44549

no-warez.gif
  • dani71
    ja az viszont megéri több tízezer életre szóló jutalom pontot szerezhetünk be vele.
    élesztett már valaki fel múmiát?
  • janika1972
    Szerintem sehogy...de nem biztos...ejej,oda kéne figyelni,mert nagy felelösség a gyereknevelés!
  • getma2
    Ha elvitte az állam a gyerekemet akkor őt hogy kaphatom vissza? lécci segítsetek előre is köss
  • dani71
    1. a mysims-en nincs semmi nektárkészítésre konkrét példát mondj légszi!
    2. a kígyóbűvölő kosarat a cikkeknél kell keresni ahol a sátrat is.
  • getma2
    Ha elvitte az állam a gyerekemet akkor őt hogy kaphatom? vissza lécci segítsetek előre is kössz
  • Gné Era
    Tudja valaki hol ehet olyan kígyóbűvölő kosarat venni?? Valahol azt olvastam hogy ha eléggé jártas vagy már a kígyóbűvölésben lecserélheted a kigyót cobrára..Sőt..ha cobracsókot kapsz akkor nem halsz meg..vagy valami ilyesmi..Egyiptomban a boltban néztem ..ott nincs..
  • janika1972
    A mysims oldalon a tipptárban vannak ötletek.Nézd át!
  • dani71
    Hali!
    Tud avlaki valami jókombinációt nektárkészítésre?
    Milyen gyümölcyből lesz a legértékesebb bor?
  • lunarancs
    hi!
    egy ideig nem játszottam a játékkal, most akartam hozzákezdeni. Felajánlott új frissítéseket, ezeket telepítettem. És most ezt írja ki az indítópanelnél: "The Sims 3 alapjátékod nem kompatibilis az aktuális Sims 3 kiegészítő csomaggal. Kérjük frissítsd játékodat az indítópanelen keresztül."
    A játékot se tudom így elindítani, új frissítés pedig nincs, már telepítettem.
    Valaki tud segíteni?
  • Gné Era
    csináld azt hogy belépsz a játékba..és nem a sima mentést választod hanem a mentés másként opcíót..adj egy új nevet a házadnak ..és utána megszűnik a 16-os hibakód..ezután már menthetsz simán is..nem fog hibát jelezni..
  • janika1972
    Fel van telepitve a world adventures kiegészitö is?
  • Sophi
    Hello!
    Nekem az a problémán hogyha játszok a játékal akkor egy idő után ha menteni akarok azt írja ki h. hiba a mentés közben 16 hibakód!
    És amikor mentés nélkül kilépek majd egy kicsit késöbbb vissza megyek a játékba eltűnik a családom és cs a helye marad meg ahova azt írja ki h.:"Ez a mentés nem tölthető be mert az egy kiegészítő lemezhez tartozhatott ami le lett törölve a gépről!" Pedig nem töröltem le!
    Miért csinálja ezt?
  • janika1972
    A hosszasan érlelt,az az igazi!
  • dani71
    a hosszasan érlelt vagy a koncentrált bor a jobb?
  • dani71
    én letöröltem a sims 3 mert meguntam aztán jöttek a kieg-ek visszatettem
    mentésekeet visszamásoltam de most nekem is van bug-om ha a horgász sim-em kiveszi a hőtőből a régen fogott kampechalakat akkor nem tudok horgászni
    megjelenik a csillag a halnál de ha rákattintok nem történik semmi most mi van már nállam is?elveszett a rohadt mentésem
  • Gné Era
    Rájöttem...Az öregek nem táplálhatják az omninövényt..legalábbis nekem 3 öreg van és két fiatal..a fiatalok minden további nélkül tudják táplálni..az öregek nekem nem..
  • bomba1986
    Elvileg ha táplálod akkor az terem rajta amivel táplálod. Legújabb frissítés van fent?
  • Gné Era
    Sziasztok..nekem megint gondom van:)) az omninövényt az után kaptam meghogy az utazásos kieg már rég fent van a gépen..meg is nőtt a növény..és ha rákattintok ott van hogy ellenőrizzem az étrendjét..stb..a táplálja is ott van..de hiába kattintok rá..nem történik semmi..a pasimnak 10-es a kertészszintje.ő sem tudja táplálni..volt már valakinek ilyen?? ez valami bug lehet?? vagy mi a rákért nem bírom megetetni?
  • bomba1986
    SkylineGTR alapban van pár autó honlapomon még több. Patchek automatikusan telepíti ha eredeti verzió, ha warez....
  • Coolfire
    Szerintem sem kell másik.Csak szedd ki belőle a feliratot.
  • dani71
    Francia országban hol találom a báj kulcskövét?
  • Gné Era
    Most értem haza a nyaralásból..kell várnom 2 napot..de utána próbálkozom..köszi a segítséget..ha nem sikerül..szólok:))
  • SkylineGTR
    hi. azt szeretném kérdezni, hogy az alap sims 3-ba nincsenek autók? mert én egyszer leszedtem és akkor asszem volt, de most megint meg van a játék, de most nincsenek benne. ja és vki nem tud adni vmi listát hogy milyen patchek, vannak meg miyen sorrend? ez nem tudom , hogy wareznek számít e
  • bomba1986
    Nekem full grafikán néha akad közepesen tökéletesen fut. konfig a következő MSI GX701 Intel Core 2 Duo T5800 2,0GHz, 3 GB Ram, GeForce 9600M GT VGA 512 MB
  • tcstitty
    Szerintem, mint minden játéknál elsősorban a grafikai vagy video kártya a lényeges, utána a gép procija mert a sebességet az határozza meg és utána jön a RAM. Mert ha combos videokártyád van ls ketyeg 2,4 gigaherz akkor kivesebb RAm-al is elmegy a játék.
    Era: sikerült?
  • Gné Era
    eddig a pentium 4-esen 512 megabájt rammal is elment a sims..de akadozott azért nagyon..az 1 gigás rammal tökéletesen élvezhető..nem szaggat..gyorsan 4 perc alatt betölti a játékot..és ha városnézet és a ház között váltogatom a nézetet 1 másodperc alatt ott vagyok ahol akarok..így nekem élvezhető..biztos 2 gigabájttal még jobb lenne de én így is meg vagyok vele elégedve..szerintem a pentium 4 azért még megállja a helyét..
  • janika1972
    Lassan már húsvét jön,nem kellene lecserélni a fejlécet?
  • laca133
    Én közepes beállításon élvezem a SIMS 3-at. Egész szép grafikája van még így is. :D Habár nekem a Konfigom egy picivel jobb mint az övé.
    De legalább megy szaggatás nélkül.
  • bomba1986
    Van 1 lap a földön húzd ara rá az egyiket. Megjelenik egy másik lap arra pedig húz rá egy másik szobrot.
  • dani71
    Ha gyűjtő vagy de kerti törpe kollekciód nem teljes,akkor nézz be Franciaországban a La Gallerie d'Art-ba.Itt megtalálhatod,ha jól szétnézel mind a hármat(az udvaron)a Kis Léon törpéjét,a (kínai részlegben) Machu mester mágikus törpéjét,az egyiptomi részlegben a Szultán mágikus törpjét
  • Gné Era
    a vicc hogy mind a hármat lehet mozgatni...és már össze-vissza húzogattam őket...de majd próbálom újra...
  • tcstitty
    Válasz:
    Az egymás mellett álló szobrok közül a mozgathatót egyet magad felé húzod és akkor jön elő a lap. Mindkét felén meg kell csinálni és megnyílik egy lépcső. HA jól emlékszem ez ahogy bemész a helységbe jobb kézre fog neked esni. A mozgatható és húzni kellő szobrok és a lépcső is.
  • bomba1986
    Szobrokat kell a helyükre húzni és megnyílik egy lépcső.
  • bomba1986
    most utazok Egyiptomba és felderítem a dolgokat.
  • Gné Era
    köszi..megvárom..
  • tcstitty
    Szia!
    Én megcsináltam ezt a küldit de nem emlékszem már a megoldásra. A szobrokat huzogatni kellett, aztán megjelentek a másik helyek ahova a többit kellett. Bocsi, be kellene lépnem a játékba és megnézni a helyszínt úgy beugrik. Ha addig nem kapsz megoldást akkor megírom. Ez olyan este felé lesz csak, mert csak akkor tudodk egyet gamerozni.
  • bomba1986
    Gné Era utána nézek! :)
  • Gné Era
    Nekem pentium 4-em van..de 1 gigabájt rammal tökéletesen működik..de a segítség kéne amit lentebb leírtam..egyiptom..biztos voltatok már azon a feladaton..
  • bomba1986
    Én pl. notebookon játszom vele. :D
  • derdani
    Nem eredeti.
    Csak az a szar ,hogy a kiegészítőket se lehet felrakni ha nem patchelem.