44549
-
Compongnathus #7898 na és akkor már lehet is strandot nyitni főleg ha meglesz az álomállások :D:D kösz... -
#7897 Hát dehogynem! A konyhai pultoknál válaszd a neked tetszőt és arra rá lehet tenni.
De a sima tetejűt (bárpult)és ne azt, amelyiknek a fal felőli oldalán még van egy szegélye.
A simára rá lehet rakni. -
#7896 Ez nem a Sims 2 Open for Business hanem a Sims 3. Egyenlöre ilyen nincsen a Sims 3-ban. -
Compongnathus #7895 találtam pénztár gépet de nem tudom hogy azt hova kell tenni mer próbáltam asztalra oda sem megy... azt hogyan kell, hova? -
Compongnathus #7894 mármint lehet strandot is nyitni.. :D ott -
Compongnathus #7893 Hi. Hogyan tudom azt megcsinálni hogy a strand pénzbe kerüljön? És amúgy az álomállásokba meg lehet nem?? ha így most nem is... :D -
#7892 Hivatalos megerősítést nyert, hogy újabb Cuccos csomag érkezik az ősszel. Az angol neve: Fast Lane Stuff. Valószínűsíthető megjelenési ideje: 2010 Szeptember 14. -
#7891 Ja, ja! -
#7890 nekem meg van pénzem
na bumm, max töröget a simem még pár követ -
#7889 Megveheti, ha van rá pénze, még akkor is ha nem olvashatja el, mert én már vettem olyant. Azután később engedte a játék, hogy el olvassam. -
#7888 Akkor meg írja fel, hogy mit vett, mert én így csinálom, és még duplát nem vettem egyikből sem... -
#7887 ez így szép meg jó
de amikor ott vagy a könyvvásárlás ablaknál, akkor lövésed nincs, hogy most megvan-e már az a könyv, elolvashatja-e az simed aki veszi )lehet, hogy más igen) szal végig kell gondolni, milyen könyvet veszel meg -
#7886 Használd a "Mentés másként" opciót a játék állásod mentésére, nekem azzal eddig nem volt gondom.
A sim panelnél megtalálod a "Jártasságok" fület. Ott kattints az egérrel pl. a Szakács süvegikonra, és mindjárt megtudod, hogy a simed éppen melyik jártassági szinten van mondjuk főzésből. Azután ennek megfelelően tudsz neki könyveket is venni. Mert minden szakácskönyvnél ott van az, hogy az elsajátításához hányas szintű főzési szintre van szükség, és mellette ott van az hogy a simed éppen melyik szinten van. Így elkerülhető a többszöri vásárlás ugyan abból az árucikkből. -
#7885 megjegyzed, kb
ha már tudja, félrerakod, majd megkapja a gyerek
sőt még azt sem tudod, hogy van-e már otthon olyan könyv
óh hányszor vettem meg én ugyanazt :) -
#7884 Az új kiegészítővel vajon el fognak romlani a mentések?
Amikor elmegyek könyvesboltba receptet venni vagy dal-hoz kottát venni akkor honnan tudjam hogy a simem már melyiket tudja? -
Neton #7883 Jó ház, gratula. :D -
#7882 Köszi! Én terveztem és építettem, nem lehet letölteni. -
Neton #7881 Nagyon jó ház. Honnan lehet letölteni esetleg? -
#7880 Valamint másik nagy tervem, hogy átrakom a közösségi tereket a város szélére és a családokat meg beköltöztetem, így kissé átrendeződik a város:
-
#7879 De ha van kerítés akkor már nem fog tudni bárhogyan rohangálni, azt már észre vettem. Pláne ha még a kapun sem jöhet be...hehe olyankor meg mélatlankodik, és kénytelen lerakni az újságot a postaláda mellé. -
#7878 Nekem az a ház így lett átalakítva:
-
#7877 teljesen mindegy mert körbeszalad, a telekről is kimenve, és leteszi a tornác mögé -
#7876 Hehe...nálad persze könnyedén viszi a gyerek az újságot bárhová, mivel nincsen "nálatok" kerítés. -
#7875 belülről:
-
kis kerti pihenőm
-
#7873 enyém most ilyen -
#7872 Át lehet :)
A postásgyerekkel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. Nekem jó helyre hozza. -
#7871 Nálam is hátra vitte a bánatba, egészen addig amíg...hehehe be nem zártam úgy az összes kaput (4 van), hogy be már nem tudta hozni a telekre a gyerek. Most meg telefonon keresztül le is mondtam az újság kézbesítést. Mehet akkor az újságos gyerek így iskolába...hehehe -
#7870 jé, át lehet szinezni a postaládát?
más: az miért van, hogy mindenki a telkem sarkában áll meg, az újságot meg a ház mögé viszsi az újságosgyerek (télleg ő miért nincs suliban?) -
-
#7868 Ja, olyan nincs még(!), de itt az alkalom, pár perc és prezentálom. -
#7867 ezk jók
de olyanra gondoltam, mint a ház kép, tehát távolról, csak falak nélkül
ugyanis elég nagy háznak tűnik, érdekelne a belső elrendezése is -
#7866 A fürdőszoba szerintem nem marad így, a háló frissebb, fiatalosabb lett. Már csak a dolgozó van hátra.
Próbálkoztam másik színnel, de inkább kevertem egy fehérebb fehéret.
-
#7865 belső nézeti képeket is -
#7864 Épphogy elkészült a mindenféle nappali, háló, kert és medence felújítás, már jött is a betörő.
-
Compongnathus #7863 OKSA -
Ironman2 #7862 Ilyent még te is tudsz csinálni,ez csak egy fan videó,már régóta kinnt van a neten -
Compongnathus #7861 mondjuk nem egy horroriszikus de nem tudom hogy az most lesz e oan vagy mi? :D -
Compongnathus #7860 Ez mi most? Sims 3 : Horror a trailer-e :D de hogyan került az oda lesz oan is??? hogy Sims 3 Horror ... :D
Sims 3 : Horror trailer -
Ironman2 #7859 A temetőben éjféltől reggel 5-ig,de kell hozzá a horgászat 10-es szintje is