44549
-
Gólya #7597 mintha máshol is láttam volna békát - de nem teszem tűzbe a kezem, hogy Kínában vagy Egyiptomban...talán Egyiptom, mert ott járt legutóbb a másik simem -
Gólya #7596 jaja - de mindenképpen olvasni akarsz? -
Gólya #7595 a foga fáj mindkét oldalon vagy botoxkezelést kapott? -
#7594 csak ott
és szerintem békát is max ott fogsz -
#7593 Őöööö.... a békacombos recept könyvet azt csak franiában lehet venni, vagy tévedek? -
#7592 hogy ne mindig a kiskedvencemet rakjam be a topikba :) -
#7591 majd ha lehet ilyen fejet csinálni, szóljatok
tegnapi kép
-
#7590 és milyen kalácsképe van -
Gólya #7589 mit mondjak, a függönyöm tényleg remek:) -
Gólya #7588 jut eszembe...
építkezik valaki közületek? ha igen, az "átöröklött" kódok működnek?
mert nekem nem akar...
tudom, hogy a boolprop-ot el kell hagyni előle, de így sem
egy ilyen "csapott" tetőt akartam csinálni, de akárhogy kísérletezek vele, nem "húzza le" a falat
most akkor nem működnek ezek a kódok, vagy már megint bénázok? -
janika1972 #7587 Lehet hogy aki melletted ül,az jobban tetszik neki... -
Gólya #7586 miért veszel szakácskönyvet? nézd a főzőcsatornát, majd megtanulja onnan a recepteket és még pénzbe sem kerül:) -
Gólya #7585
még csak itt sem képes a szemembe nézni...most akkor neki van vaj a fején vagy én vagyok ennyire randa? -
#7584 Legalább integetnének nekünk... vagy valami. Mintha megszűntünk volna létezni a számukra... -
#7583 Az enyém már süttött egyszer békát, régebben, de mivel elveszett a régi mentésem így most újra elkezdtem az francia túrát. A minap vettem meg a békafőzési (vagy milyen...) szakácskönyvet Sanz el Izéban... most itthon ráküldöm az összek brekekére a simemet, hogy legalább egyet fogjon és azon gyakorolja a sütögetést...hehehe -
Coolfire #7582 Erősek ezek a simek,hiszen több tonnás meteorittal a tatyóban,lazán bicikliznek.. -
Gólya #7581 ez tényleg fura - mintha...nem is tudom, zavarná őket vagy nem mernek erre nézni - egy normális képet még nem tudtam csinálni a simjeimről -
Gólya #7580 megvan, ezt nem találtam az előbb... -
Gólya #7579 lásd az előző hsz-t
még csak a simem sem főzte/sütötte meg - ott ül a hátizsákjában néhány tonna krokodil és egyéb vízlakó társaságában (kezdem sajnálni a simet...ennyi mindent cipelni egy ilyen kis cuccban...bár talán van benne némi tértágító bűbáj??) -
Gólya #7578 hmmm...
nem tudom, maradi vagy "felhomályosult" gólya vagyok-e, de fogalmam nincs...ui. még nem ettem, ergo felőlem a legnagyobb lelki nyugalommal koncertezhetnek (de az is lehet, nem is vagyok gólya???
) -
janika1972 #7577 Engem nem zavar hogy nem rám néznek a Simek...végül is a jog náluk van,bármikor alakithatnak a játékon.Én a sok töltögetés miatt egyenlőre nem hiányolom a 2-t -
#7576 mint irtam, csak esztétikai probléma
úgy döntöttem nem érdekel a továbbiakban -
#7575 előszedtem a 2-est, annak örömére, hogy idegbajt kaptam a 3-tól
nos, a 3 tényleg szebb, de a simek nem, a 2-ben sokkal jobban néznek ki, itt nem
ami még kimaradt, és nekem hiányzik: beszállnak az autóba, kitekingetnek a játkosra, ez baromi jó, mondjuk elküldöd, hogy csiklandozza meg, és erre rád néz, köszi :)
vagy az előbb simogattta a mcskát jól rázoomoltam, erre rám néz és rám vigyorog :)
ilyen a 3-ben nincs
ami más, hogy lényegesen nehezebb barátkozni, pillanatok alatt el lehet érni -5 -10 pontokat, elég ha csak a másik rosszul reagál
a fákkal is rengeteget kell szenvedni mire jókedvük lesz
azt, hogy sok mindent lehet csinálni, míg ugye a 3-ban nem, ezt nem hozom fel, az 1 és 7 kieg nem ugyanaz, ez természetes
szvsz irni kéne az EA-nek a kitegintés miatt, hátha visszateszik -
Compongnathus #7574 hi. mér van az ha a bazárból feltelepítek dolgokat... akkor feltelepíti de mikor keresem a játékban akkor ott nincs... valamelyiket megtalálom valamelyiket meg nem mér van ez? hogy még sincs fenn pár dolog.. amit felraktam... -
#7573 Hmmmmm.... békacomb lesz nálatok vacsira?! -
Coolfire #7572 Legalább fogtál magadnak egy brekit.Úgyis szereted nem? -
Gólya #7571 ja...
két vagy három napomat újra kellett játszanom, mert a nyaralóba betörtek...
alig volt pár dolog még...egy ágy, a fürdő berendezve, egy asztal egy székkel...az asztal kellett volna a kis -nek, ráadásul semmit nem tudtam kezdeni vele, még csak megverni sem lehetett...
mindenesetre most már a nyaralóba is tettem riasztót - eddig még soha nem kellett -
Gólya #7570 sikerült egy kis plusz pénzhez jutni:
és...
(te ki vagy????) -
Gólya #7569 használhatatlan is vagy csak míg vissza nem tölti, addig ilyen?
bocs, közben olvastam vissza is) -
#7568 végül is ez csak esztétikai probléma -
#7567 kezdek idegbeteg lenni, azt hiszem -
#7566 a mukim összerakott darabokból egy dive well-t, olyat amibe bele lehet ugrani, meg átúszni a csatornán, ez mi a pöcsre jó egyébként? -
#7565 10-es szinten space rock törésénél kapsz egy gem-et -
#7564 rájöttem csinálhatok bármit
ha a csaj beköltözik Kinából, elszarodik a telek
szuper mi? -
#7563 ergo ne töröljem -
janika1972 #7562 Tényleg,ez eszembe se jutott -
Gólya #7561 állj az egész...beszéljük csak ezt meg...
tehát ha meteoritot török, azért fizet valaki? ki és hol, milyen feltételekkel? roppant érdekelne a dolog - jelige: sürgős!!!! -
#7560 Ha van bármilyen .dbc fáj a DCCache mappában akkor igen, veszítesz tartalmakat... -
janika1972 #7559 Szedd ki a dbc fájlokat a DCCACHE könyvtárból,és töltsd ujra a játékot.Meglátod mi lesz a házad helyett... -
janika1972 #7558 Csak a store tartalmakat veszíted vele.Alapból nem telepit semmit a játék a DCCACHE mappába.Csak amiket te installálsz késöbb a launcherrel