44549
-
Bal0924 #6510 Valaki tudna egy tanácsot adni vagy tippet hogy miért nem ajánl fel semmit? -
Gólya #6509 vagy akkor csinálod, amikor dolgozni/iskolába mennek, vagy egyszerűen kiküldöd őket az utcára...mondjuk játszanak vagy beszélgetnek...tök mindegy, mert úgyis váltasz ép./vásárlás módra
mondjuk a való életben kicsit furán nézne ki, ha lenn ácsorognánk a ház előtt, míg átalakítják vagy újraburkolják:))) - de itt ezt is lehet -
#6508 Elküldöd őket és nyomsz egy pause-t. aztán épitkezhetsz :) VAgy pl én a város szerkesztése módban csinálom
-
Bal0924 #6507 Hello!
Mi van, akkor ha a sim nem ajánlja fel az összeköltözés vagy a házaság. stb. lehetőséget?.
-
Gné Era #6506 nagyon jól néz ki ez a ház..én is kedvet kaptam építkezni..csak hát úgy hogy bent laknak úgy nehéz lesz..ahogy a való életben is az ha bent laksz:)) -
Gné Era #6505 én is erre tippeltem..de hármat enged odahúzni középre a negyediket nem engedi valami akadályt ír ki..de akkor még próbálkozom:)) -
hollófernyiges #6504 Középre kell húzni őket egymással szembe. Mintha táncolnának :) -
Gólya #6503 na fönt van a gépen...hát öregem...
ehhez el kéne vonulni valahová egy lakatlan szigetre, hogy legyen belőle valami elfogadható...
elteszem nyugdíjas éveimre, aztán ha még nem kell nyolcvanas szemüveg, talán kezdek vele valamit - addig jó a gyári város meg a falu
-
Gné Era #6502 ilyenek már voltak egyiptomban és kínában..ez most kifogott rajtam..akármerre húzkodom a 4 szobrot..semmi..se luk..se kapcsoló..se villogó tábla amire rákéne lépni..de még csak csapda sincs a teremben amire rá kéne húzni..arra tippelek hogy valami alakzatot kéne velük csinálni..de nem jövök rá hogy milyet..ráadásul ha 3-at középre húzok a negyediket már nem engedi mozgatni..de akkor még elmolyolok rajta egy darabig.. -
tcstitty #6501 Még nem csináltam ezt a küldit, de a szobrokat mindig egy adott szisztema szerint mozgatja. Két eset lehetséges. Az egyik, hogy a padlón csapdák tünnek elő ahogymész és akkor azokra rá kel húzni a szobrot, mert így hatástalanítja. A másik, hogy valahol a falon vagy a padlón van egy titkos kapcsoló (luk) amivel aktiválsz egy rálépős lapot, és arra kell húzni a szobrot, avval előjön a következő lap és így tovább. Valamikor úgy kerül elő a titkos kapcsoló, hogy gyászolnod kell egy sír előtt ott a labirintus rengetegben. Valamikor el kell bontanod egy törmeléket. Többször is neki kell futni.
Én mind a három helyszínen elakadtam, mert nem találom a kulcsköveket és nem tudom megcsinálni a küldiket. Ez van így alakult. -
Gné Era #6500 ebben a házban 1 hétig is eljárkálhatnék úgy hogy másik simmel nem találkozom:)) -
Gné Era #6499 Úgy tűnik nekem franciaország túl nagy falat..megint elakadtam..valami dokumentumokat kell megkeresnem a múzeumban..be betudtam menni..de amikor belépek a szobába ott egy csomó szobor..ki is írja..mintha táncolnának..a szobrok közül csak 4-et lehet mozgatni..de hova?? ott vannak középen..de fogalmam sincs merre húzzam vagy toljam őket..valaki segítsen légyszi ..ha már csinálta ezt a küldetést...köszi.. -
#6498 Na még pár házas kép. Csak egyiket sem fejeztem be :)
-
MEgpróbáljam? :)
ezt irják warez FAQ ban.."Mivel folyamatosan szarja a Sims Studio a patcheket,ezért az elindításhoz mini image javallott,mivel csak DVD-Check a védelem." ebből azt veszem le,hogy frissithetem nyugodtan.. Akarok egy zsir várost csinálni. -
#6496 a házat? Ha elmondja valaki,hogy tegyem fel,szivesen felrakom de még félkész. Meg van egy jobb..
Várom a videókarom mert elfüstöltem :) szerencsére gariban cserélik :)
A mostani pixelhibás és néha fagy a játék meg vibrál de megpróbálok képet csinálni arról is.. -
tcstitty #6495 ezt nem tudnád megosztani? hogy le lehessen tölteni? -
#6494 Gőzöm sincs róla. Nekem nem kellett crackelni a játékot. -
#6493 Ez most pont a helyi cuccban. a + város nem tudom most a nevét..
Viszont akarok egy bícses vársot csinálni krátorral csak nem merem felrakni a legújabb patchet :D bár asszem mini imagéval elvileg simán felrakhatom . várom coolfire válaszát :) -
tcstitty #6492 wow! jól néz ki? Ez hol van? Franciaországban? Vag yhelyi városkában? -
#6491 Itt van pár kép az egyik "cellámról"
-
tcstitty #6490 Meg lett a fejszém! Tanács: túl sok holmi ne legyen a hátizsákban mert akkor ajáték automatikusan el kezd szelektálni. Nekem átpakolta a családi eszköztárba a cuccok egy részét. Én meg mit össze kerestem a fejszémet...
Valaki megcsinálta már Egyiptomban az Örökkévalóság ereklyéjét? totál elakadtam a Nagy piramisban!
Hórusz vagy mifene könyve marha jó, vegyétek meg a különleges kereskedőnél. mutatja, hol bannak kicsek, meg ereklyék, (bár ettől még nem jutottam oda a Nagy Piramisban), nagyon baresz. -
#6489 Hoppá.. Az lehet mert én pont akkor vettem meg mindent aimt lehet a kereskedőnél. Bocsi a téves infóért.
Valaki a 6479 es kérdésemre help? -
Hugicka99 #6488 Azok a papírok lennének, amik ott vannak? Még nem vettem meg egyszer sem, de majd kipróbálom. -
tcstitty #6487 Egyiptomban a különleges kereskedőnél ősi érme ellenében ha jól emlékszem kettes vagy hármas (?) vizumszintnél lehet venni olyat ami egyből enged utazni. Én így emlékszem vissza. Még nem sikerült megvennem, mert nem volt elég zsozsom. :-) -
Gné Era #6486 köszi ..sikerült..én csak simán akartam áttenni a ládába..de előtte ki kellett nyitni a ládát és akkor az eszköztárból áttudtam tenni a csontvázat.. -
Gné Era #6485 na ezt a fajta boldogságpontot én sem találom..nekem is csak 2 nap után enged újra utazni...a narancssárga ing azt teszi lehetővé hogy tovább maradj a nyaraláson ..+3 napot ad.. -
moncsy22 #6484 de van megtaláltam de az csak arra vonatkozik h ne legyen muszáj dolgozni menni.
de nekem az a bajom h ha elviszem Kínába és 3nap után hazajön nem tudok vele menni utazni csak 2 nap múlva és elvileg erre van csalás csak nem tom mi az :) -
#6483 Hmm.. Nekem egy narancssárga hawaii mintás póló volt az ikonja ha jól emlékszem.. Megpróbálom megnézni csak rossz a videókártyám és lehet lefagyok :) -
moncsy22 #6482 Nekem nincs olyan benne -
#6481 Azt én sem tudom. viszont az életre szóló jutalmaknál vagy miknél megvettem a vakációzó izét 30000 életpontért asszem. Azóta mehetek egyből nyaralni. -
moncsy22 #6480 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy olvastam olyat hogy valamilyen kóddal kilehet szedni az utazási élményt mert még nem telik le az idő nem vihetem el utazni a simet. És nem találok sehol hozzá kódot.(pedig biztos van csak ahol olvastam róla ott nem írták mi a kód) Ha valaki tudja légyszi írja meg. Előre is köszönöm! -
#6479 Felrakhatom a 2.33..... patchet a játékhoz? Nem merem :) Alig akart elindulni és fosok,hogy akkor megint gáz lesz.. Vagy csak simán felrakom a patchet a downloadmanagerrel és kész? Crackem nem fog elszállni? -
#6478 Na bakker... Nem egyezik... blabla telepitsd a javitócsomagot :( -
#6477 Ez tetszik. Most szedem a világteremtőt. Kiv. vagyok mennyire bonyolult. Itt nem kell regelni hozzá -
Gólya #6476 köszi - már megyek is, erre kíváncsi vagyok, mit tudok vele kezdeni (a reg. óta nem igazán jártam a hiv.oldalon, csak míg a falut letöltöttem) -
janika1972 #6475 Le lehet tölteni a sims 3 hivatalos oldaláról is,csak be kell regisztrálni,de addig nem települ fel,amig nincs felpatchelve a játék az 1.8.25-re,a december végén jelent meg és ingyenes. -
hollófernyiges #6474 A középső rémlik, de ha fénylik akkor tuti az. Csak ki kell nyitni a ládát és az inventoryból áttenni a maradványokat oda. -
Gólya #6473 először is boldog új évet minden topiclakónak!
másodszor: ez a világkreáló hol lelhető fel? eddig is volt vagy a kieg. óta van? -
#6472 Már miért ne tudnál új réteget létre hozni. Mégha új világot is hozol létre akkor is tudsz új réteget hozzáadni. Ígymegy a réteg hozzáadása: Kattints a jobb egérgombal a világrétegre erre előtűnik egy kis menü és itt pedig kattints a réteg hozzáadására. És ez kész is. Az utak egyenességéhez meg kapcsold be a rácsot ott van az ikonja a menüsorban. Egyébként figyelmedbe ajánlom a súgót, jobb ha elovasod. Sok kérdésedre fogsz benne választ találni. Mert nem kell hozzá professzornak lenni, hogy egy várost létre hozz az eszközzel. Gyakorlat, gyakorlat és gyakorlat... ja és türelem.
-
Gné Era #6471 melyik ládába?? mert nekem nem engedi áttenni..abba a ládába kell ami a középső bódéban fénylik? mert nekem abba sem engedi betenni..lehet valamit rosszul csinálok?? az csak egy csontváz igaz?? a halott kurátor földi maradványai.. ezt írja.. de nem bírom betenni.. de megpróbálom holnap mégegyszer..