44549

no-warez.gif
  • Gólya #7597
    mintha máshol is láttam volna békát - de nem teszem tűzbe a kezem, hogy Kínában vagy Egyiptomban...talán Egyiptom, mert ott járt legutóbb a másik simem
  • Gólya #7596
    jaja - de mindenképpen olvasni akarsz?
  • Gólya #7595
    a foga fáj mindkét oldalon vagy botoxkezelést kapott?
  • Mike
    csak ott
    és szerintem békát is max ott fogsz
  • Joschka
    Őöööö.... a békacombos recept könyvet azt csak franiában lehet venni, vagy tévedek?
  • Mike
    hogy ne mindig a kiskedvencemet rakjam be a topikba :)
  • Mike
    majd ha lehet ilyen fejet csinálni, szóljatok

tegnapi kép

• Mike
    és milyen kalácsképe van
  • Gólya #7589
    mit mondjak, a függönyöm tényleg remek:)
  • Gólya #7588
    jut eszembe...
    építkezik valaki közületek? ha igen, az "átöröklött" kódok működnek?
    mert nekem nem akar...
    tudom, hogy a boolprop-ot el kell hagyni előle, de így sem

egy ilyen "csapott" tetőt akartam csinálni, de akárhogy kísérletezek vele, nem "húzza le" a falat
    most akkor nem működnek ezek a kódok, vagy már megint bénázok?
  • janika1972
    Lehet hogy aki melletted ül,az jobban tetszik neki...
  • Gólya #7586
    miért veszel szakácskönyvet? nézd a főzőcsatornát, majd megtanulja onnan a recepteket és még pénzbe sem kerül:)
  • Gólya #7585

még csak itt sem képes a szemembe nézni...most akkor neki van vaj a fején vagy én vagyok ennyire randa?
  • Joschka
    Legalább integetnének nekünk... vagy valami. Mintha megszűntünk volna létezni a számukra...
  • Joschka
    Az enyém már süttött egyszer békát, régebben, de mivel elveszett a régi mentésem így most újra elkezdtem az francia túrát. A minap vettem meg a békafőzési (vagy milyen...) szakácskönyvet Sanz el Izéban... most itthon ráküldöm az összek brekekére a simemet, hogy legalább egyet fogjon és azon gyakorolja a sütögetést...hehehe
  • Coolfire
    Erősek ezek a simek,hiszen több tonnás meteorittal a tatyóban,lazán bicikliznek..
  • Gólya #7581
    ez tényleg fura - mintha...nem is tudom, zavarná őket vagy nem mernek erre nézni - egy normális képet még nem tudtam csinálni a simjeimről
  • Gólya #7580
    megvan, ezt nem találtam az előbb...
  • Gólya #7579
    lásd az előző hsz-t
    még csak a simem sem főzte/sütötte meg - ott ül a hátizsákjában néhány tonna krokodil és egyéb vízlakó társaságában (kezdem sajnálni a simet...ennyi mindent cipelni egy ilyen kis cuccban...bár talán van benne némi tértágító bűbáj??)
  • Gólya #7578
    hmmm...
    nem tudom, maradi vagy "felhomályosult" gólya vagyok-e, de fogalmam nincs...ui. még nem ettem, ergo felőlem a legnagyobb lelki nyugalommal koncertezhetnek (de az is lehet, nem is vagyok gólya???
    )
  • janika1972
    Engem nem zavar hogy nem rám néznek a Simek...végül is a jog náluk van,bármikor alakithatnak a játékon.Én a sok töltögetés miatt egyenlőre nem hiányolom a 2-t
  • Mike
    mint irtam, csak esztétikai probléma
    úgy döntöttem nem érdekel a továbbiakban
  • Mike
    előszedtem a 2-est, annak örömére, hogy idegbajt kaptam a 3-tól
    nos, a 3 tényleg szebb, de a simek nem, a 2-ben sokkal jobban néznek ki, itt nem
    ami még kimaradt, és nekem hiányzik: beszállnak az autóba, kitekingetnek a játkosra, ez baromi jó, mondjuk elküldöd, hogy csiklandozza meg, és erre rád néz, köszi :)
    vagy az előbb simogattta a mcskát jól rázoomoltam, erre rám néz és rám vigyorog :)
    ilyen a 3-ben nincs
    ami más, hogy lényegesen nehezebb barátkozni, pillanatok alatt el lehet érni -5 -10 pontokat, elég ha csak a másik rosszul reagál
    a fákkal is rengeteget kell szenvedni mire jókedvük lesz
    azt, hogy sok mindent lehet csinálni, míg ugye a 3-ban nem, ezt nem hozom fel, az 1 és 7 kieg nem ugyanaz, ez természetes

szvsz irni kéne az EA-nek a kitegintés miatt, hátha visszateszik
  • Compongnathus
    hi. mér van az ha a bazárból feltelepítek dolgokat... akkor feltelepíti de mikor keresem a játékban akkor ott nincs... valamelyiket megtalálom valamelyiket meg nem mér van ez? hogy még sincs fenn pár dolog.. amit felraktam...
  • Joschka
    Hmmmmm.... békacomb lesz nálatok vacsira?!
  • Coolfire
    Legalább fogtál magadnak egy brekit.Úgyis szereted nem?
  • Gólya #7571
    ja...
    két vagy három napomat újra kellett játszanom, mert a nyaralóba betörtek...
    alig volt pár dolog még...egy ágy, a fürdő berendezve, egy asztal egy székkel...az asztal kellett volna a kis -nek, ráadásul semmit nem tudtam kezdeni vele, még csak megverni sem lehetett...
    mindenesetre most már a nyaralóba is tettem riasztót - eddig még soha nem kellett
  • Gólya #7570
    sikerült egy kis plusz pénzhez jutni:

és...

(te ki vagy????)
  • Gólya #7569
    használhatatlan is vagy csak míg vissza nem tölti, addig ilyen?

bocs, közben olvastam vissza is)
  • Mike
    végül is ez csak esztétikai probléma
  • Mike
    kezdek idegbeteg lenni, azt hiszem
  • Mike
    a mukim összerakott darabokból egy dive well-t, olyat amibe bele lehet ugrani, meg átúszni a csatornán, ez mi a pöcsre jó egyébként?
  • Mike
    10-es szinten space rock törésénél kapsz egy gem-et
  • Mike
    rájöttem csinálhatok bármit
    ha a csaj beköltözik Kinából, elszarodik a telek
    szuper mi?
  • Mike
    ergo ne töröljem
  • janika1972
    Tényleg,ez eszembe se jutott
  • Gólya #7561
    állj az egész...beszéljük csak ezt meg...

tehát ha meteoritot török, azért fizet valaki? ki és hol, milyen feltételekkel? roppant érdekelne a dolog - jelige: sürgős!!!!
  • Joschka
    Ha van bármilyen .dbc fáj a DCCache mappában akkor igen, veszítesz tartalmakat...
  • janika1972
    Szedd ki a dbc fájlokat a DCCACHE könyvtárból,és töltsd ujra a játékot.Meglátod mi lesz a házad helyett...
  • janika1972
    Csak a store tartalmakat veszíted vele.Alapból nem telepit semmit a játék a DCCACHE mappába.Csak amiket te installálsz késöbb a launcherrel