44549

no-warez.gif
  • hollófernyiges
    El vagyok akadva Egyiptomban.. :/ Hatsepszut királynő titkos akármilyét kéne megtalálni egy városbeli ház alatt. Odáig eljutottam hogy lemegyek a pincébe, van ott egy félholdkulcs, hozzávaló zár meg három tologatható szobor. Valahol azt írták hogy ha a kulcsot beteszem a zárba, kinyílik egy ajtó, de nálam nem történik semmi, és hiába tologatom a szobrokat ide-oda. Bug? Vagy nem találtam meg vmit?
  • Joschka
    Nem biztos, hogy így is jól fog működni: bár a játék maga mehet rendesen, de amikor a kilépés előtt menteni szeretné a játék állást, akkor ez előfordul, hogy nem jön össze. És ezt csak a következő indításkor lehet igazán észlelni, hogy nem töltődik be a félbehagyott játékállás.
    Javaslom az EA Download Managernek engedd letölteni a frissítéseket az ehhez hasonló hibák kijavításához.
  • Joschka
    Hívd be a konzolt és írd be a következő kódot: testingcheatsenabled true
    majd nyomj ENTER-t.
    Utánna tartsd nyomva a SHIFT billentyűt és az egérrel kattints a simed postaládájára.Ekkor megjelenek majd a választható pontok pl: Szükségletek statikussá tétele ( vagyis a sim nem fog nyavajogni, hogy álmos, éhes, vagy unatkozik stb.), Mindenki boldog, Barátok szerzése.
  • Coolfire
    1.Rossz helyre írtál
    2.Majd februárban jelenik meg
  • urbi
    sziasztok.feltelepitettem a lányomnak a kiegészitöt(világ körül)de javitás és pacht nélkül(és elindult a játék),az lenne a kérdésem ,hogy igy tökéletesen fog-e működni a játék,vagy hiányozni fog belőle valami?
  • tcstitty
    Szia!
    Elárulnád, hogy hogyanis működik ez az izé chat? Nekem kiírja rá, hogy ismeretlen kód! Pedig elkelne néha a segítség!
    Kell hozzá valami pacht?
    Köszönöm!
    BUÉK!
  • Joschka
  • Joschka
    Mike! nézd meg a túlsó oldalt... tettem fel oda neked valamit legfelűlre az utolsó hozzászólásban.
  • Coolfire
    Itt vagyok,s minden kedves topiklakónak Boldog Új Évet!
  • Mike at home
    javítva
  • rage
    Off topic
  • Joschka
    Coolfire...Coolfire... jelentkezz... vétel...
  • Joschka
    Hehe... a másik oldalra nem lehet átmenni...hihihi Coolfire odaát rekedt a warezuniverzumban....háháháháháháhááháhhhááááááááááááá

CSOKINYUSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ.....

MINDEN SIMSEZŐNEK BOLDOG ÉS EREDMÉNYES 2010-ES ESZTENDŐT KÍVÁNOK én JOSCHKA!!!!!!
  • janika1972
    Hehe,nagyon jó lett a fejléc!:)
  • Hugicka99
    Boldog Új Évet Kívánok minden simsezőnek! :)
  • Hugicka99
    Szia. Azt hol lehet megvenni?
  • Blinkye
    És B.Ú.É.K mindenkinek!!!!
  • Blinkye
    Valaki tud valamit,hogy honnan lehet megszerezni (bolton kivül) :) a Design & High-Tech Stuff cimű kieget?
  • Bal0924
    Köszi a segítséget, tippet.
  • Blinkye
    Hali. én emgvettem a vakációzó életjáradékot vagy mit.. Akkor egyből mászhatok vakációzni :) és a testingchet... kódot használom a maxmotives cucc helyett. eddig tökélettes.. Manuláisan egérrel felhúzom maxra mindig a csikokat de a postaládánál ha shift balkattal nyitod meg akkor me tud állitani állandó maxra.. Megyek zsir házat épiteni :)
  • Gné Era
    na fasza..a maxmotives nálam nem működik..kiírja hogy ismeretlen kód..ennyit a maximum szükségletekről..most mehetek haza hogy 2 nap után elmehessek Egyiptomba az illanóporért aztán még két nap és mehetek vissza Kínába megcsinálni ezt az eltűnt ereklyekeresést..vagy egyszerűen ezt a kalandot nem fogadom el egyenlőre..de azt nem tudom később visszaadja-e?? és ha Pangu fejszéjét én megtalálom akkor a családom többi tagja ha Kínába megy nekik már nem lesz fejszehajsza??
  • vampkin
    Rendben. köszönöm a segítségeket! :)
  • vica0523
    A Luncher frissíti.Ha nem manuálisan kell frissítened.Innen is letöltheted:http://www.simprograms.com/the-sims-3-patches/
  • vampkin
    Köszönöm vica0523! Patcheket hol találok? Sajnos nincsen nálam most a telepítő cd.
  • vica0523
    Az egyik patch tartalmazott valami javítást erre.Tedd fel a patcheket.
    Nekem is ilyen volt és maradt is a patch után is. aztán Pentiumra cseréltem a Celeron procit és azóta csak úgy pörög. Úgyhogy gépfüggő is.
  • vampkin
    Helló!
    Az lenne a problémám, hogy a játék közben amikor fel szeretném gyorsítani az időt a 1-2-3-as gombokkal, akkor a 3-ason, a legmagasabb gyorsításon is egy 5-7 percet is kell várnom, hogy pl. átaludja az estét a simem. Ez mitől lehet?
    Köszönöm a választ előre is!
  • vica0523
    Én nem apró kis hibákra gondoltam hanem olyanokra amik a végén használhatatlanná teszik a játékot, aztán jöhet az újratelepítés.
    Csak jó tanácsnak szántam.Tapasztalatból tudom.
  • Mike
    produkál a játék mindenfélét cheat nélkül is
    nem amiatt van
    egyszerüen egy bughalom
  • Mike
    nekem olyan parancs kellene, amivel a gyereksim életcsíkját lehetne resetelni (ergo nem telt el a gyereklétből egyetlen nap sem)
  • Hugicka99
    Hát azthiszem az is ott a tárolóknál vannak azok a vitrinek, vagy az asztaloknál... nem tudom pontosan most. De külön nincs a drágaköveknek, csak ugyanaz mint az ereklyéknek.
  • getma2
    már nem kell rájöttem
  • getma2
    sziasztok hogyan tudok meditálni?
  • vica0523
    Nem jók sajna
  • Blinkye
    Eddig nem volt nálam ilyen. Lehet,hogy a 3 ban már nincs. Sokat használtam az utóbbi időkben. Majd kiderül.. nem tudja valaki,hoy ak ettőhöz való tárgyak jók ehez?
  • vica0523
    Ez egy fejlesztői kód a játék tesztelésére használták a készítők.
  • vica0523
    És ha furákat produkál a játék egyszercsak lehet arra is gondolni, hogy emiatt van.
  • vica0523
    Lehet használni csak minél kevesebbet és ha megcsinéltad amit akartél ki kell kapcsolni
  • vica0523
    Mindenféle hibák jöhetnek elő.Nekem a simeim felpattogtak az asztaltól, kanapéról,lefagytak,stb
  • Blinkye
    mit értesz azalatt,hogy szétcseszi?
  • vica0523
    Úgyhogy már nem is használom egyáltalán, inkább hackkeketkeresek helyette.