Sims 2-vel.
  • Blinkye
    :) Király. Van a testchetes megoldással is olyan,hogy állandóan maxon vannak a szükségletek :) Nagyon durva kéglit csináltam a sivatagban :) Pincében egy halom ereklye meg drágakövek kiállitó izéken :) Állat lett. jó sokat tököltem vele. Kéne átlátszó járólap valahogy,mert a medence egy része a kégli alatt van :) Jól nézne ki az előszobában üvegpadló :)
  • Gné Era
    ja..és én most Kínába vagyok..menjek haza és utána 2 nap után menjek el Egyiptomba az illanópor miatt?? Utána meg vissza Kínába?? meg akinek 6 anyja van:)))maxMotives a kód..amivel a simek szükséglete a maximumra nő...csókoltatom aki kitalálta a kieget:)DD
  • Bal0924
    Köszi.
    Még valami. Nincsen tároló az rudaknak?(arany, ezüzt, bronz..stb.) és a drágaköveknek?.
  • Hugicka99
    Vásárlás módban a tárolásnál, azaz a szekrényeknél az egyebek között.
  • Bal0924
    Hello!

Kínában láttam olyan szekrényt amibe bele volt téve az üveg nektárok.
    Hol tudok olyat szerezni?
  • Blinkye
    Láttam yout** on olyan videókat amikbe tök állat házakat épitenek.. Nekem kb a negyede sincs meg a játékban ezeknek.. Ilyenekt honnan lehet leszedni vagy esetelg kóddal előszedni? A buydebug kóddal sem tudok sok extrát.. Ráadásul nem lehet linkelni ajtókat pl a titkos nyitószerkezetekhez,scapdákhoz.. :(
  • Hugicka99
    Jah és még a titkoskóddal fel lehet húzni a kapcsolatokat, és a szükségleteket. :)
  • Hugicka99
    Nem tudom beszúrni az url-eket, bocsi. De googlizz rá, modthesimsen lesz a Super speedy, és ha letöltöd, annak a mappájában lévő jegyzettömben megtalálod a másik címét is.
  • Hugicka99
    Szia!
    Innen tudod letölteni, de előbb be kell regisztrálni. (jó tanács, hogyha beregisztráltál, lépj ki, és bejelentkezésnél jelöld be a "remember me"-t)
    Viszont mielőbb akárhova is tennéd, lekell tölteni mégegyet, ami ilyen package-t csinál belőle, vagy mit. (nekem ilyen kis majmocskás fájl lett...:D)
    Ez valami Helper Monkey, innen kell letölteni, telepíteni, és utána bemásolni a hacket ide: Program Files-->The sims 3-->Sims3GameFiles-->Mods-->Packages-->Hacks
    Ezután ha belépsz a játékba, és elkezdesz olvasni egy jártassági könyvet, gyorsan fog növekedni a képességed.
    Remélem tudtam segíteni, nekem így sikerült megcsinálni.
    (egyébként én egy nap után ki is szedtem, mert így már túl uncsi volt a játék... :))
  • Hugicka99
    A titkoskódot én már régóta használom. :)
    Mondjuk a Sims 2-be sokkal több mindent lehetett vele csinálni, de hát ez van. :D
    Néhány dolog, amire használható:
    - Ha shifttel rákattintasz a munkahelyedre, akkor ki tudod belőle kényszeríteni az összes eseményt, és az összes lehetőséget.
    - Ha a simre kattintasz shifttel, akkor megtudod változtatni a jellemvonásait, és életszakaszt tud váltani.
    - Ha shiftel kattintasz valahová, akkor teleportálni tud. (hasznos például olyankor, mikor beragad a sim néhány csapda közé...:))
    Biztosan vannak még funkciók, és egyenlőre ennyiről tudok.
  • tcstitty
    Na én is kérnék tippet vag ysegítséget. Nagy Piramis kaland, átkutattam, elakadtam megint kulcsköveknél. Ezt hogy a francba találom meg? Hol? Van olyan oldal ahol a kalandokat valaki leírogatta? Vagy ilyen nincs? Esetleg egyéb csalási lehetőség? A fejem is belefájdult ebbe, mert annyiszor átnéztem azt a piramiost. Két ajtót nem tudok kinyitni kulcskő hiányában, így nincs meg az erekleye. ugyan ez a bajom a Francia és a Kínai kalanddal is. nincs kulcskövem!
  • tcstitty
    Próbáld meg újra rakni a játékot, de előtte nézd meg a videokártyádat, meg a driverét. Elég sok kártyával veszekszik ez a játék.
  • tcstitty
    Ez egy patch, vagy mi. Le kell tölteni és fel kell telepíteni. Én ezekkel úgy vagyok, hogy nem biztos, hogy megéri elszarni a játékot ha valami balul sül ki. Ezek a vackok beírnak a windows regisztribe is és ha újra akarod rakni a játékot, lehet, hogy hibát ír ki. Én a sims 2-nél már jártam így patchel, meg is szivatott elég rendesen.
  • Kattrin
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni?
    Mikor elkezdi betölteni a várost, egyszer csak kilép és kész. Mi lehet a hiba?
  • Martin59
    Valaki tudja hogyan kell használni a super speedy bboks v4-et mert a tesóm 1 ideje nyaggat vele
  • Blinkye
    A testingcheattel érdemes próbálkozni.. Evileg van olyan is,hogy SHIFT + klikk egy nem háztartásbeli emberkére és akkor lesz oylan menü,ohgy felvétel a háztartásba.. :) még nem próbáltam ezt sem.
  • Blinkye
    Ja.. és az imserősök csikját is lehet huzogatni fel le,hogy mennyire vagyok barátok. ;)
  • Blinkye
    Na.. Állitólag a TestingCheatsEnabled True utána ha beirod,hogy buydebug akkor meg tudsz épiteni mindent a játékból..
    Nem tudom youtube os linket elhet e beszúrni.
  • Blinkye
    elirtam bocsi.. a 3 dinnyénél 3 csaj lesz...
    A Set age -t kipróbáltam nem működik..
    Viszont a TestingCheatsEnabled True val nem csak teleportálgatni lehet hanem az egérrel fel tudod húzni maxra a fáradtságod,éhséget...stb mindent. :D tök állat..
    Viszont azt még nem tudo,hogyan lehetne harcművészet tanuláshoz az álványt meg a deszka törőr megvenni a házamba...

A másik meg,hogy találtam pár törött cuccot és otthon rekonstruálva lett belőle egy műmia tároló vagy mi. Abból idéztem múmiát és az most velem él :D Még haza is jött velem a családhoz.. Van munkája..stb
  • Bal0924
    Mikor lesz 3 lány?
  • Hugicka99
    Ezt most nem értem... Ha almát eszik, akkor is hármasikrei és fiúk lesznek, meg akkor is ha dinnyét? Vagy mi? XD
  • Suffering
    van rá lehetöség arra hogy a kaszást hozzáadjam a háztartáshoz? :D kódokkal vagy vmi trükkel biztos el lehet érni.
  • Blinkye
    Hali.. találtam erre is megoldást.

Nem próbáltam!
    CTRL+SHIFT+C
    set age [életkor számát ide irod]
  • Blinkye
  • Joschka
    Ja, a tehén meg szül, mi?
  • Blinkye
    Azt tudtátok ha terhesen megszik a nő 3 almát akkor 3 fiú lesz mikor ellik? Ha 3 dinnyét akkor meg fiúk lesznek.. úgy értelmezem,hogy 3as ikrek :D
  • Blinkye
    Aszem itt megvan az összes létező csalás. Többek között a teleport is:
    Cheats :)

Teleport esetleg akik nem tudnak angolul:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nyomj CTRL+SHIFT+C -t és ird be, hogy: TestingCheatsEnabled True Ezzel bekapcsolatad és ha SHIFT+ balkattal mész akkor teleportál. (Nem próbáltam még) Ha a végére nem True-t irsz hanem false-t akkor kikapcsolod

Remélem segitettem :)
  • Blinkye
    Jaja.. Az egyiptomban van.. Nekem is jól jött egy párszor... Nem is árt venni belőle pár darabot.
  • Hugicka99
    Az illanóport (azthiszem) egyiptomban kell megvenni a különleges kereskedőnél. A kódot most nem tudom, de ha beírod a kód ablakba, hogy "help", akkor kihozza az összeset, és ott naggyából angolul ki lehet bogarászni, hogy melyik az. Az biztos, hogy odakell írni a sim nevét. :)
  • Bal0924
    Hello!

Nem lehet-e gyorsítani a Sims indítópaneljét és a játékot? Néha meg-megakad a játék.
  • Blinkye
    Hali.. köszi a helpet. Már megcsináltam :) A főzős küldinél meg bementem egy "haverhoz" egyiptomban és megfőztem náluk mert nem volt nyitva a kajálda :)
  • fnoémi
    Szasztok!
    Nekem olyan problémám van, hogy feltelepítettem a játékot és megy is, de amikor kiválasztom a várost nem tölt be csak a negyedéig :S a 2-es verzió viszont tök jól működik
    tudnátok segíteni?
  • Gné Era
    azért röhögök hogy más is ennyit bénázik egy küldetés során:)DDDD
  • Gné Era
    azt az illanóport hol lehet megvenni? vagy mi az a kód?? Mert harmadszorra is megszívatott:)DD a rohadt életbe..megint ott kukkolok tiszta piros energiával a kibaszott sírba:)DD
  • tcstitty
    Lépj ki minden sims alkalmazásból és úgy futtasd a telepítést. Akkor össze fog jönni. Egy kicsit marha az egész, és engem a frissítés után 3x is kidobott a játék menet közben, elég pipa is vagyok. Akadozik is azóta a játék futása, szal nem olyan tutko az a frissítés.
  • tcstitty
    Kérdésem lenne: Franciaországban a kóbor szellem lelkét kellene levinnem egy sírba. De nincs meg a kulcskövem, azt mondja a kalandjaim során fogom megszerezni. Esetleg valaki?
    Másik: Kínába melyik könyvet kell kicsempészni a könyvárusnak? Az egész készlet nálam van, de azt írja, nincs az eszköztáramban a megfelelő könyv.
  • tcstitty
    Kínában egy kaland során fogod tudni megszerezni az egyik sírban keringve. Ne egyszerá mert egy teljes labirintus 4 szinten!
  • tcstitty
    Szia! Tegnap megcsináltam a küldit. Fáskamra falán titkos kapcsoló, megizéled, nyílik a lépcső. Lemész és figyelsz a lábad elé mert van benne pár elektromos csapda.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Próbálom telepíteni a Sims World Adventures-t és a telepítés legelején már azt írja,hogy frissiteni kell, mondom oké, meg se mozdul,rögtön rávágja h nem tud frissíteni kilép. Tudtok segíteni ? :)