44549
-
janika1972 #6874 Idén is lesz November 17,addig kitart.... -
Coolfire #6873 A Sims 3 banner szerintem jó,csak a feliratot kellene kiszedni belőle.Meg alóla a WA reklámot. -
#6872 Kellemes karácsonyt, így húsvét tájékán... hiába divatos lett a turmix ünnep! -
janika1972 #6871 Boldog új évet márciusban is! Jó ez a fejléc,egész évben újévünk lesz! -
#6870 Ha így sem jó vagy nem akarsz patchelni itt van egy hűtő amiben Soha nem romlik meg a kaja: http://www.modthesims.info/browse.php?f=385&page=19&showType=1&gs=2 (Ez a karrier jutalmak hűtője.) -
Gólya #6869 hmm...korán keltél...gyorsan rövidre zártad...
egyébként gondolkodtam rajta, hogy másik állást vállaltatok vele, aztán valahogy hátha ki tudnám "selejtezni" mégis azokat a vackokat, ha meg nem...áá, akkor is idegesítő
másnál még nem történt ilyen? azért kíváncsi lennék... -
#6868 1.7.9 to version 1.8.25 ennek a patch-nek javítania kellene. Fent van neked? -
#6867 bug
nem tudsz vele mit kezdeni -
#6866 bug
költözz el -
#6865 A Codegen tápot cseréld le mielőbb -
janika1972 #6864 Én már irtam neked hogy ird le a konfigurációdat.Számitógép,alaplap,videókártya,memória,stb,milyen rendszert használsz,mert csak ugy tudunk neked segiteni....2 giga memóra alatt el se inditsd a játékot! Vagy vedd le minimumra a beállitásokat a menüben a grafikai résznél,és inditsd ujra a játékot. -
Compongnathus #6863 És imádom a játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ienkor alig tudok vele játszani mert idegesít h akadozik! Léccy segítsetek h mér?? kösz -
Compongnathus #6862 Sziasztok4 Tudnátok segítséget mondani arra hogy mér akadozik a játék ha játszok vele? pl: ha visszam a kamera állást... meg egyáltalán mikor a játékba vagyok akkor akadozik. akadozva megy egyszóval mikor a játékba vagyok és játszok vele. És mér mit csináljak h ne. a számítógép ház az a villogó oankor pirosan világít mikor a játékban vagyok... Segítsetek! Kösz! -
Gné Era #6861 Nekem meg megint minden megrohad a hűtőben..Hiába cserélem ..Már egyfolytában cserélgetem a hűtőt..Valami ötlet ,hogy mitől lehet? Bármit főzök és beteszem, másnapra zölden füstölög a rohadt hűtő. -
#6860 állandóan azt teszem van vagy 30 növényem azokból 25 tökéletes 10.szinten vagyok -
Gné Era #6859 kertészkedjél:)))kimaradt a t... -
Gné Era #6858 Szerintem nem..Nagyon sokat kerészkedjél..Olvass el minden kertészkedésről szóló könyvet..Nekem felajánlotta..Igaz nekem a csajszi főszakácsnőként dolgozik az étteremben..De szerintem nincs köze hozzá.. -
#6857 Nagyon rég óta játszok de még egyszer sem keresett meg a szakács azzal,
hogy vigyek be ilyen meg ilyen jó termést és akkor megtanít papsajtot ültetni.segítene az ha megismerném a szakácsot?
-
Gné Era #6856 Nekem is megint fura dolgaim vannak..Pl nem tudok a simeknek arcot kreálni..Valamelyik arcra kattintok lefagy az egész és elsötétül a képernyő.. -
janika1972 #6855 Ja,nem is neked válaszoltam bocs,de ne szólj közbe,mert megzavartál! -
Gólya #6854 na erre varrjon valamelyikőtök gombot...
simem hátizsákjában ott ül 5 db orvosi szaklap, nem tudok vele semmit csinálni - semmilyen opció nem jelenik meg rá - viszont zavar, hogy ott van, ráadásul elvileg most kapott egy új lapot, amit el kellene olvasnia, de azt meg nem látom sehol (csak azért gondolom, hogy kapott újat, mert a kutatás teljesítménymutató lejjebb csúszott az előző állapothoz képest)
ötletek? -
#6853 A válasz nem is neked szólt -
janika1972 #6852 Mi a logikátlan abban hogy leirod milyen hardvered van? Nagyon sokmindentöl függ hogy nem jól jeleniti meg a grafikát! Fel kell rakni a legujabb Direktx-et,a legujabb drivereket,grafika és hangchip drivert a legföképpen. -
Irmageddon #6851 Most pontosan mire lennél kíváncsi?A gépem az teljesen megfelel a játéknak és a falat is engedi festeni csak 1-2 csíkot nem,meg 1-2 frissen felhúzott falat.Szóval elég logikátlan.Írd le,h milyen adatok kellenének. -
janika1972 #6850 Ird le milyen konfigurációd van,hogy tisztán lássunk mi is,és akkor tudunk segiteni. -
Irmageddon #6849 Hali!
Lehet,hogy én vagyok a béna(nem tartom kizártnak),de az a bajom,h bizonyos falakat nem akar nekem befesteni,vagy csak fal részletet.Akárhogy csinálom meg.Ez mitől lehet?Mit csináljak,h sikerüljön?Csak most kezdtem el vele játszani,de így nem épp élvezhető.Előre is köszi a segítséget. -
Compongnathus #6848 sziasztok! Lenne egy problémám nekem is hogy mér van az hogy mikor játszok akkor akadozik??????? pl mikor a kamerát viszem másfele is meg me így ilyen akadozva megy. Mér van ez??? Köszi előre isss! -
jocking #6847 Lenne egy problémám. Elakadtam az egyik kínai kalandban a World Adventures kiegészítőben. Az lenne a feladat, hogy nyerjek meg valami tornát, de a palihoz akihez mennem kéne nem áll velem szóba, inaktív a bejelentkezés gomb. Valaki tudna segíteni? -
Szabi1991 #6846 nesze -.- -
jocking #6845 Hali!
Van egy kis gondom a titkos ajtók készítésével. Egy olyan ajtót szeretnék csinálni, amit egy földön elhelyezett gomb működtet. Ha rátolok egy szobrot, kinyílik az ajtó, ha lehúzom róla akkor meg becsukódik. Valaki le tudná írni, hogy tudnám megcsinálni?
Találtam itt az oldalon segítségeket, de ilyen fajta megoldás nincs leírva közéjük ésami le van írva, az is érthetetlen, mert olyan menünevek vannak leírva, amik a vásárlás menü interakciónál nincsenek is. -
janika1972 #6844 Szivesen nincs mit.Ha kell segitség a játékban akkor a legtöbbet Joschka fórumán szoktam lenni,meg van már nekem is fórumom Janika topikja néven,ha valaki valamit nem tud irhat oda is! -
#6843 Köszi!Jobban nem is bonyolíthatták volna túl a fejlesztők! -
#6842 AKAROM!!!!! -
Szabi1991 #6841
-
#6840 Testingcheatsenabled true -
#6839 Ha beütitek a titkos kódot Testingcheatsenabled tue, utána pedig a buydebug kódot vásárlásnál lesz egy kérdőjeles kategória amiben egy csomó minden van, többek között az Eiffel-torony és a Diadalív is megtalálható. -
#6838 -
#6837 Van a játékhoz evo x
KELLLLLL -
Szabi1991 #6836 tényleg.. kimentem kinába, mire visszajöttem már nincs sehol :/ -