44549
-
janika1972 #7117 Na itt aztán lesz meglepetés!
-
janika1972 #7116 -
janika1972 #7115 Én megtaláltam a Halálkripta kulcsát,azthiszem vissza kell menni a felszinre,és ott a főteremben kinyilik egy ajtó,ami a kulcshoz vezet -
Gólya #7114 ahogy megírtam, visszamentem újra végignéztem a falakat és találtam egy rejtekajtót...nosza ugrás örömömben, hogy végre megvan...na persze, nyitott ajtót egy olyan helyiségbe, ami már megvolt és tulajdonképpen nem vezetett sehova...
most kis időre itt hagyom, mert már a szemem esik ki, aztán majd nekiugrok megint -
tcstitty #7113 hát evvel én már kétszer is szívtam és mindkétszer fel kellett adnom. ha megoldanád légyszi oszd meg velem is. biztos én vagyok a topa. -
Gólya #7112 Egyiptom - Nagy Piramis - az Örökkévalóság ereklyéjét keresem, ezen belül a Halálkripta mélyének kulcsát - teljesen elakadtam, pici támpontot valaki?
végignéztem a falakat, minden lyukat megvizsgáltam, minden láda kirámolva, múmiák megetetve és....sehol semmi
a külső szinttel megegyező szint egy - azt hiszem 2x2-es hely kivételével feltárva, alatta még két szintet találtam, de hiányosak...ja és még a talajszint fölött is találtam egy szintet, úgy tűnik, az is kész
ja és a kapu előtt - ahol a kulcskőre lenne szükségem - használtam a megértés homokszemeit...a közvetlen előtte levő csapdára mutatott, de se aktívan sem hatástalanítva nem találok semmi lehetőséget...szóval egy pici kiindulási pont? -
janika1972 #7111 Ha akarod mi megcsináljuk a Joschkával,csak illeszd be ide a gombot majd! -
janika1972 #7110 Kedves Dave! Olvasd el a 7104-es hozzászólásomat,és megkapod a választ a problémádra! -
Dave8814 #7109 De az a szar azt írja, hogy napra kész a játék -
#7108 volt a 2-höz anno -
janika1972 #7107 Hello MIKE! Elkéne ide is egy faku nem? -
janika1972 #7106 hehe,jó is az! Nálatok is Csabaiból van a kerítés? -
suba53 #7105 Hát igen!
Most vágtam le a kerítésből egy darabot vacsorára. -
janika1972 #7104 Tessék mindenki átfáradni ide,és a FAQ-ban ott a válasz mindenre:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1243454764 -
janika1972 #7102 Mert nemjó patchet tettél fel rá! Miért nem az EADM-el patcheled? -
Dave8814 #7101 Burzsulyéknál dejólmegy -
suba53 #7100 Sziasztok!
Megvettem a SIMS3 "A világ körül" kiegészítőjét.
Adnának hozzá 11€ bonusz kreditet, de nem jelenik meg a kreditjeim között.
Hogyan kell, lehet érvényesíteni a bónuszt.
( Az alapjátékkal már regisztrálva vagyok, az ahhoz járó krediteket már megkaptam. ) -
#7099 ugyanaz a problémád mint nekem. -
Dave8814 #7098 Nekem az a problémám, hogy amikor telepíteném a patchet azt írja ki: nem megfelelő a régió kód. Ez mért van? -
#7097 Sziasztok.Lenne egy gondom hogy nem tok frissíteni mert fel akarnám tenni a World Adwentures kiegészítőt.Leszedtem egy frissítést és ezt írta ki:
régió kódja nem megfelelő ehhez a frissítéshez A frissítés telepitéséhez más régióbeállítások szükségesek.
Valaki tudna segíteni??Előre is köszönöm. -
janika1972 #7096 pontosan..ez csak marketingfogás... -
#7095 Ha a Sims 3 megvan,akkor ez a Sims Karakterkészítő(Create a Sim) nem nyújt semmi pluszt?Tehát olyan mint Sporenál a lénylabor? -
janika1972 #7094 Jó is a somlói galuska! -
Gólya #7093 nyertél... -
#7092 hát igen :) -
janika1972 #7091 A Mike,meg a Mike at home ugyanaz? -
Gólya #7090 ezt nem igazán értem...
ha más házon látod a jelzést, akkor menj oda
-
Gólya #7089 Mike - szerintem ilyenkor az összes kapcsolódó hsz-t töröld ki egyszerűen és kész -
janika1972 #7088 Látod,pedig nem irtam neki hülyeséget -
Gólya #7087 ha Aminék házában kell a szgéptermet megtalálnod, akkor Janikának higgy - én is jártam ott, kint van a melléképületben a lejárat -
Gólya #7086 ha feladatul kaptad, kapcsolj városnézetre, ott láthatod, merre találsz
sőt, ha van gyűjteményrendeződ, egyéb ásványokat, érceket is találhatsz -
Bal0924 #7085 Egy másik házhoz vezetett.(egy másik házon van a jelzés hogy sötét meló)
Ez a ház egyben van. Ahol a fészer van az egy másik ház.. -
janika1972 #7084 Pedig ott van az! Kinnt van a fészerben a lejárat! Luk a falon! -
Bal0924 #7083 Hello! Segítség kéne!
Egyiptom, Sötét meló címmel feladatom van.
A probléma a következő. Bementem egyházba ahol kell lennie egy titkos bázisnak, de nem találom. már vagy 20percre csak keresem, de semmi..
Tud valaki segíteni? -
janika1972 #7082 Bocs,de én nem alacsonyodok le a szintedre,úgyhogy vita befejezve a részemről! Akinek nincs humorérzéke,az maradjon meg magának -
#7081 passzolt a Janikához :D -
tcstitty #7080 ne má, hogy leálltok veszeledni?! Aki be akar szólni tegye, úgy is figyelmen kívűl van hagyva.
Tibériumot meg ahogy írták Kínában vagy msá helyszínen találsz. Általában ami kell egy küldetés-feladat teljesítéshéze az össze van kötve utazással. Ahogy megfigyeltem eddigi játékaimban. Sokat játszom de egy idő után ráunok a karimra és újat kezdek, ezért vannak csak korlátozott tapasztalataim.
Most úgy jártam, hogy egy éppen kedvenc karim a frissítések után enm lehetett betökteni, egyszerüen kivágot a játékból. Hát van ez így... -
#7079 Figyeljél Mike!
Oké én leállok, te viszont ne Józsikázzál egem. Én is csak a fórumos neveden hívlak téged. -
#7078 mert én vagyok a hg, azért
és itt nem basztatjuk a másikat
éld ki magad máshol, ne itt -
Bal0924 #7077 Köszönöm a választ!