44549
-
#7717 Ezzel semmi gond nincsen, mert neked más az ízlésed, és nekem is. -
#7716 hozzám közelebb áll gólya puritanizmusa :) -
#7715 szerintem nem néztek hülyének, csak szellemeskedtek
senki nem akar(t) bántani -
#7714 Hehe egy kis "festői ordung" még a sims játékba is kell...néha. -
#7713 Pedig jól nézett ki a vidéki házad. Ha mondjuk ezt én készítem, nos akkor a falakat meg a sarkokat össze-vissza pakolgattam volna mindenféle kacattal, ahogy elképzelem...hehehe -
Gólya #7712 nem a "nem akarom tartogatni" a lényeg
nem véletlenül töröltem őket, máshová sem rakom - nem szeretem, ha hülyének néznek...ennyi
nyugodtan töröld a hsz-okat -
#7711 ellenben ha képeket nem akarod tartogatni, akkor az a hsz mehet a kukába
miért nem teszed fel vmilyen ingyenes képmegosztóra? -
Gólya #7710 kac...kac...
talán ha kicsit szétnéztél volna, magadtól is rájösz, miért vannak fehér kockák -
#7709 Az viszont nem úgy lesz teljesen, hogy minden látható lesz. Lesznek olyan munkahelyek, amelyeket továbbra sem lehet majd "megközelíteni". Elkíséred oda a simedet, de be már vele továbbra sem mehetsz, hogy irányítsd. Ez van! Ezt már előre megmondták szintén. -
Compongnathus #7708 és télleg akkor tudunk majd a legtöbbet ha a kezünk be lesz már... -
Compongnathus #7707 igen és szerintem ha már láthatóak lesznek amik eddig nem akkor az összes munkahely látható lesz pl a suli is a kórház, könyvtár, stbb stbb.. szóval gondolataim szerint minden láthatóvá válik! hiszen egy picit hülyén nézne ki ha pár dolog látható lenne a többi meg nem :D ugye? de csak logikusan gondolkodva szerintem minden láthatóvá válik. és lehet nyitni az király h dolgokat... :D:D:D
Sims 3 forever! XD -
Coolfire #7706 Jól sikerültek azok a kis fehér kockák.:) -
#7705 És valóban lesz tetováló szalon lehetőség, a limonádés standon pedig sütiket is lehet majd árusítani. 'Compongnathus' egyébként a katasztrófákra és az egyéb ilyen "nyalánkságokra" feltett kérdésére kapta tőlem azt a választ, hogy a teljes részleteket csak a megjelenés után fogja mindenki megtudni. -
janika1972 #7704 Nem hülyítés, szerintem amik infók idáig voltak belőle az bőven elég ha már azokat tudják teljesíteni.A bugokat meg ugyis javítják menet közben.Egy ilyen összetett játékot nagyon nehéz 100 százalékra megcsinálni.Sürgeti őket a kiadó,és kész. -
#7703 fejlemények:
Ebert gyerek is odaköltöztetett egy csajt hozzánk, most már négyen vagyunk. Ehhez képest a csaj Sebre mozdult rá, tőle akarta az első csókot kapni, nem a kis Ebertől, szegény. Érdekes dolgok lesznek még itt, nagy-nagy veszekedések.
kissé feljavítottam a lányok gyári kinézetét, hűha, hogy hívjűk azt aki most jött, nemtom, szal ő nagyon jól sikerült, Maya hozzá képest sokkal idősebbnek tűnik
egyébként nincs meg valakinek ez a haj virág nélkül?
urcsaságok:
- ha a lányok elkezdenek kung-fuzni akkor visszakapják a gyári "fejüket" eltűnik haj, smink, nagyon furcsa, ugyanakkor a fiúknál meg nem
- Mayával vmiért nem lehet küzdeni, ugyanakkor gyakoroloni meg tud
ez mitől lehet? (mert terhes? de ha terhes, akkor már gyakorolnia sem lehet - nem értem)
képeket minjárt rakok be -
#7702 csak hülyítenek
senki nem tudja mi lesz benne, azon a pár infon kivül, amit Jóska idemásolt
nem dolgozunk az EA-nál, ugyanúgy mi sem tudjuk mi lesz benne, mint ahogy te sem -
#7701 Akik pedig szeretnének valamire való nektáros pincét építeni a játékban, nos azoknak hoztam "néhány" díszt, kelléket hozzá.
Letöltése: http://www28.zippyshare.com/v/34297397/file.html
Letöltés:
http://www.aroundthesims3.com/objects/room_other_01.shtml#
-
Compongnathus #7700 oh szuper!!! akkor nyitok az 1 bent tetováló szalont, szobrász szalon. 2 vagy 3 az egybent :D:D:D hogy az is meg az is van egy helyen csak más helységekben... :D -
janika1972 #7699 Meg árulhatsz megint limonádét -
#7698 Igen! Azt lehet majd nyitni. -
Compongnathus #7697 hi. csak csak még egy kérdésem lenne a álomállásokból:D az hogy
Lehet nyitni saját üzletet is? pl: Tetováló Szalon :D:D:D -
Gólya #7696 kelep, kelep:) -
Gólya #7695 de hát kinek van kedve egy órán keresztül nézni, hogy átmegy a telek egyik sarkából a másikba?
persze az elején, amikor még minden teljesen új volt, akkor én is ott loholtam a sim sarkában, mint a puli - de amikor lassan már minden zugot ismerek a faluban? -
janika1972 #7694 Köszönöm. -
Gólya #7693 Garden signs by Gosik (tsr) -
janika1972 #7692 Ezeket zöldséges táblákat honnan szerezted? -
janika1972 #7691 Gyorsításnál nálam is beakad egy idő után,sőt állandóan kiakad vagy 20 másodpercre -
Gólya #7690 szerintem jut még ott neked is csipegetni való:) -
#7689 Akkor én már csak a lehullott maradék kilóbájtokat söprögethetem majd össze... -
Gólya #7688 na itt a melléképület belseje...kicsit sötét, de még kialakulóban van (mostanra tudtam feltölteni az előző hsz-tól számítva):
-
Gólya #7687 néha - nagy ritkán - olyan dia-szerű, de csak mert kettesben megy legtöbbször - ha normál sebességgel megy, akkor nincs gond vele
ne kérdezd, mivel tudom kiakasztani, én sem tudom, de nagyon jól megy -
Gólya #7686 "Kalács-kisasszony" egyedül van - tehát nem:)
egyébként is utálom a nagy hodályokat -
Gólya #7685 de azért nem az enyém az egész - az alapötlet (a ház a melléképülettel, az autóbeállóval és a szalmával) Cyclonesue Haymaker's Croft-ja
az enyém csak a belső, a padlás + a feljáró, a kert
bakker, a melléképület képe lemaradt...na majd a következőkben (annyira lassú a net, hogy amennyi idő kellett a képek feltöltéséhez, azalatt gyalog elviszem mindenkinek ) -
#7684 igen? nálad nem szokott egy idő után szinte állóra belassulni? -
#7683 nem túlszűk a hely
én idegbajt akapok, amikor a simek egymásban elakadnak -
Gólya #7682 bocsi, ez a hely az enyém...:)
legalábbis a hites azt mondta, tesztelőnek nagyon jó lennék, mert úgy ki tudom akasztani a játékot pillanatok alatt, hogy még...:)) -
Gólya #7681 még keresem... -
#7680 Képzeld Mike, már talán a sim4-et is nyúzhatnám....persze, ha hagynák. -
#7679 Asse tudom, hogy nekem ott mit is kéne csinálnom...
Ááááá....megvan! Hivatásos játék tesztelgető lehetnék mongyuk...hehehe -
#7678 Nem vagyok irigy ember, szívesen megosztom, amim van...