44549

no-warez.gif
  • janika1972
    Köszönöm szépen.A plutóniumot sajna nem tudom,mert azt még nem nagyon találtam,de igérem neked ha megtudom leirom.Nézzél körül a Mysims oldalon,vagy gyere át a másik oldalra,ott vannak segítőkész emberek:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1243454764
  • dani71
    sötét meló:(a nyitódó záródó falak vannak mindig fent és úgy írtam mint egy számológép billentyűi.123minden szám egy nyomásra aktiválódó panelt jelent 456
    789
    1:(legfelső-)1,2,3
    2:(középső-)1,6,7
    3:(lagasószint)2,4,8,9
    na most hogy segítettem válaszolna valaki arra hogy honnan szerzett plutóniumot
  • dani71
    nagypiramis teljesen felfedezve: http://data.hu/get/2418232/Screenshot.jpg.html
    http://data.hu/get/2418340/Screenshot-2.jpg.html
    http://data.hu/get/2418342/Screenshot-3.jpg.html
    http://data.hu/get/2418347/Screenshot-4.jpg.html
    http://data.hu/get/2418350/Screenshot-5.jpg.html
    http://data.hu/get/2418351/Screenshot-6.jpg.html
    http://data.hu/get/2418357/Screenshot-7.jpg.html
  • janika1972
    Én meg úgy vettem észre,hogy aki konkrét segítséget kér a játékmenettel kapcsolatban,azzal nem is foglalkoznak egyálntalán,és most nem a warezról van szó.Van olyan ember aki aktívan figyeli a fórumot (Joschka),és ott próbál segíteni ahol tud,már nagyon régóta,és most pont bele kellett kötni.Én tegnap kértem segítséget,azóta nem kaptam rá normális választ...nem kelepelni kell,hanem egymásnak segíteni...bogaram...
  • Gólya #7153
    ha hamarabb írod...nem járatom végig az egész terepet a simemmel...
  • dani71
    nem személyes tapasztalat.
    ha valami warezt írtam akkor elnézést
  • dani71
    eredeti a játékod? mert csak igazoltan(általad vásárolt) store-ből származó dolgokat tudsz belerakni ha megvan a W.A.egyébként kiírja,hogy telepítette de a játékba nem teszi bele és kipipálva se lesz.
  • Joschka
    Igen Mike, én minden dolgot komolyan veszek, ( és jó okom van rá, hogy ezt tegyem.)nekem ilyen a természetem. Mindennek ellenére szeretem a kötetlenséget, a vidámságot, sőt a tréfát is!
  • dani71
    kösz.most kukákban kersem mert az előző karimban ott találtam.egy érdekesség a lány simek jobban kukáznak mint a fiúk.
    a lányok sokkal nagyobb esélyel találnak drágaköveket szinesfémeket.-
    személyes tapasztalat
  • stern
    A letöltések telepítésénél ha egyszerre sokat jelölök ki, vagy megszakad közben, vagy a felét egyszerűen nem teszi fel...
    A riverview-et már külön is vagy 10-szer megpróbáltam, ki is írja, hogy kész, utána marad ott a telepíthető választások között...
  • Gólya #7147
    ja és ne add fel, a plutónium a ritka dolgok közé tartozik, lehet csak hetek elteltével találkozol vele - de nézz át ide, talán könnyebben boldogulsz, nem kell mindent felvenned ahhoz, hogy tudd, mit találtál
    (pl. én elkövettem egy butaságot...ha jól emlékszem, mummitóriumot kellett egy feladat során átadnom...össze is szedtem, de közben lejárt a nyaralás ideje, így hazamentem - otthon szépen bepakoltam a cuccokat a gyűjteményes ládába, majd legközelebb, amikor visszamentem folytatni a feladatot, keresem ám a cuccot...majd egyszer leesik, hogy biztos beraktam otthon a ládába vagy eladtam - így be kellett járnom az egész területet, mire végre megint találtam - az volt a szerencsém, hogy emlékeztem rá, milyen volt a színe)
  • Gólya #7146
    ha van elég pontod, vegyél egy gyűjteményrendezőt - ha még nincs -, azzal hamarabb találsz
    arra nem emlékszem, hogy nekem lett volna, vagy ha igen, honnan
  • dani71
    csak azt írd le kérlek neked honnan van plutóniumod
  • dani71
    nem feladatként kaptam de már felvettem 6000.000 fémet de egyik se az.
    kéne.nem felaadat.
  • Gólya #7143
    ha feladatként kaptad, városnézetben tessék körülnézni a területen, látni fogod, hol jelöli a játék (ha picit visszaolvasol, már volt ilyenről szó a napokban #7086 hsz.)
  • Gólya #7142
    nem foglalkozom (foglalkoznék), csak túl sokszor van az az érzésem, hogy az utóbbi időben néhány ember csak az észt osztani jár ide, s őszintén megmondom (de világosítsatok föl, ha tévednék), úgy gondoltam eddig, azért van a fórum, hogy segítsünk egymásnak
    de igazad van, tényleg nem kell ezzel foglalkozni - nem fogok, cserkész becsszóra ígérem
  • janika1972
    Igazad van,mert én vetettem fel a dolgot,de mindegy,majd boldogulunk igy is.
  • Mike
    túl komolyan veszed itt a dolgokat, én úgy érzem :)
  • Joschka
    Ja, még annyit Mike: Én nem is akartam semmiféle F.A.Q.-t ide csinálni... eszemben sem volt.
    Úgy emlékszem, hogy Janika vetette fel neked ezt. Én nem is jártam jóformán erre.
    Sőt nem is akarok a te dolgaidba bele keveredni. Csak szertném, hogy tudd ezt.
  • Joschka
    Ezt sajnos nem lehet megoldani, hogy a régi mentéseidet a világ körülben használhasd. Pontosabban a régi mentéseid nem kompatibilisak azzal az új verzióval ami akkor lesz nálad a játéknál, amikor feltelepíted a világ körült.
    Magam is tudom, hogy milyen, mert régebben próbálkoztam vele... tudom rossz, mert előről kell kezdeni mindent, de hát mást nem tudsz csinálni vele.
    Kezdj el mindent előről.
  • Joschka
    Mike!
    Hát dehogynem voltam... kb egyszerre kezdtem veled együtt játszani a Sims 2-vel.
    Csak itt a fórumon nem voltam, de a neten már igen, de akkor még az internet klubban vadászgattam a külömbféle cuccokra. És a kettővel szinte alig voltak gondjaim, nem úgy mint a harmadik résznél. Gondolod ha lettek volna vele gondjaim, akkor előbb utóbb nem futottam volna össze veletek (persze csak virtuálisan!) valamikor.
    Külömben meg az, hogy lesz e itt a topikodban F.A.Q vagy nem az nem én rám van bízva. Ahogy montad majd megoldod...ügyesen.
    Akkor hajrá...csak ügyesen!
  • stern
    Régebben játszottam a Sim3-mal a mentéseim elraktam. Most megszereztem a kiegészítő lemezt, feltelepítettem újra a játékot, de a mentéseket egészen más formában tárolja az új verzió miatt. Sehogy sem tudom megoldani, hogy lássa a régi mentéseket... Hogy kell beilleszteni???
  • Mike
    nem KELL csinálnod semmit, sőt 2x leírni sem
    a kettőhöz is volt jó kis faq-t, akkor te még nem voltál sehol
    úgyhogy majd megoldjuk ügyesen :)

• Mike
    faq majd akkor lesz, ha majd unjátok a sok ugyanolyan kérdést
  • dani71
    hogyan tudok szerzni plutóniumot?
  • Joschka
    Hát kis bogaram akkor te se foglalkozz azzal, ha én úgy döntök, hogy eleve nem teszek meg olyant, amire fel sem kért az illetékes házigazda, (Coolfire például felkért rá, úgy csináltam meg neki.)tehát ha felkérne rá ez akkor is csak rá és rám tartozna, a többiekre pedig csak akkor ha már elmondja, hogy megjelenik. Részemről az ügy lezárva. Szia!
  • Gólya #7131
    figyelj, nem kell kétszer leírni semmit, elég a hivatkozás - egyébként ha jól emlékszem, Janika ajánlotta föl, tehát ne a többieknek mérgelődj itt, ők nem tehetnek erről az egészről, oktalanul ne bántsd őket

közben visszakerestem: #7111 hsz - olvasd el

ja és egyébként volt itt "gomb" a warez topicra, csak közben bannercsere volt

• Gólya #7130
    bogaram, te ne szabd meg, hogy mit csináljak

bocs Mike, de a kedves topictárs a múltkor azt írta, nem olvassa el, amit írok - ezt viszont nem hagynám szó nélkül
    viszont nyugodtan töröld az egészet minden kapcsolódó hsz-al
  • Joschka
    A Warez topik F.A.Q-ban megtalálhatóak az általam írott segéd anyagok. Kétszer pedig senki kedvéért sem fogom leírni ugyan azt, bármennyire is nem tetszik ez itt!
  • Joschka
    Hát ez van, miért kéne nekem meg tennem azt, amit más úgy sem fogadna el tőlem...na erre válaszolj. Vagy tudod mit? Csináld meg neki te!
  • dani71
    én úgy oldottam meg,hogy felírtam melyik gomb melyik ajtót forgatja
    ezután már könnyű volt.
  • Gólya #7126
    remek hozzáállás...mindenki mindent magának...de akkor mit is keresünk itt?
    grat.
  • Gólya #7125
    bejelentkeztél? anélkül nem megy
  • Gólya #7124
    melyiket gondolod főteremnek? ahol a tó is van?

ahogy összehasonlítottam a kettőnkét, nekem csak az a kis négyzetnyi terület nincs felderítve, meg egy keskeny sáv amellett a terem mellett, amit a csapdák elárasztottak vízzel, a másikban ott a tűzcsapda

lényeg, hogy egyszerűen nincs
  • Dave8814
    Ott kiad nekem egy üres fehér lapot, és azt írja: Kész
  • janika1972
    Ha valaki tudja erre a megoldást irja ide.Egyiptomi kaland:Sötét meló a cime.

• janika1972
    Na Bal0924,én is pont itt járok,és 5 perc alatt megtaláltam a megoldást!
    A nagyszobában látod hogy egyhelyen más szinü a padló,ott van a lejárat.
    Hogy ez hogyan nyilik meg? Csak foglalj helyet a nappaliban,és megtudod!
  • Joschka
    Szerintem csináljon a házigazda magának, és akkor nem tud más munkájába bele kötni. Ez ilyen egyszerű.
  • Coolfire
    Minek még egy?
  • Coolfire
    Én felajánlottam mikor csináltuk,de nem kellett a tárhely miatt..