44549
-
Gólya #7979 akkor valami nem stimmelhet a telekkel
ahogy elnézem, elég "hullámos" a talaj -
Gólya #7978 a pincét nem engedi vagy a lépcsőt?
-
#7977 előszőr csak egy helyen fedtem le
egyébként ahol a virágos talajminta van, az is szeirnte inside -
#7976 a fehér -
Gólya #7975 de ha végig lefedted padlólappal, akkor nem tudod a lépcsőt letenni -
#7974 egyszerűen nem engedi
Can't be placed inside a fundation -
Gólya #7973 ez a korábbi házad, amit mutattál?
nem a szintkülönbség a baja?
...bár nem...ha másik telken is próbáltad... -
#7972 ott az a fehér az
aztán már egész csíkba -
#7971 illetve egyszer sikerült amikor elbontottam körülötte az alapot
de az is csak egyszer, aztán soha többé -
Gólya #7970 padlólapot tettél le a lépcső kezdetéhez? mert nem látom a képen -
-
Gólya #7968 egy részletes:
először az alap
aztán az első szint
a második szint
tető és egyéb nyalánkságok
vissza az első szintre (ennél arra vigyázz, hogy kívülről befelé húzd a pince területét, mert nekem pl. belülről kifelé nem működött!!!)
egy padlólap a lépcső kezdetéhez
a lépcső
és a kész pince lejáróval
-
#7967 semmi hatása
-
Ticsy #7966 lenne 1 kérdésem az állomlakás miért dob ki? a net ki van kapcsolva -
#7965 na, megpróbálom -
#7964 no, sikerült megcsinálnom egyszer
de mivel túl nagy helyet jelöltem ki, és utána vettem vissza, úgy maradt a hegyoldal, ami nem tetszett, nem mentettem el
azóta nem sikerült ugyanazt reprodukálnom, pedig mindent ugyanúgy csinálok
és nem
nem lehet letenni a lépcsőt
a háztól messzebb is fundation van szerinte
kurvaanyjukat a készítőknek
miért nem tehetem le oda ahová akarom,
lassan feladom -
Gólya #7963 bocs, közben vásárolni voltam...
a ház adott, egy kétszintes, alapra épített kégli
normál nézetben - tehát értem alatta a ház földszintjét - fogod a pince-eszközt és behúzod a pince méretét
ekkor látod világoskéken az a területet, ami a pince lesz
utána az alap mellé leteszel egy padlólapot (ezt a föld szintjén, tehát nem az alappal egy szinten, ahova a falat húzod) és ehhez illeszted a lépcsőt
(gondolom, azt mondani sem kell, hogy a padlólap vagy a pince területén belül vagy közvetlen a szélén kell legyen)
semmi különlegeset nem kell csinálni - ennyi az egész, nem kell más helyre tenni semmit és utána a helyére rakni
nálam legalábbis így működik -
Bal0924 #7962 Lenne 2 kérdésem.
Vettem egy "Hórusz könnye"-t és aktiváltam, találtam ásatási helyeket, de nem tudja kiásni, miért?
És Hogy tudom megátkozódni magam? (megy az öregedési idő) Felderítettem asszem már minden sírt és most nem találok 1 múmiát sem...
Valakinek van ötlete? -
#7961 kipróbáltam egy tök új, üres telken, és ott sem tudom ezt megcsinálni -
#7960 hogy csináltad? -
Ticsy #7959 csak a razor verzió jó? mert nekem a reload verzió van meg a sims 3 alapnak -
Gólya #7958
nem kell hozzá semmilyen cheat és már meglévő kétszintes ház alá megy majd a pince -
Ticsy #7957 azt írja hiba lépet fel az alkalmazás telepítése közben -
Ticsy #7956 nem indul a sims 3 game -
Ticsy #7955 űdv van valaki itt?
-
#7954 koszolódik a simek ruhája? tettek rá ilyen vizuális effektet? -
#7953 életgyümölcsöt a kutatóállomás környékén fellelhető magok valamelyikéből tudsz termeszteni -
#7952 kipróbálnátok nekem a következőt?
leteszel vmekkora alapot (angolul fundation)
felhuzol a tetejére 2 szintet, padlóval
ez alá beraksz pincét úgy, hogy egy csik oldalt kilóg
most próbálj meg lerakni egy lépcsőt a pincébe
akár bent, akár kint, az épület mellett
milyen cheat kód kéne ehhez?
(azt ne írja le senki, hogy előszőr basement, és lépcső, és aztán rá az épület, mert az épület már megvan, az alá kellene a pince -
Bal0924 #7951 Vettem egy "Hórusz könnye"-t és aktiváltam, találtam ásatási helyeket, de nem tudja kiásni, miért? -
Bal0924 #7950 Most érkeztem Egyiptomba. ÉS elfelejtettem hogy meg kell átkozódnom.
Hogy tudok megátkozódni? pontosan hol? -
hollófernyiges #7949 Egyiptomi könyvesboltban lehet kapni a receptjét. -
Bal0924 #7948 Hello!
Falafelt hogy tudok csinálni? -
#7947 Hali!
Kaptam egy küldetést, amiben 10 db "életgyümölcsöt" kell(ene) összeszednem.... olyat hol lelek ? ritka magok között és ki kell növesztenem, vagy valahol lehet szerezni? (az álomállásokban lévő új városban van a simem) -
Ironman2 #7946 -
Bal0924 #7945 Sikerült!
Újra telepítettem és most fel is töltötte végre a telket, amit csináltam. Eddig mindig azt csinálta, hogy félig feltöltötte, utána megszakadt.. -
Ironman2 #7944 Engem abszolút nem érdekel hogy néznek ki meztelenül,ha annyira kiváncsi vagyok rá akkor mást nézegetek...........
Nekem ne rohangásszanak különbem se meztelenül a házamban.Tessék felöltözni rendesen -
Compongnathus #7943 ti is -
Compongnathus #7942 kösz! és egyébként nektek megvan a Nude Patch? mert van oan is az az hogy meztelenül vannak tehát nem takarja el az a vmi őket amikor pl:fürdenek stb...
Sims 3: Nude Patch
Ez az nem? ezt le töltöm... -
Ironman2 #7941 Nem,mert lehet hogy már az alapot is rosszul frissitette.De megpróbálhatod.Passz -
Bal0924 #7940 Köszi!
Nem elég ha csak a világ körül-t teszem fel?