44549
-
#7357 az én házikóm ehhez képest elég silány -
Gólya #7356 - tetszik...nem az én stílusom, de tetszik:) - ügyes vagy -
#7355 Sziasztok!
A család és a ház:
-
Gólya #7354 igen -
#7353 nektárkészítő gépet is csak fro-ban tudok venni? :( -
#7352 menü edit town/város szerkesztése -
Needle #7351 Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Hogyan tudok már meglévő városba, ahova már csináltam két simet, és játszottam velük egy ideig, oda még simeket létrehozni?
Ugyanis ha új játékot kezdek, másik városba teszi le az új emberkéket.
Köszi a segítséget! -
#7350 Azért a program is egy nagy cheater, volt egy-két drágakövem, amit megmetszettem a legdrágábbal (1000 simi) és lett belőle, 7600 meg 2800 értékü kő. Öröm, boldogság :D
no de! elutaztam Fr-be, és hopp a kövek újra csak annyt értek mint nyers állapotukban
disznóság! :( -
Gólya #7349 jaaaa...értem
mert olyan kis válogatósak vagytok:)
mondjuk Kína nekem is tetszik - a rengeteg zöld...csak olyan messze van minden...Egyiptomban is...nekem meg az nem tetszik...csak homok, sivatag, alig valami zöld a víz mellett...nem az én világom -
#7348 Kinával nem volt ilyen gondja
Oda szeret menni
de Fr. nem jön be neki
és az volt vicces hogy nekem sem, erre meg egyből ő is haza akart menni :DD
érted? -
Gólya #7347 gratula!!!! - csak így tovább
az enyém a múltkor a nektárfőzős palitól kapott gyümölcsöt + feladatként, hogy készítsen nektárt - hát nem tudom...valami nagyon jó minőségű gyümölcsöt kaphatott, mert a kettes nektártudományával nagyon finom minősítésű nektárt tudott csinálni belőle
meg olvastass vele könyvet is a nektárról - nem muszáj mindig Flót üzemeltetni:) -
Gólya #7346 sok függ attól, mennyire kalandvágyó, természetkedvelő stb. a simed - ha gondolod, esetleg lecserélheted valamelyik tulajdonságát, egyből jobb lesz a helyzet (az enyém elég "mászkálós", egy-egy utazásért kétezren felül kap pontot)
...bár mintha írtál volna valami olyat, hogy kívánságként megjelent a sírban alvás? akkor viszont nem tudom... -
#7345 eddig csináltam 2 adag italt, sikerült elérnem a terrible szintet :DDD -
#7344 Elmentem Franciaországba, hogy tudjak gyártani nektárt. Az az érdekes hogy vmiért nem csak én nem érzem jól magam itt, hanem Sebastian se - így hívják a szőke gyereket, akiről a videó is van, ő most a főkarim, mert eddig sosem jelent meg olyan vágya, hogy haza akar utazni, most meg egyből :D -
janika1972 #7343 Milyen jó is az! -
Gólya #7342 különben is, hova gondolsz??? részegeskedni??? még kárt tenne az ártatlanok lelkivilágában... -
Gólya #7341
- elvileg ez csak szimpla gyümölcsnektár, de hát ki tudja?
nem olyan, mint amikor az egyesben a törpe beleesett az üstbe - az sokkal aranyosabb volt - itt szimplán csak "préseli" a gyümölcsöt (mint a mellékelt ábra mutatja, igen "alaposan") -
#7340 a csaj kicsit bepityókázott már
télleg lehet részegeskedni? -
Gólya #7339
nem biztos, hogy kérek majd belőle... -
Gólya #7338
ennél nem volt gond a színezéssel
a "titkos kifőzde" :)) -
Gólya #7337 ehen...van bizony
a színezéssel én is elég sokat vacakolok - ráadásul nekem van egy letöltött konyhám, ami nagyon tetszik és nem szeretnék megválni tőle...viszont elég sok bajom van vele, míg végül úgy néz ki, ahogy én szeretném
a sarokban nálam a teteje rendben van, csak az alja nem akar átszíneződni, s azt sem vettem észre, hogy mosogató, szemétprés zavarna...vagy ami késik, nem múlik? -
#7336 itt még át lehetett szinezni
most meg, a mostani családnál, nem
és mint látható a sarokban is visszavált alapra, átszinezni nem lehet, sőt ha azt a pultot kiszedem a sarokból, akkor sem lehet többé átszinezni, dobhatom ki, és ha veszek egy új olyat mint a többi amikor berakja a sarokba, visszateszi alapszinre :(
mosogatógépnél dettó -
#7335 van gránátalma? :o
ellenben képzeld Gólya, nálam is fellépett az ami nálad, kénytelen voltam emiatt a konyhának is külön helyiséget csinálni az amerikai konytha helyett - egyszerüen nem jöttem rá, mit tartanak piszkosnak.
Emelett pedig minden konyhai berendezésből újat vettem, most el is tűnt a szemét jelzése
A másik furcsaság, hogy ha mosogatógépet teszek a pult alá, visszavált default skinre, sőt a sarkokon is, és nem lehet megváltoztatni, pedig régebbi családnál átszineztem az egészet, itt nem lehet -
Gólya #7334 körtéééét?????
lemaradtam valamiről???
eddig ennyiről tudok: alma, citrom, gránátalma, cseresznye, szilva, pomelo
homályosítsatok fel, kérlek -
janika1972 #7333 7316 -
#7332 én nem tudok neked garantálni semmit -
#7331 honnan lehet szerezni körtét? -
#7330 és biztos a 20-30FPS? -
Gólya #7329 persze, csak azért írtam, hogy ez is egy megoldás - pl. egy kaland során jutottam el egy olyan családhoz, akiknél volt fa, épp betakarítható is volt, hát szépen leszedtem a termést:)
az enyémnél most szép katonás sorban állnak a fák egymás mellett:))
hiánypótlásként egy-egy kis cseresznye-, körte- és szilvafát is tettem a közelbe, így egy kicsit azért színesebb a világ
jó lett volna, ha tényleg úgy működnének a fák, mint a kettesben - de ahhoz kellene az időjárás is -
Gólya #7328 hát...
vannak dolgok, amik nálam nem maradhatnak el, ugyanakkor elég gyakran előfordul, hogy "leállok" és figyelem, mi jut eszébe a simemnek magától
ami eddig legtöbbször előfordult, az a "játék a locsolóval" című műsor volt:)) - szinte minden eddigi simem imádott játszani -
#7327 fillérekbe kerül a boltokban
ellenben pl. cseresznyét én is a kertből szedtem le, 3 szem, majd lesz belőle otthon csersznyefasor, kár hogy nem virágoznak már a fák, mint a 2-ben -
#7326 nem erre gondoltam, henm hogy szegény simek nem ennyire tervezetten élnek
meg ahogy sikerül, úgy puffan -
hollófernyiges #7325 "hogy tudom összeköltöztetni a két simet anélkül hogy összeházasítanám őket?"
Ha eléggé összehaverkodtak akkor megjelenik az 'ask to move in' opció. -
Gólya #7324 szétnézhetsz a magánházaknál is - legalább egyről tudok, ahol van szilvafa, ha éppen beérett, leszedheted -
Gólya #7323 nem - egyszer megtanultam, akkor használom is
miért kellene pl. az egyiptomi Sötét meló küldetésnél újra és újra totózni, hogy melyik négyzet melyik ajtót nyitja-zárja?
tudom, nem sportos... - ez van... -
#7322 2 giga memória kellene -
#7321 ellöre is bocsi a hulye kérdésért de nekem ilyen gépem van full minimum 1920x1080(monitorom miatt)
Proci:AMD Sempron 3100+
Ram:512MB
videokártya:512MB pixel shader 3.0 as
procit nem tudom cserélni de ram bövvitéas lehhetne de 20-30 FPS es kéne menni a játéknak? mennyi ramot fejleszek a ramomon hogy 20-30 FPS es elmenjen a játék? -
janika1972 #7320 Nana,azért ilyet ne irjál! Azért van a fórum hogy segítsünk egymásnak.Ha valamit nem tudsz,akkor kérdezz nyugodtan! -
Glinda7 #7319 Oh. Köszönöm. :) Ennyi eszem nem volt. XD -
Danny Kyo #7318 hát azokat az ereklyéket nehezen, amiket leadtam :S