44549

no-warez.gif
  • Ironman2
    A város szerkesztése menüben ki lehet költöztetni a családokat egy átmeneti tárolóba,de inkáb másolatot csinálj belőle,mert akkor le kerül ott az alsó listába az ikonja.Lehet azt is választani hogy telekkel együtt csináljon másolatot,és akkor egy pici ház jelzi majd,hogy telekkel együtt vannak tárolva.Igy már bármelyik világban le rakhatod őket telekkel együtt
  • Ironman2
    Hát szerintem próbáld meg újrarakni az egészet.Nekem is volt régen ilyen problémám,de az újratelepitéssel megoldódott.Mindenesetre a mentéseidből csinálj biztonsági másolatot.Ott van a Dokumentumok/Electronic Arts/The sims 3/Saves mappában.Tedd fel az alapot,utána frissits az EADM-el.Tedd fel a Világ körülit,utána megint frissits az EADM-el.Hidd el,ha ezt megcsinálod utána nem lesz vele gondod.
  • Compongnathus
    kösz
  • Compongnathus
    hi. át lehet költözni a Twinbrook-ból Sunset Vellaybe?? mert ha igen akkor hogyan is mert nem találtam a költözésnél...
  • Bal0924
    Leszedte...
    Csak félig tette fel és most nem akar működni.
    Mikor beindítom közli velem hogy leszedné a legújabb pakkot, de nem csinál semmit. csak tölt és tölt...
  • Coolfire
    Az EADM leszedi.
  • Bal0924
    Honnan tudom letölteni a legújabb javító pakkot? (magyarul)
  • Bal0924
    Az alapjáték és a világ körül.
  • Ironman2
    Csak az alapjátékod van meg? Keresd meg a skuversion.txt nevü fájlt,nyisd meg szövegszerkesztővel,és ird ide milyen verzioszámot látsz a felső sorban.A telepitett játék könyvtárában találod meg GAME/BIN
  • Ironman2
    Hát ha arra vagy kiváncsi,akkor miért nem a Singles-t játszod? Engem tökre nem zavarnak a kockák.
  • Mike at home
    a válasszal nincs baj, csak megint a megfogalmazással
  • Bal0924
    Hello!!!

Valaki tudna segíteni?
  • Icce Tea
    Valaki segítsen! Hol tudok kampec halat fogni?
    A választ előre is köszönöm.
  • Compongnathus
    és van oan hogy Nude Patch vmi ilyesmi :D ez arra van hogy mikor pl: fürdenek nem lesz ott az a takaró tehát meztelenek lesznek. :D azt honnan lehetne letölteni??
  • Compongnathus
    és amugy ti szoktatok letölteni a Bazárból dolgokat? biztonságos onnan...? mert én szoktam de vannak olyan dolgok is ami nem jó... kellemetlenséget okoz... de a legtöbb nem... én pl: háztartásokat szoktam, telkeket. szóval ti szoktatok?
  • Compongnathus
    Hi. Na hála istennek most ugy néz ki hogy jóó:D:D:D

remélem is hogy jóóó is marad! :D

• Compongnathus
    hi. már elkezdtem telepíteni!! az egészet vissza :D:D és ugy néz ki h jó lesz de remélem is!! :D
  • Joschka
    Oké, bocs! Egyébként úgy vettem észre, hogy véletlenül a Luxuslakások ikonra kattintottam rá a start menüben, Akkor írta ki ezt a 317-es hibakódot.
  • Mike at home
    már megint a stílus!
  • Joschka
    Hát a 317-es hibakód akkor jön elő ha a Luxuslakás Cuccok ikonjával akrsz indítani...mi lenne ha mondjuk az Álomállások ikonnal próbálnád meg.
  • Bal0924
    Segítség kellene.

Ma beindítottam a Sims3-at és frissíteni akarta a játékot, de telepítés közben valami nem stimmelt és most nem akar beindulni..

Elindítom és az indítópultnál kiírja hogy frissítsem, de nem csinál semmit. Csak tölt-tölt-tölt....

Valaki tudna segíteni?
  • Compongnathus
    már elkezdtem reméllem h minden jó lesz! :)
  • Compongnathus
    igen az de az ugy biztos hogy jó fog lenni??? mert nem szeretném azt hogyha utánna ne engedné megint feltelepíteni! amugy köszi h segítesz!
  • Ironman2
    Miért nem a Programok telepitése/törlése rendszerben törlöd.Xp-d van?
  • Compongnathus
    igen de nem találom a mappájába az UNINSTALL-t és attal lehet ne leszedni... és amugy hol van me én nem találtam benne... és ha vissza telepíteném akkor vissza is lehet az egészet? mert már jártam ugy h régebben egy másik játéknál h az egyik kiegészítőjét nem sikerült már utánna visszarakni :(:(:(:(:(:( és szóval ezt hogyan oldjam meg???
  • Ironman2
    Telepitsd ujra az egészet,valószinüleg összeomlott az egész.A háttérben sose futtas semmilyen programot,még telepités közben sem.
  • Compongnathus
  • Compongnathus
    meg iet hogy a hiba kód : 317
  • Compongnathus
    HELP! nem tudom elindítani a játékot mert azt írja ki hogy:

A szolgáltatás inicializálása sikertelen (0x6224dd27) ezt írja ki segítsetek hogy ez most mi lehet mer s*ar dolog nem kicsit... ????!!!
  • Compongnathus
    hogyan lehet átköltözni twinbrook-ba ??? sunset valley-ből? meg fordítva , mert kerestem a költözésnél és nem találtam ott. akkor hogyan???
  • Compongnathus
    jah értem akkor azért mer még béta... oksa most megnyugodtam... :D
  • Ironman2
    A világkészítő összeomlott....ilyet nekem is csinált akkor elég sürün.Béta még az a program
  • Compongnathus
    az Világteremtő összeomlott ezt írja ki állítólag a memória egyes területei sérült... ilyenkor mi van :(:(:(?
  • Coolfire
    Van arra valami megoldás,hogy a 3 tinigyermekem átköltöztessem Twinbrookba,úgy hogy a kapcsolatok megmaradjanak?
  • Compongnathus
    itt egy újabb video az álomállásokról ... :D

Álomállások
  • Compongnathus
    jaja tudom de ha megnézed akkor postaköltséggel együtt annyi amenyi a boltba! XD:D azé mondtam h mind 1 h honnan veszed.. annyi h ott már megvan és megbízhatóak jaja :DXD
  • Ironman2
    Nincsen benne a szállitási költség! A 990 ft postaköltséget külön kell fizetni.Azért éri meg ha többet rendelsz tőlük,mert független a darabszámtól a postaköltség.Én már többször rendeltem tőlük,és tényleg volt amikor már másnap hozták is.Futár szokta mindig hozni
  • Compongnathus
    Figyelem innen meg lehet rendelni már a Sims 3: Álomállásokat!!!!!! Én is innen szoktam megbízhatók stb... ugyan annyi mint a boltban veszed aztért mer benne van a szállítási költség is... de nézzétek meg innen az a lényeg hogy már meglehet!!!!! :D:D:D:D

Sims 3 : Álomállások ~ már megvan :)
  • Joschka
    Ja, azt még nem tudni, hogy az álomállások milyen lehetőségeket ad majd ez ügyben, de hamarosan ki fog derülni...
  • Joschka
    Hát attól, hogy pénztárgépet teszel a strandon egy pultra, nos az még nem lesz fizetős strand, mert a 4 féle pénztárgépnek más-más feladata van. Az egyiknél élelmiszert, a másiknál könyvet a harmadiknál kalandori kellékeket és a 4.-nél vegyes cuccokat lehet vásárolni... de strand jegyet egyiknél sem fogsz tudni árusítani...sajnos. Mert kötött a funkciójuk, ez van.