44549

no-warez.gif
  • Compongnathus
    hello. Szerintetek mikor lesz a sims 3 nak valamilyen állatos kiegje... :)) meg kb hány kiegészítő készül sacc /kb? XD Csak kiváncsiságból..
  • Joschka
    Eredeti a játékod?
  • KaszaN
    Hi
    Miértvan az hogyha frissítést teszek a játékra akkor onnantól folyton kéri a lemezt?
  • Joschka
    Szerintem ez az EADM meg van rendesen bolondulva...ráférne úgylátszik néhány javító csomag arra is...hehehe
  • Bal0924
    Nem tudom felajánlani...(már analizáltam azokat..)
  • rage
    Inkább az EA oldaláról érdemes feltenni a legújabbat.
  • janika1972
    Ajánld fel a labornak vizsgálásra
  • janika1972
    Benne van a játék könyvtárában a Support mappán belül.
  • Bal0924
    Ezekkel az űrsziklákkal mit lehet csinálni?
  • tcstitty
    no észt honna telepítsem külön? Csak azt? A játék rakta fel nem én.
  • rage
    Telepítsd újra az EA Download Managert.
    A hiányzó dll hibát az okozza.
  • tcstitty
    Na ezt elmesélem nektek, hátha valaki tud valami okosat.
    A játékom (term. sims 3) eredti. Regisztráltam is annak rendje és módja szerint meg aktiváltam meg minden, megkaptam az 1000 pontnyi jutalmat meg ugye az ingyen várost. Eddig tiszta sor.
    Itt nyafiztam nektek, hogy nem tudok frissiteni, és azt írja ki, hogy a játékom napra kész. Köszönöm a linkekket, le is húztam a frissitéseket. De mielött feltelepítettem volna, mondom megnézem én ezt a játékfrissitést mégegyszer. elindítottam a dowload manager-t, ami kajánul közölte velem, hogy nem regisztrált a jétákom (!), majd továbblépve beléptem az email címemmel és a jelszvammal, erre kiírt egy hibát, hogy egy adott dll fájl nem található, utána szépen frissítette a játékot, és persze marha bőszen felajánlotta megint az 1000 pont jutalmat amit nem adott azért meg mégegyszer.
    nem tudom mennyire érthető, de engem totál meglepett a dfolog lefolyása. Ha valakinek lenne ötlete, hogy mia gond, mert a frissítésekkel már nem először gyűlik meg a bajom.
  • Gólya #7024
    az a kettes volt, ez a hármas, itt az van, amit írtam az előbb...ez van...
  • Bal0924
    És ha teljesült már, akkor nincs semmi esélyrá hogy legyen másik?
    A 2-ben miután teljesült, utána magától változtatta meg az életcélt...
  • Gólya #7022
    10000 pontért veheted jutalomként - de csak mielőtt az eredeti teljesülne, utána lőttek az egésznek
  • Bal0924
    Hello!!

Hogy tudom megváltoztatni az életcél kitűzést a simem-nek, anélkül hogy változtatom a tulajdonságait?
  • Joschka
    Janika, ez ugyan az a frissítés amit mi felrakunk az EADM-el, csak ezt már letöltötték. És nálam rendesen működik mindig. Ha meg már nem passzol a régiókód, hát akkor ott már gond van. Egyébként amit itt megadtam az nálunk a F.A.Q-ban levő linkről van...hehehe
  • janika1972
    Én meg a launcherre bízom mindig a frissítéseket,mert az a hivatalos oldalról jön,az ilyen "felrakott" frissítésekkel mindig probléma szokott adódni..Ezt azért írom mert nem mindenkinek egyforma a másodlagos verziószáma,vagy a régiókódja,és lehet hogy utána sokan fognak megint nyavalyogni hogy nem települ fel rendesen a patch..ezért jó a launcherrel telepíteni,mert az meg tudja különböztetni a verziókat,és azt telepíti fel amelyik a megfelelő hozzá...
  • Joschka
    Én így telepítem fel a frissítéseket szinte mindig, és akkor sem az EADM, sem a launcher nem fog bele szólni.
  • Joschka
    Az alábbi linkekről letölthetők a most megjelent legutólsó frissítések a The Sims 3-hoz, A világ körül kiegészítőhöz, és a Luxuslakás cuccokhoz.

http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=&sys=pc&file=sims3_1117005002_from_1106004002.zip&ref=ps
    http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=&sys=pc&file=sims3wa_2611005002_from_2512004002.zip&ref=ps
    http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=&sys=pc&file=sims3ls_328005017_from_3038004017.zip&ref=ps
  • tcstitty
    Kérdésem a következő lenne. Én nem vettem meg az utolsó, álomcuccok vagy mi kiegészítőt, mert pár holmiért sokallom a 3000 Ft-os árat. (Ez magánügy.) A játékom full eredeti és semmi nem hozzávaló nincs telepítve meg töltve. Mégse engedi letölteni a legutolós frissítést, mert azt mondja, hogy a játékom napra kész. Ezek szerint ha jól értelmezem, én aki jogtisztán vettem meg a játékot hátrányban vagyok azokkal szemben akiknek nem tiszta a játéka, mert csak akkor jutok a legfrissebb javításokhoz ha rendelkezem a legutoljára kiadott kiegészítővel? Ez óriási szivatás, ha így van.
  • DJ RX7
    sztornó megvan már.
    Mike töröld majd a felesleges hsz-eket.
  • DJ RX7
    üdv! van egy jó pár kiegészítő cuccom, hogyan tudnám ezeket egyszerre telepíteni? nem szeretném mind a 785 darabot egyenként installálni.

köszi előre is!
  • Joschka
    Ja.
  • janika1972
    Mondjuk én pont forditva használom,a látótávolságot raktam fel,és a sim részletességét vettem lejjebb,meg a telkek is teljes részletességgel vannak nálam.De hát mindenki ugy állitja be magának ahogy jó.
  • Joschka
    Fontos az is, hogy a látótávolságot, és a környező telkek nagy részletességét a legalacsonyabbra vedd le, mivel elég az, hogy a közvetlen környezetet láthasd, ahol játszol. A játék úgyis mutatja azt ami szükséges, és ez megnöveli a játék sebességét is.
  • Joschka
    Na, itt vagyok. Nekem NVidia 7300 GS 512 MB memóriás a videókarim.

Ezt a beállítást használom.

Ezek pedig azok a játékból most vett képeim, tehát ne aggódj, hogy csúnya lesz vagy valami, bár azt nem írtad, hogy milyen a videókártyád típusa...És fontos az is, hogy a legfrissebb meghajtóprogramot(drivert) telepítsd fel a videókártyádhoz, előtte persze a régebbit el kell távolítani.
    Ha a tied az enyémnél jobb, újabb videókártya, akkor meg végképp nem kell aggódnod miatta.

Íme a játékból az előbb fotózott képeim a fenti állandó beállításommal.

• Joschka
    Mindjárt hozok egy képet az enyémről, hogy hogyan néz ki azzal a beállítással.
  • Compongnathus
    és hogy ha leveszem közepesre akkor nem lesz rosszabb a játék minősége nem lesz olyan részletes, élethű... vagy igen??
  • Joschka
    Vannak ingyenes töredezettségmentesítő programok az interneten, amelyek jobbak, és gyorsabbak, mint a windows beépített töredezettségmentesítője.Íme itt egy ingyenes.
    Link:
    http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=3696&k=32

Az én gépem szerényebb konfiggal rendelkezik és 1024x768-as felbontást használok a játékhoz.... a gépemben 1 GB RAM van, ennek ellenére normális sebességgel fut rajta a játék.
    Inkább használj hozzá kissebb felbontást, és nem kell hozzá 4 GB RAM, hogy megoldódjon. Állítsd közepesre a hatásokat, Az élsimítást vedd le alacsonyra.
    Akkor jónak kell lennie.
  • Compongnathus
    Sziasztok! köszi a segítséget! de nem találom azt a töredezettség mentesítést és amúgy ha 4 GB RAM lenne akkor megoldódna??? Most azt csináltam hogy a gépem 1680 X 1050 en van a képernyő felbontás és a játék ba is ráraktam erre a legnagyobbra... Na de mi oldaná meg végleg ezt a problémát? Kösz!
  • janika1972
    Ilyen konfiggal szárnyalni kéne a programnak,ja,és a játékba is le veheted az élsimitást,meg a részletességet is!
  • janika1972
    Sok mindentöl akadozhat,csinálj egy töredezettségmentesitést a vinchesteren.Sajátgép ikonra jobb klikk,majd tulajdonság,és ott ki tudod választani a töredezettségmentesitést,attol függ milyen rendszered van.Meg futtass le lemezkarbantartó programot is,és a háttérben ne fussanak felesleges programok,azt a tálcára kattintva a feladatkezelöbe tudod kilöni öket,de azzal óvatosan bánj,mert vannak benne rendszer programok is!
  • Coolfire
    Milyen az az 512-es videókari?Mert az sem mindegy..
  • Coolfire
    A 2GB RAM kevés neki,főleg ha mindent felhúzol,biztos hogy szaggatni fog.Gondolom minden maxon van.Vedd le mediumra.
  • Gólya #7001
    konkrétan még nem használtam illanóport, de "feltankoltam" ebből is, mint a folyékony bátorság italából, a megértés homokszemeiből, konzervzuhanyból, kajából - pl. amíg Pangu fejszéjét kerestem, elhasználtam egy csomó zuhanyt, kaját, vagy pl. amikor Dong Huo kincsére vadásztam, úgy öt napig ki se jött a sim a pincéből, ott is aludt - még a sátor se kellett, mert talált nagyon kényelmes ágyat -, s ott bizony jól jött a folyékony bátorság itala a csapdáknál)
    most hirtelen annyira emlékszem az illanóporral kapcsolatban, hogy ha pl. megrekedsz valahol, csapdába szorulsz, akkor jöhet jól - de olvasd el, mit írnak pontosan róla
    menj el a különleges kereskedőhöz, nála ősi érmékért vásárolhatsz ilyeneket (van pl. tolvajkulcsa is, amit még szintén nem használtam, de már ott csücsül a simem hátizsákjában, egyszer biztos jól jön majd)
  • Compongnathus
    Sziasztok! Mért van az hogy mikor jáccok a játékkal akkor akadozik a játék???????????? vagyis mikor a kamerát forgatom akkor akadozik! És akadozik, pedig gépem is erős és imádom ezt a játékot!!!!! Léccy segítsetek!!!!! h miért. Nagyon kösz!!!!!!!

amugy a gépem leírása:

Intel(R) E7200 2.53 GHz
    2,00 GB RAM és 516 os videokártya Remélem tudtok segíteni ez egy erős gép pedig! különben is sims 3 nak meg 128 MB ra van szükség videokártyán... Köszi ha segítetek!!!!!!!!!!!!!! :)
  • tcstitty
    vagyis úgy érted, hogy illanóport kellett volna használnom? És mi elöl kellett volna elillanom amikor egyedül voltam ott és semmi de semmi nem működött? Nem tudtam megmozdulni abban a teremben. Pedig nálam a kulcs, világit is a helye, hogy tegyem bele, de ha rá akarok kattintani akkor kiírja, hogy nincs akció.
    Egyébként hogy kell az illanóport használni?
  • Gólya #6998
    segíteni annak is lehet, aki eredeti játékkal játszik

igaz, azoknak ez az oldal a befutó
    (de talán itt sem tűnt még el a segítőkészség teljesen )
  • Gólya #6997
    hmm...
    kezdem azt hinni, az ilyesmi talán nem bug...
    ugyanis a kereskedőnél ősi érméért vehetsz pl. illanóport, ami - talán? - kisegíthet a hasonló helyzetekből
    persze, nem vagyok erről meggyőződve, de egy kicsit gyanús
    (az én simemen a "bátorító ital" segített sokat, mikor sorra dobta a hátasokat a csapdák miatt, amik pl a Landgrab-kastélyban, A Mennyei Béke Templomában és más helyeken igen szép számmal vannak jelen)