44549

no-warez.gif
  • janika1972
    Hiába ajánlják a Pentium 4-et,a játék akkor is akadozik maximum beállitásoknál.Az ajánlott konfigurációt nem a minimumbeállitásokhoz ajánlják
  • janika1972
    Ha ezen élvezed a Sims 3-at,akkor le a kalappal elötted!
  • Colt17
    És megkell jegyeznem kiegészitő is van hozzá nem kevés.
  • Colt17
    1gb ram
    2.6 GHz
    Ati Radeon 9600 Series 128 mb
    pentium 4
    mégis élvezhető.
  • janika1972
    Söt,az 1 giga ram meg még kevesebb.Ha nincs pénzed uj gépre,akkor próbálj meg plusz 1 giga ramot még belerakni,azzal gyorsabb lesz a játék...
  • janika1972
    Hát ne haragudj hogy ezt irom,de a pentium 4-eknek lejárt már az ideje,itt az egész gépedet kell fejleszteni.Tapasztalatból tudom,mert 2 gépem van,és a másik pentium 4,de azon eléggé beszaggat a játék.
  • nkjudy
    Videókártya: RADEON X800GT
    3,2 GHz Pentium 4
    1 Gram
    vannak rajta letöltött cuccok, de én pont úgy kérdeztem, hogy ha azok vannak, akkor mekkora az a gépteljsítmény ami ezzel együtt futhat?!
  • janika1972
    Sokféle oka lehet.Töredezettségmentesitést is lehet csinálni a vinyón,vagy lehet hogy kevés a memória,vagy tul sok program fut a háttérben,vagy tele van letöltött cuccokkal,mert azok is belassitják a játékot,Milyen konfigod van?
  • nkjudy
    Azaz igazság, hogy ezek mind meg vannak, még több is, és mégis lassú a játék?! Akkor mi lehet a gond?? :(
  • janika1972
    Hivatalosan:

Rendszerkövetelmények
    ====================

Ne feledd: a The Sims 3 Luxuslakás Cuccok kiegészítő csomag.
    A játék futtatásához a The Sims 3 alapjáték teljes, telepített változata szükséges.

WINDOWS XP ESETÉN (Service Pack 2 vagy frissebb verzió szükséges)
    * 2.0 GHz P4 vagy ezzel egyenértékű processzor
    * 1 GB RAM
    * A 128 MB memóriájú videokártya Pixel Shader 2.0 támogatással
    * A DirectX 9.0c legfrissebb verziója
    * Legalább 300 MB szabad hely a merevlemezen (illetve 6,4 GB, ha a The Sims 3 alapjátékkal együtt telepíted),
    továbbá legalább 1 GB hely az egyedi tartalmak és a mentett játékállások tárolására.

WINDOWS VISTA (Service Pack 1 vagy frissebb verzió szükséges), ILLETVE WINDOWS 7 ESETÉN
    * 2.4 GHz P4 vagy ezzel egyenértékű processzor
    * 1.5 GB RAM
    * A 128 MB memóriájú videokártya Pixel Shader 2.0 támogatással
    * A DirectX 9.0c legfrissebb verziója
    * Legalább 300 MB szabad hely a merevlemezen (illetve 6,4 GB, ha a The Sims 3 alapjátékkal együtt telepíted),
    továbbá legalább 1 GB hely az egyedi tartalmak és a mentett játékállások tárolására.
  • janika1972
    Vedd meg a paksi atomerömüt,az a minimum feltétele a játéknak!
  • nkjudy
    Sziasztok!

Légyszi segítsetek abban hogy mi az a gépigény (nem minimum), ami kell a sims 3-hoz, ha minden plussz kiegészítőt feltelepítek, plussz még ha a netről is töltök le rengeteget hozzá...
    Pl a sims 2-höz meg volt minden eredeti kiegészítő, + 10000 db netről töltött. Már úgy is kissé lassú volt, de még élvezhető volt a játék.
    De most a sims 3-nál elvezhetetlen... És még csak z alapjáték van fent, vmint a netről töltött hajak, házak..stb kb 1000-2000db. csak ezért érdeklődnék...
    Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.
  • janika1972
    Igen,vannak benne ruhák,meg butorok is...semi uj,amugy a rajongók jobbat gyártanak,mint ami benne van...
  • Pirlipát
    hi-hi-hi. Igen ezt én is halottam. Szóval csak cuccok....
  • janika1972
    Viccet félrerakva,van benne egy javitás,ami elcseszi a játékot,mert az uj Luxuságyról elteleportálnak a Simek,de ezt már kijavitották a legujab javitásban.Rakd fel a luxulakás cuccokat,és utánna frissisd a játékot a legujabb patchra.
  • janika1972
    Van javitás is benne,ami nagyon megdobja a játékot! Föleg a Simseket,egyik ágyból a másikba!
  • Pirlipát
    Sziasztok! Gondolkodom ezen az új kiegészítőn, a luxus cuccokon. csak tárgyak meg ruhák vannak benne, vagy van valami ami a játékot is megdobja egy kicsit? Mik a tapasztalatok?
  • janika1972
    Eredeti a játékod?
  • derdani
    Az 1.2 -es a leg első ?
    Nekem nem engedi felrakni,mert azt írja hogy:

A telepítő észlelte , hogy nincs The Sims 3 verzió telepítve.

Ehhez a frissítéshez szükséges , hogy az alkalmazás egy korábbi verziója telepítve legyen.

Nem tudja valaki hogy ez mért van?
  • janika1972
    nézd meg a dokumentumok mappát a C:-ben,itt tárolja a mentéseket.Ha máshol van,akkor nem fogja betölteni.
    dokumentumok/electronic arts/the sims 3/saves mappában kell hogy legyen ehy könyvtár,amit te neveztél el,amikor létrehoztad a családod
  • janika1972
    1.2
    1.3
    1.4
    1.5
    1.6
    1.7
    1.8
    1.9
    1.10
    és ez csak az alapjáték
    a kieg:2.0
    2.2
    2.4
    és a luxuslakás cuccok:3.0
    3.1
  • Colt17
    Szevasztok újra.Luxus cuccok kieget felraktam és azóta mentésem nemtudom betölteni.Vki help.
  • Gné Era
    sziasztok..segítsen nekem valaki..egyiptomban vagyok és be kell törnöm a parancsnok számítógépébe..meg is találtam a ház mögött a titkos lépcsőt..lent van egy szoba ahol van 3 szobor..meg kell vizsgálni mindegyiket..mindegyik mozgatható..a következő szobában csak egy ágy van és a falon egy titkos ajtót találtam..de kiírja hogy lenni kell valahol a sírban egy titkos kapcsolónak amivel kinyílik a rejtekajtó..a vécében nincs kapcsoló..gyanítom hogy a 3 szobrot kell mozgatni..de hova??
  • derdani
    Melyik a leg első patch?
  • janika1972
    Minek azt kikapcsolni,akkor elveszik a játék lényege.Toljad ki maximumra,és akkor nagyon lassan öregednek..
  • vica0523
    A kezelőpanelen a beállításoknál kilehet kapcsolni az öregedést és a történet előrehaladását.
  • Colt17
    Sziasztok!Szerettem a sims 2 -t és bele kezdtem a 3-ba.Minden remek, de 1 dolog zavar.A játékban az öregedést nem lehet kikapcsolni lassítani (mint a sims 2 ben?).Ott volt olyan cucc amit meglehetett inni.Lehetőleg kód nélkül.
  • Joschka
    Figyelem, új frissítés érkezett:

A legújabb frissítés ehhez: 1.10/2.5/3.1
    ELKÜLDVE: 2010.02.08 19:22A frissítés telepítéséhez indítsd el az alkalmazást, és kattints az Indítópanel „Játékfrissítések” gombjára!

A legújabb frissítés ehhez: 1.10/2.5/3.1

Kijavítottuk az írásjegybevivőt (Input Method Editor, IME) érintő hibákat, amelyek problémákat okoztak a japán verziót használó játékosoknak. Javítottuk továbbá az Indítópult funkcionalitási hibáit.
    Kijavítottunk egy hibát, amelynek következtében az összegyűjthető bogarak nem jelentek meg a játékban.
    Kijavítottunk egy hibát, amelynek következtében a simek elteleportáltak a The Sims 3 Luxuslakás Cuccok egyes ágyairól.
    Kijavítottunk egy hibát, amelynek következtében több javítócsomag egyidejű telepítése során az alkalmazás összeomlott, illetve leállt.

• Joschka
    Az a hír, hogy június 4.-én jelenik meg az új kiegészítő. Hobbikról és melóról fog szólni, de még nincs megerősítve. Ez volt a My Sims oldalon róla.
    Ja, valami vagány banner jöhetne tényleg Mike.
  • Gólya #6725
    ?

Sims3 - ennyi nem elég?
    eddig sem a csiricsáré fejlécekről volt híres az sg - akinek innen szüksége van valamire, az úgyis megtalálja
  • Gólya #6724
    legegyszerűbb, ha az indítópanelen a "telepített tartalom"-ra böksz, ott szépen felsorolva megtalálod azokat a dolgokat, amiket bepakoltál a játékba
  • Mike at home
    mi lesz a tavaszi kiegészítő?
  • Mike at home
    kéne már új banner
  • nkjudy
    Nagyon kedves tőled köszönöm szépen! Át fogom olvasni mindenképpen. Már így is találtam sok hasznos dolgot..:) Még azt mond már meg nekem, hogy bemásoltam a package és a pac-okat is... Majd eltart egy darabig míg telepíti...majd kijön, hogy 100%, majd rányomok az OK-ra! Utána mikor már látom hogy ott vannak a betöltött kiegészítők, az állapot alatt meg hogy telepítve... Ami mellett nincs az a jel, akkor azt nem telepítette??! Azt jelenti, hogy nincs benne? Viszont mikor csak külön azokat kipipálom, akkor is telepíti, de ugyanúgy utána az állapot alatt nincs semmi..
    Remélem jól írtam. :S Na és kipipálva kell hogy legyen mikor elindítom a játékot?? Valamint még az a kérdés, hogy a sims 3 könyvtár az asims 3 belül a library lenne?? Te biztosan ezeket már kívülről fújod!
    Előre is köszönöm, hogy segítesz! Üdv.
  • Gólya #6717
    miért haragudnék?
    nézd meg ezt

itt pl. visszautal a sims2-re, de ugyanezen oldalon megtalálod azt is egy kis keresgetés után
    ne ijedj meg, ha elsőre nem találsz valamit - nézz szét nagyon alaposan az oldalon
    szépen kezdd az elején, minden feliratra kattints rá és olvass (ott van pl. a gy.i.k., a barkácstippek aztán a kis háromszögek alatt a fórum, a galéria ahol rengeteg képet találsz, szóval határ a csillagos ég)

biztos nem vagy annyira béna, csak mert új dolgok és nem ismered őket, kicsit riasztóak - de nyugi, nem esznek embert , úgyhogy fel a fejjel és olvass - no meg ott a google, ha minden kötél szakad, beírod, amit keresel aztán csak győzzed :)
  • nkjudy
    Már olvasgattam, de valamiért én ezekre, amiket kérdeztem, nem találom a választ. Persze én vagyok túl béna, úgyhogy ne haragudj.
    De ha segítenél abban, hogy a mysim-en belül hol keressem?! Fórum, vagy más cím alatt? Köszi. Üdv.
  • Gólya #6715
    figyu: a #6712-ben nem véletlenül ajánlottam az oldalt
    szépen végigolvasod, lépésről-lépésre leírtak nagyon sok mindent, ha követed pontosan, hidd el meg tudod csinálni (én se vagyok egy technikai zseni, mégis boldogultam)
  • nkjudy
    Szia! Mindent úgy csináltam ahogy mondtad, és mégis úgy látom, mintha nem mindent rakott volna be a játékba. Amit adtál linket arról mindent letöltöttem (jó sok lett) :), de ahhoz képest nem annyival van több a játékban. Remélem a package kiterjeztésűt is jól hoztam létre, és azt is látja.. :S Lehet valami, amiért nem lát dolgokat?? Azonkívűl a házakat, és a genetikai dolgokat nem nagyon találtam meg. A simek létrehozásánál, a bőrszínnél nincs pl a letöltött bőrszinek..stb.. Vagy nem oda teszi?! Mert a sims 2-nél úgy volt... A házakat meg a főoldalon nem találom.. :S De bizosan én bénázok. Elnézésed érte... :S
    Ha tudsz vmi tippet, kérlek írd meg. Köszönöm szépen. Üdv.
  • Joschka
    Én is szedek le innét időnként, mert nagyon szép ruhák vannak a simek számára.
    Ahogy belépsza az oldalra a fotó mellett van a baloldalon a 'Sims 3' felirat, arra kattints rá. Azután már a következő oldal külöbféle ruha és mintázat tartalma csak a Sims 3-hoz jó. Máshoz nem. Onnét nyugodtan tölthetsz le a játékodhoz.
  • Gólya #6712
    bátran ajánlom ezt az oldalt - szinte minden kérdésre választ kapsz, csak olvasni kell
    (tényleg nagyon használható oldal)