44549

no-warez.gif
  • tcstitty
    No mesélek nektek, mert megy itt az uncsi-nem uncsi.
    Én mindig újabb és ujabb karakterekkel játszom, mert variálom a tulajdonságokat. Így mindig más oldalát mutatja a játék. Tapasztalat, hogy más kalandokat dob föl a játék, es van olyan tulajdonság kombináció amivel pillanatok alatt meg lehet csinálni a 3-as vízumszintet. Most épp egy ilyennel tolom. Háromszor volt Egyiptomban, már vettem nyaralot, 4x Francban ott is van egy nyaralója. Kína még hátra van. Ami nekem nem jött össze, hogy nem engedte a helyszineken megvenni a házak közül egyiket se nyaralónak csak telket ajánlott fel. Pedig pénze volt dögivel.
    A frissítés meg totál hazavágott egy eléggé előre haladott játékomat, hibás lett. Minden utazási helyszínen bárhova is megy a karakter nem tud semmit se csinálni, nincs aktiválható opció. Vagyis lemegy egy sírba és semmit nem tud elérni, ládát kinyitni stb. De a karakter működik emberekkel tud beszélgetni de kalandozni nem. Szerintetek?
  • Coolfire
    Éppen ezért cseréltek enginet.Már alapból benne lett volna az időjárás,de crashelt állandóan.
  • Mike
    hát elfut, de amióta az utolsó nagy kieg fentvan azóta pl. a nyaralás átment slideshowba
  • hollófernyiges
    "lehet tanulni mesterektől? nem"
    Szinte mindegyik kínaival lehet kungfuzni és közben elég jól nő a skill is.
    "átmegyek a szomszédba, nem tudom megkérdezni ott aludhatok-e"
    Valamennyire barátnak kell lennetek, vadidegent nem altatnak otthon.
    "meg pl. idegesít, hogy enni sem tudnak együtt, mindenki bekajál ezerrel, semmi asztalnál üldögélés nagy kajálások"
    Van egy olyan menüpont a kész kajára kattintva hogy mindenkit asztalhoz hívni... oké hogy unod, nem kell mindenkinek szeretni a simset, de ezek gyenge kifogások voltak :)
  • janika1972
    Ennek a grafikus motornak,már el kéne birni nem?
  • Coolfire
    Hát ezekből talán csak az időjárás lesz necces,mivel anno azért cserélek motort,mert nem bírta.A többit valószínűleg berakják.
  • Coolfire
    A Sims 2 nagy memóriazabáló,főleg ha fent van minden expansion és stuff.
  • janika1972
    Ezen a gépen simán elkéne futnia a 2-nek
  • Mike
    lent látod a gépem paramétereit
  • janika1972
    miért fut az szarul?
  • Mike
    első is szedem a 2-t csak ne futna annyira szarul :(
  • Mike
    lehet velük sétálni, én általában oda szoktam küldeni kocogva

nekem az kellene, az hogy várjon kicsit
    és akkor nyugton áll mondjuk egy fél órát és ha csak valami halaszthatatlanja van, akkor megy el

ami még hiányzik, az a kitekintés rám, az, hogy a simjeim velem is kommunikáltak, ez nagyon hiányzik, bevallom
    a régi simjeimet szerettem, olyanok voltak, mintha éltek volna, most olyan ez, mintha én csak egy külső szemlélő volnék
  • Mike
    elmentem Kinába, ott van a közelharc akadémia, vagy mi a csuda
    lehet tanulni mesterektől? nem
    vagyis nem jöttem rá hogyan

átmegyek a szomszédba, nem tudom megkérdezni ott aludhatok-e
    pedig tuti kellene lennie ilyen opciónak, de nem jön elő/nem találom

talán amiatt is unom, hogy nem túl sok mindent lehet csinálni
    meg pl. idegesít, hogy enni sem tudnak együtt, mindenki bekajál ezerrel, semmi asztalnál üldögélés nagy kajálások
    persze a 2-ben rengeteg ideig ettek, mert pofázással telt az idő, de most ez a másik véglet
  • janika1972
    Nekem is az hiányzik. Állatok,üzlet,időjárás.
  • Gólya #7223
    biztosan lesz nemsokára - ha a köv. kieg-ben ne, majd az utána következőben
    nekem inkább az üzlet hiányzik, meg az időjárás

de pl. szimpatikus lenne egy ilyen dolog is: ha spec. azt mondom a simnek: menj oda, akkor nem ül kocsiba/biciklire/motorra, hanem szépen odasétál! vagy egyszerűen lehetne sétálni küldeni csak úgy - a tervezők még soha nem sétáltak?
    (komolyan, el sem tudják képzelni egyesek az életet jármű nélkül, még ha csak a mellékesbe indulnak is veszik a sluszkulcsot...szerintem a szülőszobán már eleve benyújtotta a doki a járművet, legyen min a világra jönni)
    s ha már jármű: dekorációként már van csónak - miért ne lehetne közlekedési eszköz is? vagy akár hajó - elég sok a víz a hármasban, ki kellene használni
    az egyik simem nyaralójától nem messze van egy kis sziget Fr.o-ban, simán át tudna csónakázni (rengeteg lepke van a szigeten, elég tűrhető horgászhely, de így 2x3 óra, míg oda-vissza megjárja zeneportálással)
  • predator1982
    hát ha ez vigasztal, én se játszottam már ezer éve vele. nekem hiányoznak a kisállatok stb...
  • Gólya #7221
    1. mit szeretnél tanítani?
    2. miért nem tudsz a szomszédnál aludni?
    3. miért unod?

1. bármilyen jártasságot, amiben jó a simed, megtaníthatsz másoknak
    2. legyetek jó barátok, akkor megkapod a lehetőséget az ottalvásra
    3. unod, mert éppen ilyen passzban vagy - majd jön egy másik időszak, akkor meg nem lehet majd kirobbantani előle:)

ha spéci kalandjátékokhoz vagy szokva, akkor nyilván ezek a kalandok nem fognak feldobni, de ne felejtsd el, ez a játék nem csak felnőtteknek készült, te sem szeretnél az alig tizenéves gyereked orra elé helyből olyan "játékot" tenni, ami csak halálhörgésről, szüntelenül patakokban folyó vérről és hasonló nyalánkságokról szól
  • Mike
    az a bajom ezzel a játékkal, hogy unom
    most előszedtem, ahogy itt olvasgattam amiket irtok, és egyszerüen halálosan unom, elmentünk Kinába, legalább tanítani tudnának, de olyan mindegy hová megyek, megveszem a fát, majd otthon rugdosom, alig várom hogy végre hazamenjenek, igaz otthon sincs semmi érdekes, max átmegy ezredszerre a szomszédba, de már ott aludni nem tud
    apuka antiszociális, egy ideig érdekes volt mindenkit megverni, de most már ez sem köt le
    szal MIÉRT unom?
  • Compongnathus
    Na ezt nem tudtam ak leszedem persze! És am jóhogy eredeti már megvan a Világ körül is... :Daz az összes eddig...
  • janika1972
    Ha eredeti játékod van,akkor ingyen le tudod szedni a Sims3.com-ról a Riverview várost!
  • Compongnathus
    Hi! Van egy másik város Sunset Valley-n kívül a Riverview?? Mert nincs az eredetibe sem (nekem az van!) Csak olvastam h van olyan is... Riverview
  • Bal0924
    Csináltam egy jó kis lakást...
    De nem tudom feltölteni. Félúton megáll és piros kör az eredmény..

Van valakinek ötlete, hogy miért nem tudja feltölteni?
  • garimaldi561
    igen elolvastam és azt nem értem!!!
  • janika1972
    Kilépsz a fórum főoldalára,és ott az üdvözlés alatt piros betükkel van irva hogy 1 olvasatlan üzeneted van!
  • garimaldi561
    nem értem hogy kell csinálni!
  • janika1972
    privátot küldtem neked!
  • garimaldi561
    ja és még valami ha elváltam akkor miért nem tudok ujra megházasodni akárkivel akarnék nem egedi senkinél! Ez most hogy?
  • garimaldi561
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne hogy: letöltöttem a honlapról cuccokat, addig rendben is van hogy letölti de utána telepítettem és nem akar bejönni mint új cucc. Most mit csináljak már kb 3x telepítettem de egyszer se volt jó!!! Ha tudtok valami okosságot mondani akkor írjatok! remélem tudtok segíteni előre is kösssz!!!
  • dani71
    én mióta megkaptam a küldetést már 5 múmiával találkoztam,de egyik sem átkozott el.próbálkozni kell.
  • janika1972
    Dehogyisnem!
  • Bal0924
    A pénz az nem boldogít..
    A csecsebecsék értékesebbek.
  • janika1972
    El lehet őket adni az ereklyekereskedőnél a piacon
  • Bal0924
    Lenne 1-2 kérdésem...
    Amiket összeszedtem Egyiptomban, eltört váza,tál..stb., megkövesedett cuccok., mellszobrok, korsók...stb.
    mire valók? Csak díszek?
  • Joschka
    Szia! Hát szerintem is, The Sims= folyt köv...
  • Gólya #7203
    és mi tart vissza? ja, hogy ez már kerülő...:)
  • Gólya #7202
    használjátok belátásotok szerint: egy kis segítség
  • Coolfire
    Éppen gondolkoztam,hogy meglátogatlak.:)Jövő héten újfent megyek Nyíregyházára és Nagykállóra.Sőt,még Kállósemjénbe is.Tudod,a nagy átcsoportosítások.De azért beugrom a DOTE-ra is.:)
  • Coolfire
    Bizti,hogy folytatják a Sims sorozatot.Ez 100%,mivel ez a EA fejőstehene.Az más lapra tartozik,hogy a kutyának nem kell.:)100 milkán felül csak az elsőből tudtak eladni.Azóta folyamatosan megy le a vásárlási index.A 3-ból pölö 10 milkót nem tudtak eladni..
  • Coolfire

Rég "láttalak".Mizújs?
  • vica0523
    Ha 3-as vízumszinted van, akkor vehetsz nyaralót a telefonon keresztül. Ott lakni nem tudsz, annyi időt tölthetsz ott amennyire egyébként is tudnál utazni.