44549
-
janika1972 #6834 Bocsánat én a kiegészitönek az alapjára értettem.....örülök hogy ilyen figyelmes vagy! -
Szabi1991 #6833 "ha franciaországba megyek"
alapjátékba nem is nagyon tud utazgatni >.< -
janika1972 #6832 A világkészitö program tartalmazza az eiffel tornyot....az alapjátékban nincs benne...ha jól tudom... -
#6831 Nem tudom hogy én vagyok hülye de ha franciaországba megyek és körbe mutatják akk látom az eiffel tornyot,de a játékban én nem találtam meg!Pedig a doboz hátoldalán is írja hogy benne van,meg álítólag a diadal ívnek is benne kéne lennie!Ti megtaláltátok ezeket? -
Szabi1991 #6830 nekem meg múltkor ellopták a szép kis piros EVOX-em :/ -
hollófernyiges #6829 Ez nálam is probléma, akkor átpakolással javítható.. jó tudni :) -
Gné Era #6828 Még egy fura dolog..Néha a hűtöm bekrepál..egy nap alatt megromlik benne minden kaja..Ha veszek egy másikat úgy, hogy a régi még megvan..automatikusan átteszi a kajákat az új hűtőbe..abban is megromlik egy nap alatt..Csak úgy tudom megcsinálni,hogy a régi hűtőből mindent átpakolok valamelyik sim eszköztárába,kitörlöm a régi hűtőt,veszek egy újat és abba visszapakolok az eszköztárból. -
Gné Era #6827 Hogyne..Azt szoktam..Most épp sajtból akar nektárt készíteni:)DD -
#6826 Jobb klikk a kívánságon hátha lesz helyette értelmesebb? -
Gné Era #6825 nem én találtam ki..a simemnek ez a kívánsága....halból és zöldségből nektárt készíteni..de a gép nem engedi.. -
#6824 első lesz az örökbefogadási listán
legalábbis a 2-ben így volt -
#6823 szerintem halból nem lehet.Hülyeség lenne egy széttrancsírozott hal levét innide azért kipróbálom
-
Coolfire #6822 -
#6821 Ezek szerint, hogy nincs jelentkező valószínüleg még nem. Én is csak szőlőből, és más gyümölcsből csináltam. -
Gné Era #6820 Senki nem csinált még halból vagy zöldségből nektárt?? -
#6819 Figyelj!
Bocsánat hogy komoly problémával fordultam ide, és véletlenül megoldottam.Komolyan én kérek elnézést -
janika1972 #6818 Szeret kisérletezni..... -
Coolfire #6817 És ez most mire volt jó?A fasz kivan az ilyen emberekkel... -
#6816 Átállítottam a textúra minőségét. -
janika1972 #6815 Ez akkor jelentkezik,ha be vannak rakva a hackek,vagy használtad a csalásokat.De van olyan megoldás is,hogyha a dokumentumok/Electronic Arts/The sims 3/Saves könvtárban megkeresed a jelenlegi családodhoz amivel játszottál a hozzátartozó backup mappát,és annak tartalmát bemásolod a hasonló nevü mentés könyvtárbe.Mivel a játék 2-szer menti el az adatokat mentéskor,és létrehoz egy ugyanolyan backup nevö könyvtárat is,biztonsági mentésként.A hackeket meg vedd ki belöle. -
Gné Era #6814 Sziasztok..Megint segítség kéne..Hogyan lehet halból meg zöldségből nektárt készíteni?? a Simemnek az a vágya..de a nektárkészítő csak gyümölcsöt enged betenni..a nektárkészítésem 10-es szintű..vagy vissza kell menni franciákhoz és másik gépet venni?? Mikor ott jártam csak ez az egyfajta nektárkészítő volt.. -
#6813 Kösz a honlapokat, majd átnézem őket. -
#6812 Kéne egy kis segítség.
Nagyba játszok...egyszer csak kifagy a játék...visszalépek és ez fogad.
Az alap fű,út...stb textúrák eltűntek.
Újratelepítés nélkül megoldható lehet?
-
janika1972 #6811 Nézzél utánna itt:Thesimsresource.com
Modthesims.com
Itt óriási választékok vannak,talán megtalálod amit keresel.
Ja,a gugliba illeszd be a cimet,és odaröpit... -
#6810 Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A játék intro videójában szerepel az alábbi képen látható (szerintem elég szép) mediterrán ház. Nem tudjátok, hogy a játékban megtalálható-e alapból ez a ház? Már néztem a háztárolóban és a szomszédságban is, de még nem láttam. Nagyon hálás lennék ha valaki segítene megtalálni!
(Azért ilyen rossz a kép minősége, mert egy YouTube-ra feltöltött trailerből van.)
-
#6809 Ruhásszekrényre katt-Tervezze meg az öltözékét.Mindenfajta ruhát adhatsz neki,többet is a + jelre kattintva, és olyat amilyet csak akarsz. -
Hugicka99 #6808 Elvileg a ruhásszekrényre kattintva valami olyasminak is ott kellene lennie, hogy "változtassa meg az öltözetét", vagy mi... -
SkylineGTR #6807 igen olyan van , hogy öltözzön át, de akkor csak azok vannak amik csinálva lettek neki, elegáns meg, meg hálóruhák. de mivel nem én csináltam a csajt, és nem tetszik a ruhája azt akarnám lecserélni, bár úgy olvastam hogy nincs ruhabolt a sims 3ba, szóval az elég rossz. -
Gné Era #6806 a ruhásszekrényre ha rákattintasz..akkor tudsz átöltözni..meg azt hiszem ha a simre kattintasz ott is van ilyen opció hogy öltözzön át.. -
SkylineGTR #6805 hi all. olyan kérdésem van, hogy megnősültem és szeretném a feleségem ruháját lecserélni, van erre lehetőség? nincs ruhabolt meg ilyenek. nekem alap sims 3 van, semmi kieg, meg patch. patcheknél nem tudom mik vannak meg mi a sorrend, szóval ha azzal segítettek azt is megköszönném. meg elég kevés dolog van. egyszer már meg volt a játék, de akkor több bútor volt azt hiszem. -
getma2 #6804 ha lányt szeretnél akkor az anyukának meg kell ennie 1-2 vagy dinnyét de min 1-et és ha fiut akkor ugyan ez csak a dinnye helyett almát!
-
#6803 Tudtok valami módszert arra hogy lánya szülessen a simemnek? -
#6802 Köszi a segítséget! -
Gné Era #6801 Hát én Egyiptomban nem találtam kígyóbűvölő kosarat...és szomorú dolog történt..ennyi idő után..meghalt az első sim házaspárom:((Még akkor kreáltam őket mikor megjelent a sims 3..Még én is gyászoltam a gyerekeikkel..annyira a szívemhez nőttek:(( -
#6800 Akkor meg keresd meg az olvass el.txt fájlt a játék könyvtárában, mivel abban is vannak kódok. Valamint itt is találsz cheat kódokat. -
#6799 de az a cheat code amivel lehet törölni akár simeket is arra gondolok.
történt egy kis probléma valahogy a víz befolyt a padló alá és addig nem
tudom törölni az emelt padlózatot amíg el nem tűnik a víz onnan
de nem férek be alá -
#6798 Nincs kódja: Egérrel rákattintasz arra amit törölni akarsz, azt megnyomod a billentyűzeten a 'Delete'-t. -
#6797 mi a kódja annak hogy bármit tudjak törölni?
-
janika1972 #6796 A Dokumentumok/Electronic Arts/The sims 3/saves könyvtárban vannak a mentések! -
Samurai84 #6795 Sziasztok!
Újra akarom rakni a gépemet, a Sims3 hol tárolja a mentéseket?