44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Elmész franciaországba (mármint a játékban!) és van ott egy nektár készítő üzem, ahol árulnak nektárt is, meg nektár készítőt. Elmész oda azt veszel egyet. A szerkentyű bekerül majd a családi ezköztárba, amit mikor hazaérsz és már szőlőt is ültettél a kertedbe, akkor a szerkezetet a vásárlás módnál a Családi ezköztár ikonnál meg fogsz majd találni, és beépítheted a telekre. Ja, és nektár tartókat is vegyél hozzá! Azután mehet a sajtolás, nektárkészítés....éééééésss az ivászat!!!!
  • Ironman2
    Franciaországban van a kereskedőnél a nektárkészitő.Tanulni is ott lehet az egyik küldetésnél
  • Joschka
    Oké, hogy te ilyesmiket találtál ott, de a város ahol az én simem él azt magam készítettem, úgyhogy teljesen más, mint Sunsetvalley vagy Riverview... és jóval kisebb. Na majd lövök fel azoknak képeket róla, akik még nem látták a városomat, Timkalandot!
  • Svenson
    Hol lehet venni nektárkészítő kütyüt? És hogy lehet megtanulni nektárt készíteni? Ez a simsem most meg akarja tanulni. Ivott egy rakás nektárt, de nem rúgott be.
  • Joschka
    Ja, tegnap robbantottam a szemét telepen....Robbantottam!!! hát ez kicsit nagyon túlzás, mert se füst se pukk...vagy ilyesmi... pedig a simem e szaladt a kerítésen kívülre azt befogta a füleit. Csak azt lehetett látni, hogy szana széjjel hevernek mindehol a telepen a szajré kupacok. Na gyorsan összekapkodtam, lett is vagy 50 csomag. Se füst...se lág...se durr!!!
  • wesker24
    Mivel a simsem a tudományos pályán dolgozik ezért találtam egy csomó magvat a tudományos labor háta mögött ahol az a kör alakú kupola van.
    4 ritka-t és 2 különleges magvat találtam.

És még talátam 3 magvat a temetönél is 1 ritka 2 különleges el is vetettem öket.

Amugy milyen jó lenne már ha lenne benne multi xD

Vagyis átlehetne menni a userek othonába aztán lehetne csereberélni dolgokat, mint pl nekem volt életgyümölcsöm már el is ültettem igy ha terem majd igy simán tudnák adni más usereknk akinek kellene mint pl Jóska bá XD
  • Joschka
    Szerintem itt a fórumon nincsen olyan játékos, aki teljesen ismerné az egész sims 3-at. (Ha volna mégis tedd má fel a kezedet, jó!)
    szerintem próbáld azért meg.
  • Joschka
    Köszi Vica!
  • vica0523
    http://www28.zippyshare.com/v/67009385/file.html Ez működik ha mégis úgy döntenél (fruit hack helyett)
  • Svenson

Azt hiszem, ezt kipróbálom. Mégiscsak fel kéne pakolni ezt karrierest is, tök jól néz ki az embered, ahogy ott matat a műhelyben. Csak nem tudom, meddig bírja a gépem. Azt nem szeretném, ha akadozna.

Bár nem tudom, melyik karriert akarnám kipróbálni, az alapjátékban is van még, amit nem vittem végig.
  • Joschka
    Valószínűleg, bár az én simem biztos jól bírta, mert eddig még nem volt tőle kótyagos max. nagyokat tanyázott a gyümölcsök kitaposásakor...hehehe
  • Svenson
    Ha nektárt iszik, az mire jó? Részeg lesz tőle?
  • Joschka
    Hogy mik vannak...hihetetlen... Köszi a ládikót, és jó hugarocel hasogatást kínában!!!!
  • Coolfire
    Sajnos nem tudom.Én még a játék 10%-ával sem vagyok szerintem tisztában.:)
  • Compongnathus
    jelentkeztem az orvosira de szervdonor vagy mire vettek fel.. de hogyen lehet oan orvasnak lenni hogy járni a várost... vagy el kell érni magasabb szintet?
  • Coolfire
    Az a legjobb,mikor kijön,hogy győzze meg,vesztegesse v. verje ki belőle az infót.:)Egy öregasszony úgy megvert,hogy öröm volt nézni.Egy benga állatot meg lenyomtam pikk-pakk.Erről jut eszembe,megyek Kínába Sim-Fu-t tanulni.:)
  • Coolfire
    Tessék kincsesláda.:)
  • Joschka
    Előfordulhat, hogy így akar csak infóhoz jutni?
  • Joschka
    Akkor csak az alapnál működött, ugye?
  • Coolfire
    Most hirtelen nem tudom milyen személyiségjegyei vannak,de csinálok róla egy képet.:)
  • Joschka
    Tegnap valami rózsaszín izékat a kicseskamrából átpakoltam az eszköztáramba, de még jobban nem néztem meg...majd meglesem, hogy gyémántok e...
  • Coolfire
    Pfff...már a WA-val sem működik..
  • Joschka
    Őőőő...idáig még nem jutottam el a játékban, még nagyon az elején vagyok. Passzz!

Úgy érted, hogy amit dobál ezekkel a lasztikkal az egy másik sim?
  • Coolfire
    Szívmetszésű rózsaszín gyémántod is van?
  • Coolfire
    Használd a fruithacket,bár nem tudom,hogy kompatibilis e az AMB-bal.
  • Joschka
    Ahhoz meg semmi humorom, hogy mindenfelé magokat, meg vajákos vén banyákat keresgéljek (Biri néne...hehe) ahol esetleg rá akadhatok majd...valamikor.
  • Coolfire
    Én már szaladtam be.Amúgy a másik karival(aki detektív),állandóan ilyen kis tűzlabdákat dobál.Az mitől van?Golyós?:)
  • Joschka
    Én meg megveszem, mert az életgyümiken kívűl már minden megvan hozzá, arról meg dunsztom sincs, hogy azokra , hogy tehetnék szert.
  • Joschka
    Coolfire javaslatára raktam a közelbe egy zuhanyozót is...arra az esetre ha túlságosan elkezdene a krapek izzani...vagy ilyesmi, ja bár nem látható de még egy vaskályha is kapott helyet a műhelyben.
  • Coolfire
    Én meg akarom építeni,nem életcélpontokért venni...
  • Joschka
    Nálam win7-nél sem szólaltatta meg az egyedi zenét, de sebaj...ez legyen a legnagyobb gond vele.
  • Ironman2
    Nagyon jó!
  • Joschka
    Mivel elfelejtettem kiszedni a rombolás előtt a pincéből a nektár készítő ketyerét, így már az sincsen, úgyhogy a simem ezentúl "bornemissza" lesz, és a szőlő helyén valami hasznosabb veteményt fog majd termeszteni.
  • Joschka
    Ja, szét bombáztam a kétszintes pincémet és építettem egy kissebb feltaláló műhelyt a kert végébe a szerszámos kamra mellé.

• Ironman2
    Nálam egy ujratelepitéssel megjelentek az egyedi zenék. win7-et használok.
  • Joschka
    Nálam se ment még soha sem az egyedi zene...de nem baj...majd valmi szinfónikus izét hallgatok helyette...vagy balalalalajkát...hehe
  • Compongnathus
  • Compongnathus
    hi. Néztem a hifin az egyedinél és ugy működik mert jönnek ki belőle azok a kották jó csak hogy hogy nem szól vagyis nem hallatszik???? ez rejtély :(:( de ugy megy de nem hallatszik nem tudjátok h mért?? :( pedig jó számokat raktam fel...
  • Joschka
    Már gondolkodtam azon is, hogy meglesem az orvosi hivatást....hátha sikerül valami kolosszális marhaságot vele összehozni......de időgép az mindenképpen kéne a feltalálómnak!
  • Joschka
    Ja, most a feltételeiről beszélsz, hogy el lehessen készíteni...értem! De úgy is hamarosan megvan a pontszám és akkor "robika" mehet főzni, kertet gondozni...stb. de egyéni karrier nála szóba sem jöhet...