44549

no-warez.gif
  • Mike
    nálam nem lett piszkos sosem
    de mindenféléket találtak, sokszor olyat ami 600-800-at ért
    és az elején ez nem kevés
  • Gólya #7276
    most komolyan: egy játékkal foglalkozó (elvileg...) topicban téma lesz, hogy ki mennyire unja???
  • dani71
    én csak azt tudom mondani ha unod akkor tölts le tárgyakat.
    én is kezdem unni,a gép se nagyon bírja már a sok tárgyat (kb.150-200
    stílusokkal együtt) vagy próbálkozz az assasins creed 2-vel
    tök jó.nem tusz olyan sokáig ellenni vele mint a sims 3-mal de
    az alatt az idő alatt sokkal jobban fogsz szórakozni.
    TESTED
  • Gólya #7274
    fúj:)))
    az enyém egyszer kukázott még az elején - egek, hogy nézett ki...
  • Mike
    szép
    én kukázni szoktam gazdagéknál
  • Gólya #7272
    az az igazság, az msn nálam is csak akkor megy inkább, mikor a "aprónép" nincs itthon, de persze bármikor szükség van rá, megyek:)

leginkább saját simjeim vannak, ezek kísérletek voltak

az enyémek is igen gazdagok voltak, üzletek, kertészkedés, minden amit lehetett...

most is remekül áll a két függőben levő csajszi (egyikük már megvette majd' az egész várost, a másiknak is szinte már mindenütt van részesedése, nyaraló mindhárom helyen) - nulláról indul, először gyorsan beültettem a könyvtárba egy kertészkedés- meg egy főzés- vagy logika-pontra, aztán irány a park, ott helyben letudható a szocializálás, logika-tanulás, horgászat, lehet szüretelni az alma- és citromfákat és persze le lehet ülni egy piknikkosár(persze a másé:)) mellé kajálni
    közben persze dolgozni is illik, munka után irány a park, vagy a határ gyűjtögetni az ásványokat meg lepkét fogni
    otthon (természetesen a legolcsóbb házat kapja) csontig bontom a házat, átfestem, a belső térelválasztást megcsinálom és kap egy háló- és egy fürdőszobát...az ágy a legjobb minőségű (főleg ezért kell eladnom mindent, ami eredetileg a házban van)
    ja és közben kertészkedik, így az a skill is fejlődik
    aztán ahogy gyűlnek a kövek-lepkék, apránként eladogatja és mindig vesz valamit a házba
    most meg a harmadik csajszi már ahogy volt annyi kis pénze, indult nyaralni otthon a ház már egész lakható, Fr.o-ban már van egy nyaralója, bár az még elég hiányos (ja és ez az egész 19 simnap alatt)
  • Mike
    akár, bár én az msn-t nem nagyon szoktam elindítani
    no meg ezt legalább olvassák mások is

mindig cask gyári családokkal játszol?

a newbie gyerekeknél nem voltak szülők, csak 2 tini, meg 2 kisiskolás, 2 tipegő? az durva lehetett

nálam a 2 alapjátékánál volt olyan, hogy tini egydül élt, a környék összes tinije nála bandázott, pénfákból élt

aztán később volt olyan is, hogy 2 tini (fiú-lány) és két tipegő
    na az nem volt semmi
    akkor tudtam meg, hogy nem kell feltétlen megtanulni wc-zni, járni, beszélni, ha semmit sem tud, akkor sem viszi el a gestapo

később volt olyan is, hogy anyuka meg a fia, nagyon szegények voltak, a srác eljárt a parkba énekelgetni, mellette még részmunkája is volt (korábban sosem tudtam úgy beosztani az idejüket, hogy suli melett mgé erre is legyen ideje, kidőlés nélkül) és a kertben boltot nyitott, előszőr pár tv-vel, aztán később ez a család lett a leggazdagabb a városban, több százezer volt csak a kp, félmilliós ház, mindez csalá nélkül, rengeteg munkával
  • Gólya #7270
    hát ha emlékszel, ott egyszer összeszedtem az Ottomas családot - ott volt...várj csak...egy tini srác, egy kisiskolás kislány, egy tipegő srác plusz anyuka épp ikreket várt - ráadásnak ott volt anyóspajti:)
    nem volt piskóta...
    meg azt hiszem, a bérlakásos kieggel jöttek a Newbie-gyerekek - árvák voltak - két tini (lány és fiú), két kisiskolás...ha jól emlékszem, ugyanabban az összeállításban meg két tipegő
    nekem a kettesben valahogy könnyebbnek tűntek a gyerekek...

egyébként (hadd szaporítsam én is:))) úgy látom, lassan akár msn-en is beszélhetnénk - úgyse nagyon jár itt senki más...
  • Mike
    pfff, mennyi egyébként :(
  • Mike
    aha
    és a kettőben
    ott sem volt sok gyerek?
    nekem volt amikor 6 volt

egyébként a mostani családomnál a gyerekkel játszom, a felnőttekre néha ránézek, hogy mit csinálnak, esetleg elküdöm aopukát edzeni, egyébként meg azt csinálnak amit akarnak
    egyébként lassan válás lesz, mert sikerült lamrotizálniuk a kapcsolatukat 0-ra, már nem is habjlandók woohoozni sem

érdekes egyébként mert apukának annyira rossz a kapcsolata a gyerekével (apuka egy forrófejü, magyarul talán aljas? ember, tehát eléggé antiszociális), hogy még a barátságos kommunikáció, pl. milyen volt a napod? - kérdi a gyerektől, is negatív eredményt ad

tini verekedhet felnőttel?
  • Gólya #7267
    igen - most szinglivel játszom - amikor kezdtem a hármast, "felvettem" a Martinez? családot, ketten vannak...nagyon fura volt, ahogy állandóan ide-oda ugráltam a két emberke között
    aztán volt egy szingli csajszi, neki öszehozattam egy gyereket és próbáltam játszani velük, de valahogy nem jött be
    pillanatnyilag sokkal jobban érdekelnek ezek a küldetések - talán ha mérséklődik a "kalandláz", nekifutok újra
  • Mike
    miért, most hogy csinálod? nulla gyerek?
  • Gólya #7265
    kitört rajta a tavaszi fáradtság:))
    egyébként fogalmam nincs, egyszer "kísérleteztem" a hármasban gyerekkel, gyorsan fel is adtam - még tipegő volt
  • Mike
    az miért van, hogy az aktuális gyerek kiskorában tök jól tanult, A állandóan, honored, stb, tini lett, és most olyan nehezen és lassan csinálja a leckéjét, napok óta C
    és állandóan fáradt
  • Mike
    a 2-ben is így volt, kerüljön a sírkő a temetőbe
    nem kérdezi meg hová, hanem eltűnik
    de a temetőben nincs, vagy nemtom hol
  • Gólya #7262
    ehhez nem tudok hozzászólni, saját simem még nem halt meg
    nem kellett volna esetleg konkrétan meghatározni, hogy a temetőben hova kerüljön?

viszont ezt a múzeumos dolgot tényleg nem értem...hites ugyanazzal a játékkal játszik, két simjével csinálta meg ugyanezt a küldetést, mindkétszer megtalálta a kurátor maradványait...olvastam más oldalakat tegnap és úgy tűnik, nemcsak nekem van gondom ezzel
    nem értem...akkor most egy küldetés lutri?
  • Mike
    én a temetős dolgot nem értem
    első simem már rég meghalt, egy ideig kísértett, aztán ugye mondtam, hogy kerüljön ki a temetőbe
    elmentem a temetőbe, de ott hová került a sírköve, sehol nem találom
  • janika1972
    Egy kis jó hir a mai napra:
    Renault a Sims3-ban
  • janika1972
    Majd meglesem
  • Gólya #7258
    Franciaország - egyiptomi galéria - őrjárat
    lényege, hogy ki kell deríteni, a múzeumőrök? miért hagyják ott sorban az állásukat

(ha esetleg angol nyelven van a játék - amit ugye nem is gondolok komolyan:)), akkor: Strange Noites in the Museum)
  • janika1972
    ez melyik városban van? én még nem találkoztam ezzel a küldetéssel
  • Gólya #7256
    nna...
    keresem a múzeum kurátorának maradványait (mert rendes és aranyos vagyok és el akarom vinni az asszony porai mellé:))
    viszont van egy gondom: ott állok az emlékmű előtt, gyászolok ahogy illik, elolvasom a feliratot, miszerint ugye vinnem kéne a maradványokat a temetőbe
    megvizsgáltam a földben levő likat...üres
    azért még megnézem a szarkofágot is, hátha...naná hogy semmi porhüvely
    az írás szerint (amit korábban belinkeltem) meg kell vizsgálnom a likat, hogy rátaláljak a maradványokra - na de rimánkodom, mégis hol??????

szóval? a maradványokat elfújta a szél? vagy kihagytam valamit?
  • janika1972
    A dokumentumok könyvtárba kell másolni ide az Mp3-as számaidat,és a rádióban,meg a menüben is megjelenik

Dokumentumok/Electronic Arts/The sims 3/Custom music
  • Compongnathus
    Hi! hogyan tudok benvinni saját zenét a játékba????? XD
  • Gólya #7253
    jut eszembe a koszról...

hazaér a sim a lakásba, negatív hangulat a kosztól, ragacstól...nézem, hol a szemét? nincs...újra végignézem...nincs...hmmm
    kiüríttetem a szemetest, semmi, ugyanúgy piros a feje
    no rajta, keressük meg hol az a .... szemét?
    miután kirámoltam az egész konyharészt, étkezőt, falat húztam, nagy nehezen sikerült behatárolni, hol is gondolta a mocskot - igen ám, de nem látni ott semmit, megfogni sem lehet semmit, csak éppen falat nem tudok oda húzni, tehát ott a , de mégsincs ott
    mit tudsz mást tenni? összebútorozol és költözöl vasárnap este fél nyolckor...ja és feljegyzed emlékeidben, hogy arra a telekre a lábad nem teszed többé
  • Mike
    naja, ez az öntizstítás is mekkora marhaság

engem az is zavart (kó mondjuk a kettőben volt ez) ogy a mocskos edények miatt a legslamposabbak is azonnal óbégattak, most itt ilyen nincs, max rossz a kedvük

érdekes egyébként egy családi kapcsolat is
    ha összevesznek, újra kell barátkozni, kicsit vicces
    mostani hirtelenharagú apukám meg ellenségnek tekinti a saját gyerekét, ez meg kicsit azért túlzás
  • Gólya #7251
    ami még nem tetszik: a bejárónő
    amikor még szükséged lenne rá, még nem tudod megfizetni, amikor már tudnád fizetni, nem kell, mert addigra öntisztítóvá tetted a fél házat, lemondtad az újságot (bár nem feltétlenül szükséges, hisz be tudod húzni a kukába), az ágyat meg be tudod vetni
  • Mike
    és vissza a tinihangokat is
  • Gólya #7249
    nos igények lennének itt bőven:)

megelégednék Jurassic P. helyett egy egyszerű farmmal, a "menj oda" opcióra futás helyett sétával, ill. egy egyszerű "sétálj a városban/faluban/parkban" lehetőséggel, szeretnék eljutni a legrövidebb úton és idő alatt pl. Kínából Fr.o-ba (a mostani menj haza, ülj otthon két napot helyett), lehetne különbség a kaják tápértéke között, kombinálhatnák a mostani "hajigáljuk be az orrunk alá" és a Sims2-es "hogyan együnk egy fél szelet vajas kenyeret 6 órán keresztül" dolgot és...
    szeretnék időjárást, üzletet, szeretnék panziós lenni (miért nem csinálták már meg a 2-ben?), jó lenne sétahajózni (csónak már van , igaz egyelőre csak dekor.) - szóval...

ez a köv. kieg. ha tényleg csak annyit nyújt majd, hogy végignézhetem a munkahelyen az unatkozást...
    remélem, lesz még valami mellette...
  • Compongnathus
    Milyen nagylenne ha lenn olyan kiegészítője h :

Sims 3: Jurassic Park XDXD JÓ lenne mi??XD

vagy Sims 3: ZOO
  • Gólya #7247
    azt nem értem, ha egy küldetés során másik helyszínre kell mennem, mi a fenének kell előbb hazamenni? időhúzás...
  • Mike
    na jó, néha azért főznek
    de valahogy nem olyan mint a 2-ben
    nem hogy jobb hanem rosszabb,
    eh az örökös fejlődésmániám
  • Gólya #7245
    de miért nem főzetsz velük?
    pl. ha bulit szerveznek, szerintem jó, hogy annyiféle kajából lehet válogatni
    persze a zöldség/gyümölcs ott van az enyém hátizsákjában is, ha nem megy annyira le az éhség-szint, hogy már megjelenik hangulatcsökkentőként, akkor ezek elegendőek
    no meg az enyém már "van annyira", hogy a piknikkosárral is megteríthet, ha nem otthon van - akár kalandozás közben is jó, ha van akkora hely, ahova letehető
  • Mike
    naja, épp ezért van mindenkinél pár alma
    megéhezik, megeszi
    főzni sem szoktam, mindeki eszi a zacskós levest, reggeli meg a cornflakes-t
  • Gólya #7243
    ahhoz, hogy "verekedni" tudj valakivel, nem kell barátoknak lenni - legalábbis nálam ez még nem volt kritérium
    az ottalváshoz viszont kell - ez tényleg életszerű

viszont nem tudom, figyelted-e, ha a piknikkosárral megterítesz, ahhoz le lehet ülni beszélgetni, s míg a simeden kívül egy sim is van, addig dumcsiznak
  • Gólya #7242
    más a kocogás és más a séta - nekem séta kell :))
  • Gólya #7241
    igen, ez a kaja-elcseszés engem is zavar - valahol a kettő között kéne lennie a dolognak
    meg a másik, hogy minden kajával ugyanazt az eredményt éred el - tehát teljesen mindegy, hogy egy fej hagymát etetsz meg vele, esetleg egy gyümölcslevet itatsz vele vagy egy kínai gombócot, esetleg valami marhából készült ételt...ugyanúgy tele a pocak
  • Gólya #7240
    hát...
    ne szenvedj vele, hanyagold egy ideig, aztán majd - mondjuk a köv. kieg. megjelenése után - leülsz elé megint

nekem spec. tetszik, pedig két simmel "dolgozom", mégsem fáraszt, hogy ugyanazt a küldetést újra kell csinálni - sőt, ha ez a simem is elér mindent, amit a másik, valószínű újat kreálok (persze, nekem elegendőek ezek a kalandok, nem vágyom ezerlábú pókokra meg hasonló szörnyűségekre - sokszor nem is értettem a család többi tagját, hogy a .... tudnak ilyenekkel "játszani" ..... bár ez az ő dolguk)
  • Gólya #7239
    hmm...talán mert minden ház foglalt volt éppen? (Egyiptomban jártam így, kinéztem egy jópofa házat...nem volt eladó:(()
    az én simem Fr.o-ban a Piszke-palotát vette meg a főút végén a folyóparton - ott, ahol egy kis sziget van a folyó közepén
    tök jó, mert a telek vége belelóg a folyóba, csináltam egy lejárót, így le tud járni horgászni
  • Mike
    - csak akkor ha már tudsz kung-fuzni, különben nem
    össze is kell vele barátkozni, nagyon életszerü
    ha leckéket akarok venni vmiből, előbb barátkozzak vele össze
    igaz van egy családom, ahol apuka bárkivel is szóba áll, máris barátok

- gondolhatod, hogy tudom, mikor jelnhet meg ez az opció,
    barátaim, de akkor sem jelenik meg ez az opció

- mire mindenki leül, a fele már végzett
    ezek nem együtt ebédelések

szeretem a simset, jelenleg ezek zavarnak
    meg az, hogy unalmas vmiért