44549
-
janika1972 #6956 Feltalálta az idögépet -
#6955 Ha hétvégén vetted, hogy regisztrálhattad régebben? -
janika1972 #6954 küldtem neked privátot! -
#6953 Ezeket szeretném berakni
(Bocs a sok képért) Valakinek megvannak ezek ? -
#6952 Igen még régebben regisztráltam és most próbáltam a játékot is. -
#6951 Regisztráltál először? -
#6950 Vagy ha nincs máshol akkor esetleg van valamelyikőtöknek terepmintás cuccai (hűtő, sütő, ágy, stb.) amit esetleg át tudna valahogy küldeni ?
-
#6949 Hétvégén vettem. Esetleg van más oldal is ahol vannak ilyen cuccok vagy ez az egyetlen ? -
Gólya #6948 csak te használod? esetleg mástól kaptad? (ha nem akkor bocs, de volt már rá példa, hogy továbbadták a kódot)
egyébként nekem is kiabál folyamatosan - akárhányszor megnyitom a panelt -, hogy nem az eredeti verzióval játszom - akkor mi a fészkesért fizettem tizenakárhányezret?
(még csak a megrendelő e-mail is megvan a visszaigazolással, számlával együtt ) -
leopold86 #6947 Köszönöm a választ megpróbálkozok a kígyóval hátha bejön.
-
Cyberdevil #6946 Sziasztok, el lehet költözni a világ körül kiegben külföldre a megvett nyaralóba? Ha igen akkor hogyan, nem sikerült rájönnöm? :S -
#6945 Ha meghal a simed a múmia átkától akkor milyen lesz a szelleme?minden halálokból más sim lesz. -
#6944 Átok ellen:vedd meg a kígyóbűvölő kosarat.Használd sokáig (ne feledd ez egy rejtett jártasság.)Egy idő után ha rákattintasz a kosárra akkor lesz egy olyan cselekvés is,hogy vegyen királykobrát.Ezzel zenélni már veszélyesebb lesz (nem halsz bele,de a fájdalom amit okoz az nagyobb lesz.)
A simed időről időre meg fogja majd próbálni megcsókolni a kígyót.
Ha sikerül jutalmad egy jó kis hangulatjelző és a múmia átkának megszűnése lesz.Ha nem akkor kapsz egy elég negatív hangulatjelzőt mert a kígyó orrba harapja a simed.Sok szerncsét.Én még sohasem próbáltam.Az adatokat a MYSIM-ről szereztem. -
leopold86 #6943 Egyszerűen nem akar eltünni az átok rólam.Nem értem.Alig van időm -
#6942 Kenspát csak kékben és pirosban lehet kapni!Mert hogy én arra is gondoltam hogy csak úgy átszinezem de nem engedi kitenni az eszköztramból! -
#6941 Köszi az infót!Kiváncsi vagyok! -
#6940 Üdv.
Lenne 1 problémám. Van a Sims 3 oldala ahonnan mindenféle cuccokat lehet leszedni és ott ha rákattintok 1 tárgynál, hogy "hozzáadás játékhoz" akkor kéri a kódot de hiába írom be nem fogadja el(eredeti kód). Mi lehet a probléma ?
A választ előre is köszönöm. -
leopold86 #6939 Igen én is ezt csináltam de csak beengedést nyertem a Szfinx-be.Bent pedig egy tűzoszlop van amin nem tudok tovább jutni,pedig van valami a túloldalon.Vagy elég ez a fajta imádkozás?Köszi! -
coolcar #6938 El kell menned a Szfinx-hez és ott könyörögnöd kell, hogy megbocsájtson. -
leopold86 #6937 Szisztok!Egy olyan kérdésem van ha elátkoz egy múmia akkor mit kell tennem hogy ne haljak meg?Olvastam már a fórumot de nem találtam választ rá.Előre is köszi! -
coolcar #6936 OK, kösz -
tcstitty #6935 Azt már nem. Az "befagy" vagyis elérted és el is tünik az életcél megválasztása opciód a megvásárolható cuccok közül. De add egy rakat pontot érte s vásárolhatsz mindenféle eszköz, pl: kajaklónozó. -
coolcar #6934 Hogyha elértük a kiválasztott 'életcélt', akkor azt meg lehet valahogyan változtatni? -
#6933 warez témáról itt NEM beszélünk! -
#6932 nem -
#6930 az kárt tesz a játékban ha megcsinálom a modthesims-en található módosítást aminek segítségével zip-file-okat tudok a játékba tenni,működik W.A-val -
#6928 Üdv.
Tudtok adni 1 linket ahonnan letudnák tölteni magyarosítás a sims 3-hoz ? -
#6927 Akkor nem, s ez már a sims 2-ben is így volt... Emlékszem még ha házastársakat is kreáltam úgy, hogy ellentétes jellem vonásokat adtam nekik, semmivel se lehetett rábírni őket még arra sem, hogy megöleljék egymást.
Nem hogy jakuzis etye-petye...
Szóval, ha ellentétesek a személyiség tulajdonságuk, akkor ne is próbálkozz velük... Itt nem működik. -
Tomi2345 #6926 Ha ellentétesek akkor nem tudnak házasodni??? -
janika1972 #6925 biztos ellentétesek a jellemvonásaik -
Tomi2345 #6924 Sziasztok.
A házasságal van gondom a simsben. Eddig soha nem volt ez a baj, hogy nem tudtam összeházasítani a 2 simet. A romantikus interakcíókat használtam, és amikor kiírta hogy tökéletesen ellenálhatatlan, akkor lehetet eljegyezni és titkos esküvőt tartani. De most meg már nem engedi, pedig minden ok... reménybeli partnerek stb...
Kipróbáltam, hogy kezdtem egy új játékot és összeházasítottam másik 2 simet és ott működott. Valaki nem tudja mi lehet a baj, mert nem szeretném előről kezdeni megint. -
#6923 Kösz a választ
U.I:Az általam irányíttott szellemek is tudnak lebegtetni dolgokat? -
Gólya #6922 százat biztos fogott már a simem (emberi számítás szerint lassan ezer éves:)), mégis ismeretlennek jelöli a jártassági napló a csalit
nagy valószínűséggel tök mindegy, a zöldségek jó csalik (legalábbis nálam beváltak) -
#6921 Sims 3 - Álomállások ez lesz az új kieg címe. Megjelenési ideje: Június 4.-e lesz.
-
janika1972 #6920 Persze hogy van...menj a Mysims oldalra ott mindent megtudsz... -
#6919 Nem tudjátok véletlenül h van e kilátásban új kieg.? -
#6918 Lehet, hogy mégiscsak fel kéne tenned a patch-eket. -
#6917 mi a vöröshering csalija? próbáltam a mysism-ben szereplő Hot-Doggal de hiába nem jelent meg a hering csalijaként -
#6916 Eredeti a játékod? -
aron89 #6915 Ujratelepitettem, ez volt az első, de utána se találta a telepitett játékot,,,,, azóta még egy gyerek is eltünt, ellopta a bébicsősz vagy nem tom :D