44549
-
hollófernyiges #6470 Egyszerűen csak át kell tenni az inventoryból a ládába a csontvázat. -
Gné Era #6469 köszi..már közben én is rájöttem...és segítség kéne megint..elakadtam..volt már valaki franciáknál biztos..azt a kalandot kaptam hogy a kínai kiállításon keressem meg a titokzatos hangokat a múzeumban..azt meg is találtam..a múzeum kurátora meghalt egy sírkamrában..azt is megtaláltam..a következő feladat..vigyem el a temetőbe a családi sírboltba..hát az istennek nem találom azt a sírboltot..vannak valami kalyibák a temető egyik sarkába..mindegyikben van egy láda..mindet kinyitottam..a kulcsköveket is megtaláltam..de sehova nem engedi letenni az eszköztárból a kurátor csontvázát..hova kell tenni? -
tcstitty #6468 Nagyon tuti a váűrosod. Nekem tetszik. És rengeteg meló van benn. Én is próbálgattam a progit, hát szerintem elég kaki. Nekem egyszerűen nem sikerül vele egyenesen utat húzni. meg állandóan rétegekért nyávog, ugyan akkor olyan opció nincs is. Nekem nem tetszik annyira, nem egyszerű a használata, és sehogy se tudom a kedvemre formálni a területet. Nem tudom megforgatni, hogy lássam minden oldalról. Az effekteket csak kis dobozokkal jelöli, így nem látom, hyg hogyan is fest a vízesésem?
Éppen ezért ügyes vagy! -
tcstitty #6467 Kösz, megpróbálom kiüríteni a tarsolyát a karakternek.
Kina.
Ha megvan a 3-as vizumszint, és házat akar venni valaki, akkor telefon/ bnyaraló vásárlása opció. Akár többet is lehet venni egy adott országban, nem csak egyet. A pénzed mondja meg. Lehet venni üres telket is és építhestz. -
#6466 persze
nem egy texturát tettem be a photoshopba pattern-nek -
#6465 Hali !
biztos furának hangzó kérdés, de valahogy kilehet "csórni" a sims 3-ból vagy a sims 2-ből a föld és padló-textúrákat ? valahogy kilehet "csomagolni" őket ? -
Joybull #6464 Telefon -> hazatérni -
Gné Era #6463 Ja egyébként kösz a kódot..azzal sikerült megtalálnom az ereklyét és nem aludtam el közben:)) -
Gné Era #6462 Kínában az egyik kaland során az a feladat hogy utazzam Franciaországba..és ott kérdezzek meg valami kereskedőt a Kínai kalandról..a kalandnaplóban az utasítás hogy térj haza..de hogyan?? meg kell várnom amíg lejár a nyaralásom Kínában? Mert a kis nyíl a simem képe mellett csak az alaptáborba visz vissza.. Hogy térhetek haza?? -
#6461 Igen én jelölöm ki, hogy hol legyenek a telkek. Ahová csak akarom és annyit amennyit én szeretnék. Körbe is fogathatod a telket. De az út mellet kell, hogy legyenek. Ezeket használni csak akkor tudják a simmek, ha azok kapcsolódnak az úthálózathoz. Lejtőre is tudsz telket rakni. A max méret az 64x64-es lehet. Oké ezt a részt, hogy magam is építhetek középületeket, ez teljesen elfelejtettem. De egyenlőre csak tanulom még, hogy mit hogyan és hová... -
Flora2 #6460 És ilyenkor te jelölöd ki, hogy hol legyenek a telkek, amikre építkezni lehet? Bárhová tehetsz telket, vagy út mellett kell legyen? Lejtős talajra is lehet?
Hát igen, a középületek túl amerikaiasak (bár a Kis Korzikai bisztró nem, ez a kis kiülős vendéglő elég jól nézne ki a francia tengerparton), de community telkeket már bármilyet lehet építeni, és a WA kieg óta boltot is, pénztárgéppel, nem kell feltétlenül a default élelmiszer vagy könyvesboltot használni... úgy látom. (Van már az alapvárosomban saját építésű kaja-bolt, működik). -
#6459 Várjál csak... annak a kutatólabornak ( a neve most nem ugrik be) a kupolája. Ezeket akkor tudod csak a városodba berakni, ha előtte létrehoztál üres telkeket a világkészítőben, utánna irány a szerkesztés a játékban, és végül a város szerkesztése a menüben. Ezután jelenik meg az építkezésnél egy plusz lehetőség, má nem tudom a nevét... na ott van minden a városba berakható középület. Pl: két típus a városházából, két típus kórházból (az egyik később eltűnt, de hogy hová arról dunsztom sincs)és még miegymás. Növényzetet és egyéb cuccot pl hidat azt a világkészítőben lehet már berakni... Ez csak akkor szól neked is Mike, ha még egyáltalán nem csináltál a szerkesztőben semmit se. A hídépítés titkát később megosztom majd mindenkivel, mert úgylátom, a mysims oladon nem sietnek egyáltalán a közlésével. Amit egyébként 'Xilasims' név alatt adtam meg nekik. Mindegymegcsinálom és felrakom ide csak nektek, hogy ne toporogjatok a város készítésekor emiatt egyhelyben. -
#6458 tetszetős
az a kupola mi? :o -
#6457 No de majd összehozok valami igazán extrémet is csaktürelem. Ez is két napig tartott, mire ilyen lett. -
#6456 Csak sajnos a Cannes-hoz hasonló középületek egyenlőre még nem találhatóak a játékban... csak az van, ami a játékban van, de igérték, hogy a későbbi kegekben majd egyre több cucc lesz a világkészítőhöz is. Reméljük... -
#6455 Majd később lehet, hogy készítek rivéra típusút is, mert csobbanni azt nagyon szeretek... hehehhe -
#6454 Jó akkor íme néhány képecske a saját kreációjú városomról. Ez ahhoz hasonló némiképp, mint ami a játékban található. A neve egyenlőre Egysziget.
-
Flora2 #6453 Naná, persze, kíváncsi vagyok.
Szerintem lenne igény azok részéről, akik szeretnének egyedi, szokatlanabb helyszíneken játszani, vagy már unják a szokásos Sunset Valley-t, de nincs elég szabadidejük arra, hogy sajátot alkossanak. Mint pl. én. :) Én pl. vevő lennék egy dark-gothic Underworld stílusú város alaprajzra, plusz vevő lennék egy kifejezetten Riviéra-stílusú francia tengerpartra, mint Cannes, Nizza vagy Monaco... -
#6452 Én már készítettem egyet. A kérdésedre válaszolva: Hogy nehéz e? Nos ha türelmes vagy és szeretsz aprólékosan kivitelezni mindent, akkor készíthetsz olyant is, mint amelyek a játékban vannak. És azért nem raktam fel, mert nem tudtam, hogy van e rá igény, a warez olalon ugyan volt egy próbálkozásom, de nem sok embert érdekelt. Csupán annyira csak, hogy befogadja e a játék az új várost. De ha szeretnél képeket is látni róla, akkor szívesen felteszek ide néhányat. -
Flora2 #6451 Én megkérdezném, hogy használja már valaki a világkreálót? Csinált már valaki saját szomszédságot magának? Nagyon nehéz? Látszik minőségi különbség nagyon a gyári EA városok és a saját között, vagy lehet szuperül kinézőt csinálni?
Nem nagyon látok még letölthető várostérképet. -
janika1972 #6450 Nagyon jó,csinálok én is 1 ilyet -
#6449 A drágaköveknek meg a többinek ilyen "tárolót" csináltam. Csak ez még a sima sims 3 as cucc.
-
#6448 Hm.. valahol decembert olvastam.. köszi a helpet.. +bocsi,hogy ide irtam :)
-
#6447 Már miért kellene? Kínában is van postaládád csak menjél szépen oda az alaptáborodban a küldetés választó táblához... ha jól emlékszem a jobb oldalán van a postaládád. Én pl franciaországban adtam fel halat kitömetni (csak azt nem tudom, hogy minek?!). A cheat kód itt is ugyanúgy fog működni, mintha otthon lennél. Jó kaladozást! -
Gné Era #6446 na de ha épp Kínában vagyok akkor haza kell mennem?? Hogy ezt meg tudjam tenni?? -
Hugicka99 #6445 A kalandok teljesítésével kapsz vízumpontokat. -
Flora2 #6444 Maximálisan egyetértek a fejlécbe felrakott 2010-es újévi kívánsággal.
Ámen! (emelem poharam és iszom rá) -
#6443 Köszönöm / Elnézést -
#6442 Razort szedj le. De ez warez topik téma. -
#6441 Sziasztok!
Tegnap letöröltem a sims-et mert azt írta ki hogy "A The Sims 3 nem végleges, nem hivatalos verziójával játszol. "
Kommentbe írták egy oldalon hogy ez a végleges lejött ma, feltelepítettem és megint kiírja hogy a "A The Sims 3 nem végleges, nem hivatalos verziójával játszol. "...most akkor ez még mindig a régi vagy a patch vagy ilyesmi a megoldás :S?
Segítsetek légyszi! Köszönöm! -
hollófernyiges #6440 Én úgy vettem észre (nem 100%), hogy ha túl sok cucc van az inventoryban akkor a legrégebben betett/nem használt cuccok eltűnnek (azóta azonnal eladok minden drágakövet), viszont utána ha felszabadítottam helyet, van ami visszatér (mondom nem tuti, mert nem kísérleteztem ki, csak úgy tűnt) -
tcstitty #6439 Meg tudja valaki mondani, hogy az a Kínában szerzett csoda-fejsze hogyan tünhetett el az eszköztáramból?! És most mi van? Újból meg tudom szerezni? Járt már így valaki? -
hollófernyiges #6438 Mostanában lett meg a 3as vízum. Van ezekre a kalandokra vmi leírás? -
getma2 #6437 de már megvan a 3-mas vízumszint és utánna?
-
hollófernyiges #6436 Nem, azt hiszem azt már csináltam. Itt az volt az előzmény hogy el kellett olvasni egy könyvet, aztán elmenni egy csajhoz, és ő irányított ide tovább, vmi Hatsepszut secret lair dumával. -
tcstitty #6435 Kínában majd akkor vehetsz házat ha 3-as szintű a vízumod. Kalandokat kell teljesítened. Adott növényből minnél többet termesztesz úgy lesz egyre magasabb a szintje, és a kertészeti szinted is növelned kell. -
getma2 #6434 sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudok Kínában házat venni? és azt hogy hogyan tudom azt hogy minden növény amit én termesztek tökéletes minőségű legyen? -
tcstitty #6433 Eltünk a megszerzett varázsfejszém. Ez hogy lehetséges?! Mi ez a szar? Most nem tudom teljesítenia küldit mert nem tudom szétütni a nagy kötömböt. Hogy lehet, hogy valami eltünik a cuccaim közül?! Válasz? -
tcstitty #6432 Köszi próbálom... -
tcstitty #6431 no ezt a küldit még azt hiszem nem csináltam meg. Nme a titkos Moncruft vag ymilyen szekta irodáját kell megkeresned?