44549
-
#7557 nos új fejlemény:
betöltöttem egy régebbi mentést, ami még jó, aztán figyelgettem hogy mitől szaródik be
öszíntén szólva fogalmam nincs
csak úgy beszaródik
előbb még jó, aztán már nem
a változatosság kedvéért most vmi tök idegen épületet rak be, azt is félig nyitva
ergo nekiállok a cache törölgetésének
azzal nem veszítek tartalmat? -
#7556 igen
angolul
amióta sims van
-
Coolfire #7555 Májk,ha jó tudom az összes Simset angolul játssz(otta)a.:)Igaz az első sorozatot csak úgy lehetett.Habár van még a deluxeban vagy 15 nyelv.Tényleg japánul fogom játszani.Na,úgy a kihívás.. -
#7554 Vagy csak tud külföldiűl... -
tcstitty #7553 Kérdés: azt már észrevette valaki, hogy a karakter jellemvonásai befolyásolják, hgy milyen kalandokat kapsz? És a fejlődésed sebességét is befolyásolja? VAgy csak én vagyok ilyen tök, hogy most vettem észre?
A sziklás házra: szerintem az a telek alapból hibás, én is kisérleteztem rajta és teljesen szar volt. Ott is hagytam. nem tudtam a kedvemre alakítani, mert egyszerűen nem engedte, utána meg elég furi-murin nézett ki. -
janika1972 #7552 Te most angolul játszasz? -
janika1972 #7551 Ja,tényleg a meteorit amit lehet választani.Nekem nem törte fel elsőre,de akkor még 9-es szintü volt -
#7550 szét kell karatézni
ergo választhatod hogy a polifomot, balzafát, tölgyet, követ, meteoritot törsz szét
meteoritból jön a drágakő
de lehet hogy ahhoz a discipline trait is kell -
#7549 Van hát! amikor elmész majd Egyiptomba (vagy Nemtomba...hehehe), akkor a piramisoknál téged riogató múmiák ellen fogod a 16 danos tudásodat veluk szembe használni.... és lenyomod őket, mint vak a poharat...hehehe -
janika1972 #7548 A ruhák megvannak,tényleg szépek... -
janika1972 #7547 Az hol van a space rock? -
#7546 szép a rucid
lehetsz mester
no meg tudsz törögetni space rockot, ami elég jól jövedelmez
volt hogy egy nap alatt kerestem 12 ezret -
janika1972 #7545 Mit lehet kezdeni a 10-es harcmüvészettel? Azonkivül hogy verekedni lehet,meg versenyezni Kinában.Van még valami haszna? -
janika1972 #7544 Ha a városkészítőben elmentesz egy telket akkor az elemeit tárolja a Library könyvtárban. -
#7543 A DCCache tartalmát helyezd át valahová a gépedre, amíg megnézed, hogy anélkűl milyen, ha nélküle jó, akkor a .dbc fájlokban levő cuccok közül csinálja valamelyik. -
janika1972 #7542 A library könyvtárba rakja az elmentett ház elemeit package fájlokban -
#7541 Bár amikor a városból visszatérek a házamhoz, nálam nem csinál semmi ilyesmit. -
#7540 és mi okozta a változást
a parkoló kikövezése? vagy a pince szint
majd kisérletezem
mellékesen: hol dugdossa a régi ház képét? töröljem a DCCache-t?
vagy valamelyik cache package file-t? -
#7539 Ez valami mentési hiba lehet szerintem... Egyszer már javítást is adtak ki a mentési hibák miatt, hát most megint jöhet... -
#7538 nem
a régi házat darabonként elbontja, újat betölti
azt nem értem, hogyha már lebontottam, minek dugdossa hogy miből állt ott régen egy ház, meg hogy nézett ki
-
#7537 Ez akkor is ilyen, amikor már játszol bent a telken? -
Coolfire #7536 Kilóg az autóságyad..:) -
#7535 és az a legdurvább, ha valahol hibázik, akkor menti a hibát -
#7534 persze egy korábbi mentést megnézve régebben még jó volt
csak tudnám az egészet mi cseszte el
itt még jó
itt már nem
és ha town viewból visszazoomounk, ez a gyönyörűság fogad:
-
#7533 komolyan mondom, ez a program néha a vicc kategória
átépítettem egy meglévő házat, ugye ami lábakon áll
erre most nézem, hogy madártávlatból, maradt ugyanaz a ház képe, sőt amikor visszazoomolok, akkor is a ház, amit aztán darabonként elévesz és cserél le a meglévőre
nehogy frisstse a látképet, isten őrizz :( -
#7532 a másik furcsaság az, ha anyukával jönnek a gyerekek, akkor látszik 3 traits, de az, hogy van-e rejtett, az nem
ha ellenben Kinában maradnak akkor minden esteben a családfában látszik, hogy van rejtett asian culture -juk -
Compongnathus #7531 igen meg szexelni is! XD -
#7530 kell szegény csajjal csak szimplán beszélgetni is, nem csak romantikázni -
#7529 na sikerült
hozzám költözött a csaj
az érdekes csak az, hogy még meg sem száradt rajta az első csók (élménye még mindig hat) erre a közös gyerkek már elementaryba járnak
kicsit vicces
de nem baj, ezeket gyorsan felnövesztem, azt isten veletek, és majd itt születik rendes gyereke csecsemőkorral, mindennel -
#7528 Csak a kép miatt tettem az étkező helyére :D -
janika1972 #7527 Bennt van a házban? -
#7526 Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
#7525 A TS3InstallerHelperMonkey a telepítés után kérni fog egy újraindítást, azt majd csináld is meg! -
janika1972 #7524 A hát! -
#7523 Mégis mi a te agyad, kalendárium? Ez van, felejt néha az ember... -
#7522 Aha, akkor TS3InstallHelper.exe progi és egy MS .NET Framework 3.5 kell nekem. -
Coolfire #7521 Egyedi tartalmak telepítése:
Egyedi tartalmak telepítése(.sims3pack,.package(hack)) fileok telepítése a játékba.
1.Sims3pack file-ra csak rá kell kattintani-ezek hivatalos fileok-és a launcher bárhonnan feltelepíti
2.A .package fileok telepítéséhez szükséges egy TS3InstallHelper.exe progi és egy MS .NET Framework 3.5
A progi a játék könyvtárában létrehoz egy Mods mappát,és egy resource.cfg filet.
Rákattintol a .package filera,s bekerül a megfelelő helyre. -
#7520 No, próbálkoztam. Letöltöttem, kicsomagoltam, bevágtam a Downloads-ba, de se a játékben, se az indítópanelen nincs ott :(
Nem értem mi lehet a gond, a játék és a kiegészítők is eredetiek.
#7502: programfile/TS3/TheSims3GameFiles/Mods/Packages
Nekem ilyenek (/TheSims3GameFiles/Mods/Packages) nincsenek. -
Coolfire #7519 Nah vazze,ennyit a sims tudásomról.Pedig a FAQ-t is én írtam.. -
janika1972 #7518 Mike! Miért nem raksz már be egy linket Coolfire oldalára..régen volt ott egy