44549
-
Gné Era #6914 rohadjon meg az összes bug..én hiába költöztem el..mínusz egy kelvin hűtőm van ..amiben állítólag sosem romlik meg semmi..az én hűtőmben ugyanúgy másnapra megrohad a kaja..bassza meg..bocsánat.. -
#6913 1.Telepítsd újra a játékodat, mert valószínűleg a telepítésnél regisztrációs hiba történt és ezért nem találja a frissítés a játékot.
2.Igen elég ha te hozod létre a Download mappát és bemásolod oda a telepítendő cuccokat. Utánna indítsd el a játékot az asztalról éaz indítópanelben a Letöltések-nél válaszd ki mindet és nyomd meg a Telepítés gombot.
-
aron89 #6912 Sziasztok, nem tudjátok véletlenül miért lehet az hogy ha fel akarok tenni egy patch-t, azt irja ki h nem talál telepitett sims3-t ?? többféle patchel is probáltam és semmi,,,
Ééés lenne még 1 kérdésem, hova kell tenni a letöltött cuccokat, mert azt olvastam h a dokumentumok/EA/sims 3/downloads-ba kell tenni, és nekem nincs ilyen mappa, elég ha létrehozok egyet és bemásolom ?
köszi ha tudtok segiteni :) -
Gólya #6911 idegbajt:)
egyébként passz - bocs, hogy nem tudok érdemben segíteni, de ez annyira kézenfekvő volt (pirulós és bocsánatkérő smileyt kéretik idegondolni) -
Coolfire #6910 Nem kell azt,csak a sok szar feliratot kiszedni,és a WA-t eltüntetni. -
#6909 lásd #6893 -
#6908 gyerekek lassan nem kéne bannert cserélni? Március közepe van bazki XXXXXD -
#6907 Tedd fel a legújabb frissítést. -
coolcar #6906 Lenne egy kérdésem:Amiket letötltöttem, és feltettem, azokat miért nem teszi be a játékba? -
#6905 Mit kapok ha elérem az üzleti pálya 10 fokát? -
#6904 Én inkább nem ragozom tovább... tegnap úgyis dobtam egy hátast tőle majdnem...a röhögéstől... még gépelni is alig bírtam...háháhá -
janika1972 #6903 Aztán meg lesz ÖÖ. Utánna meg EE. -
#6902 Vagy ÜÜ-nek is lehetne keresni Janika egy sim nőőőőt!!! -
#6901 Deeeeeeeeeeeeeee!!!!! -
janika1972 #6900 Inkább neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! -
#6899 a SIMEM FELESÉGET KERES
ebből valami valóságshow is lehetne mint a Benkő feleséget keres -
#6898 Mutatsz pár képet az új házadról ha kész lesz?Érdekelne
Ki a legjobb csaj Sunset Valley-ben? -
Gné Era #6897 na..elköltöztem..még be kell rendeznem ..kicsit átépítenem ..szóval elleszek egy darabig míg a családi eszköztárból mindent kiszedegetek..da ha itt is rohadni fog a hűtőm magamhoz nyúlok esküszöm -
Gólya #6896 na akkor megette a fene - végül is elvan ott
de akkor is: -
Gólya #6895 ne mondd, hogy eddig nem jöttél rá... -
Gólya #6894 off
már megvolt- pedig tényleg nem volt bennem rossz szándék - de hát a fene se tudja, ki mire pöccen, aztán hiába rakom a smileyt
na mindegy, én bocsánatot kértem - ezt is be lehet osztani - off vége
viszont:
tegnap úgy kihajított a játék, hogy csak néztem...
másik: nem minden alkalommal, de előfordul, hogy amikor városnézetből visszaváltok a simre, a tárgyak szép lassan töltődnek csak be, először minden sima, egyszínű, majd később szépen beszíneződik - ez is valami bug-féle, vagy esetleg ez a gép is kevés? -
#6893 így marad a banner nyárig, aztán kiirom rá, hogy Boldog szülinapot Mike, utána az lesz karácsonyig, és CSAK MIATTATOK! -
#6892 megint megy a kostolgatás, aztán lesz belőle sértődés :( -
#6891 jó ötletet adtál, majd csak figyeljetek -
#6890 nem tetszik valami? :) -
#6889 nem tudod, nekem is ragadtak be tárgyak, érzések, így marad -
#6888 inkább nem feküdtem le :)
meló volt, meg kellett csinálni reggelre -
Gólya #6887 nyugi, tudom...volt gyerekszobám - azért kösz a kioktatást -
janika1972 #6886 Szerintem csak az évszámot kell átirni 2011-re és ossza be mindenki egész évre.Ha jól megnézzük,akkor a képeken van nyári napfény,öszi megjelenés,karácsonyi szinek,ugyhogy hajrá 2011! -
Gólya #6885 látod, engem pl. a sims3 leszoktatott a költözködésről...
van ui. egy letöltött fürdőszoba-kollekcióm, szépen átszínezve saját szájíz szerint...költözéskor be a családi dobozba, új helyen kiszed, valami eszméletlen randa színe van és nem lehet színezni - na ezt megnéztem vagy kétszer, azóta nincs költözés , max. ha nagyon unom már a házat, ua. telken átépítem
látod Mike ezt nem oldotta meg az EA sem, hogy a házat függetleníteni lehessen a telektől -
Gólya #6884 ó bocsánat...nem gondoltam, hogy a smileyket nem veszik majd figyelembe...na most ide kellene egy nagyon-nagyon piruló smiley
én kérek elnézést -
Gné Era #6883 nemigen akarnék patchelni..és el kell szomorítsalak..abban a hűtőben is megrohadt a kaja.)DD Most ezért kezdjek el építkezni megint és költözzem el?? röhej.. -
#6882 Tévedsz! Nem vagyunk kicsinyesek, hanem igényesek. Az újévi üdvözlőlapoknak nem a húsvéti jókivánságok között van a helye ezt azért neked is illene tudni. -
Coolfire #6881 Hát nem überhipermegabrutál grafon,de mediumon 1024x768 szépen megy win7 alatt is.Sőt jobban,mint xpsp3 alatt. -
Gólya #6880 - semmisenemlesz... -
janika1972 #6879 Gólyabál lesz? -
Gólya #6878 ej Józsik, Janik de kicsinyesek vagytok - válság van na...értve?
-
janika1972 #6877 Van szerencsém látni hogy néz ki a mögöttem lévö gépen,meg amit most használok.A másik gépem az P4 Abit IS7 2.4 gh, 1 Gb RAM,Geforce 6200 video -
janika1972 #6876 Ja,elmegy...elmászik... -
Coolfire #6875 Elmegy az 1GB-al is..