44549

no-warez.gif
  • janika1972
    Sims 3 Off/Spam/Warez

Akinek nem eredeti a játéka,alap,vagy kieg.Tökmindegy.Az ide irjon!
  • Joschka
    A prémium tartalom az olyan egyedi tartalmat takar, amit pluszként lehet a store cuccokon felül letölteni. Állt ezekért is kell valamit leperkálni, mint a store cuccokért.
  • janika1972
    Hát akkor itt a gond
  • Katinagyi
    Az alap igen,a többi nem!
  • Joschka
    A sima .package nem mehet oda! Csak a sims3package megy a downloadba!
  • janika1972
    Eredeti a játékod?
  • Katinagyi
    Nem tudtok ötletet erre?
    Mi lehet a jelentése ennek?Mi az a prémium tartalom.Megvan az alap,a Világkörül ,a luxuslakás cuccok.Mi kellhet ehhez?
    És minden frissítés megvan.a kép róla alább van.(X7508)
    Köszi
  • Coolfire
    Miért nem a downloadsban?
  • Joschka
    Ja, akkor az más. Akkor a Mods/Packages mappában a helye... bár én mindegyiket átnyomattam sims3package formátumba...
  • Katinagyi
  • Coolfire
    Sima .package.:)
  • Daniel BMW
    Köszi a segítségeket! Megpróbálom.
  • Joschka
    Aztán folytatáskén elindítod a Sims 3 indítópanelt, majd kijelölöd és "push the" (megnyomod) a Telepítés gombot... -jééé tudok írni külföldiűl is...hehehe
  • Katinagyi
    miért nincs kép?hiába töltöm fel?Megpróbálom linkkel.
    http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1100195349
  • Katinagyi
  • Katinagyi
    Sziasztok!
    Az autót letöltöd,kicsomagolod és a programfile/TS3/TheSims3GameFiles/Mods/Packages mappába rakod.
    Kérdeznék is.
    Mi lehet a jelentése ennek?Mi az a prémium tartalom.Megvan az alap,a Világkörül ,a luxuslakás cuccok.Mi kellhet ehhez?

És minden frissítés megvan.
    Köszi a válaszokat,ötleteket.
  • Coolfire
    Letöltöd,kicsomagolod és bevágod a downloads könyvtárba.:)
  • Daniel BMW

Ha le szeretném tölteni ezt az autót, akkor mi a tennivaló? Be kell dobni a Downloads mappába és kész? Ilyen téren eléggé analfabéta vagyok :S
  • Joschka
    Gyere át IDE, mert az ilyen Sims 3 régiókódos+letöltéses problémákra ott találhatóak a megoldások...
  • Joschka
    Köszke, már is nyomulok át oda...hehehe
  • Gólya #7497
    na nézd má'...bömbikél

- S66-Dandelion Puff Paintings by shadow66
    - Lotus Arabesque by Ziggy
    - Opera by Ziggy
    - AF709by DOT

na mehetsz a tsr-re és nem bömbölsz
  • laci1993tb
    Sziasztok
    OLyan problémám van h nekem már fennt volt a sims3 régebben kb 1 éve csak nem vozott a játék és letöröltem ám amikor kijöttek a kiegészítől akk letöltöttem a világ körült és fel is raktam az alapot meg a kiegészítőt is. Ekkör jött a baj merthogy nem akart elindulni ...valami régiókód rémlik meg nemtudom már jó pár hónapja volt...akkor utánaolvsatam a fórumokon, találtamis valami sorrendet a crackről meg ea downlode-ról és azt sikerült kihoznom az egészből h mostmár le sem tudom törölni a játékot..vagyis amikor el akarom inditani az isntallt ak kk az uninstall indul mindig, a programok eltávolításánál pedig azt jelzni h fennt van a játék bár ottsem tudom letörölni.
    Valaki tudna nekem segiteni...már idegesít a dolog, pedig nagyon szivesen játszanék vele egy jót :@@@
  • Joschka
    Nekem ezek nagyon tetszenek!!!! Éééénis ilyent akarok!!!!
  • Joschka
    Nem baj... a nezsatív a pozsitívra....na, így jőőő lezs...hehehe
  • Gólya #7493
    aha...szóval "a mazsom a mazsáé, tehát a pénz is a mazsáé"

(bocs mindenkitől, még nem bolondultam meg teljesen, csak félig )
  • Gólya #7492

ilyen apróságokat szereztem ma - az elsőn a mennyezeti lámpa, a többin a képek

a többi szerzemény majd később - most itthon vagyunk, ha megy vakációzni, majd csinálok még képet -, most muszáj dolgozni, hogy pénz is legyen a vakációhoz
  • Joschka
    Ááááááá.... nem jött össze a tetőtéri "űszómödanszé" Csak nyeklett az oldala össze-vissza amikor felrángattam a falakat mellé...ühhü
  • Joschka
    Tudod még mi lenne tök jó: Ha lehetne a ház valamelyik emeletére medencét rakni...bár lehet, hogy megtudom némi trükkel oldani...hehehe megyek és kipróbálom azt, ami most eszembe jutott...
  • Gólya #7489
    nekem ez a kilátás tetszik:

meg ez:

egy gond van vele...túl messze van mindentől (Kína, a sárkánybarlang fölött)
  • Gólya #7488
    talán nagyon igényes a hölgy és csak a "tisztálkodás" nem elég
    vidd moziba
  • Gólya #7487
    persze hogy öregszik - úgyhogy kapcsold ki nyugodtan az öregedést addig, ahogy a többiek is ajánlották

múltkor írtam, hogy megbukott egy küldetésem, mert mire visszamentem és befejeztem, a csaj akitől kaptam a feladatot, meghalt (ráadásul barátok is voltak)
  • Gólya #7486
    apropó haj...azt hiszem, volt már erről szó: itt a haj meg sem libben, nem úgy, mint a kettesben...annyira fura...ha már ennyi energiát fektettek a légmozgásra, víz fodrozódására, talán ez a kis apróság is befért volna
    vagy most már hagyjak alább az igényeimmel?
  • Mike
    aha, hát más sem csinálok vele simnapok óta, woohoo megy, már jön a gyerek, de istennek sem adja azt az opciót

nekem elég lenne ha odaköltözne

vagy használjak cheatet? igaz abban semmi izgalom nincs
  • Joschka
    Na, és ezután leht nyomulni a csajra, és ha eléggé bezsongattad, akkor előbb utóbb
    amikor dumcsizni akarsz vele megjelenik majd a jegyességi opció is...
  • vica0523
    Pedig csak a romantikus opciók használnak, előbb-utóbb felajánlja a program hogy "kérje meg, hogy szakítson a férjével"(a férj neve fog szerepelni. És ha a csaj eléggé el van varázsolva, szakít.
  • Mike
    lánykérést? azt hogy?
  • Mike
    pár kép:

megpróbálja fejbe rúgni a férjet :)

a férj igazi kocka, éppen a csajjal enyeleg (a képen éppen nem) de higyjétek el, ment a romantikázás, az a geek hülye meg gépezett (mondjuk akkor már tudta, hogy összejöttem a feleségével, megvolt az első bunyó is, kis gépezéssel akarta nyugtatni felborzolt idegeit :))

ez már otthon van, kifeküdtek az erkélyre
    kellemes a látkép, nem? :)

én is tudnék ilyen helyen lakni :)

• Joschka
    Ebben nincs is jakuzis 'ívás' már....csak némi lepedő akrobatika....
  • Joschka
    Addig szerintem kapcsold ki az öregedést, mert aggastyánként totyogva egyik se lesz szép látvány...
  • Joschka
    Próbáld meg a lánykérést hátha bejön...