44549
-
Icce Tea #7858 Hol tudok kampec halat fogni? Megvizsgáltam a vizeket mindenhol, de sehol se írt a kifogható halfajták között.
A választ előre is köszi. -
Ironman2 #7857 köszi -
#7856 Egyiptomban vehetsz az ételkereskedőnél vagy ha van türelmed keresgetni, valamelyik lakóház mellett esetleg találsz betakarítható fát -
Ironman2 #7855 Gránátalmát honnan lehet szerezni a játékban? Tudom ez már sokszor fel lett téve,de én most értem csak ide,amikor Franciában vinni kell a szellemnek 5 gránátalmát -
#7854 csak innen a másik topicba lehet másolni, onnan ide nem?
na mindegy, csak annyi, hogy most úgy tűnik, mintha a családi eszköztár lenne a ludas a dolgokban - a másik topicban írtam kicsit bővebben -
Ironman2 #7853 Ha rámegyek az eszköztárban valamelyik hal képére,akkor azt irja ki hogy jó fogást lehet belőle csinálni,csak kellenek hozzá a megfelelő eszközök,és tüzhely.Mik azok az eszközök,amik hiányoznak? A szivárványos pisztrángnál irja ki ezt -
#7852 igen, költözés lett a vége, mert egy ki-belépést követően a hátizsák problémája megoldódott, az asztalé viszont nem, tehát én is úgy láttam, legcélszerűbb, ha pakolok és költözök (a bútorokat eladattam, csak a fontos, pillanatnyilag pótolhatatlan dolgokat szedtem össze)
szép napot mindenkinek és jó játékot! -
#7851 A probléma megoldva! -
#7850 próbálj meg elköltözni onnan a simeddel
a házat meg dózerold le -
#7849 sziasztok!
akadt egy kis gondom: van egy sarokban elhelyezett - 45 fokban elfordított - kisasztalom, rajta egy rádió
a helyzet pedig az, hogy semmit nem tudok vele kezdeni - nem lehet megfogni még moveobject-tel sem és élő módban sem kapok semmilyen opciót rá
ezzel egyidőben nem férek hozzá a hátizsák tartalmához sem, tehát pl. nem tudom a vásárolt könyvet elolvastatni a simemmel, ha kipusztult növény helyett újat kell majd ültetni, nem fogom tudni megoldani
a hátizsákban levő zöldségeket nem tudom átrakni a hűtőbe sem
vethetek rá keresztet vagy esetleg valami ötlete lenne rá valakinek, hogyan lehet mégis helyrehozni?
kösz előre is! -
#7848 Így már én is jártam, hogy le kellett három tányér macera...vagy milyen leves szállítanom egy étteremnek franciában, de sehogy sem jött össze... -
Ironman2 #7847 HELP! Franciában vagyok,és van egy olyan küldetés,hogy egy nektárt kell elvinnem egy ürgéhez,azt elvittem neki,de most egy fogást kér mellé,azt irja hogy szállitsak le neki egy receptet.De milyen receptet kér? Próbáltam már mindent,de még nem volt jó egyik sem -
Ironman2 #7846 Jövőhéten a szellemirtókkal! hehehehehe
Szerintem azt nem lehet eltüntetni csak ugy! Miért zavar ha visszajár a szellem? Ha etetsz vele ambróziát,akkor visszaváltozik élővé.Ahhoz kell 10-es szintü szakács tudás,meg életgyümölcs,meg kampechal. -
Icce Tea #7845 Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni. Az egyik sim a telkemen halt meg és folyton visszajár kísérteni. Eszik a hűtőből és nézi a tévét, engem nagyon zavar. A szellem urnája nincs a telken. Hogyan tudnám eltüntetni a telekről? -
#7844 Az Álomállások kiegészítőről minden újdonság, információ ezentúl ITT olvasható el. -
Coolfire #7843 2010.:)
Meg amúgy mindenhol mást írnak... -
Coolfire #7842 Nem jól tudják:Release Date:
US: June 2, 2009 -
#7841 Szia! Lehet, hogy az usa-ban jelenik meg 25.-én... -
Ironman2 #7840 Sziasztok! Mikor jelenik meg hivatalosan a kieg.mert a Pc Guru szerint 25.-én fog megjelenni,máshol meg 4.-ét irnak
http://www.pcguru.hu/pcguru/jatek/the-sims-3-ambitions -
Coolfire #7839 A másik topikban nem reagálhattam.:) -
#7838 topikban nem offolunk -
#7837 itt úgy tekinted mintha eredeti lenne
ha elkezdi, hogy nem eredeti úgyis törlöm -
#7836 Azért teszem fel direkt, mert legtöbben nem valják be, hogy nem eredeti, de viszont crackelik a játékot. Ha meg ezt nem tudom akkor, hogy segítsek neki, he? -
Coolfire #7835 OFF.:
Ne vitatkozzunk,de crackes játékokkal,ami nem volt jól feltörve szívtunk már mi is.Ott volt anno a Settlers 3,mikor minden lett vas helyett,a XIII mikor a játék felénél kiírta,hogy ha megveszed akkor mehetsz tovább és a Sims 2 alap,mikor nem tudtál építkezni.Ezek azok amiket tapasztaltam/eszembe jutottak.:)A SecuROM nagyon bekeményített,de ott van még a Tages+SolidShield kombó amit nem lehet törni,csak MI-t csinálni,és az sem 100%.Vagy az új süti,az Ubi DRM.Nem véletlenül jön ki annyi crackfix,proper etc.Tehát lehet benne "gyári hiba" szerintem.
Bár,csak akkor tudnám összehasonlítani,ha lenne ez is és az is.:))
ON.: -
#7834 hagyjuk már ezt az eredetit, nem eredetit
egy játék nem amiatt bugos mert másolt
ezt csak a kiadók terjesztik
sőt
az eredetikkel sokszor többet szívsz mint a másolatokkal
-
#7833 ennyi energiával csalhattál be volna pénzt is -
#7832 Szívesen! -
#7831 Köszi a válaszokat. -
#7830 Ja, értem. -
Ironman2 #7829 Idáig nem csinálta ezt nekem,csak ennél az egy utasításnál -
#7828 Ott is voltak hibák, csak szerencsére nem ennyi, mint a 3. részben. Ez van, biztosan talákozni fogsz még furcsa dolgokkal a játék során. -
#7827 Régebben nálam a 2. részben is előfordult, hogy egy sim "beragadt" valahová. -
#7826 Akkor valószínűleg ez egy hiba volt... -
Ironman2 #7825 Igen eredeti -
#7824 Eredeti a játékod? -
#7823 Ez viszont kissé bugosnak hangzik... -
Ironman2 #7822 Még valami.A kisgyereket tanitotta beszélni az anyja,erre ottmaradt mind a kettő a földön,mikor sikerült az akció.Semmi utasításra nem reagáltak.Kiköltöztettem az anyát,majd ujra vissza.Ugy javult meg az egész -
#7821 Nem, mert ezt nálam is így csinálta a játék meg...Itt is maradt lóvé meg a másiknál is... -
Ironman2 #7820 Sziasztok! Én azt vettem észre,hogyha kiköltöztetjük a család egyik tagját,akkor viszi magával,a közös vagyon egy részét,de az eredeti vagyonból azt nem vonja le.Igy ha visszaköltöztetjük,akkor hozzáadódik az eredeti vagyonhoz.Én fél óra alatt kerestem igy egy csomó pénzt,és még csalni sem kellett.Ez bug? -
#7819 Bocs Mike, Te voltál a gyorsabb!!!!