44549
-
janika1972 #6630 Szerintem lesz olyan is,csak a Következö részekben.PL a SIMS 6-ban már meg lehet látogatni majd bolygókat is -
#6629 A warez topiknak semmi baja, működik rendesen. A városok között nem tudsz össze-vissza rohangálni a simeddel.Nincsen utazási lehetőség Sunset Valley-ből mondjuk Mucsaröcsögére ha ezt mint pl. új várost meg akarod nézetni a simeddel. -
Jossua #6628 Sziasztok a warez topiknak mi a baja ? Amugy megkérdezhetem ,hogy a városok közt nem tudsz flangálni a simeddel ugy mintha utaznál pl kinába ???? -
#6627 köszi a válaszokat!U:I:hogy hogy nem tudom legyőzni a múmiát ha 10.edzetségi szinten vagyok? -
Jossua #6626 LOL hát te beteg vagy ember XD -
#6625 Te nem szúrtál el semmit, hanem az EA kavart be. Úgy módosította a két legutóbbi patchot, hogy ha nem hivatalosan veszed meg a Store cuccokat, de még a Riverviewet se érvényes termékkóddal töltöd le, akkor ezeket a cuccokat nem fogod tudni használni. Ennyi. Tehát valószínűleg nem jó helyen "vásároltál be". -
#6624 Hali! Az alapjátékra letöltöttem egy csomó kiegészítést,müködtek is de most,hogy rádobtam a world adventurest nem jelennek meg(nem tudom megvenni,amiket megvettem meg eltűntek.Még a riverview városa kieg is eltünt.Mit szúrtam el? -
#6623 Az 'ITT' fekekte szövegrésznél gyere át a 'másik oldalra' a warezre és ott találsz segítséget. -
janika1972 #6622 Sokat kell használni a csevegés/viccmesélés/játék kombót,ja és dicsérgesd állandóan a személyét,ne magadat,mert olyan is van,mert abból hamar kiábrándul.Mint az életben,nem? -
csexesz #6621 sziasztok olyan problémám lenne hogy letöltötem a sims3-at de elindul utána mikor kezdödik a gém kilép egy kis ablakba beirja hogy nemtudja hitelesiteni.pedig ezzel a sims 3omal már játszotam atelött mielöt leformáztam a gépem töltötem le másikat és az is ugyanezt csinálja ha esetleg tudja valaki mi lehet a megoldás és tudna segiteni azt nagyon megköszöném.segitégeteket elöre is köszönöm.sziasztok
-
#6620 Udvaroljon a simed neki sokat és el fog jönni annak is az ideje, ja és türelem.
-
Bal0924 #6619 Sziasztok!
Nagy nehezen rávettem egy csajt hogy költözzön hozzám, de nem tudom rávenni - nem jön elő az a lehetőség - hogy eljegyezés és a házasság.
Van valami trükk hogy előjöjjön ezek? -
#6618 Mivel gyári a játékod és ilyen probléma áll fenn lépj kapcsolatba az EA ügyfélszolgálatával, mert ezt egyszerű játékosok nemfogják tudni megoldani neked. -
#6617 Már az első frissítés után sem indul el... tehát az 1.66-nál sem megy már. Egyáltalán ha frissítek, utána nem indul.
Természetesen eredeti a lemez és nincs NoCD crack se rajta. -
#6616 De ha mindenképpen játszani szeretnél a játékkal akkor a nude patch és a többi hozzáhasonló dolgokat először is felejsd el, ezeket ugyanis a felhasználók készítették és nem a Sims 3 stúdió, akik a játékot készítették, és olyan hibákat okozhatnak, melyektől vagy rosszul működik a játék vagy el sem indul. Azt a könyvtárat, ahol ezek a. package kiterjesztésű fájlok vannak először is távolítsd el. Másodszor telepítsd tisztán a Sims 3-at, majd rakd fel a megjelent frissítéseket. És utánna indítsd el a játékot. -
#6615 Na, gondolom, hogy azt használod, hiszen azért vetted meg. -
#6614 Ha probléma van az 1.8.25-ös frissítés feltelepítésével, akkor úgy is tudsz a játékkal játszani, hogy csak az 1.7.9 frissítést telepíted fel. Használod egyébként az eredeti lemezt a játékhoz... mármint játszani is? -
#6613 Üdv!
Frissítési problémám van, erre szeretnék segítséget kérni.
Az eredeti lemezről az 1.6 verziónál pl. van hogy lépcsőn nem megy fel, stb., tehát sok hiba van benne.
Próbáltam frissíteni 1.66, 1.7, 1.85 verziókra, de már az első frissítés után sem indul el a program... A betöltésnél végigmegy a csík, de utána síri csönd és hullaszag. Áll. Se hibajelzés, se HDD mozgás.
Van néhány hivatalos patch telepítve hozzá (nude, stb.), eddig 1 helyen olvastam, hogy azokat el kell távolítani a frissítéskor, de mindenhol frissítés közbeni hibakódra hivatkoztak ezzel kapcsolatban. Nálam az összes frissítés végig megy hiba nélkül, de a legújabb frissítés után is ez a hiba lép fel... ilyenkor leszedés/újratelepítés, vagy ha csináltam biztonsági mentést róla, akkor visszamásolás (ám ekkor egy újabb frissítésnél már a legutóbbi verziót mutatja, nem a visszaállítottat).
Szóval kinek van ötlete, hogy hogyan tudnám úgy frissíteni, hogy utána is használható legyen? -
#6612 A játékban a telkek átméretezésére nincsen lehetőség, sajnos. -
Evetkemano #6611 légyszi valaki segítsen:)leszedtem 1 házat és nem tudom letenni mert az összes telek kicsi.hogy lehet üres telket átméretezni? köszi -
Izabelli #6610 Igen, de az a baj, hogy későn találtam meg a sírkövet, és már nem tudom felvenni, csak gyászolni lehet, meg sírfeliratot vésni bele. -
Hugicka99 #6609 Szia!
Keresd meg a sírkövét, és add el, vagy vidd ki a temetőbe! -
inuya22 #6608 Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem, a world adv kiegészítőt szeretném telepíteni, de a telepítő nem tudja frisssíteni a játékot, amikor menuálisan töltöm le a patchet, akkor pedig ezt írja: "a telepítő észlelte hogy nincs the sims 3 vezrió telepítve, ehhez a frissítéshez szükséges hogy az aolkalmazás egy korábbi verziója telepítve legyen."
HELP!
Köszi: KisGeresz -
Izabelli #6607 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha az egyik simem meghalt és szellemmé vált, hogyan lehet eltüntetni? Mert most ott van a házban és eszik meg mindent csinál. -
lyeany #6606 Grazie mille :D:D
Köszipuszi -
Hugicka99 #6605 Szia!
Az eszköztárban a kis képeknél az egyik sarokban van egy ilyen kék, kicsit vastagabb "fül". Ha azt húzod át, mindet átpakolja. -
lyeany #6604 Sziasztok. Az otthon termesztett növényeket nem lehet valami egyszerűbb módon átpakolni a hűtőbe, mint egyesével? Kettő darabnál még oké, de 16nál már kicsit uncsi áthúzni.
Köszipuszi -
Gné Era #6603 De hát simán kiköltöztetheti a családtárolóba...Miért kéne megölni?? -
#6602 Szerintem csak útban van neki a sim. -
#6601 miért akarod megölni? -
#6600 Szerintem éheztesd ki, rázasd meg árammal, igyon sok kávét... ja és a legjobb gyújtsa fel a gáztűzhelyet és maradjon a közelében így biztosan halálra ég, de közben előtte távolítsd el a tűzjelzőt a házból, így nem jönnek ki a tűzoltók. Az ürge így biztosan elevenen el fog égni. -
getma2 #6599 más megoldás nincs mondjuk nem lehetne hívni egy sorozatgyilkost?? -
#6598 Keress neki egyiptomban egy múmiát!!!! -
#6597 felteszem akkor a képet magamhoz a galériába, akkor biztosan látszik ha az sg megy -
getma2 #6596 Sziasztok
olyat szeretnék kérdezni hogy hogyan lehet valamelyik szimemet gyorsan megölni vagy hogyan tudom felgyorsítani a halálát?
-
#6595 Oké, a "másik oldalon" ott jó! Itt viszon nálam az üresség már állandó!
Köszi! -
#6594 nekem még látszik itt
de van hogy a host leáll -
#6593 Szia Mike!
Azt akarom kérdezni, hogy csak nálam hiba, hogy nincsen a főtopiknak 'képe' vagy esetleg kép csere van folyamatban? -
#6592 akkor megsúgom neked, hogy nincs
itt mindekinek eredetije van
akinek meg nem, mélyen hallgat róla, a magánügye
ebben a topikban a warez nincs megtűrve, aki a warez verziójáról kezd beszélni, repül a kukába
hg -
#6591 Van