44549
-
#6711 megidéztem a múmiát de nem találom,hol van?
-
nkjudy #6710 Pl ezen az oldalon http://www.all-about-style.com/ csak a sims3-ra rákattintva találom meg ami hozzá tartozik, vagy már a fenti felsorolás is az?! Megnéznéd nekem.. Nagyon köszi! -
nkjudy #6709 Nem nem, azaz nem szereném, csak van olyan link amelyről nem tudom eldönteni, hogy az most 3.-2. sims.hez tartozik :S -
#6708 Ne keverd jó?! -
nkjudy #6707 Egyébként a sims2 kiegészítőket nem lehet betenni a 3-ba igaz?? -
#6706 Ne...akadj...meg... -
nkjudy #6705 Annyi kiegészítő van, hogy a bőség zavara..remélem túléli a gépen! :D Nagyon köszi mindent.. Jövök, ha megakadok! :) -
#6704 A házakat a játékban a menüben a "Város szerkesztése" mnüpontnál a telkeknél találod meg. A külömböző letöltött simeket pedig a "Sim létrehozása"-kor találod meg az alapmintáknál. -
nkjudy #6703 Jaa értem, tehát az lehetetlen, hogy 2 külömböfő fájlnak ugyanazt a nevet adják igaz?! Valamint még az érdekelne, hogy a házakat valamint a genetikát hová teszi be a játékban. Azokat nem nagyon találtam meg..
(elég kezdő vagyok, de már sokat köszönhetek neked :) ) -
#6702 hogyan tudnám használni a tolvajkulcsot? -
gsxrniki #6701 bocsi tudom h nem itt kellet volna kérdeznem hanem a másikba csak most már ott nem engedi...:S -
gsxrniki #6700 Telepíteni szeretném a The Sims 3 World Adventures-t de amikor kiírja a frissítésest rányomok el se indul de kiírja hogy: Hiba a The sims 3 frissítésekor... olvastam v.hol egy olyat h úgy kell h The sims 3 mappa törlése v.mi kód törlése és újrarakni de úgy nem sikerült! Más lehetőség??? -
#6699 Tehát ha olyan fájlokkal találkozol, hogy mondjuk:
Helena hair.jpg
Helena hair.zip
Akkor téged - miután a jpg-t megnyitod és tetszik a hajnak a képe - már csak a zip fájl érdekeljen, mert abban van maga a haj. Ezt kibontod és a kiterjesztésnek megfelelően telepíted vagy másolod. Ennyi lenne. -
#6698 Igen, azért azonos, mert a fájlnév az ugyanaz. De a kiterjesztés az külömböző. Nem tudom, hogy te mire gondoltál, amikor erről írtál. Ha a két név ugyanaz mégis a külömbség abban van, hogy az egyik a 'jpg' vagyis a képet, képeket tartalmazó fájl. A másik magát a cuccot tartalmazó 'zip' fájl. Ezt miután letöltötted ki kell csomagolnod valahová a gépedre és a már leírt két kiterjesztés szerint vagy telepíteni kell, vagy csak bemásolni oda ahová már leírtam. -
nkjudy #6697 Oké, nagyon rendes vagy! Sikerült! Azaz bemásoltam mindet.. Viszont másolásnál, sok azonos fájlt jelzett, amit én nem írtam felül? Az nem baj ügye? A másik, hogy mejelentek a játékban, de soknak a képe alatt, tök más van. Az természetes??Vagy én rontottam el vmit?? Remélem nem... :S Nagy nagy köszönet! -
#6696 De a 'Packages' könyvtárat is nyisd meg, mert abba kell a fájloka másolnod. -
#6695 Az útvonal alapesetben ez:
C:/-->Program Files-->Electronic Arts-->The Sims 3
tehát itt a 'Sims 3' könyvtáeat megnyitva találsz olyan könyvtárakat, hogy 'Game' és 'GameData' ( de ezekkel ne foglalkoz, csak azért írtam le, hogy be tudd azonosítani, hogy jó helyen jársz.)
Most itt a megnyitott 'The Sims 3' könyvtárban hozd létre a 'Mods' és azt megnyitva benne a 'Packages' könyvtárat és ide bemásolhatod már ha van .package kiterjesztésű egyedi tartalmad, amely így bekerül a játékba.
-
nkjudy #6694 Még egy utolsó kérdés, mert tök béna vagyok. :S Vagyis remélem hogy az utolsó... :)
Az első lépést meg tudtam csinálni azaz a sims3pck kiterjesztésű fájlokat be tudtam helyezni. De a másiknál nem tudom, hogy hol találom a C-n a Sims 3 könyvtárát?!
Ugyan ott ahová betettem az előzőt??
Vagy hogy van írva pontosan amit keresek??
Ne hari, hogy bénázok! Köszönöm a segítséget! -
janika1972 #6693 Gyerekek,ezt a simteremtöt akkora marhaság volt kiadni,hogy az nem igaz.Ez annak jó akinek még nincs meg a játék,hogy megismerje a simkészitöt,másra nem alkalmas. -
#6692 Komplett simmeket töltesz le ilyenkor, mert nem lehet őket "szétszedni". Házakat általában úgy érdemes letölteni, ha van hozzájuk részletesen mellékelt képsorozat a belső felépítéséről. Azokat részesítsd előnyben amelyek a mellékelt képeken látható, hogy be is vannak rendezve. Mert akkor azzal már neked nem kell foglalkozni külön. Természetesen csak ha az ízlésednek megfelel. -
nkjudy #6691 Köszönöm szépen, nagyon rendes tőled, hogy segítettél. remélem sikerülni fog.. :)
Még egy kérdés... Találtam oldalakat, amikről tök jókat lehet letölteni, viszont azt nem tudom, hogy mikor simeket töltök le, akkor a komplett simet beteszi a játékba, vagy csak a vonásait..stb. Ugyanezt szeretném kérdezni a házakkal kapcsolatban is!
Mégegyszer nagyon köszönöm.
Üdv. -
#6690 Rengeteg helyen lehet találni egyedi letölthető tartalmakat: hajak, skinnek, kiegészítők, díszítő elemek, objektumok és ruhák is megtalálhatóak az interneten szerteszét.
Az alábbi oldalon olyan egyhelyre összegyűjtött, a játékosok által készített tárgyak találhatóak, amelyek fizetősek ugyan de az oldalről ingyenesen letölthetők.
http://ls.paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts3/
Ha megnyitsz egy könyvtárat ott találni fogsz mindenfélét hair, cloting, objects, és set cuccokat, van amelyikhez kép is van, így tudni fogod, hogy a név alatt mi található.
Tölts le egy zip fájlt, majd csomagold ki a tartalmát valahová a gépedre.
A sims 3 játékhoz két féle fájl típus használható:
1. Az úgynevezett .sims3pack kirejesztésű ( az ilyen típusú fájlokat a következő helyre másoljuk be), mert ezt telepítemi kell a játékba, tehát az útvonal:
C:/Documents and Settings/Felhasználó/Dokumetumok/Electronic Arts/The Sims 3/Downloads
Tehát megnyitod a 'Downloads' mappát és bemásolod a kicsomagolt fájlokat.
Az asztalon elindítod a játék ikonját, erre megjelenik a Sims 3 Indítópanel.
A panel bal oldalán találod a 'Letöltések' gombot, kattints rá és láthatóak lesznek az előzőleg a 'Downloads" mappába bemásolt fájlok. Válaszd ki a 'Mind'gombbal az összeset és kattints rá a 'Telepítés' gombra és várd meg a végét majd 'Oké' gombot nyomd meg. Ezzel ez a része kész.
2. A másik típusú fájl a .package kiterjesztésű ha a kicsomagolás után ilyeneket találsz, akkor tedd a következőket:
Keresd meg a Sims 3 játék könyvtárát a c: megghajtón és hozz létre egy új könyvtárat 'Mods' néven, majd nyisd meg. A megnyitott könyvtárban hozz most létre egy 'Packages' nevű könyvtárat és ezt is nyisd meg. Amennyiben lesz olyan egyedi tartalmad, amely .package kiterjesztésű lesz azt másold egyerűen a Mods könyvtár Package mappájába.
Ennyi lenne a tartalmak telepítése. -
nkjudy #6689 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a SIMS3-nak is vannak már letölthető kiegészítői.(hajak, tárgyak..stb..) Ha vannak akkor hol talákok, és hogyan rakom be a játékba??
Előre is köszönöm a választ!
Üdv. Judit
-
#6688 Te hol élsz ember, nálunk az egyik kockaformályú nagy boltban 12900 ft-ba kerül csak az alapjáték. -
janika1972 #6687 Mindenki vegyen eredeti Sims 3-at! CSak 9990 ft,nem is olyan sok!
Überbrutál játékmenet,fantasztikus csináld magad telepitési mód,többezer ingyenes store cucc,végtelen számu lehetöség! -
#6686 Doktorúúúúúúúúúr!!!! -
janika1972 #6685 Mi az hogy Warez? MI az hogy nem eredeti? Itt mindenkinek eredeti a játéka! Nekem is eredeti a játékom,és meg vagyok elégedve vele! Teljesen más élmény mint a tört játék. Továbbra is szeretem a Sims 3-at,és alig várom a 12.ik kiegészítöjét,amiben vissza lehet vinni a boltba a csunya crackelt játékokat! Vegyetek Sims 3-at! Megéri! Nővérke! -
#6684 Ez nem a warez oldal. Az a kép feletti piros szövegben a fekete 'ITT' feliratnál található. Ott majd ellátnak tanácsokkal. -
#6682 hogy tudom használni a tolvajkulcsot?
-
#6681 A háztartásom megtelt de megtudnék idézni egy múmiát.Kérdésem: többet ér-e egy sim mint egy múmia (mi az előnye,hátránya)
-
#6680 köszönöm, már minden növényem tökéletes szintű :) -
#6679 Amennyit csak akarsz, annyi. -
#6678 hány nyaralóm lehet egyszerre egyiptomban?
-
Gólya #6677 van ilyen opció: trágyázzon a legmegfelelőbb (vagy legjobb?) trágyával - automatikusan a legjobb cuccot használja fel abból, amije van -
#6676 Franciaországban.Elmész a nektárkészítő üzembe, és ott először megtanítják, hogyan készíts nektárt capcara, capcara... és majd később vehetsz egyet. -
#6675 hogyan tudok borkészítőt venni?
-
#6674 Ambrósia leírása -
janika1972 #6673 VAn olyan.csak azt nem kapod meg.Egyiptomban van a küldetéseknél.Azt már nem tudom hogy lehet megszerezni.Gondolom romantikázni kell az ürgével. -
#6672 Ami kell hogy visszafiatalodjak :) Ambrozia egyik alkotóeleme -
#6671 1. Nem vagyok mester.
2. Nem tudlak megmenteni.
3. Mi a fene az az élet gyümölcse?