44549
-
#6670 Mester ments meg, még mindig nem találom az élet gyümölcsét, 600 magot elültettem semmi..
Most öregedtem meg, kitudja mennyi van még hátra..
Közben dolgozom tudományban éppen trágyafelügyelő vagyok
Ott hogy találom meg az élet gyümölcsét ? -
#6669 Neked is buék így kicsit a tavasz felé. Minden maradt, ahogy eddig volt. -
#6668 buék. kicsit rég voltam már. lehet-e már több emeletes házakat csinálni, vagy normális lépcsőket? -
#6667 Termesztésnél hogy vannak a szintek ?
Pocsék
Megfelelő
Jó
Nagyon finom
Kitűnő
Nagyszerű -
#6666 Élet gyümölcsére vadászok
Kertészkedésem már 10es..
Gitár 10
Vonzerő 10
Horgászat 10
Most beálltam tudományos melóba átha úgy kapok, mert a városban nem találok Különleges magot -
#6665 Srácok trágyázáshoz mit használjak ? Mert amiket gyüjtök különleges ismeretlen magaok azt használja fel, így nem túl praktikus :( -
Jossua #6664 emberek van olyan progi ami a sim képeségeit tudja állitani és hasonlokat ? -
#6663 Az életgyümölcs otthon termeszthető, ha már 7-es szintű kertész vagy. Magját a városban véletlenszerűen találhatod meg, ismeretlen különleges magként, vagy Tudomány karrierben lehetőségként és Kertészkedés jártassági lehetőségként tehetsz szert rá. -
#6662 Élet gyümölcsét hogy szerzek ? Kertészkedéssel ? Ha igen hányas skillel ? -
janika1972 #6661 -
#6660 Erkélye?! -
janika1972 #6659 hmmmmm....."ereklye" -
#6658 Hogy sikeresebb legyél az erekje gyűjtögetésben. -
#6657 mire jó a tanult ereklyevadász tulajdonság! -
#6656 Arra gondoltam ha valamiből 100 % teljesít azt hívják maximalizmusnak
De akkor 1ik bukás, nem kezdem előről, fél napja házat építek :P -
#6655 a tolvajkulcsot,illanóport,mumianasit,pemikánt,hórusz könnyét hányszor lehet használni? -
#6654 A maximalizmus mióta pozitív hatású? Soha nem volt az, és nem is lesz. -
#6653 Fene azt hittem pozitív hatású :(
Most már mindegy :( -
#6652 Maximalista= Mindenben hibát fog keresni... bármi apró tökéletlenség bosszantani fogja. -
#6651 Ez lesz
Gitáros (Fő tevékenységi kör)
Vonzerő (Barátokhoz elengedhetetlen)
Főzés (Sok barátot el kell látni)
Horgászás (Főként receptekhez és ambróziához)
5 jellemvonás
Barátságos (Sok baráthoz)
Virtuóz (Gitárhoz)
Művész (Gitárhoz)
Született szakács
Maximalista
Ugye pecás maradt ki, na nem fog rögtön nagy halat jó és finom halat, nagy bumm.. Viszont maximalista lett :P -
#6650 Majd csak ezután alakulnak ki a dolgok. -
#6649 Úgyhogy tök mindegy melyik ötöt választod ki. -
#6648 Az elején úgyis pocsék a gitározása, a kutyát se fogja érdekelni, a kaját meg úgyis odaégeti, és lehet hogy az első pecázáskor kifog egy gumicsizmát... -
#6647 Lehetőleg valamelyik 5-öt. Miért kérdezel ilyent. Azt neked kell eldöntened, hogy milyen legyen a személyisége. Legyél már egy kicsit önálló és felfedező. Ne akard, hogy mi áruljunk el mindent, annál izgibb lesz, ha magad veszed észre a dolgokat. -
#6646 Szerintetek ezek mellé melyik 5öt válasszam ?
Gitáros (Fő tevékenységi kör)
Vonzerő (Barátokhoz elengedhetetlen)
Főzés (Sok barátot el kell látni)
Horgászás (Főként receptekhez és ambróziához)
Ezekhez kéne 5 jellemvonást választani
Barátságos (Sok baráthoz)
Virtuóz (Gitárhoz)
Művész (Gitárhoz)
Született szakács
Maximalista (
Pecás (Horgászáshoz elengedhetetlen)
Utolsó kettőből kéne választani, Maximalista mennyire nagy előny ? Mert ha kicsi marad a pecás
-
#6645 Na, csak be tudott végre lépni. -
janika1972 #6644 próbálgatni kell a kettö böngészöt -
#6643 Na, most hogy töröltem a sütiket beengedett. Hiába... mindig tanul valamit az ember. -
#6642 Az új firefox alatt az előbb be se engedett jelentkezni pedig a sütik is engedélyezve vannak. Még jó, hogy Explorert használok. -
janika1972 #6641 Mindenképpen firefox kell neki,és törölni kell a sütiket -
#6640 Ez igaz, vagy valami szerver probléma lehet... nálam is volt már ilyen. Várni kell hát ha később jó lesz. -
janika1972 #6639 Figyu! Explorert használsz? vagy Firefoxot? -
janika1972 #6638 Mondjuk akkor irni sem tudna -
#6637 Ha nem jelentkezel be akkor kapod a hibaüzenetet, amit az előbb kaptál. -
#6636 Igen, be kell jelentkezni! -
janika1972 #6635 csak akkor látod a saját fórumot,ha be vagy jelentkezve -
janika1972 #6634 be kell jelentkezni nem? -
Jossua #6633 nincs baja ? Nekem ezt irja ki hol jó hol nem jó.. utobbinál ezt az üzenetet kapom : The page cannot be found 404 Error -
#6632 Akkor az csak valami agyrémes Spore klón lesz majd! -
janika1972 #6631 És bugokra kell majd vadászni valamelyik planétán,milyen fárasztó lenne nem?