44549
-
#6794 ja az viszont megéri több tízezer életre szóló jutalom pontot szerezhetünk be vele.
élesztett már valaki fel múmiát? -
janika1972 #6793 Szerintem sehogy...de nem biztos...ejej,oda kéne figyelni,mert nagy felelösség a gyereknevelés! -
getma2 #6792 Ha elvitte az állam a gyerekemet akkor őt hogy kaphatom vissza? lécci segítsetek előre is köss -
#6791 1. a mysims-en nincs semmi nektárkészítésre konkrét példát mondj légszi!
2. a kígyóbűvölő kosarat a cikkeknél kell keresni ahol a sátrat is. -
getma2 #6790 Ha elvitte az állam a gyerekemet akkor őt hogy kaphatom? vissza lécci segítsetek előre is kössz -
Gné Era #6789 Tudja valaki hol ehet olyan kígyóbűvölő kosarat venni?? Valahol azt olvastam hogy ha eléggé jártas vagy már a kígyóbűvölésben lecserélheted a kigyót cobrára..Sőt..ha cobracsókot kapsz akkor nem halsz meg..vagy valami ilyesmi..Egyiptomban a boltban néztem ..ott nincs.. -
janika1972 #6788 A mysims oldalon a tipptárban vannak ötletek.Nézd át! -
#6787 Hali!
Tud avlaki valami jókombinációt nektárkészítésre?
Milyen gyümölcyből lesz a legértékesebb bor? -
lunarancs #6786 hi!
egy ideig nem játszottam a játékkal, most akartam hozzákezdeni. Felajánlott új frissítéseket, ezeket telepítettem. És most ezt írja ki az indítópanelnél: "The Sims 3 alapjátékod nem kompatibilis az aktuális Sims 3 kiegészítő csomaggal. Kérjük frissítsd játékodat az indítópanelen keresztül."
A játékot se tudom így elindítani, új frissítés pedig nincs, már telepítettem.
Valaki tud segíteni? -
Gné Era #6785 csináld azt hogy belépsz a játékba..és nem a sima mentést választod hanem a mentés másként opcíót..adj egy új nevet a házadnak ..és utána megszűnik a 16-os hibakód..ezután már menthetsz simán is..nem fog hibát jelezni.. -
janika1972 #6784 Fel van telepitve a world adventures kiegészitö is? -
#6783 Hello!
Nekem az a problémán hogyha játszok a játékal akkor egy idő után ha menteni akarok azt írja ki h. hiba a mentés közben 16 hibakód!
És amikor mentés nélkül kilépek majd egy kicsit késöbbb vissza megyek a játékba eltűnik a családom és cs a helye marad meg ahova azt írja ki h.:"Ez a mentés nem tölthető be mert az egy kiegészítő lemezhez tartozhatott ami le lett törölve a gépről!" Pedig nem töröltem le!
Miért csinálja ezt? -
janika1972 #6782 A hosszasan érlelt,az az igazi! -
#6781 a hosszasan érlelt vagy a koncentrált bor a jobb?
-
#6780 én letöröltem a sims 3 mert meguntam aztán jöttek a kieg-ek visszatettem
mentésekeet visszamásoltam de most nekem is van bug-om ha a horgász sim-em kiveszi a hőtőből a régen fogott kampechalakat akkor nem tudok horgászni
megjelenik a csillag a halnál de ha rákattintok nem történik semmi most mi van már nállam is?elveszett a rohadt mentésem
-
Gné Era #6779 Rájöttem...Az öregek nem táplálhatják az omninövényt..legalábbis nekem 3 öreg van és két fiatal..a fiatalok minden további nélkül tudják táplálni..az öregek nekem nem.. -
bomba1986 #6778 Elvileg ha táplálod akkor az terem rajta amivel táplálod. Legújabb frissítés van fent? -
Gné Era #6777 Sziasztok..nekem megint gondom van:)) az omninövényt az után kaptam meghogy az utazásos kieg már rég fent van a gépen..meg is nőtt a növény..és ha rákattintok ott van hogy ellenőrizzem az étrendjét..stb..a táplálja is ott van..de hiába kattintok rá..nem történik semmi..a pasimnak 10-es a kertészszintje.ő sem tudja táplálni..volt már valakinek ilyen?? ez valami bug lehet?? vagy mi a rákért nem bírom megetetni? -
bomba1986 #6776 SkylineGTR alapban van pár autó honlapomon még több. Patchek automatikusan telepíti ha eredeti verzió, ha warez.... -
Coolfire #6775 Szerintem sem kell másik.Csak szedd ki belőle a feliratot. -
#6774 Francia országban hol találom a báj kulcskövét?
-
Gné Era #6773 Most értem haza a nyaralásból..kell várnom 2 napot..de utána próbálkozom..köszi a segítséget..ha nem sikerül..szólok:)) -
SkylineGTR #6772 hi. azt szeretném kérdezni, hogy az alap sims 3-ba nincsenek autók? mert én egyszer leszedtem és akkor asszem volt, de most megint meg van a játék, de most nincsenek benne. ja és vki nem tud adni vmi listát hogy milyen patchek, vannak meg miyen sorrend? ez nem tudom , hogy wareznek számít e -
bomba1986 #6771 Nekem full grafikán néha akad közepesen tökéletesen fut. konfig a következő MSI GX701 Intel Core 2 Duo T5800 2,0GHz, 3 GB Ram, GeForce 9600M GT VGA 512 MB -
tcstitty #6770 Szerintem, mint minden játéknál elsősorban a grafikai vagy video kártya a lényeges, utána a gép procija mert a sebességet az határozza meg és utána jön a RAM. Mert ha combos videokártyád van ls ketyeg 2,4 gigaherz akkor kivesebb RAm-al is elmegy a játék.
Era: sikerült? -
Gné Era #6769 eddig a pentium 4-esen 512 megabájt rammal is elment a sims..de akadozott azért nagyon..az 1 gigás rammal tökéletesen élvezhető..nem szaggat..gyorsan 4 perc alatt betölti a játékot..és ha városnézet és a ház között váltogatom a nézetet 1 másodperc alatt ott vagyok ahol akarok..így nekem élvezhető..biztos 2 gigabájttal még jobb lenne de én így is meg vagyok vele elégedve..szerintem a pentium 4 azért még megállja a helyét.. -
janika1972 #6768 Lassan már húsvét jön,nem kellene lecserélni a fejlécet? -
#6767 Én közepes beállításon élvezem a SIMS 3-at. Egész szép grafikája van még így is. :D Habár nekem a Konfigom egy picivel jobb mint az övé.
De legalább megy szaggatás nélkül. -
bomba1986 #6766 Van 1 lap a földön húzd ara rá az egyiket. Megjelenik egy másik lap arra pedig húz rá egy másik szobrot. -
#6765 Ha gyűjtő vagy de kerti törpe kollekciód nem teljes,akkor nézz be Franciaországban a La Gallerie d'Art-ba.Itt megtalálhatod,ha jól szétnézel mind a hármat(az udvaron)a Kis Léon törpéjét,a (kínai részlegben) Machu mester mágikus törpéjét,az egyiptomi részlegben a Szultán mágikus törpjét -
Gné Era #6764 a vicc hogy mind a hármat lehet mozgatni...és már össze-vissza húzogattam őket...de majd próbálom újra... -
tcstitty #6763 Válasz:
Az egymás mellett álló szobrok közül a mozgathatót egyet magad felé húzod és akkor jön elő a lap. Mindkét felén meg kell csinálni és megnyílik egy lépcső. HA jól emlékszem ez ahogy bemész a helységbe jobb kézre fog neked esni. A mozgatható és húzni kellő szobrok és a lépcső is. -
bomba1986 #6762 Szobrokat kell a helyükre húzni és megnyílik egy lépcső. -
bomba1986 #6761 most utazok Egyiptomba és felderítem a dolgokat. -
Gné Era #6760 köszi..megvárom..
-
tcstitty #6759 Szia!
Én megcsináltam ezt a küldit de nem emlékszem már a megoldásra. A szobrokat huzogatni kellett, aztán megjelentek a másik helyek ahova a többit kellett. Bocsi, be kellene lépnem a játékba és megnézni a helyszínt úgy beugrik. Ha addig nem kapsz megoldást akkor megírom. Ez olyan este felé lesz csak, mert csak akkor tudodk egyet gamerozni. -
bomba1986 #6758 Gné Era utána nézek! :) -
Gné Era #6757 Nekem pentium 4-em van..de 1 gigabájt rammal tökéletesen működik..de a segítség kéne amit lentebb leírtam..egyiptom..biztos voltatok már azon a feladaton.. -
bomba1986 #6756 Én pl. notebookon játszom vele. :D -
#6755 Nem eredeti.
Csak az a szar ,hogy a kiegészítőket se lehet felrakni ha nem patchelem.