44549
-
Compongnathus #7637 -
Compongnathus #7636 Persze hogy eredeti!!!!!!! de épp ezért nem értem ezt hogy mért nem!... -
#7635 Na, akkor én legalább abban a városban "élek", amit magam kreáltam a világkészítővel. Most meg várom már az új kieget azért is, hogy végre ne kelljen, ha új telket akarok berakni a világkészítővel csinálni, mert az picit összetettebb, és tovább is tart mint ahogy a 2. részben ment. -
#7634 Majd jól megszöktetem akkor az ipsét.... -
Gólya #7633 nana, csak módjával...nehogy aztán csendháborításért bezárják:) -
Gólya #7632 a kis tisztaságmániás:) -
Gólya #7631 ezt a kódot használtam...
a gond az, hogy amikor a talajt "szintezem vissza", a falat nem húzza magával
elég sűrűn használtam ezt a kódot a kettesben, mert nagyon tetszett, amit Kodlovag csinált, így több házamnál is kreáltam hasonló kis "ereszeket"
de itt egyszerűen nem működik
(amit belinkeltél, az szerintem nem jó ehhez, mert ez mintha a több szint építéséhez lenne...)
na mindegy, egyelőre letettem róla, majd egyszer nekifekszek rendesen és addig kísérletezek, míg jó nem lesz...
mindenesetre ha mégse menne, majd kérnék egy "magyarázat hülyegyerekeknek" segítséget - ha lehet:)
most Riverwiewban variáltam át két közösségi telket - csináltam egy parkot meg a folyóparti uszodát "nyitottam ki"
nem tudom, de ez a falu egyszerűen olyan...nem is tudom...talán mert a városi dolgokhoz szoktam - a "kalácsképű" csajszim viszont most falun él, így neki is kellene valami "normális" közösségi hely -
#7630 Modortalan fickó!!!! Biztosan részegen azt óbégatta neki.... "Mosogassá e' te csííírke!!!
Valószínűleg, azért történt ez így, mert nem a "Szolgáljon fel italt" parancsot kapta, hanem az "Igyon üvegből, úgy másnak már nem fog jutni belőle"....hehehe opciót! -
#7629 nálunk meg az volt, hogy srácom előszedte a jóféle piát, tényleg jóféle, hogy majd isznak a csajjal, milyen jó lesz, ő ivott is, a csaj meg elmosta az egész maradékot :S -
#7628 A #7588-ra ötletem a "constrainfloorelevation false" kód, én ezt már használtam a fal "lehúzáshoz" az éttermem építésekor.
Találsz ITT egy oktató videót amelyben megmutatják, hogy kell ezt a kódot a fal felére csökkentéséhez használni. -
#7627 Bár van némi trükköm rá, hogy be lehessen az ilyesmiket tenni oda is (már csináltam ilyent a minap is!...hehe -
#7626 Csak nehogy le tiltsák nekem az aktív használatát a mosógépnek a közösségi opcióknál! -
#7625 Az autó tesz ki itt sokat, mármint a mérete! -
#7624 Szerintem talán (remélem), hogy ezeket a mosógépeket majd valamiképpen be lehet pakolni közösségi területre is, és akkor lehet majd mosodát is csinálni... -
#7623 Köszi, de éppen franciába van a simem egy 5 naposon, és már el is rohant a horgásztóhoz. Fogott is 3 brekuszt meg egy rákot....hehehe aztán visszafelé össze-vissza barátozott egy kínai nővel, de mikor meg akarta ölelni az meg elfutott... úgyhogy most éppen a nektárokat kóstolgatja az üzemben nagy bőszen! -
Gólya #7622 ja és Joschka!
béka van Egyiptomban is - most volt ott a csajszi és két békula is hazatért vele -
Gólya #7621 mosoda nincs? -
Gólya #7620 nahát...
egy autó meg az a nyamvadt napkollektor majd' 12 mega? ráadásul az az autó...na mindegy...
-
#7619 Eredeti a játékod? -
#7618 jól hangzik
érdekes lesz szerintem -
Compongnathus #7617 az naon fasza :D:D:D
am mé van az h ha pl: a bazárból feltelepítek valamit akkor felrakja de vannak olyan dolok amiket nem találok utánna me sztem fel sem rakta! De mér van ez ilyen pl: ha simt telepítek fel az érdekes hajáért... -
#7616 Úgyhogy, ha veszünk mosógépet akkor lesznek koszolódó ruhák is....hehehe lehet majd mosni! -
#7615 Újabb infók az Álomállások kiegészítőről:
Újabb lényeges tudnivalók jelentek meg a nemsokára
megjelenő kiegészítőről.
Mosás: azt eddig is tudtuk, hogy lesz mosás a játékban.
Pontosították az infót. Ha a három, mosáshoz kapcsolatos
tárgyat megveszed (mosógép, szárítógép, ruhaszárító
kötél), akkor törődnöd kell a koszos ruhákkal, tehát ki
kell mosni őket. Ha viszont ezzel nem akarsz bajlódni,
ne vedd meg ezeket. (Gondolom, ekkor a ruhák nem
koszolódnak, vagy nem jelenik meg olyan hangulatjelző,
hogy koszos a Simen lévő felső, mosni kell.)
Környezetbarát személyiségjegy: Egy környezetbarát Sim
hangulatjelzője csökken, ha az autóval csak egyedül megy
valahová ahelyett, hogy az egész családot magával vinné.
Ha normál zuhanyozást választ rövid tusolás helyett.
Mosógép használata sem vall túl környezettudatos
gondolkodásra.
Karrierek: "Lehetőségbuborékok" bukkannak majd fel a
szomszédságban azokon a helyeken, ahol dolgozhat Simed.
Ha rákattintasz egy ilyen buborékra, leírást találsz a
munka lényegéről, nehézségéről és a díjazásról is. Egy
munka elvégzésekor tapasztali pontokat (TP) is kapsz. Az
eddigi karrierekhez hasonlóan lesz egy mérce, ebbe
"kerülnek" a TP-k. Ha megtelik, előléptetés vár Simedre.
Lakberendezés: Ha végeztél feladataiddal, vezesd körbe
megbízódat, így leszűrheted, mennyire elégedett
munkáddal. A Sims 2-ben volt lehetőség a magániskola
igazgatójának a meghívására, ha a Simek el szerették
volna érni, hogy gyermekük a magániskola tanulója
legyen. Választhattál egy olyan opciót, hogy egy Sim
végigvezesse az igazgatót a házon, kerten, így egy csomó
ponthoz lehetett hozzájutni. A lakberendező
hasonlóképpen fog tenni a megbízójával a Sims 3-ban.
Etyepetye egy különleges helyen: Már korábban is volt
róla szó, hogy az időgépben van lehetőség más Simekkel
való huncutkodásra. Ne csodálkozzon hát Simed azon, ha
nemsokára egy furcsa kinézetű felnőtt kopogtat ajtaja
előtt, hogy ő Simed egy másik világból érkezett
gyermeke.
Orvos és tűzoltó: Mindkettő dolgozhat a munkahelyén
(kórházban vagy tűzoltóállomáson), de ha sürgős eset
miatt csörög a telefon, bizony házhoz is kell menni.
Betörés: Egy magánnyomozó képes lesz arra, hogy
megbütykölje idegen Simek házát és belopózzon hozzájuk
ugyanúgy, mint az NJK betörő. Azonban, ha meglátja őt
valaki, vagy megszólal a riasztó, jobb, ha felköti a
nyúlcipőt. Ha nem elég gyors, börtönbe is csukhatják!
Ja, és még valami... lehetőséged van arra, hogy
megszöktesd Simedet a börtönből!
-
adeeeka #7614 Mi lehet az oka annak ha nincsenek interakcióim a föld alatt? föld felett minden ok, csak egy emelettel lejjebb kerülök, nem tudok semmit sem csinálni -
Volvo Truck #7613 már megoldódott... -
Volvo Truck #7612 Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem! Felraktam a sims 3-at és nem indul el mert azt írja ki hogy nem 32 bites a win 7 -em hanem 64 és nem indul el!
Valaki tudna valami ötletet??? -
#7611 Fel lehet rakni! Lapos tetőre... -
#7610 Igen, napkollektort, + még ott vannak az új rönyó villanyjárgányok is... -
adeeeka #7609 Van egy Király elátkozott szarkofágja...lehet-e valamit kezdeni vele, mert egyszer kijött egy olyan opció, hogy Mumia teremtése avgy valami hasonló. Hm? -
#7608 én is hazsnáltam volna napkollektrot, ha fel lehetett volna tenni a tetőre -
#7607 kívülről nézve -
#7606 nem mondom, hogy tökéletes, de aranyosabb a pofijuk mint most -
Gólya #7605 hű...jó nagy ház - bár négy simnek biztos kell
de úgy látom, környezettudatos simeket nevelgetsz:) (jól sejtem, hogy napkollektorokat raktál a kertbe?)
a #7588-ra nincs véletlenül ötleted? -
#7604 De terveim szerint a simek a jövő-jövőben már nem laknak külön bungiban, hanem betömörülnek a plázákba. Majd... és ott fognak élni. Így nem kell majd a környezetet szennyezni rozoga villany meg vízhajtású kordékkal. Csak egy lépés a konyhától a fűszeres!!! -
#7603 Mike, egy plázában nincsen űszómödanszé....legalábbis az hungary-ban nem igen fordul elő. -
#7602 Jó, legyen plázakóház....hihihihi -
#7601 Szerintem csak két számmal nagyobb a protkója.... -
#7600 ez egy pláza -
#7599 Hát most éppen úgysem utazhatok két napig, úgyhogy majd kell néhány franciás receprt is a repertoárhoz... nam csak békás könyvet vettem ugyanis...hehe -
#7598 Na, akkor íme az új fjúturistán hagyományos bungaló. 2 hálószoba és 3 fürdőszoba van a házban. Az N-sing család lakja. Apu-anyu és a két iker fiú gyerkőcz...
Íme a ház képekben is: