44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Én a másik lehetőségre gondoltam: vagyis a SimBot megszerzéséhez amikor eléred az életre szóló jutalmaknál a 40 000 pontot, akkor a robikát így ki is lehet váltani.
  • Coolfire
    Picsába szerezni kellene egy eGuidet..:)
  • Coolfire
    Na akkor kösd fel a gatyót,ha SimBotot akarsz készíteni:

Szükséges hozzá:
    -10 Életgyümölcs
    -100 Limlom
    -1 Palládium
    -1 Rózsaszín Szív (szerintem metszése a gyémántnak)
  • vica0523
    Közösségi területeket megvehetsz, de vállalkozóként szórakozóhelyet nyitni? Nem tudom.
  • Coolfire
    Számítógépen és a Városházán tudsz regisztrálni egyéni vállalkozóként.Általában abból a skillből-nekem kiadta az írót is-,amiből van gondolom én.Nem kevered az OFB-vel?Ebben üzletet nyitni?
  • Coolfire
    Kábé 15 perc volt,mert arra állítottam a szenélyiségjegyeket.
  • vica0523
    Egyedi zenéknél kéne lennie.
  • Compongnathus
    És tettem fel saját számokat is a custom music-ba és mikor megnézem a hifin a játékba ott meg találom az is hol van ha egyszer felraktam... ?
  • Compongnathus
    jah és egyéni vállalkozóként szórakozó helyett sztnék nyitni.. és köszi a válasz!!!
  • Compongnathus
    hi. hogyan tudok egyéni vállalkozó mert hiába próbáltam regisztráltatni a simemet az Állások és szakmák nál és nem tudom hogy az hogyan , de a telefonon nem is tudom mert mikor a telefonon nézem ott nincs ien hogy Állások és szakmák. Meg ha el akrok menni orvosnak akkor bemegyek a kórházba és ott jelentkezem rá igen de nem azt az orvost adja ki hanem vmi mást... (az is orvosi csak az bennt van a kórházban... nem mehet aztszem...) vagy az csak először van... ? Lényeg az az segítsetek h hogyan lehetek egyéni v. meg orvos mert ezek miatt nem tom...
  • ChaosTeam
    Köszi
  • vica0523
    Nem. Elég az Álomállásokat.
  • ChaosTeam
    Ha az alap Sims3-am van meg, ahhoz, hogy az Álomállásokat megvegyem - és felrakjam, ugye nem kell megvennem előtte a Világos kiegészítőt is?
  • Mike at home
    tudod nálam mióta van fullon?
    mondom lassan megöregednek, már van közösen 4 gyerekük, akikből már kettő tini, és semmiféle ilyen opció nincs a romantikában
  • Joschka
    Húúúú Coolfire... a szigszalag cím büszke birtokosa lettél....ez igen!!!!!
  • Joschka
    Érdekes én meg már elértem a 8. szintet a feltalálómnál simán mindenféle probléma nélkül.
  • Coolfire
    Szerintem a "komolyabbakat" a bizományiban is el lehet.
  • Coolfire
    Amit csinálsz az eszköztárban el kell adni.Már a 3-as szinten vagyok.
  • Martin59
    hogyan lehet feltalálóként pénzt keresni mert azt írja a munkában hogy keressen pénzt a tárgyai eladásából de hol adjam el? elöre is kösz a választ
  • Coolfire
    Létrehozok már egy feltalálót,mert vagy ti vagytok bénák,vagy ez a sok bug egyike...
  • wesker24
    Mivel most elég sok szabadidöm van mert simsem elérte a tudományos karrier csúcsát, most éppen Örült tudós xD van nála egy kisérleti szuperfegyver amivel bármilyen eszközt át tud programozni jó és rossz irányba XD.

Mivel csak 3 napot dolgozok 1 héten ezért ráértem a sims csajokkal foglalkozni. Épp volt egy csaj munkatársam áthivtam megtudtam tőle hogy egyedülálló és mivel flörtölö személyiség jegye volt, igy nem okozott gondott az udvarlás egészen addig eljutottam vel mig barátnő nem lett és etyepetyéztünk egyet.

Persze még tovább széditettem amig ott fent az a csik már majdnem fullon és azt irta ki hogy a simsem tökéletesen ellenálhatatlan. Na erre megjelent az eljegyzés opció megkértem a kezét igent mondott utána utána megjelent a házasság opció is csaptam egy jó nagy lagzit is a házamban meghivtam az összes barátot és ott heyben össze is házasodtunk. xD
  • Mike at home
    nem öregszenek, igen
    nem halnak és nem is születnek
  • Mike at home
    akkor add el csak simán, ne a bizonymányiban
  • Mike at home
    no, ha valaki reménytelenül romantikus, szimplán meg tud házasodni
    a többiek valahogy nálam nem
    egyszerüen hiába romantikáznak bármennyit
  • Jossua
    C:\The Sims 3 Álomállások\Game\Bin\Sims3Laucher.exe: nem Win32 alkalmazás. ez miii ??
  • Bal0924
    Annyi, a legfrissebb verzió van fenn az alapjátéknál.
    És mégis azt csinálja. és felfedeztem, hogy a élelmiszer boltra nem tudok rákattintani, nem tudok bemenni oda.Csak ha az autóra rákattintok hogy vásárlás. Akkor tudok menni az élelmiszerboltba..
  • Svenson
    Ti meg vagytok elégedve a luxuslakásos cuccokkal és a Világ körüllel? Én nem nagyon. Főleg, mivel elvesztettem miatta a másik városomat. És nem is olyan jó. A Sims2-ben ezek sokkal jobbak voltak.
  • Svenson
    Nahát, idetaláltam.

Sziasztok. Itt is megkérdem: ha kikapcsolom az öregedést, akkor mi történik? Nem halnak meg a simsek?
  • Jossua
    bizományiban ! most ujra raktam az állom állásokat de még mindig semmi ! Eladom a bizámányiban a cucost ! a bizományi statisztika ki is irja h összes eladott termék ott az ár de a szakma fülön a összbevételnél 0 van ! ez h lehetséges ?????
  • Coolfire
    Azt nem hiszem,mert ez munkajutalom.Na mindegy,pedig olyan jól nézett ki a nagyító és a szem rajta.:)
  • Mike at home
    emlékeim szeirnt más sem tudta kiszedni
    olyan ez mint a pörölyt kitenni a flara, és ott marad
    ha kiköltözöl nem kapod meg az új házban újra?
  • Mike at home
    tényleg nem tudom
    hol adtad el őket?
    a boltban?
  • Mike at home
    ha valaki fotós, tud kiállítást csinálni a fotóiból? és ha igen, hol?
  • Coolfire
    Kaptam egy faszányos detektív iroda ajtót,s beépítettem.El akarok abból a putriból költözni,de sehogy sem tudom kiszedni az ajtót.Nem is lehet,vagy én vagyok béna?
  • Jossua
    én a munkaasztalon már legyártottam egy barkácsáruháznyi cucot amit el is adtam de mégse fejlödött a munkatapasztalatom... a jártasság nöt csak a munkatapasztalatom nem akart semmivel sem
  • Mike at home
    ezt a technikai részlegben beszéljétek meg
  • Mike at home
    titokban szoktam olvasgatni a fórumát :D
  • Mike at home
    gondolom a munkaasztalon való ténykedéstől, de majd ha eljutok oda, szólok
  • Jossua
    mentéseket visszamásolhatom szted ? nem fog elöjönni az a hiba? Az egyedi tartalmakat meg ugy vissz apakolhatom amik most benne vannak h simán vissza másolom a dcdb filékat a DCcache mappába ?
  • Bal0924
    Hol tudom megnézni?