44549
-
hollófernyiges #6430 El vagyok akadva Egyiptomban.. :/ Hatsepszut királynő titkos akármilyét kéne megtalálni egy városbeli ház alatt. Odáig eljutottam hogy lemegyek a pincébe, van ott egy félholdkulcs, hozzávaló zár meg három tologatható szobor. Valahol azt írták hogy ha a kulcsot beteszem a zárba, kinyílik egy ajtó, de nálam nem történik semmi, és hiába tologatom a szobrokat ide-oda. Bug? Vagy nem találtam meg vmit? -
#6429 Nem biztos, hogy így is jól fog működni: bár a játék maga mehet rendesen, de amikor a kilépés előtt menteni szeretné a játék állást, akkor ez előfordul, hogy nem jön össze. És ezt csak a következő indításkor lehet igazán észlelni, hogy nem töltődik be a félbehagyott játékállás.
Javaslom az EA Download Managernek engedd letölteni a frissítéseket az ehhez hasonló hibák kijavításához. -
#6428 Hívd be a konzolt és írd be a következő kódot: testingcheatsenabled true
majd nyomj ENTER-t.
Utánna tartsd nyomva a SHIFT billentyűt és az egérrel kattints a simed postaládájára.Ekkor megjelenek majd a választható pontok pl: Szükségletek statikussá tétele ( vagyis a sim nem fog nyavajogni, hogy álmos, éhes, vagy unatkozik stb.), Mindenki boldog, Barátok szerzése. -
Coolfire #6427 1.Rossz helyre írtál
2.Majd februárban jelenik meg -
urbi #6426 sziasztok.feltelepitettem a lányomnak a kiegészitöt(világ körül)de javitás és pacht nélkül(és elindult a játék),az lenne a kérdésem ,hogy igy tökéletesen fog-e működni a játék,vagy hiányozni fog belőle valami? -
tcstitty #6425 Szia!
Elárulnád, hogy hogyanis működik ez az izé chat? Nekem kiírja rá, hogy ismeretlen kód! Pedig elkelne néha a segítség!
Kell hozzá valami pacht?
Köszönöm!
BUÉK! -
#6424 -
#6423 Mike! nézd meg a túlsó oldalt... tettem fel oda neked valamit legfelűlre az utolsó hozzászólásban. -
Coolfire #6422 Itt vagyok,s minden kedves topiklakónak Boldog Új Évet! -
#6421 javítva -
#6420 Off topic -
#6419 Coolfire...Coolfire... jelentkezz... vétel... -
#6418 Hehe... a másik oldalra nem lehet átmenni...hihihi Coolfire odaát rekedt a warezuniverzumban....háháháháháháhááháhhhááááááááááááá
CSOKINYUSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ.....
MINDEN SIMSEZŐNEK BOLDOG ÉS EREDMÉNYES 2010-ES ESZTENDŐT KÍVÁNOK én JOSCHKA!!!!!! -
janika1972 #6417 Hehe,nagyon jó lett a fejléc!:) -
Hugicka99 #6416 Boldog Új Évet Kívánok minden simsezőnek! :) -
Hugicka99 #6415 Szia. Azt hol lehet megvenni? -
#6414 És B.Ú.É.K mindenkinek!!!! -
#6413 Valaki tud valamit,hogy honnan lehet megszerezni (bolton kivül) :) a Design & High-Tech Stuff cimű kieget? -
Bal0924 #6412 Köszi a segítséget, tippet. -
#6411 Hali. én emgvettem a vakációzó életjáradékot vagy mit.. Akkor egyből mászhatok vakációzni :) és a testingchet... kódot használom a maxmotives cucc helyett. eddig tökélettes.. Manuláisan egérrel felhúzom maxra mindig a csikokat de a postaládánál ha shift balkattal nyitod meg akkor me tud állitani állandó maxra.. Megyek zsir házat épiteni :) -
Gné Era #6410 na fasza..a maxmotives nálam nem működik..kiírja hogy ismeretlen kód..ennyit a maximum szükségletekről..most mehetek haza hogy 2 nap után elmehessek Egyiptomba az illanóporért aztán még két nap és mehetek vissza Kínába megcsinálni ezt az eltűnt ereklyekeresést..vagy egyszerűen ezt a kalandot nem fogadom el egyenlőre..de azt nem tudom később visszaadja-e?? és ha Pangu fejszéjét én megtalálom akkor a családom többi tagja ha Kínába megy nekik már nem lesz fejszehajsza?? -
vampkin #6409 Rendben. köszönöm a segítségeket! :) -
#6408 A Luncher frissíti.Ha nem manuálisan kell frissítened.Innen is letöltheted:http://www.simprograms.com/the-sims-3-patches/ -
vampkin #6407 Köszönöm vica0523! Patcheket hol találok? Sajnos nincsen nálam most a telepítő cd. -
#6406 Az egyik patch tartalmazott valami javítást erre.Tedd fel a patcheket.
Nekem is ilyen volt és maradt is a patch után is. aztán Pentiumra cseréltem a Celeron procit és azóta csak úgy pörög. Úgyhogy gépfüggő is. -
vampkin #6405 Helló!
Az lenne a problémám, hogy a játék közben amikor fel szeretném gyorsítani az időt a 1-2-3-as gombokkal, akkor a 3-ason, a legmagasabb gyorsításon is egy 5-7 percet is kell várnom, hogy pl. átaludja az estét a simem. Ez mitől lehet?
Köszönöm a választ előre is! -
#6404 Én nem apró kis hibákra gondoltam hanem olyanokra amik a végén használhatatlanná teszik a játékot, aztán jöhet az újratelepítés.
Csak jó tanácsnak szántam.Tapasztalatból tudom. -
#6403 produkál a játék mindenfélét cheat nélkül is
nem amiatt van
egyszerüen egy bughalom -
#6402 nekem olyan parancs kellene, amivel a gyereksim életcsíkját lehetne resetelni (ergo nem telt el a gyereklétből egyetlen nap sem) -
Hugicka99 #6401 Hát azthiszem az is ott a tárolóknál vannak azok a vitrinek, vagy az asztaloknál... nem tudom pontosan most. De külön nincs a drágaköveknek, csak ugyanaz mint az ereklyéknek. -
getma2 #6400 már nem kell rájöttem -
getma2 #6399 sziasztok hogyan tudok meditálni?
-
#6398 Nem jók sajna -
#6397 Eddig nem volt nálam ilyen. Lehet,hogy a 3 ban már nincs. Sokat használtam az utóbbi időkben. Majd kiderül.. nem tudja valaki,hoy ak ettőhöz való tárgyak jók ehez? -
#6396 Ez egy fejlesztői kód a játék tesztelésére használták a készítők.
-
#6395 És ha furákat produkál a játék egyszercsak lehet arra is gondolni, hogy emiatt van. -
#6394 Lehet használni csak minél kevesebbet és ha megcsinéltad amit akartél ki kell kapcsolni -
#6393 Mindenféle hibák jöhetnek elő.Nekem a simeim felpattogtak az asztaltól, kanapéról,lefagytak,stb -
#6392 mit értesz azalatt,hogy szétcseszi? -
#6391 Úgyhogy már nem is használom egyáltalán, inkább hackkeketkeresek helyette.