44549
-
janika1972 #6754 Hiába ajánlják a Pentium 4-et,a játék akkor is akadozik maximum beállitásoknál.Az ajánlott konfigurációt nem a minimumbeállitásokhoz ajánlják -
janika1972 #6753 Ha ezen élvezed a Sims 3-at,akkor le a kalappal elötted! -
#6752 És megkell jegyeznem kiegészitő is van hozzá nem kevés. -
#6751 1gb ram
2.6 GHz
Ati Radeon 9600 Series 128 mb
pentium 4
mégis élvezhető. -
janika1972 #6750 Söt,az 1 giga ram meg még kevesebb.Ha nincs pénzed uj gépre,akkor próbálj meg plusz 1 giga ramot még belerakni,azzal gyorsabb lesz a játék... -
janika1972 #6749 Hát ne haragudj hogy ezt irom,de a pentium 4-eknek lejárt már az ideje,itt az egész gépedet kell fejleszteni.Tapasztalatból tudom,mert 2 gépem van,és a másik pentium 4,de azon eléggé beszaggat a játék. -
nkjudy #6748 Videókártya: RADEON X800GT
3,2 GHz Pentium 4
1 Gram
vannak rajta letöltött cuccok, de én pont úgy kérdeztem, hogy ha azok vannak, akkor mekkora az a gépteljsítmény ami ezzel együtt futhat?! -
janika1972 #6747 Sokféle oka lehet.Töredezettségmentesitést is lehet csinálni a vinyón,vagy lehet hogy kevés a memória,vagy tul sok program fut a háttérben,vagy tele van letöltött cuccokkal,mert azok is belassitják a játékot,Milyen konfigod van? -
nkjudy #6746 Azaz igazság, hogy ezek mind meg vannak, még több is, és mégis lassú a játék?! Akkor mi lehet a gond?? :( -
janika1972 #6745 Hivatalosan:
Rendszerkövetelmények
====================
Ne feledd: a The Sims 3 Luxuslakás Cuccok kiegészítő csomag.
A játék futtatásához a The Sims 3 alapjáték teljes, telepített változata szükséges.
WINDOWS XP ESETÉN (Service Pack 2 vagy frissebb verzió szükséges)
* 2.0 GHz P4 vagy ezzel egyenértékű processzor
* 1 GB RAM
* A 128 MB memóriájú videokártya Pixel Shader 2.0 támogatással
* A DirectX 9.0c legfrissebb verziója
* Legalább 300 MB szabad hely a merevlemezen (illetve 6,4 GB, ha a The Sims 3 alapjátékkal együtt telepíted),
továbbá legalább 1 GB hely az egyedi tartalmak és a mentett játékállások tárolására.
WINDOWS VISTA (Service Pack 1 vagy frissebb verzió szükséges), ILLETVE WINDOWS 7 ESETÉN
* 2.4 GHz P4 vagy ezzel egyenértékű processzor
* 1.5 GB RAM
* A 128 MB memóriájú videokártya Pixel Shader 2.0 támogatással
* A DirectX 9.0c legfrissebb verziója
* Legalább 300 MB szabad hely a merevlemezen (illetve 6,4 GB, ha a The Sims 3 alapjátékkal együtt telepíted),
továbbá legalább 1 GB hely az egyedi tartalmak és a mentett játékállások tárolására.
-
janika1972 #6744 Vedd meg a paksi atomerömüt,az a minimum feltétele a játéknak! -
nkjudy #6743 Sziasztok!
Légyszi segítsetek abban hogy mi az a gépigény (nem minimum), ami kell a sims 3-hoz, ha minden plussz kiegészítőt feltelepítek, plussz még ha a netről is töltök le rengeteget hozzá...
Pl a sims 2-höz meg volt minden eredeti kiegészítő, + 10000 db netről töltött. Már úgy is kissé lassú volt, de még élvezhető volt a játék.
De most a sims 3-nál elvezhetetlen... És még csak z alapjáték van fent, vmint a netről töltött hajak, házak..stb kb 1000-2000db. csak ezért érdeklődnék...
Előre is köszönöm a segítséget! Üdv. -
janika1972 #6742 Igen,vannak benne ruhák,meg butorok is...semi uj,amugy a rajongók jobbat gyártanak,mint ami benne van... -
Pirlipát #6741 hi-hi-hi. Igen ezt én is halottam. Szóval csak cuccok.... -
janika1972 #6740 Viccet félrerakva,van benne egy javitás,ami elcseszi a játékot,mert az uj Luxuságyról elteleportálnak a Simek,de ezt már kijavitották a legujab javitásban.Rakd fel a luxulakás cuccokat,és utánna frissisd a játékot a legujabb patchra. -
janika1972 #6739 Van javitás is benne,ami nagyon megdobja a játékot! Föleg a Simseket,egyik ágyból a másikba! -
Pirlipát #6738 Sziasztok! Gondolkodom ezen az új kiegészítőn, a luxus cuccokon. csak tárgyak meg ruhák vannak benne, vagy van valami ami a játékot is megdobja egy kicsit? Mik a tapasztalatok? -
janika1972 #6737 Eredeti a játékod? -
#6736 Az 1.2 -es a leg első ?
Nekem nem engedi felrakni,mert azt írja hogy:
A telepítő észlelte , hogy nincs The Sims 3 verzió telepítve.
Ehhez a frissítéshez szükséges , hogy az alkalmazás egy korábbi verziója telepítve legyen.
Nem tudja valaki hogy ez mért van? -
janika1972 #6735 nézd meg a dokumentumok mappát a C:-ben,itt tárolja a mentéseket.Ha máshol van,akkor nem fogja betölteni.
dokumentumok/electronic arts/the sims 3/saves mappában kell hogy legyen ehy könyvtár,amit te neveztél el,amikor létrehoztad a családod -
janika1972 #6734 1.2
1.3
1.4
1.5
1.6
1.7
1.8
1.9
1.10
és ez csak az alapjáték
a kieg:2.0
2.2
2.4
és a luxuslakás cuccok:3.0
3.1
-
#6733 Szevasztok újra.Luxus cuccok kieget felraktam és azóta mentésem nemtudom betölteni.Vki help.
-
Gné Era #6732 sziasztok..segítsen nekem valaki..egyiptomban vagyok és be kell törnöm a parancsnok számítógépébe..meg is találtam a ház mögött a titkos lépcsőt..lent van egy szoba ahol van 3 szobor..meg kell vizsgálni mindegyiket..mindegyik mozgatható..a következő szobában csak egy ágy van és a falon egy titkos ajtót találtam..de kiírja hogy lenni kell valahol a sírban egy titkos kapcsolónak amivel kinyílik a rejtekajtó..a vécében nincs kapcsoló..gyanítom hogy a 3 szobrot kell mozgatni..de hova?? -
#6731 Melyik a leg első patch?
-
janika1972 #6730 Minek azt kikapcsolni,akkor elveszik a játék lényege.Toljad ki maximumra,és akkor nagyon lassan öregednek.. -
#6729 A kezelőpanelen a beállításoknál kilehet kapcsolni az öregedést és a történet előrehaladását. -
#6728 Sziasztok!Szerettem a sims 2 -t és bele kezdtem a 3-ba.Minden remek, de 1 dolog zavar.A játékban az öregedést nem lehet kikapcsolni lassítani (mint a sims 2 ben?).Ott volt olyan cucc amit meglehetett inni.Lehetőleg kód nélkül. -
#6727 Figyelem, új frissítés érkezett:
A legújabb frissítés ehhez: 1.10/2.5/3.1
ELKÜLDVE: 2010.02.08 19:22A frissítés telepítéséhez indítsd el az alkalmazást, és kattints az Indítópanel „Játékfrissítések” gombjára!
A legújabb frissítés ehhez: 1.10/2.5/3.1
Kijavítottuk az írásjegybevivőt (Input Method Editor, IME) érintő hibákat, amelyek problémákat okoztak a japán verziót használó játékosoknak. Javítottuk továbbá az Indítópult funkcionalitási hibáit.
Kijavítottunk egy hibát, amelynek következtében az összegyűjthető bogarak nem jelentek meg a játékban.
Kijavítottunk egy hibát, amelynek következtében a simek elteleportáltak a The Sims 3 Luxuslakás Cuccok egyes ágyairól.
Kijavítottunk egy hibát, amelynek következtében több javítócsomag egyidejű telepítése során az alkalmazás összeomlott, illetve leállt.
-
#6726 Az a hír, hogy június 4.-én jelenik meg az új kiegészítő. Hobbikról és melóról fog szólni, de még nincs megerősítve. Ez volt a My Sims oldalon róla.
Ja, valami vagány banner jöhetne tényleg Mike. -
Gólya #6725 ?
Sims3 - ennyi nem elég?
eddig sem a csiricsáré fejlécekről volt híres az sg - akinek innen szüksége van valamire, az úgyis megtalálja -
Gólya #6724 legegyszerűbb, ha az indítópanelen a "telepített tartalom"-ra böksz, ott szépen felsorolva megtalálod azokat a dolgokat, amiket bepakoltál a játékba -
#6723 mi lesz a tavaszi kiegészítő? -
#6722 kéne már új banner -
nkjudy #6721 Nagyon kedves tőled köszönöm szépen! Át fogom olvasni mindenképpen. Már így is találtam sok hasznos dolgot..:) Még azt mond már meg nekem, hogy bemásoltam a package és a pac-okat is... Majd eltart egy darabig míg telepíti...majd kijön, hogy 100%, majd rányomok az OK-ra! Utána mikor már látom hogy ott vannak a betöltött kiegészítők, az állapot alatt meg hogy telepítve... Ami mellett nincs az a jel, akkor azt nem telepítette??! Azt jelenti, hogy nincs benne? Viszont mikor csak külön azokat kipipálom, akkor is telepíti, de ugyanúgy utána az állapot alatt nincs semmi..
Remélem jól írtam. :S Na és kipipálva kell hogy legyen mikor elindítom a játékot?? Valamint még az a kérdés, hogy a sims 3 könyvtár az asims 3 belül a library lenne?? Te biztosan ezeket már kívülről fújod!
Előre is köszönöm, hogy segítesz! Üdv. -
Gólya #6717 miért haragudnék?
nézd meg ezt
itt pl. visszautal a sims2-re, de ugyanezen oldalon megtalálod azt is egy kis keresgetés után
ne ijedj meg, ha elsőre nem találsz valamit - nézz szét nagyon alaposan az oldalon
szépen kezdd az elején, minden feliratra kattints rá és olvass (ott van pl. a gy.i.k., a barkácstippek aztán a kis háromszögek alatt a fórum, a galéria ahol rengeteg képet találsz, szóval határ a csillagos ég)
biztos nem vagy annyira béna, csak mert új dolgok és nem ismered őket, kicsit riasztóak - de nyugi, nem esznek embert , úgyhogy fel a fejjel és olvass - no meg ott a google, ha minden kötél szakad, beírod, amit keresel aztán csak győzzed :) -
nkjudy #6716 Már olvasgattam, de valamiért én ezekre, amiket kérdeztem, nem találom a választ. Persze én vagyok túl béna, úgyhogy ne haragudj.
De ha segítenél abban, hogy a mysim-en belül hol keressem?! Fórum, vagy más cím alatt? Köszi. Üdv. -
Gólya #6715 figyu: a #6712-ben nem véletlenül ajánlottam az oldalt
szépen végigolvasod, lépésről-lépésre leírtak nagyon sok mindent, ha követed pontosan, hidd el meg tudod csinálni (én se vagyok egy technikai zseni, mégis boldogultam) -
nkjudy #6714 Szia! Mindent úgy csináltam ahogy mondtad, és mégis úgy látom, mintha nem mindent rakott volna be a játékba. Amit adtál linket arról mindent letöltöttem (jó sok lett) :), de ahhoz képest nem annyival van több a játékban. Remélem a package kiterjeztésűt is jól hoztam létre, és azt is látja.. :S Lehet valami, amiért nem lát dolgokat?? Azonkívűl a házakat, és a genetikai dolgokat nem nagyon találtam meg. A simek létrehozásánál, a bőrszínnél nincs pl a letöltött bőrszinek..stb.. Vagy nem oda teszi?! Mert a sims 2-nél úgy volt... A házakat meg a főoldalon nem találom.. :S De bizosan én bénázok. Elnézésed érte... :S
Ha tudsz vmi tippet, kérlek írd meg. Köszönöm szépen. Üdv. -
#6713 Én is szedek le innét időnként, mert nagyon szép ruhák vannak a simek számára.
Ahogy belépsza az oldalra a fotó mellett van a baloldalon a 'Sims 3' felirat, arra kattints rá. Azután már a következő oldal külöbféle ruha és mintázat tartalma csak a Sims 3-hoz jó. Máshoz nem. Onnét nyugodtan tölthetsz le a játékodhoz. -
Gólya #6712 bátran ajánlom ezt az oldalt - szinte minden kérdésre választ kapsz, csak olvasni kell
(tényleg nagyon használható oldal)