44549
-
#7076 Én miután elutaztam egyiptomba látttam a térképen,hogy be van jelölve
a térképen a tibérium helye.Egyébként feladaton kívül kínában is találtam gyűjteményrendezővel.A rohadt periódusos rendszerbe nincs benne(kitalált).
B O L D O G H Ú S V É T O T !
-
janika1972 #7075 Oszt miért? -
#7074 Janika meg Józsika, le lehet állni! :( -
Bal0924 #7073 Van egy olyan feladatom hogy szerezzek 1 Tibériumot. A laborba kell hogy kutassák, vagy valami ilyesmit írt.... -
janika1972 #7072 A periodusos rendszerben....hehe -
janika1972 #7071 Ennek mi köze a Sims 3-hoz? (csak ugy megkérdezem) -
Bal0924 #7070 És van olyan is aki tudna válaszolni a kérdésemre? -
#7069 Rengeteg!!!!hehehe -
Bal0924 #7068 Hány jópofa "Móka mester" van itt???? -
janika1972 #7067 A gyógyszertárban! -
Bal0924 #7066 Hello!
Tibérium-ot hol találok? -
#7065 -
#7064 Mondjuk úgy jövő-jövőre... -
#7063 Úgyhogy addig még megkérjük a kedves ügyfeleket, hogy legyenek türelemmel, amíg valamiféle cucc elővánszorog az EA tarsojából... -
#7062 Hehe...én sem üvegből sem üvegen kívűl nem csámcsogok mézet, mivel nekem nem lehet...Külömben meg nem zavar, hogy csak engem érdekel az ilyen díszítgetős simsezés, tök jól el vagyok vele... folytatásként most egy pékséget heggesztgetek össze. De a pénztárnál ott is lehet majd kaját venni. -
janika1972 #7061 Állatok nélkül nincs Sims soroza,az üzletet meg beleépitik lassan,vagy az egyik kiegészítőben lesz. -
janika1972 #7060 Pedig megfogják csinálni -
Gólya #7059 de az "üzleteléshez" ez kevés...és az üzletes kieg-ben pont az a lényeg, hogy te magad viszed a boltot (tudod, üvegen keresztül mézet nyalni...látványos, de mi értelme?)
az meg egyáltalán nem biztos, hogy ugyanúgy megcsinálják ugyanazokat a kieg-eket
(személy szerint én pl. jó néven vennék valami másat, mint eddig volt - mondjuk nem tudom, mit..., de valami újat)
bár azt hiszem, a nagy sims-fanok földrész-méretű tüntetést szerveznének, ha nem lenne pl. cicuska, kutyuska meg egyebek -
#7058 milyen szelleme lesz,újra lehet éleszteni?milyen lesz a sírja?milyen bejátszást kapok?nagyon érdekel -
janika1972 #7057 Mehetsz az örök vadászmezőkre....hehe -
#7056 mi történik ha a múmia átka végez a simemmel -
tcstitty #7055 Sziasztok!
Kérdésem: miért nem megy az, hogy amikor egy városlakót magamhoz édesgetek és össze is házasodnak és együtt élnek, akkor a háza is a tulajdonunkba kerüljön? Így nem lehetek város-úr, vagyis nem lehet több házam az adott vűrosban. VAgy én tudok valamit rosszul? -
#7054 Amíg a sims 3-hoz nem lesz valami kereskedői kiegészítő, addig ez a módszer is megteszi...nekem. Akinek meg ez nem felel meg, nos az csak várjon tovább....még jó ideig. -
#7053 Itt is tudsz kaját vásárolni a pénztárnál ám! -
#7052 naja, de csak dísz -
#7051 Nekem van egy csinos boltom. Ha úgy tetszik neked, akkor gyereide és a #5986 hozzászólásnál megnézheted a képeket róla. A #6000-nél pedig le is töltehet. -
#7050 nekem meg bolt kell -
Gólya #7049 jó, hogy nincs túl nagy forgalom itt - van egy "válasz erre" gomb, használható...
egyébként egész jól áll harcművészetben is a simem, de...ettől függetlenül azt hiszem, vannak olyan helyzetek, amikor hiába verekednél, ha nincs kivel vagy mivel
ui. adódhat olyan helyzet, mint ahogy a tcstitty is írta, hogy egyszerűen beragad a sim - s ezt mint írtam is, nem tartom feltétlenül bugnak
szóval akkor Pangu fejszéje végleges? ez remek hír -
#7048 illanóporral eltűnhetsz de inkább tanulj meg simfu-zni én 10. szinten állok és minden múmiát akivel eddig verekedtem darabokra vertem.
komoly
ilyen por vagy mi lesz belőle amit fel lehet takarítani. -
#7047 nyugi vissza fogja adni.egy pillanatra sem veszi el -
Coolfire #7046 5.Unleashed,4.Pets..)Itt a logika szerint a 3.-diknak kell lennie.:) -
Gólya #7045 nos illanópor...
most használtam Egyiptomban - "módszeres sírrablásom" közepette kiszabadítottam egy múmiát, ami megtámadta...azaz támadta volna a simemet
illanópor elő, menekülés és....máris kint találta magát a simem a csodaszép napfényen
egyet még nem tudok: teljesítettem a küldetést, melyben megszereztem Pangu fejszéjét - még nem adtam le a megrendelőnek, tehát konkrétan azt nem tudom, hogy ha átadom, visszaadja-e vagy keresztet vethetek rá...most mindenesetre még nálam van - ill. a simemnél - és úgy döntöttem, jó ideig ki nem adja a kezéből...nagyon meg vagyok elégedve vele... roppant hatékony eszköz:) -
janika1972 #7044 Ha mondanál valami konkrétumot a gépedről,akkor talán tudunk is segiteni,de igy látatlanban sajnos nem megy.Irtuk már a töredezettségmentesítést,meg a részletességet vedd le,meg kapcsold ki a háttérben futó programokat,ha ez sem segített akkor nagy gáz van nálad! -
Compongnathus #7043 És sajnos ugyan úgy szaggatózik :(:(:(:(:(:(:( -
Compongnathus #7042 Hi! Mér van az hogy mikor pl: a bazárból letöltök vmit és feltelpítem akkor le OK zom és aztán ugy megakad h nem mozdul miután feltelepítettem azokat a dolgokat meg dolgot... Nekem vmi itt nem stim nem tudom már h mit csináljak... ? ötletetek van ? -
#7041 Láma jó ötlet lenne. Úgy is sok helyen szerepel a neve
legalább leköpné a tolvajokat. -
#7040 Pölö kacacsőrű emlőst...és emut, meg jegezsmedvét, hogy a cukorfalat maradjon a végére... -
janika1972 #7039 Sőt,itt már ki fogják terjeszteni a választékot,nemcsak kutya és macska lesz,hanem mindenfajta állatot lehet majd tartani,de csak megfelelő körülmények között,még saját állatkertet is lehet majd létrehozni! Milyen jó lenne nem? Ez csak az én gondolatom! Majd meglátjuk. -
janika1972 #7038 A sims 1-nél a 6. kiegészítö volt,a Sims 2-nél a 4. kiegészítő volt állatos.Szerintem itt direkt elhúzzák a végére -
janika1972 #7037 Kérdezd meg a fejlesztőket! Ők jobban tudják!