44549

no-warez.gif
  • Gné Era
    Bár most éppen lejárt a nyaralásom és nekiálltam építkezni..de megyek újra két nap múlva és megcsinálom a kalandot..
    Lehet hülyeséget kérdezek..de ha csinálok halastavat és betelepítem..ha horgászom benne csak ugyanazt a mennyiséget tudom kihorgászni??
  • fincsika
    Abban a helységben ahol a szobrok vannak
  • Gné Era
    milyen magnót? és az hol van? már órák óta tologatom a kibaszott szobrokat..de semmi:)DD
  • Blinkye
    konkrétan nekem nem megy fel a 2.33 patch.. :(
  • fincsika
    Sziasztok!
    Nem tudom sikerült e megoldani a problémát..de ha nem:a megoldás annyi hogy be kell kapcsolni a magnót..és elötünik ahová a szobrokat tolni kell.Nekem is jó pár órába telt mire rájöttem a megoldásra..
    Van olyan akinél a legujabb frissítés után(2.33)nem müködnek megfelelően a letöltések?
  • akyyy
    kicsit rég voltam már. lehet-e már több emeletes házakat csinálni, vagy normális lépcsőket?
  • Blinkye
    ڤڰۄۚ۸ۏۨۇڮڤ
  • Blinkye
    Én még csak most fogom feltenni.. Csak nem tudom ezzel a VGA val érdemes e egyáltalán.. Bár talán holnap megjön gariból a zsir kártyám. Bakekr dec 16 óta van a gyártónál :)
  • kem001
    Az megjavult a German truck, directxbe futtattam és tökéletesen megy. Letöröltem pár programot, remélem jó lesz most
  • kem001
    De az :D
  • Blinkye
    Na most,hogy mondtátok úgy beakadt a sims 3 épitkezés közben,hogy durva... Ki is kellett lépnem.. ÉRdekes,hogy város szerkesztés módba ha visszaléptem tökéletesen megy.. :) Restart megoldja remélem.
  • Blinkye
    Csak nem german truck? :)
  • kem001
    Érdekes... Vírusirtóm 1 órája frissített, és után ugyanúgy beakad... Jelenleg egy kamionos játékkal próbálkozok, de valamiért nem akar normális lenni, pedig gépem felette van a gépigénynek eléggé...
  • kem001
    Amúgy avg tűzfalam van fenn arra gyanakodtam kezdetben, de nem volt avval gondom eddig, most miért keverne be...
  • kem001
    Más játéknál is előfordul ez a gond... Lehet Catalyst kever be valamit?
  • Blinkye
    Gondolom azért gépe is válogatja... Nekem ost egy 7900GT van bent ami hibás. 2gb ram... tök jól megy. kivéve,hogy néha újra kell inditanom a gépet mert vibrál a képem és széthúzodnak a pixelek :) viszont az a kari hibája. 9800GTX el is ismán megy. Haver gépén szintén 9800GTX csak erősebb proci és 4gb ram és mégis akad néha...
  • tcstitty
    Ez a lassulás a víruskereső frissitésekor szokott elöjönni, meg ha a videokártya nem elég gyors a rendelésre. Akkor is. Nekem pár másodpercre megfagy a játék elég rendszeresen, pedig kemény kártyával tolom. A simsek már csak ilyenek. Sajna eléggé fletöltik a virtuálsi memóriát és az is be szokott zavarni
  • Gné Era
    nekem akkor szokott ilyet csinálni,mikor a víruskeresőm frissít..
  • Blinkye
    Passz.. Nálam csak akkor lassul be ha elindul a viruskeresőm.. ALT TAB után is tök gyors mindig... Csak nálam most szétesik a kép néha mert szar a VGA-m....

YEsss... Sikerült csinálni saját csapdákat meg iyleneket :) A pinyóba csak úgy lehet bejutni ha átúszok egy kúton :)
    Viszont valamiért azt nem tudom beállitani,hogy a rejtett ajtó minden átjárás után rejtett legyen. Az működik,hogy mindig bezáródik. Esetleg valaki csinált már ilyet?
  • kem001
    Hellosztok
    Másnál is előfordult már az, hogy néhány másodpercre belassul a sims 3? Elég gyakran csinálja ezt nálam sajna. Valami ötlet, hogy miért csinálja ezt? Eddig nem volt vele ilyen gondom
  • Blinkye
    1. egyszerűbb ha van egy olyan mailem amire nem regelek semmit :)
    2. állat a link amit küldtél. Van fent pár olyan cumó ami fizetős lenne de igy le lehet szedni TSR ről..
    Épikezek is ezerrel.. Csak lassan betelnek a helyek :( Kéne az új patch,h fel tudjam rakni a világszerkesztőt..
  • Gólya #6529
    1.tiltsd le őket

2.
  • Blinkye
    :) Neem. csak nem szeretem a reklámokat :) Bakker jó hülye vagyok..
    Egyesével klikkelgettem eddig a package fileokra :( Ma meg rájöttem,hogy ha bemásolom a downloads könyvtárba mind akkor egyszerre felrkaja őket :) spótoltam egy órát min. :)
  • Gólya #6527

gyűjtöd őket?
  • tcstitty
    Valai írja már le hogy működik a teleport? Mert nekem meditációval nem jött össz. Feljött az opció ráklikkeltem és nem történt semmi. Valamit rosszul csináltam? Köcce
  • Blinkye
    Köszi a linket Gólya :) Nem szeretek regelni csak ha muszály.. Igy is van már vagy 5 mailcimem :) Jó az oldal egyébként tényelg.. egy cucc neműködik egy polc amire ha ráklikkelek kidob az asztalra. A többi állat.

Láttam egyiptomban én is a szigetet de még nem épitettem rá.. Gondolom teleporttal. Oda mondjuk valami látványosságot tervezek ami feldobja a környéket és kész. :) Akkor nem kell odamenni.
  • tcstitty
    Azon az oldalon én már évek óta reggelve vagyok és semmi gubi nincs. Még soha nem kettyentette meg a játékot az onna lehúzott motyó. Lenne egy kérdésem. Francia honban s Egyiptomban is a folyó közepénél van sziget amin van kics meg telek is. Na oda hogy a francba lehet bemenni? Híd nincs!
  • Gólya #6523
    hmm...
    az miért baj, hogy regisztrálni kell?
    rengeteg "free" holmi is van, nemcsak fizetős és sokszor az ingyenesen letölthető cuccok is vannak olyan jók, mint a fizetősök, sőt...
    ha meg mindenképpen "donation"-ra vágysz (bár lassabban halad a feltöltés, mint a kettesnél volt), akkor nézz szét itt
  • Blinkye
    Nekem elég egy is :) illetve majdnem kettő mert két családom van.. Ráadásul most is elrontottam mert annál épitkezek akiknél nincsenek kimaxolva még a WA-s cuccok. meg semmi kaland..
    vársot akarok épiteni csak nem engedi frissiteni a gémet :(
  • Bal0924
    Én is már vagy 2x végig vittem majdnem :D
    A vége fele már unalmas.

Kitaláltam már 1-2 jó épületet, jó sokat ért..(és még be se volt bútorozva.Csak lámpák voltak a házon/ban..)
  • Blinkye
    Szerencsére én már kimaxoltam cheat nélkül.. Most viszont inkább csak épületeket gyártok. Kalandokhoz nincs kedvem most :)
  • Bal0924
    Utoljára a Sims1-ben használtam chaet (a pénz miatt..).
    Leszámítva a 2-ben az öregedés ki/be kapcsolását.

De sikerült összeköltözni, egyenlőre. A következő lépés, majd valahogy megcsinálom azt is..:D
  • Blinkye
    Találatam egy elég jó oldalt.. Van egy csomó jó cuccuk ami letölthető.
    Csak sajna regelni kell...
  • Blinkye
    testingchets el csináld meg akkor :)
  • hollófernyiges
    Ha jól emléxem, néhányszor (4? vagy több) romantikázni kell, úgy hogy folyamatosan az aktív sim kezdeményez és akkor jön fel a házasság opció, ha amúgy az egyéb feltételek (szívecske, rokonszenv) megvannak.
  • Bal0924
    Már vagy 2napja ezt csinálom, de semmi. Beszélgetés erről-arról.
  • Gné Era
    hát ha én valakire rányomultam előbb-utóbb felajánlotta először az eljegyzést majd utána az esküvőt..csak sokat kell beszélgetni..megismerni..hogy a kiszemelt áldozat mit kedvel..mik a beállítottságai..és arról kell vele sokat beszélgetni..
  • tcstitty
    nekem van egy párom, aminek már két gyerek van, amjdnem öregek, minden 100!-on és még egyszer sem jött fel a házzasság opció. Én egyszerüen beköltöztettem a csajt a férfihoz. Együtt is élnek azóta is és még se jött fel ilyen lehetőség. Soha.
  • Bal0924
    Van szív és teljes a barátság mérő...
  • Joschka
    Egyáltalán hol tart a simmed a kiszemelt "áldozattal" az ehhez vezető úton?
    Nézd meg ezt az állapotot a Simpanelen a 'Kapcsolatok'-nál, és ha annál a simnél, akivel ezt össze szeretnéd boronálni a simmedet a képe mellet még nincs ott a szív szimbólum, nos akkor még rá lehet hajtani, hogy elérje vele a célját.