44549

no-warez.gif
  • janika1972
    Főmenüben van a város szerkesztése.Ott lehet összerakni háztartáésokat.
  • Mike
    Kinában a boltból
  • Glinda7
    Hali! Valaki meg tudná mondani, hogy tudom összeköltöztetni a két simet anélkül hogy összeházasítanám őket?

Amúgy ti honnan szereztetek szilvát?? :O
  • Mike
    az miért van hogy a srácomnál is volt szilva, meg anyukánál is, anyuka horgászás szintje talán 2-3 a kölöké 5, és a szilvát anyuka tudta használni csalinak, a gyerek meg nem?
  • Mike
    egyébként tök érdekes volt a kalandozás Kinában, utolsó pillanatban lett meg a 2-es szint a kölöknek, most nem egyedül ment, hanem az egész család, kölök volt a fő kalandozó, anyuka is csinált pár küldit, apuka meg a base camp-on döglött naphosszat
    ellenben a végén, mindenki aládolgozott a srácnak, milyen jó, hogy át lehet huzigálni a tárgyakat
  • Mike
    simán áthúzod azt is aputól, biztos van nála pár
  • Mike
    kis sponteneitás nem kéne? :D
  • Gólya #7310
    végül is...
    kezdesz egy újat és már sokkal könnyebb dolgod van a csapdákkal

most pl. egy kaland során kinyitottam egy olyan szarkofágot is, amit még nem kellett volna; szerencse, hogy előtte mentettem, így szépen megcsináltam újra - na ezt a következő alkalommal már biztos nem fogom elrontani:))

(de a ládák néha "újratöltődnek" - nem mindegyik, de már volt szerencsém ilyenhez, amikor egy utazás lejárta előtt nem tudtam befejezni egy kalandot)

mondjuk azt hülyeségnek tartom, hogy egy már letudott kalandot ugyanott újra felajánl - erre figyelhettek volna
  • Danny Kyo
    igen, az utóbbi a gond. amúgy felajánlani felajánlja, a fejsze is megvan, mert könnyű áthúzni az apuci táskájából az örökösébe, csak (példul a legutóbb) amikor elküldtek Kínán belül, hogy szerezzek meg két erekjét, azok már nem voltak ott, mivel ki lett fosztva a hely. a csapdák inaktívak, a szobrok el vannak tolva, és amit kinyitottam, az úgy is maradt.
    akkor valószínű nincs rá mód. értem :/ azért köszönöm!
  • Gólya #7308
    pl. Fr.o-ban is van olyan küldetés, ami nem megy Pangu fejszéje nélkül (Landgrab-kastély egy része)

most így a harmadik sim során már annyit megtanultam: először Kína, apró kalandok felvállalása, közben harcművészet fejlesztése ezerrel és amikor már tudsz meditálni, akkor lehet a többi helyre is menni - nekem legalábbis ez vált be
  • Gólya #7307
    talán rosszul értettem, de mintha az lenne a gond, hogy mivel ugyanabban a városban ugyanazzal a családdal játszik - már a sokadik generációval -, a már "kivégzett" kalandokat már nem ajánlja fel újból a játék
    vagyis a kalandok nem személyhez, hanem családhoz kötődnek - megcsinálhatja bármelyikük, de ami kész, annak tulajdonképpen ott és akkor vége

ha valóban ez a gond, akkor azon a frissítés nem segít, nem fogja a már feltárt sírokat, pincéket és egyebeket bezárni; erre csak egy megoldás van: új emberke új helyen, magyarul: új játék
  • janika1972
    Bizonyos küldetések csak akkor jelennek meg ,ha a többi helyszinen is teljesítesz jópárat.Némelyik helyszin felfedezéséhez kell egy olyan tárgy,ami a másik helyszinen lehet megszerezni.Pl:ha teljesen fel akarod deríteni a Nagy piramist,vagy a többi sírt,akkor kell Kinából Pangu fejszéje,mert vannak olyan szobák,amiket elzár egy nagy kő,és csak azzal tudod széttörni.
  • janika1972
    Frissítve van a játékod a legujabbra?
  • Mike
  • Danny Kyo
    hy! valaki tudna nekem segíteni a világ körül kiegészítővel kapcsolatban? egész csinos családfát kreáltam már, nem is tudom már hány generáció nőtt föl, és ez jó :D csak a kalandok nem frissülnek, és amit megcsináltam, az úgy is marad. gondoltam nincs ezzel gond, de így még a vízum szerzés is nehezebb. valaki meg tudná mondani, hogyan reseteljem Kínát, Egyiptomot és Franciaországot? (próbáltam, hogy egy új játék fájlait a SAVES mappában átrakom a jelenlegi játékomba, de nem jött össze, szerencsére volt biztonsági másolat)
  • Mike
    hát nem tudom

szerintem ne verjen meg
    főleg ne ha a rangadó mérkőzés van
    mondjuk amikor barna ruhás jött befostam, e sikerült nyerni, erre megver egy zöld?
    és milyen kíméletes vele! nézzetek meg egy egy magasabb szintü összecsapás, mint vmi kungfu film, ehhez képest a zöldet úgy tudná fejberúgni, hogy öröm nézni, ő meg csak játszik velük
  • Gólya #7301

miért ne?
    erről egy - azt hiszem Bud Spencer - jelenet jutott eszembe: a "keleti harcművész" bőszen hadakozik, készül a verekedésre, közben az "egyszerű mezei egér" akkora fülest ad neki, hogy még...
  • Mike
    ez vicces
    a küzdősportban nem számít a papírforma? egy feket övest megverhet egy zöld? vicces
  • Gólya #7299
    a hites azt mondja, a kamasz nem kap bizonyos feladatokat a kalandozás során

a karrier szerintem is túl könnyű - nem számít, hogy nincs meg az elvileg szükséges skill, akkor is léphet előre a szamárlétrán - talán ez is a valóságot tükrözné?
  • Mike
    nincs baj azzal, a kamasz már mindent meg tud csinálni, amit a anygok
    ellenben túl könnyü, vagy sok a 190 nap, most vettem észre, hogy a szülök nem felnőttek csak fitala felnőttek, ehhez képest már mindketten majdnem elérték a karrierük csúcsát (9 és 7) és még a fiatal felnőttkoruk sem járt le
    a 2-ben jóval nehezebb volt előrébb lépni emlékeim szerint
  • Gólya #7297
    kamasszal ne menj kalandozni - a hites próbált ilyet, nagyon nem jött össze - valami olyasmi van, hogy talán nincsenek meg még a szükséges skillek meg nem is mehet talán mindenhova (?)
    kicsit mintha eltúlozták volna ezt a kamasz-dolgot...a hites simgyerekének volt óhaja a reggel 6 előtti pecázás, no akkor rajta - hát nem a rendőr hozta haza?
  • Gólya #7296
    tégy egy próbát egy fiatal felnőtt szingli simmel epikus életkorral - látni fogod, hogy nem is olyan nehéz
  • Mike
    kalandoztam én azért már, csak nem ezzel a családdal, és ha jól emlékszem, 1 pontja már volt az egyiknek, de azért elég sokat kellett lótni-futni, 3 pont elérhetetlen vágyálom, előbb hal meg
    (ezt is akkor amikor megjelent a kieg)

én angolul játszom, a magyar fordítás anynira fura, de sejtem,, hogy mire gondolsz
  • Gólya #7294
    nem akartam tovább ragozni ezt a dolgot, de tudod, én szívesebben veszem pl. ha egy játékban veszítek egy nálam jobb ellenféllel szemben, mint hülyék ellen játsszak (azt ui. bárki tud...) - annak mi értelme? elvész a játék varázsa...
  • Gólya #7293
    aztán pl. az életre szóló jutalmak között van olyan, hogy "felkészült utazó", amivel hosszabb ideig maradhatsz az adott helyen - jajjajjajjj - hát mi a manót csináltál eddig...???? - elveszett a lényeg?
  • Gólya #7292
    aha...tehát akkor kalandozás nuku?? ezzel toltad el, így hiába jársz be katakombákat, nem is tudsz eljutni mindenhová és nem is kapsz érte olyan plusz dolgokat, mint írtam
  • Gólya #7291
    na neeee....

tulajdonképpen mit csinálsz?

ha "nyaralsz", a szálláshely előtt van egy tábla a postaláda mellett, azon van egy opció: keress kalandot!
    szépen végigcsinálod, amit kell és ilyen-olyan fizetséget kapsz érte: simoleont, ősi érmét és - vízumpontot! ami szépen növeli a vízumszintedet
    ettől a szinttől fügően pl. vásárolhatsz az ősi érmékért (amiket egyébként a kalandok során is találsz szép számmal) a különleges kereskedőnél bizonyos dolgokat (illanóport, a megértés homokszemeit stb.) és ettől a szinttől függ az adott helyen eltölthető időd is

egyelőre ennyi
  • Mike
    arról nem beszélve, amikor kvázi NPC családokat gyártottam, konkrét élethelyzetekkel.
  • Mike
    én nem vagyok konzolparancs ellenes
    eaz ea lényeg, hogy élvezd a játékot

a 2-ben hányszor csaltam pár ezret az elején, mert egy 4 tagú családnak 20k nagyon kevés
  • Mike
    ez a 3 nap semmire sem elég
    Kina
    1. nap: ismerkedés a szaktársakkal, 2 meccs, mindkettőt nyertem :D
    tömegjelenet az egy szem fürdőszobában, aludni nem lehet helyben sehol, a base camp nekem a 8000 lépcsőjével nem szimpi, marad a sátrazás, irány sátrat venni, no akkor már kaját is, hopp, ott van egy luk a földön, nézzük csak meg, aztán lement, akkor lent akart aludni, mondom aludj lent, akkor felfedeztük az egész katakomba rendszert, el is ment a maradék idő
    baromi gyorsan telik az idő, baromi hamar elfárad, állandóan csak aludni, én ilyen hülye kamaszkölyköt még nem láttam :D
    (tudom azok állandóan álmosak)
    télleg a 2-höz képest miért olyan magas mint az apja, és ugyanolyan méyl a hangja? mondjuk mindegy
    és mikor lesz végre olyan, hogy nem mindeki egyforma magas?
  • Gólya #7287
    csak idézni tudlak: "mindenki úgy játszik, ahogy akar" - ennél okosabbat nem is szólhattál volna
  • janika1972
    Csalással nem élvezetes a Sims 3,meg kell benne küzdeni mindenért,azért életszimulátor.Én sose csaltam benne,és nem is fogok,annál jobb öröm nincs mikor pénz áll a házhoz.Sokféle módja van benne a pénzszerzéshez..
  • hollófernyiges
    (ja és ez az egész 19 simnap alatt)
    Mindenki úgy játszik ahogy akar, isten ments hogy beleszóljak, de nem lett volna már egyszerűbb cheattel beírni magadnak vagy 30K pénzt mint ilyen stílusban exploitolni? :)
  • Mike
    3-as vizumszintet? nekem még 1 sincs
    azt hogy lehet elérni?
  • Gólya #7283
    nekem meg a csontváz nem akart a jó égnek se előkerülni, aztán a hites egyszer itt ült a hátamnál, amikor kísérleteztem és szólt, hogy kihagytam dolgokat:)
  • Gólya #7282
    tehát:
    a temető végében van öt sírkamra-szerűség, a középső mellett egy lyuk a földben, azt megvizsgálod, amit találsz összeszeded
    bemész minden kamrába, mindenütt van egy láda, kirámolod őket
    aztán a középsőt újra kinyitod plusz kinyitod a simed hátizsákját is és szépen áthúzod a zsákból a ládikába a csontvázat
  • Gólya #7281
    el kell érned a harmadik vízumszintet, s akkor a telefonra kattintva már megkapod az opciót nyaralóvásárlásra
    (az enyémek közül kettőről van fotó a galériámban még az egyik első csajszié)
  • eomer
    Nekem megvan a kurátor földi maradványa (a hátizsákban), de nem tudom elhelyezni a temetőben. Már mindenhol próbáltam, de nem engedi lerakni. Végrehajtotta már valaki ezt a küldetést? Hogy kell, mit csinálok rosszul?
    Mondjuk az is fura, hogy nekem egy csontvázat mutat, és sírkövet v mit kéne elhelyezni.
  • Gólya #7279
    hát az enyém úgy nézett ki, mint egy koszos malac:))
  • Mike
    én hoztam fel
    most pl. voltam a sráccal kinában, mert kungfu bajnokot akarok belelőle csinélni, de ugye haza kellett jönnie
    most azt várom, mikor utazhat megint

ellenben gólya, hogy kell telket venni a nyaralaóhelyen?
    és ha apukából thief lett, hel tudok vele járni a szomszédokhoz betörni, vagy csak akkor ha kleptomán is?