44549

no-warez.gif
  • janika1972
    Szia! Nem vagy hülye! Vannak dolgok amiktől magunktól kell rájönni.Ha akarsz sok segitséget,akkor gyere át hozzánk ide:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1264805786

• Sophi
    De hülye vagyok!Már megvan hogy kell a kenspa színét változtatni!
  • tcstitty
    Ujabb hiba?! Kina, kaland. kulcskőt megkaptam a cseréphadsereg alatti sírbólt feltárásához. Meg is áldotta az adott személy úhy ahogy a kaland kérte. Lemegyek a sírboltba és semmit nem tudok csinálni!!! Még odébb menni se két lépést. Mert semmi se aktív. Közben meg szemben a falon ott világít a kulcskő helye. na erre mit mondtok?
  • dani71
    hogyan tudnék remekművet írni(az írás játrtasságom 10 és minden jártasságpróbát teljesítettem.
  • Gólya #6992
    lásd #6990 (mellesleg magát "A" kulcsot nem találtam)
  • hollófernyiges
    Nézd meg a küldetéseknél hogy pontosan mit kell csinálni. Volt nekem egy hasonló eset (lehet hogy ugyanez) hogy előbb még el kell vinni a kulcsot bemutatni vkinek mielőtt használni tudtam.
  • Gólya #6990
    már nem kell...végül csak én nyertem...
  • Gólya #6989
    még valami:

Kína - A Tiltott Város...Dong Huo kincsét, valamint kincséhez vezető kulcsot kellene megtalálnom a Tiltott Város szívében
    oké, lépcsőn le, összesen feltártam négy helyiséget, kellene egy kulcs, pontosabban "a kulcs" - de ezekből a helyiségekből nincs tovább út...legalább tízszer végigszánkáztam falon, padlón, megnéztem az összes szobrot, lámpákat vizsgáltam - semmi
    és nem gyullad ki a lámpás a fejemben, mit kellene még csinálni...megmozdítani nem tudok semmit...
    ötlet? megcsinálta már valamelyikőtök? nem kellene a teljes megoldás, csak egy pici irányadó...
  • janika1972
    hehe "javábül" Egy kicsit parasztosan!
  • Gólya #6987
    ha nekem szólt , köszi - akkor még kicsit türelmes leszek

#6980-as hsz-odra sajna én is csak annyit tudok,mint az előttem szólók - az eredeti játék is lehet bugos, nem véletlenül adnak hozzá utólag patchet
    még esetleg annyit tudok ajánlani, hogy legyél egy kis türelemmel, csinálj más küldetést, aztán hátha később változik a helyzet - Janika tanácsát fogadd meg, a legfrissebb jav. mindenképpen legyen fönn

tudom, nem nagy segítség - gyakorlatilag semmi -, de mivel nálam még nem fordult elő, olyan meg nem jár erre, akinél esetleg előfordult ilyen...

esetleg egy másik simmel egy másik játékban?
  • janika1972
    Hát ez bug a javábül,de rakjad fel a legfrisebb javitást mindenképpen az inditópanelen!
  • Mike
    most minek áltassam
  • Coolfire
    Ez ám a korrekt segítség...
  • Mike
    attól, hogy egy játék eredeti, miért ne lehetne benne bug? soxor az eredetivel többet szív az ember mint a másolttal
    a Sims 3 meg egy bughalom

mit tegyél? semmit
    így jártál
  • Vendy
    nem, a fabábuval, meg a deszkatörővel kell edzened, még el nem éred a megfelelő szintet, és akkor már meditálhatsz a tudós kertjében, illetve akárhol!
  • Gólya #6981
    ezt már próbáltad?
    a simemnek a harcműv. most 2. szinten van, viszont....
    másik simemet elküldtem ugyanoda, megkapta ugyanazt a küldetést és...most kicsit jobban figyeltem: azt mondta a csaj, aki a lapisköveket meg egyebeket szedette ösze a medit. szoborhoz (ennek alapján én azt gondolom, ez a szobor szükséges a medit-hoz, vagy legalábbis ez is), hogy "majd kereslek" és ezzel vége szakadt a küldetésnek
    természetesen a simemnek közben lejárt a vakáció...ha újra visszamegy Kínába, vajon tényleg keresni fog a csajszi, vagy ez már almás?
    valaki, aki megcsinálta már ezt a küldetést?
  • Vendy
    Sziasztok! Na lehet kicsit bonyi amit kérdezek, de számomra megoldhatatlan a probléma! :D Eredeti játékom van, úgyhogy elméletileg bug nem lehet. Szóval: Kaptam egy küldetést Egyiptomban, hogy valami Ősi könyvtárból hozzak el valamit, és akkor oda be kell lopakodnom, vagy összebarátkoznom a ház tulajdonosával. Namost, lopakodtam is, mivel "ott nem lakik senki" és lementem kutakodni... Ment is minden szépen, csakhogy lejárt a vakációm, és hopp otthon találtam magam a ház pincéjéből. Amint lejárt a 2 nap pihim, már utaztam is vissza Egyiptomba, hogy folytassam a küldetést, de nagy meglepetésemre az alaptáborban voltam, nem pedig a pincében ahonnan indultam. Na gondoltam sebaj, visszamegyek, de nem, becsengetni nem tudok, mert el van szürkülve, és azt írja, hogy nem lakik ott senki, pedig be kell jutnom a küldetés teljesítéséhet... Belopakodni sem tudok már, és a térképnézetben sem jelzi már a kis sárga buborékban a házat. Teleportálni sem tudok a házba... Próbáltam törölni a küldetést, hogy újra beadja, és akkor újra jelölve legyen, de ismét nem engedett be a házba!!! Mit tegyek??? Remélem azért nagyjából érthető a problémám! :)

Köszi előre is ha valaki tud segíteni!
  • Mike
    :)
  • Mike
    de
  • janika1972
    Nekem tetszik!
  • dani71
    a harcművészet 5.szintjétől lehet meditálni
  • Coolfire
    Szerintem a felső bannert nem kellett volna kicserélni,elég lett volna a youtube..
  • Gólya #6974
    szegény nyuszi...nehéz szülés volt...
  • Gólya #6973
    Kína - A tudós kertje - küldetés része: 2 óra meditáció
    ki és milyen módon meditálhat? mi/ki szükséges hozzá? könyvet nem találok a témával kapcsolatban, emberkékkel találkoztam a kertben, hiába beszélgetek velük, logika-jártasság: 8 teljesített, a kilencedik félig van meg...esetleg atlétikában kellene még kicsit ráerősíteni (ez most 5. szinten van)?
    használtam a megértés homokszemeit - semmi...kezdek megőrülni
  • Mike at home
    mondjuk ez kitart őszig :D
  • Mike at home
    új bannaert tojt nektek a nyuszi
  • Mike at home
    no, megcsináltam, pedig még nincs is karácsony
  • Ticsy
    köszi Vica!
  • vica0523
    A Create sim program felesleges ha a Sims 3 telepítve van. Ugyanaz mint ami a játékban van. Csak kedcsinálónak adták ki, akinek még nincs meg a játék.
  • Ticsy
    Űdv mindenkinek!
    Segítséget szeretnék kérni a create sim-el kapcsolatban.
    Hova kell telepitteni?
    Mert ha a sims 3 fent van akkor ezen kivűl kűlön mappába akkor elindul de nem szerkeszti meg a szimet várom válaszaitokat
    Köszi
    [email protected]
  • vica0523
    Vannak javítások rá, tedd fel őket.
  • janika1972
    Be lehet törni házakba nem? Amikbe éjjel nem lehetett bemenni,igy bemehetsz simán
  • dani71
    Gonosz ágazaton elírtam
  • dani71
    A simem elérte a bűnözés 10. szintjét rablás ágazaton
    de nem kaptam érte semmit csak azt,hogy a simem néha pirosan világít.mire jó ez?
  • legovich
    Sziasztok!
    Nem rég kezdtem el játszani a játékkal, olyan gondom lenne, hogy a WA telepítése óta nem tudom begyüjteni az üzletrészeimből a lóvét, sőt semmit nem tudok kezdeni az okiratokkal.Valami javítás van ehhez?
    Ja és e hűtőben lévő kaja is megromlik 1 nap alatt.
    Valaki tud segíteni?
  • Gólya #6961
    semmi baj, csak azt nem értettem a másik hsz-ban, miért kell kapásból anyázni?
  • vica0523
    Igaz.Bocsi.
  • Gólya #6959
    #6955 és #6956

a hiv.oldalon regisztrálni nincs szükség magára a játékra - vagy akkor én is időgépen utazom???
  • vica0523
    O.K.
  • Mike
    kivéve ha egy bug miatt befagyás helyett eltűnik