44549

no-warez.gif
  • Mike
    mindig is lehetett
  • Mike
    van itt olyan, akinek nem eredeti?
  • Blinkye
    Csak fog menni ha a 3Ds MAXot és az autocadet tudom használni :) Azért köszi.. általában én végigpróbálok mindent ami lehet az iylenekben egy üres térképen. Amiket olvasgattam róla nem tűnik nehéznek. Csak menne már.. nincs kedvem kinlódni a patchel.
  • Joschka
    Egyébként meg jobb ha alaposan utánna jársz, ha ebbe bele akarsz fogni, nem ohajtok róla hosszas értekezést írni, hogy mit és hogy kell csinálni, mert más dolgokkal vagyok elfoglalva.
  • Joschka
    Hát ezért kell hozá ez: TSR Workshop!
  • Blinkye
    Megcsinálni meg tudom. Csak,hogy csinálok belőle simsbe való file-t :(
    3ds,dwg meg ilyen kiterjesztésűek a file ok.
  • Joschka
    Sajnos ezeket a progikat én még nem használtam. A Milkshape 3D progival próbáltam. De kell hozzá még a TSR Workshop nevű program is. A hozzávaló tutorialok meg angol nyelvűek. De nekem se megy benne még minden... vannak dolgok, amikre még nem jöttem rá, hogy mit kell és hogyan.
  • Blinkye
    Joschka: Autocadezek meg 3Dstudiózom. Hogy tudok csinálni ezekben tárgyakat,bútorokat a sims be?
  • Blinkye
    Ezt a mákot :D Próbálkoztam a 2.33 patch telepitéssel és valamiért felrakta az 1.8 at és nem indult a gém. :( Rendszer-visszaállitással sikeürlt orvosolni :) Hát winfost nem rakok újra emiatt :( Akkor nem tervezek világot... :(
  • tcstitty
    Na nekem ez a világszerkesztő nem megy. Azt a r... utat sehogy se tudom illeszteni, nem jelennek meg zebrák, meg stb. Ja azt már nem is említem, hogy a hídakhoz nem jött össze a csatlakozás. Úgy döntöttem, ezt a kreálot meghagyom nektek és majd megosztjátok velem a világaitokat.
  • Joschka
    Természetesen a még félkész remekmű javítható. Ezért van az az opció, hogy 'Szerkesztés a játékban' . Amikor arra rákattintasz a program 'beviszi' a világodat úgy ahogy van a játékba. Össze-vissza forgathatod, a telkekre tehetsz házakat, közösségi épületeket. És ha ezzel úgyérzed, hogy meg vagy akkor máris visszatérhetsz a világkészítőbe a további szerkesztéshez, ha szükségét látod.

A másik kérdésedre a válasz: Nem, nem kell a rétegeket neked összefésülni... vagy összezárni, hanem két lehetőséged van.
    1. Van egy olyan, hogy 'Mentés másként'. Itt a világod kap egy .world kiterjesztést, melyet bármikor visszatölthetsz további szerkesztéshez a világkészítőben.
    2. A másik lehetőség az a lényegesebb ez pedig ' A világ kiválasztása exportálásra'.
    Itt viszont már egy telepítésre alkalmas .sims3pack fájlt fogsz kapni, amivel a Sims 3 indítópanelben a szokott módon betelepítheted a kész világodat a játékba. És azonnal játszhatsz is vele.
  • Gólya #6579
    jaj, még nagyon az elején vagyok:)
    még csak ismerkedek a dolgokkal
    még odáig nem jutottam, hogy játékba kerüljön
    mondjuk az zavar, hogy vannak olyan hatások, amiket majd csak a játékban láthatok - tényleg, akkor mi van? hogy javítható?

ja...jut eszembe...
    bár ez már nagyon a végén van, de: ha késznek minősítek egy általam kreált világot, mielőtt berakom a játékba a rétegeket össze kell zárni?

(lesz még biztos nagyon sok kérdésem, csak lassan megy, mert közben még dolgozni is kéne, hogy majd játszhassak:)))
  • Joschka
    Mert ha megy akkor vedd úgy, hogy nem szóltam semmit.
  • Joschka
    Igen. Hogy állsz vele, az megy már neked?
  • Joschka
    Ja, értem. Oké!
  • Gólya #6575
    hmm...
    a kereszteződésekkel való lezárásra gondolsz?
  • Gólya #6574
    "terepre" húztam a járdát két építmény között
    (bár töredelmesen bevallom, amikor először nézegettem ezt az egészet, akkor nem vettem észre, csak később)

• Joschka
    Azt már tudod, hogy kell az utakat csatlakoztatni egymáshoz, hogy lehessen is rajtuk közlekedni az egész városban? Mert az se mindegy, hogy hogyan kötöd össze az utakat. Ha még nem akkor megcsinálom a rövid segédanyagot hozzá.
  • Joschka
    Én éppen most álltam neki egy 'ázsiai' típusú vidéknek... nagyon exotikus lesz.
  • Joschka
    Járdát az út mellé? De minek, amikor a járda az út mellett már eleve ott van. Legalábbis a rendes országút mellett. Csak közelíts rá joban és meglátod, hogy járdát is tettek az út mellé. De ha esetleg külön is szeretnél még járdát... mondjuk a kitaposott ösvények helyett az más. Egyébként azért meg semmit nem kell elbontanod, hogy az utakat egymáshoz illeszd. Tényleg csak gyakorolni kell... gyakorolni... Lehet hogy ehhez is készítek majd egy segéd anyagot?... még nem tudom.
  • Gólya #6570
    épp az a gondom, hogy .... szóval konkrétan: megcsináltam az utakat és amikor a járdát húztam mellé, akkor vettem észre, hogy az egyik út nem illeszkedett tökéletesen
    próbáltam az útmutató szerint "igazítani", de nem működött - talán még gyakorolnom kell kicsit...
    (a hites szerint ha játszottam volna Simcityt, könnyebben boldogulnék)

egyébként pont azért kezdtem bele, mert nekem túl nagy a gyári város/falu, szeretnék egy kisebbet
    terv nálam is megvan, mindenesetre szorgalmasan gyakorolok - már amennyire az egyéb elfoglaltságoktól lehet -, egyszer csak összejön
  • Joschka
    Egyébként konkrétan hol történt a rontás? Esetleg ha képet is tennél fel akkor talán a javításban tudnék talán segíteni! Ha akarod elküldheted privátban is.
  • Joschka
    Ha rontottál is valamit akkor a 'Mégsem' gombbal még lehet korrigálni, de csak 10 visszavonási műveletet engedélyez a program. Patch ezt a problémát nem fogja orvosolni, erre nem érdemes várni.
    Egyébként ha nekiállsz várost létre hozni javaslom legyen valami terved előtte, mielőtt nekiállsz. Én bár nem vetem papírra, de a fejemben már szinte ott van a képe annak, amit szeretnék elkészíteni.
    És még valami: Ne mindjárt 'Sunsetvalley' méretű várost akarj építeni. A kissebb városokat például a játék sokkal gyorsabban betölti, amikor elindítod a játékot.
  • Gólya #6567
    újszülött kérdez:)
    ha valamit elrontottam a világkreálóban, s csak jóval utána veszem észre, hogy javítani kellene, hogy tudom megcsinálni?
    olvastam az útmutatót, de valahogy nem igazán akar működni aszerint:( - visszabontani mindent, amit utána csináltam...hát nem igazán ez az, amire vágyom
    valami gyakorlati tanács?
    esetleg újabb patch?
  • Joschka
    Nekem újra kellett raknom a gamet teljesen, mert valamiért nem jól működött a városkészítő... aztán a windowst is újra raktam utánna még, hogy valami örömöm is legyen még ráadásúl. Most már normálisan megy a városkreátor is.
  • Blinkye
    Hogy a fenébe tegyem fel a legújabb asszem 2.33 patchet? :) Én is akarok várost kreálni :(
  • Joschka
    Úgyhogy most már Mindenkié!
  • Joschka
    Na, végre csak leközölték. Bár már itt a fórumon a warez oldalon megosztottam.
  • Gólya #6562
    Joschka hídja
  • vica0523
    Ha a cheat ablak nem jön elő a *ctrl+shift+c* billentyűk lenyomására, annak valószínűleg az az oka, hogy egy másik programhoz (pl. CursorXP, HyperSnap DX) van hozzárendelve ez a billentyűkombináció. 2 megoldás van: Vagy nem használod a kódokat :) vagy a hibát okozó programot átállítod más kombinációra.
  • bencuuus
    Hello! Véletlenül nemtudjátok, h mi lehet az oka annak, h hiába nyomom le a Ctrl+Shift+C billentyűkombinációt a konzol nem jön be és így nem tudom használni a kódokat. amúgy a magyar verzió van meg netről. vagy ennél is működni kellene?
    Kérlek segítsetek! Előre is köszi
  • Blinkye
    A free cuccok azok a gépemen Asszem más nincs rajta ami az lenne.
  • Gné Era
    rájöttem hogy nekem építkezés és vásárlás módban akkor fagy le ha a családi eszköztárból akarok bármit visszatenni a lakásba..még jó hogy mentettem közben..
  • Gné Era
    egyiptomban életgyümölcsöt lehet szerezni az egyik kaland során valami templomban..aztán a tudós készít belőle gyümölcslét..de azt saját magának készíti..nem neked..
  • Gné Era
    mit kezdjek ezzel a fagyással vásárlás és építkezés módban?? 5 percenként mentegessem a játékot?
  • janika1972
    Eredeti a játékod?
  • janika1972
    Az az egyiptomi kaland során van,ha jól emlékszem,de nem biztos.
  • Gné Era
    ezt nem hiszem el..itt olvasom hogy lefagyott a játék építkezés közben valakinek..erre belépek..nekiállok építkezni..már félig kész voltam..erre a családi eszköztárból mikor a tévét kitettem a falra..a kéz nem tűnt el..ettől kezdve lefagyott az egész..a családi eszköztárból semmit nem tudok kivenni..mentés nélkül kellett kilépnem..majd a méreg megevett..
  • asdasddsadsa
    Frissiteni szerettem volna járékot, torrentről letöltött patchel de azt írja ki hogy: "A beállítás során kiderült, hogy a telepített játék régiókódja nem megfelelő ehez a frissítéshez"
    Volt valkine khasonló problémája?
  • Martin59
    tudja valaki hol lehet életgyümölcsét szerezni?