44549

no-warez.gif
  • Mike
    nos új fejlemény:

betöltöttem egy régebbi mentést, ami még jó, aztán figyelgettem hogy mitől szaródik be
    öszíntén szólva fogalmam nincs
    csak úgy beszaródik
    előbb még jó, aztán már nem
    a változatosság kedvéért most vmi tök idegen épületet rak be, azt is félig nyitva

ergo nekiállok a cache törölgetésének
    azzal nem veszítek tartalmat?
  • Mike
    igen
    angolul
    amióta sims van
  • Coolfire
    Májk,ha jó tudom az összes Simset angolul játssz(otta)a.:)Igaz az első sorozatot csak úgy lehetett.Habár van még a deluxeban vagy 15 nyelv.Tényleg japánul fogom játszani.Na,úgy a kihívás..
  • Joschka
    Vagy csak tud külföldiűl...
  • tcstitty
    Kérdés: azt már észrevette valaki, hogy a karakter jellemvonásai befolyásolják, hgy milyen kalandokat kapsz? És a fejlődésed sebességét is befolyásolja? VAgy csak én vagyok ilyen tök, hogy most vettem észre?
    A sziklás házra: szerintem az a telek alapból hibás, én is kisérleteztem rajta és teljesen szar volt. Ott is hagytam. nem tudtam a kedvemre alakítani, mert egyszerűen nem engedte, utána meg elég furi-murin nézett ki.
  • janika1972
    Te most angolul játszasz?
  • janika1972
    Ja,tényleg a meteorit amit lehet választani.Nekem nem törte fel elsőre,de akkor még 9-es szintü volt
  • Mike
    szét kell karatézni
    ergo választhatod hogy a polifomot, balzafát, tölgyet, követ, meteoritot törsz szét
    meteoritból jön a drágakő

de lehet hogy ahhoz a discipline trait is kell
  • Joschka
    Van hát! amikor elmész majd Egyiptomba (vagy Nemtomba...hehehe), akkor a piramisoknál téged riogató múmiák ellen fogod a 16 danos tudásodat veluk szembe használni.... és lenyomod őket, mint vak a poharat...hehehe
  • janika1972
    A ruhák megvannak,tényleg szépek...
  • janika1972
    Az hol van a space rock?
  • Mike
    szép a rucid

lehetsz mester
    no meg tudsz törögetni space rockot, ami elég jól jövedelmez
    volt hogy egy nap alatt kerestem 12 ezret
  • janika1972
    Mit lehet kezdeni a 10-es harcmüvészettel? Azonkivül hogy verekedni lehet,meg versenyezni Kinában.Van még valami haszna?
  • janika1972
    Ha a városkészítőben elmentesz egy telket akkor az elemeit tárolja a Library könyvtárban.
  • Joschka
    A DCCache tartalmát helyezd át valahová a gépedre, amíg megnézed, hogy anélkűl milyen, ha nélküle jó, akkor a .dbc fájlokban levő cuccok közül csinálja valamelyik.
  • janika1972
    A library könyvtárba rakja az elmentett ház elemeit package fájlokban
  • Joschka
    Bár amikor a városból visszatérek a házamhoz, nálam nem csinál semmi ilyesmit.
  • Mike
    és mi okozta a változást
    a parkoló kikövezése? vagy a pince szint

majd kisérletezem

mellékesen: hol dugdossa a régi ház képét? töröljem a DCCache-t?
    vagy valamelyik cache package file-t?
  • Joschka
    Ez valami mentési hiba lehet szerintem... Egyszer már javítást is adtak ki a mentési hibák miatt, hát most megint jöhet...
  • Mike
    nem
    a régi házat darabonként elbontja, újat betölti

azt nem értem, hogyha már lebontottam, minek dugdossa hogy miből állt ott régen egy ház, meg hogy nézett ki
  • Joschka
    Ez akkor is ilyen, amikor már játszol bent a telken?
  • Coolfire
    Kilóg az autóságyad..:)
  • Mike
    és az a legdurvább, ha valahol hibázik, akkor menti a hibát
  • Mike
    persze egy korábbi mentést megnézve régebben még jó volt
    csak tudnám az egészet mi cseszte el

itt még jó

itt már nem

és ha town viewból visszazoomounk, ez a gyönyörűság fogad:
  • Mike
    komolyan mondom, ez a program néha a vicc kategória
    átépítettem egy meglévő házat, ugye ami lábakon áll
    erre most nézem, hogy madártávlatból, maradt ugyanaz a ház képe, sőt amikor visszazoomolok, akkor is a ház, amit aztán darabonként elévesz és cserél le a meglévőre
    nehogy frisstse a látképet, isten őrizz :(
  • Mike
    a másik furcsaság az, ha anyukával jönnek a gyerekek, akkor látszik 3 traits, de az, hogy van-e rejtett, az nem
    ha ellenben Kinában maradnak akkor minden esteben a családfában látszik, hogy van rejtett asian culture -juk
  • Compongnathus
    igen meg szexelni is! XD
  • Mike
    kell szegény csajjal csak szimplán beszélgetni is, nem csak romantikázni
  • Mike
    na sikerült
    hozzám költözött a csaj
    az érdekes csak az, hogy még meg sem száradt rajta az első csók (élménye még mindig hat) erre a közös gyerkek már elementaryba járnak
    kicsit vicces
    de nem baj, ezeket gyorsan felnövesztem, azt isten veletek, és majd itt születik rendes gyereke csecsemőkorral, mindennel
  • Daniel BMW
    Csak a kép miatt tettem az étkező helyére :D
  • janika1972
    Bennt van a házban?
  • Daniel BMW
    Köszönöm mindenkinek a segítséget!
  • Joschka
    A TS3InstallerHelperMonkey a telepítés után kérni fog egy újraindítást, azt majd csináld is meg!
  • janika1972
    A hát!
  • Joschka
    Mégis mi a te agyad, kalendárium? Ez van, felejt néha az ember...
  • Daniel BMW
    Aha, akkor TS3InstallHelper.exe progi és egy MS .NET Framework 3.5 kell nekem.
  • Coolfire
    Egyedi tartalmak telepítése:

Egyedi tartalmak telepítése(.sims3pack,.package(hack)) fileok telepítése a játékba.
    1.Sims3pack file-ra csak rá kell kattintani-ezek hivatalos fileok-és a launcher bárhonnan feltelepíti
    2.A .package fileok telepítéséhez szükséges egy TS3InstallHelper.exe progi és egy MS .NET Framework 3.5
    A progi a játék könyvtárában létrehoz egy Mods mappát,és egy resource.cfg filet.
    Rákattintol a .package filera,s bekerül a megfelelő helyre.
  • Daniel BMW
    No, próbálkoztam. Letöltöttem, kicsomagoltam, bevágtam a Downloads-ba, de se a játékben, se az indítópanelen nincs ott :(
    Nem értem mi lehet a gond, a játék és a kiegészítők is eredetiek.

#7502: programfile/TS3/TheSims3GameFiles/Mods/Packages
    Nekem ilyenek (/TheSims3GameFiles/Mods/Packages) nincsenek.
  • Coolfire
    Nah vazze,ennyit a sims tudásomról.Pedig a FAQ-t is én írtam..
  • janika1972
    Mike! Miért nem raksz már be egy linket Coolfire oldalára..régen volt ott egy