44549
-
#7818 1. Menj el IDE, valamint ITT találsz a kiegészítőkről információkat.
2.Nem kell választanod, mert egybe épülnek. A lényeg az, hogy ha a Sims 3 után feltelepíted a Világ körül kiegészítőt, és a Luxuslakás Cuccok Csomagot, akkor a Luxuslakás Cuccok ikonjával indíts mindig el a játékot az asztalról. -
#7817 egymásba épülnek
mint a 2-ben, az utolsó kieggel indítod el
az adventures sok mindent
a cuccok nem annyira
részletesen végig sorolt változások? passz hol tudnád megnézni, hivatalos oldalon nézelődj vagy google -
#7816 Nem írtam hogy légyszíves, nem akarok bunkó lenni.
Előre is köszi a segítséget. -
#7815 Lenne pár kérésem, kérdésem.
1. Valaki adjon pls linket hogy world adventures és a high end loft stuff-ba milyen újításokat adnak a játékba.
2. Ha felrakom az alap játékot meg ezt a 2 kiegészítőt akkor választanom kell hogy melyik kiegészítővel játszom, vagy egymásbeépülnek? -
#7814 Álomállások új infók:
SimBot és CAS
A Sims 3 Álomállások robotját SimBot-nak nevezik a Sims
1 és Sims 2 Szervója (angolul Servo) helyett. Azt még
nem tudni, hogy magyarul is megváltozik-e a neve sokak
kedvencének. Néhány újdonságot hoztam vele kapcsolatban.
SimBot-hoz kétféleképpen lehet hozzájutni: 10-es szintű
feltaláló jártassággal lehet építeni, vagy életreszóló
jutalomként lehet megvásárolni (40 000 pont).
Fémhulladékot eszik, és ugyanúgy ágyban alszik, mint a
többi Sim. Ebből következik, hogy nem kell feltölteni.
Huncutkodásra bármikor kapható, de gyereked tőle nem
lehet. Fürdeni nem szeret, a vizet kerüli. Imád
tárgyakat összezúzni. Szeret beszélgetni a mikrohullámú
sütővel. Nem tud repülni, az Ironman paródia videójában
az csak egy trükk volt.
A CAS-ben is elérhetőek a tetoválások és az új ruhák,
frizurák nagy része. Lesz bukósisak is. Ezt motorozás
közben nem kötelező hordani, de természetesen, ráadhatod
Simedre. Vannak olyan ruhák, frizurák, amelyekhez csak a
stylist-on keresztül lehet csak hozzájutni. Két új zenei
stílust jelenik meg: rockzene és a country. -
#7813 marakodtatok a hg jogon
mi bajod a banerral? nagyon jó
én csináltam sajátkezüleg
mysismesk meg ide ne csináljanak bannert -
#7812 ühhü...pedig már én annyira...de annyira gratula neked Cool...na mindegy... Szia Mike bácsi örülök, hogy újra itt vagy!!!! -
Coolfire #7811 Ennek semmi köze nem volt ahhoz,hogy nem akarsz tovább hg lenni. -
Coolfire #7810 Óóóó pedig én akartam lenni.:(Már intéztem is új bannert... -
#7809 na, töröltem mindent -
#7807 Egyszerüen alkalmatlanok vagytok
mint valami óvodások :( -
#7806 irtam újfent a [email protected]
azt hittem zökkenőmentes lesz az átmenet, hát nem
szal nem lesz senki hg, maradok én -
#7774 Én plusz még úgy is, hogy "minden, ami kell" az benne legyen még ha csak dísz akkor is!!! -
#7772 én is
meg pfoára max
meg praktikus legyen -
#7771 Helló Ben! -
#7769 hűdejó kocsik -
#7768 Na! Van közöttünk építészke izs! Hurrááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!! -
#7766 Nekem az egyik mániám a ház, régebben erősen érdeklődtem az építészet iránt, akkor kezdődött az egész. Sokszor javítgatok még a berendezésen játék közbe, de a nagy felújítást most kezdtem meg. Emellett gyakran újítok fel házakat a szomszédságban. :P -
janika1972 #7765 hehe,ez nagyon jó.... legalább ne lenne hasonló a neved -
#7763 Ja, ha megtervezed előre úgy sokkal simábban megy. Én mindig "véletlenűl" építek... -
#7762 Köszi! Fizukor a hálószoba vagy a nappali is felújításra kerül :)
Régebben mindig másik házba költöztem, de ez a ház valahogy minden igényüket kielégíti, talán annak az eredménye, hogy az elvárásaikat végiggondolva először négyzetrácsos lapon rajzolódott meg a ház. Össze-vissza számolgattam, még minden kijött XD -
#7761 Szép lett, ügyes vagy!!! -
#7759 Sziasztok!
Egészen belejöttem ebbe a letöltősdibe, mégegyszer köszönöm a segítséget!
Kicsit alakítottam a kerten és a garázson, nomeg ideje volt fehérre mázolni a kerítést:
-
janika1972 #7738 Gyüjtöd a felkiáltójeleket MIKE? -
#7735 Pl.: Az időjárást. De a mostani kiegben a videót nézve hát lesz pl meteor becsapódás meg nyílzápor....hihihihi úgyhogy azért valami csapadék az lesz már.... -
#7734 Ha tudnánk, légy nyugodt, hogy még az EA-nak sem mondanánk el....esetleg egy bőröndnyi - nem inkább 3 kamionnyi, igy jutna mindenkinek - aranyrúdért, az biztos befektetésnek tűnik aszongyák... -
#7733 Csak poén volt!!!! Én is hiányolok sok mindent belőle. -
Compongnathus #7732 Szerintetek az Álomállások után mien kieg következi?? :D -
#7730 Na az pont nálunk nincsen ! Nem élünk annyira jól ! XD
-
#7728 Úgyis észere fogod venni, hogy mi nincsen...hehehehe pölö ITAL AUTOMATA!!!!! -
#7727 Na gondoltam egyet és elhatároztam hogy megcsinálom a saját felsö lakásunkat, a Sims 3-ba :D. Gyorsan össze is dobtam egy gyors vázlatot a lakásról, már csak a Sims3 -ba kéne megalkotni megtervezni. xD
Habár aztán lehet hogy bukta lesz mert elég sok olyan dolog van ami pl gondolom nincs a Sims3-ban. -
Coolfire #7726 Most már kiokosodtam.:) -
Coolfire #7725 Akkor tényleg nem ismertem az előzményeket szori.. -
Gólya #7724 volt fenn kép...a kac-kac csupán azért volt, mert feltételeztem rólad, hogy tudod, miért van csak "fehér kocka" - tévedtem, bocsánat
-
Gólya #7723 ha az szellemeskedés, hogy valaki idegen tollakkal ékeskedik...
mindegy, tanultam belőle - tőlem többet semmit nem lop senki, mert nem lesz mit -
#7722 Én is pont ilyesmiről beszéltem neki. -
Coolfire #7721 Rosszul tudod,a rabbit-holek megmaradnak.Tehát a régi munkahely,étterem,sportcsarnok etc..csak kívülről használható,mint eddig. -
Coolfire #7720 Ha képet akarsz felrakni,vagy megteszed v. nem..és nem kell a kac.. kac... -
#7719 De jó!!! -
#7718 egyetértek