44549
-
janika1972 #7517 Sims 3 Off/Spam/Warez
Akinek nem eredeti a játéka,alap,vagy kieg.Tökmindegy.Az ide irjon! -
#7516 A prémium tartalom az olyan egyedi tartalmat takar, amit pluszként lehet a store cuccokon felül letölteni. Állt ezekért is kell valamit leperkálni, mint a store cuccokért. -
janika1972 #7515 Hát akkor itt a gond
-
Katinagyi #7514 Az alap igen,a többi nem! -
#7513 A sima .package nem mehet oda! Csak a sims3package megy a downloadba! -
janika1972 #7512 Eredeti a játékod? -
Katinagyi #7511 Nem tudtok ötletet erre?
Mi lehet a jelentése ennek?Mi az a prémium tartalom.Megvan az alap,a Világkörül ,a luxuslakás cuccok.Mi kellhet ehhez?
És minden frissítés megvan.a kép róla alább van.(X7508)
Köszi -
Coolfire #7510 Miért nem a downloadsban? -
#7509 Ja, akkor az más. Akkor a Mods/Packages mappában a helye... bár én mindegyiket átnyomattam sims3package formátumba... -
Katinagyi #7508 -
Coolfire #7507 Sima .package.:) -
#7506 Köszi a segítségeket! Megpróbálom. -
#7505 Aztán folytatáskén elindítod a Sims 3 indítópanelt, majd kijelölöd és "push the" (megnyomod) a Telepítés gombot... -jééé tudok írni külföldiűl is...hehehe -
Katinagyi #7504 miért nincs kép?hiába töltöm fel?Megpróbálom linkkel.
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1100195349 -
Katinagyi #7503 -
Katinagyi #7502 Sziasztok!
Az autót letöltöd,kicsomagolod és a programfile/TS3/TheSims3GameFiles/Mods/Packages mappába rakod.
Kérdeznék is.
Mi lehet a jelentése ennek?Mi az a prémium tartalom.Megvan az alap,a Világkörül ,a luxuslakás cuccok.Mi kellhet ehhez?
És minden frissítés megvan.
Köszi a válaszokat,ötleteket. -
Coolfire #7501 Letöltöd,kicsomagolod és bevágod a downloads könyvtárba.:) -
Ha le szeretném tölteni ezt az autót, akkor mi a tennivaló? Be kell dobni a Downloads mappába és kész? Ilyen téren eléggé analfabéta vagyok :S -
#7499 Gyere át IDE, mert az ilyen Sims 3 régiókódos+letöltéses problémákra ott találhatóak a megoldások... -
#7498 Köszke, már is nyomulok át oda...hehehe -
Gólya #7497 na nézd má'...bömbikél
- S66-Dandelion Puff Paintings by shadow66
- Lotus Arabesque by Ziggy
- Opera by Ziggy
- AF709by DOT
na mehetsz a tsr-re és nem bömbölsz -
laci1993tb #7496 Sziasztok
OLyan problémám van h nekem már fennt volt a sims3 régebben kb 1 éve csak nem vozott a játék és letöröltem ám amikor kijöttek a kiegészítől akk letöltöttem a világ körült és fel is raktam az alapot meg a kiegészítőt is. Ekkör jött a baj merthogy nem akart elindulni ...valami régiókód rémlik meg nemtudom már jó pár hónapja volt...akkor utánaolvsatam a fórumokon, találtamis valami sorrendet a crackről meg ea downlode-ról és azt sikerült kihoznom az egészből h mostmár le sem tudom törölni a játékot..vagyis amikor el akarom inditani az isntallt ak kk az uninstall indul mindig, a programok eltávolításánál pedig azt jelzni h fennt van a játék bár ottsem tudom letörölni.
Valaki tudna nekem segiteni...már idegesít a dolog, pedig nagyon szivesen játszanék vele egy jót :@@@ -
#7495 Nekem ezek nagyon tetszenek!!!! Éééénis ilyent akarok!!!! -
#7494 Nem baj... a nezsatív a pozsitívra....na, így jőőő lezs...hehehe -
Gólya #7493 aha...szóval "a mazsom a mazsáé, tehát a pénz is a mazsáé"
(bocs mindenkitől, még nem bolondultam meg teljesen, csak félig ) -
Gólya #7492
ilyen apróságokat szereztem ma - az elsőn a mennyezeti lámpa, a többin a képek
a többi szerzemény majd később - most itthon vagyunk, ha megy vakációzni, majd csinálok még képet -, most muszáj dolgozni, hogy pénz is legyen a vakációhoz -
#7491 Ááááááá.... nem jött össze a tetőtéri "űszómödanszé" Csak nyeklett az oldala össze-vissza amikor felrángattam a falakat mellé...ühhü -
#7490 Tudod még mi lenne tök jó: Ha lehetne a ház valamelyik emeletére medencét rakni...bár lehet, hogy megtudom némi trükkel oldani...hehehe megyek és kipróbálom azt, ami most eszembe jutott... -
Gólya #7489 nekem ez a kilátás tetszik:
meg ez:
egy gond van vele...túl messze van mindentől (Kína, a sárkánybarlang fölött) -
Gólya #7488 talán nagyon igényes a hölgy és csak a "tisztálkodás" nem elég
vidd moziba -
Gólya #7487 persze hogy öregszik - úgyhogy kapcsold ki nyugodtan az öregedést addig, ahogy a többiek is ajánlották
múltkor írtam, hogy megbukott egy küldetésem, mert mire visszamentem és befejeztem, a csaj akitől kaptam a feladatot, meghalt (ráadásul barátok is voltak) -
Gólya #7486 apropó haj...azt hiszem, volt már erről szó: itt a haj meg sem libben, nem úgy, mint a kettesben...annyira fura...ha már ennyi energiát fektettek a légmozgásra, víz fodrozódására, talán ez a kis apróság is befért volna
vagy most már hagyjak alább az igényeimmel? -
#7485 aha, hát más sem csinálok vele simnapok óta, woohoo megy, már jön a gyerek, de istennek sem adja azt az opciót
nekem elég lenne ha odaköltözne
vagy használjak cheatet? igaz abban semmi izgalom nincs -
#7484 Na, és ezután leht nyomulni a csajra, és ha eléggé bezsongattad, akkor előbb utóbb
amikor dumcsizni akarsz vele megjelenik majd a jegyességi opció is... -
#7483 Pedig csak a romantikus opciók használnak, előbb-utóbb felajánlja a program hogy "kérje meg, hogy szakítson a férjével"(a férj neve fog szerepelni. És ha a csaj eléggé el van varázsolva, szakít. -
#7482 lánykérést? azt hogy? -
#7481 pár kép:
megpróbálja fejbe rúgni a férjet :)
a férj igazi kocka, éppen a csajjal enyeleg (a képen éppen nem) de higyjétek el, ment a romantikázás, az a geek hülye meg gépezett (mondjuk akkor már tudta, hogy összejöttem a feleségével, megvolt az első bunyó is, kis gépezéssel akarta nyugtatni felborzolt idegeit :))
ez már otthon van, kifeküdtek az erkélyre
kellemes a látkép, nem? :)
én is tudnék ilyen helyen lakni :)
-
#7480 Ebben nincs is jakuzis 'ívás' már....csak némi lepedő akrobatika.... -
#7479 Addig szerintem kapcsold ki az öregedést, mert aggastyánként totyogva egyik se lesz szép látvány... -
#7478 Próbáld meg a lánykérést hátha bejön...