44549
-
Compongnathus #7197 Hi! Tudok házat venni vagy telket Egyiptomba, Francba meg Kínába ?:)Ott is tudok lakni? Most fogom megvenni a Világ körül-t ésés csak kérdezem h lehet e ezeket: házat venni ott akkor utazási irodába kell menni ha utazni akarok? :) vagy hogyab lehet?:) meg lehet nyralót is venni.. stb.......... ?? :) -
#7196 Helló Mike!
Jó játékot:)). -
#7195 szasz sipöcz, de rég jártál erre! -
#7194 Hali!
Az idő megy a játékodban? Minden "kiteljesedés"-szerű dologhoz szükséges hogy az idő ne álljon (lásd.:állapotos nők). -
Bal0924 #7193 Hello!
Nem tudja valaki, hogy hogy tudok elátkozódni? A múmia csak megvert eddig.(már vagy 3-4alkalommal..)
Más.
Ki járt már az Abu Simbel kapujánál?
Hogy lehet bejutni? Hogy tudom rátolni a nehezéket anélkül hogy ne zárjam be magam..? -
#7192 válaszom erre:
1. Szerintem is reális a 3-5 évig terjedő...hehe
2. A mysims-esek nem raknak ki az oldalukra kamu hírt! -
janika1972 #7191 Ilyenkor próbáld meg a mentés másként opciót.De különben simán visszatudod állitani a korábbi mentésedet,mert a Dokumentumok könyvtárben,az Electronic Arts/Sims 3/Saves mappában létrehoz egy backup mappát is minden mentésednél.Ennek a tartalmát kell csak visszamásolni a felette lévő ugyanolyan nevü mentés könyvtárba.A játék minden egyes mentéskor duplán ment,csinál egy biztonsági másolatot.Ebből látszik hogy még a játék sem bízik saját magában. -
Richardix #7190 őőő.. 2 dolgot mondok:
1. 3-5 év.. épp belefér
2. 99% kamu, akkoris ha az atyaúristen mondta! -
#7189 Na, ez jó!
A Sims játék egyik vezető karakter modellezője a
Twitteren megosztotta a közönséggel azt a titkos
információt, mely szerint a csapat elkezdett dolgozni a
Sims 4 játékon. Számításaink szerint 3-5 éven belül már
kapható lesz. Az információ a SimPrograms oldalról
származik.
A Sims 4-ről több információval nem rendelkezünk, az
Interaktívban sem tudunk majd többet róla mondani!
(Forrás: mysims.hu)
-
Richardix #7188 aaaah... egész napi játékom elveszett :S asszem most jön az a rész h "18 simnappal ezelőtt" -.- -
Richardix #7187 HellO! Van egy kis gondom!
Menteni akartam a játékot, mire az azt válaszolta h 12-es kód van, részletek az Olvassel-ben. Oké, olvassuk el, 12-es hibaköd: Világ mentése sikertelen... hát ezzel előrébb vagyok -.- Nem tudjátok mit lehetne ezzel kezdeni? Mert nekem vhogy nincs kedvem órákkal ezelőtti mentést betölteni. -
Bal0924 #7186 Az Abu Simbel-ben a bal oldalon lévőnél, hogy tudom rátolni a nehezéket? -
Bal0924 #7185 Köszi az Abu Simbel cuccot, bejutottam!
De még van egy gondom..
Már vagy 3-4 múmiával találkoztam, de csak megvertek és utána visszamentek a helyükre..(még csak egyiptomba járt ez a sim. máshol még nem.)
Te hogy csináltad meg? -
#7184 én is megkaptam az öngyilkos küldetést -
#7183 Abu simbel kapuja mellett látsz 2 vitrint a baloldaliba egy ókori vagy régibb relikviát a jobboldaliba pedig egy apró űrsziklát(meteoritot)
tegyél(helyezz el) és kinyílik a kapu.ennyi -
#7182 menj a múmia közelébe és vagy csak megver vagy el is átkoz(ha harcművészet
ben jó vagy akkor megverheted te de ettől függetlenül még elátkozhat)
ennyi.De vigyázz mert a múmia átkától (ha nem kezeled meghalsz)...legalábbis az öngyilkosjelölt simed
komolyan melyik hülye sim fizetett ezért neked? -
Bal0924 #7181 És még valami, Hogy lehet bejutni Abu Simbel "sír" helyére? -
Bal0924 #7180 Helllo!
Egyiptomban vagyok.
Hogy tudom magam elátkozni?(ez a feladat. tűzben égni, eláztatni magam, és most el kellene, de nemtom hogy kell...) -
#7179 valaki felvetette(már nem emlékszek,hogy ki)hogy a nagy piramisban 2 föld magja kulcskő kéne.a képeimen (7155) látszik,hogy én az egészet felfedeztem a másik ajtó mögé is bejutottam.Hórusz könnye által bevizsgálva(minden kincs begyűjtve,felfedezhető hely jel eltűnt)
valóban az egyik ajtó zárva maradt.de ha az egyiket kinyitod azzal később olyan utat talász ami bevezet a másik mögé.nem kell 2 kulcs. -
#7178 hívd fel az itthoni EA képviseletet
ők segíteni fognak -
suba53 #7177 Valóban nem tudja senki, hogy a kiegészítő megvásárlásakor a dobozban ígért 11€ értékű bónusz kreditet hogyan lehet érvényesíteni?
-
janika1972 #7176 hehe,csak nem tesók vagytok? -
#7175 Szia Coolfire!
Na, tudtál tegnap játszani végül is? -
Coolfire #7174 Paffff...:) -
#7173 Oké, Mike majd megteszem amit tőlem telik, bár nem egészen világos előttem, hogy pontosan mit értesz az itteni lazaságon? -
#7172 kezdem ezt a veszekedést/évődést már nagyon unni!
aki Gólyát piszkálja, mostantól engem piszkál, úgyhogy a jővőben az ilyen jellegü hsz-eket (amiben személyeskedés van) indoklás nélkül törölni fogom!
hg -
#7171 akkor kérlek, legyél kicsit lazább itt :)
-
Gólya #7170 miért lennék rád mérges? a #7161 nem neked szólt
ja és kösz, hogy megcsináltad, ezeket én is látom a saját játékomban, de mint írtam, csak egy pici indítás kellett volna, hol az a kulcskő
de mindegy, otthagytam, majd egyszer visszamegyek, nem létkérdés, ha nem lesz meg, sem múlik el a világ -
#7169 raktam fel fotókat 7155 nem volt kevés idő és neked csináltam
ezen minden rajta van ami kelhet.az egész nagy piramis rajta van minden szintjével együtt.mit nem csináltam meg,mit csesztem el
mindent megtettem ne legyél rám mérges -
Gólya #7168 ez most csak azért jutott eszembe, mert korábban szóba került, hogy x vagy y mennyi ideje van itt -
Coolfire #7167 Én meg kábé 10,de ki számolja.. -
Coolfire #7166 Egyébként mindenkinek szíves figyelmébe -mint már annyiszor-a MySims interaktívját,v. az adott fórumtopikot.Ott 99%,hogy tudnak segíteni. -
Gólya #7165 hát doki, erről "pölö" nem tehetek, különben is csak kelepelgetek itt már vagy 5 éve
arról nem beszélve, ha spec. nem tudok érdemben hozzászólni valamihez, általában belinkelek egy oldalt, ahol dacára a fórumozók fiatal korának, nem igazán látom, hogy presztízsharc folyna a fórumozókért és ellen -
Coolfire #7164 Én pölö már azt sem tudom milyen a Sims 3,ergo lövésem sincs.A másik topikban vagyok illetékes,amit Májk elfelejtett linkelni... -
Coolfire #7163 De jól elvagytok,tiszta mónika só....Inkább várjátok az új kieget,mint egymást bogarásszátok. -
Gólya #7162 ha más sem tudja, vagy nincs itt, aki tudja, akkor sajna nincs segítség
ezért ne verd a fejed a falba - nekem is félbemaradt egy küldetés, mert teljesen elakadtam -
Gólya #7161 1. küldtem egy privit
2. hogy nem segítenek?
hát tudod, ha más sem tudja, vagy aki tudja épp nincs itt, akkor nehéz segíteni
ráadásul ezt elég rosszkor mondtad, mert ha kicsit visszaolvasol, pont tőled kérdeztem valamit tegnap - ezt viszont tudnod kell, hisz a saját játékodra hivatkoztál, mégsincs válasz rá ---> #7124 hsz első mondata
s ha mégsem tetszik, ami itt van - hát tudjátok, elég nagy az internet világa, nem erre a topicra kell felépíteni az életet -
janika1972 #7160 Tisztelet a kivételnek! -
#7159 azért itt is vanak segítőkész emberek -
#7158 köszi
súgó az előző írásomhoz:ez egy térkép akar lenninéha egyes gombok el vannak fedve na most a térkép:
Nyitódó,záródó ajtók
1.gomb2.gomb3.gomb
4.gomb5.gomb6.gomb
7.gomb8.gomb9.gomb
fedettg.fedettg.resetg.