44549

no-warez.gif
  • wesker24
    Na már kezdtem azt hinni hogy nincs itt senki XD

Talán mindenki simsezik vagy kint van a strandon és napozik és bámulják a jó csajokat xDD.
  • Joschka
    Kattints rá a simed kiszemelt 'zöldcsíkos' partnerére és ha van az előugró interakció menüben jegyesség felajánlása, akkor válaszd ki azt. De ha mindig visszautasítást kap az azért van, mert a személyiség jegyeik nagyon külömböznek egymástól. Akkor másik simet kell helyette keresni.
  • bazza
    Reménybeli partner... már több hete. maxon van a zöld csík, mit kell tennem hogy előrébb lépjen a kapcsolat?
  • Compongnathus
    a házamnál nincsen de Twinbrook ba lakom és ott a Borostyán temető van... de a házamnál nem is akarok sírokat :D az mien ronda lenne ha az udvarban sírok lennének :D
  • Svenson
    A házadnál vannak sírok? Onnan jönnek a szellemek, de te nem tudod befolyásolni, hogy jöjjenek. Jönnek, ha akarnak.
  • Compongnathus
    az én lérdésemre senki nem válaszol :(:(:(
  • Joschka
    Na, evótam franciába azt biztos, ami biztos bevásátam abból a nektár készítő szerkentyűből. Vettem rögvest 5 darabot!...hehehe És be fejeztem az egyik feladatot, amely az volt, hogy a nektárkészítő pasasnak lekellett gyártanom 3 üveg nagyon jó nedüt. Az egyikre azt mondták hogyha ilyen íze van, akkor jobb ha az üvegben marad...
    De végül is teljesítettem a feladatot és mivel már 7. szintű lőre gyártó vagyok. A tulaj azt mondta, hogy má mindent tudok a nektár gyártásró, úgyhogy má nincs mit tanítania...hehehe. Haza érve rögtön a ház alá építettem is egy két részes pincét. A kisebbikben megy majd a cucc gyártása, a nagyobbikban meg a megkóstolása....
    Ja most már a kertemben az összes gyümi kiváló minőségű, bízom benne, hogy nagyon jó minőségű nektárokat fog ezután a simem gyártani.
  • Mike at home
    hm... tűzgyümiből fopgok nektárt készíteni
    fotós srácot elküldöm Fr-be, csak mostanában nincs pénzünk, meg időnk sem a 2 kissrác mellett
    tök röhej, hogy egy szobában vannak, és mégis egyedül érzik magukat
    meg 2 tipegő sem tud együtt játszani, semmit sem :(
  • Compongnathus
    És szellemek a tiétekbe már jöttek a házatokba láttatok mert én még nem :( biztos... én nem csinálok jó vmit mert a temetőbe is direkt kivittem a simemet méghozzá éjjel és ott sem találkoztam eggyel sem:( segítsetek hogy mért nem mert biztos h én nem csinálok vmit jól... ?! köszi!:)
  • Mike at home
    nekem si, de nekem méár beromi jókat csinál
    talán mert great-ból volt
    tegnap hazamentem ősökhöz gyártani egy kis itókát, de kiraktak, hogy késő van, takarodjak haza
    majd ma visszamegyek és megnézem az eredményt
  • Compongnathus
    és amugy az orvost még mindig nem tudom hogy hogyan lehetne a várost járva gyógyítani oltást beadni stb... ahogy le van írva... nem tudjátok még??? talán ugy h a kórházba jelentkezel szervdonorként... de utánna lehet h ki is lehet jönni, de nem hiszem:( ti nem tudjátok hogy hogyan van ez? köszi :)
  • Compongnathus
    hi. na ugy lehet egyéni vállalkozó vki ha először az állások és szakmák pontba választasz egy szakmát pl: Szellemvadász, Divattanácsadó, Tűzoltó stb. és ha elfogadtad a hivatást akkor utána ha megnézed megint az állások és szakmákat akkor már feltűnik az Egyéni vállalkozó pont és ha arra rámész akkor már Író lehetsz... tovább én sem tom még dde gondolom ugy fog lenne ha elkezdtél dolgozni is meg már dolgoztál benne egy db-ig akkor lehet többet is választani h mire akarsz vállalkozni
  • Svenson
    Hm. Akkor el kell gondolkoznom, melyiket érdemesebb felrakni.
  • Coolfire
    Nekem meg még magom sincs..
  • Coolfire
    Nem szatmári szilva kell,jó a keritéssazggató is.:)
  • Joschka
    Még jó, hogy "itthon" már nagyon jó minőségű az alma, szőlő és a citrom.
  • Joschka
    Na, ezt viszont eddig nem is gondoltam. Köszi!
  • Gólya #8168
    a gyümölcs minősége is számít
  • Joschka
    Na, gyerünk akkó simsezni most má!!!
  • Joschka
    Háháhá!!! Coolfire és a Májgeri....
  • Joschka
    Eléggé rámenős lettél ám, nem szórakozol...!
  • Joschka
    Nagyon...őőőő megvan még! Kűggyek belőle...álítom a nyomozód nem fog tőle tüzes lasztikat hajigálni...hihihi
  • Joschka
    Jó, de ha felrakod az Álomállásokat, akkor felejsd el a világkészítőt, mert az új kieggel és a vele jött frissítéssel nem kompatibilis, el sem indul!
  • Coolfire
    Beújítok én is egyet,s én leszek a részeges karatemester.:)
  • Coolfire
    Akkor jó vegyi gyümit csináltál?:)
  • Joschka
    Köszi, tudom, mert már alma és citrom és háhá...dinnye is szerepelt nálam a repertoárban. Paradicsomot is tettem volna bele meg krumplit de a játék azt nem engedi. Hááát a végeredmény az olyan is volt....még akkor is ha szőlőből csináltam másból nem. Ez mondjuk kicsit furcsa 3. szintű nektáros szinten. Akkor mit kéne bele rakni, hogy jó legyen, folyékony aranyat?
  • Coolfire
    Reszkess Twinbrook!Már 4.-es Sim Fu tudásom van.Nem kell ide megvesztegetés,vagy rábeszélés.A kábszeres paradicsomokat is ütésekkel nyomoztam ki..
  • Mike at home
    jah, nálam a szilvapálinka megy akarom mondani szilvalé :DD
  • Gólya #8157
    nem csak szőlőből lehet nektárt készíteni

(ha tudod, nem szóltam semmit)
  • Mike at home
    szív metszésű rószaín gyémántom már volt pár, kb 7k ér
    az ilyenekből van a nagy szép házam :D
  • Mike at home
    van egy briliáns metszésű rózsaszin gyémántom, de brilináns metszést még nem tudtam választani
    egyzser volt vmi metszés lélekkőre 6500-ért, de soha többé nem jelent meg
  • Svenson
    Köszi, veszek is. Most már csak meg kell neki tanítani a nektárkészítést. Bár az a helyzet, hogy egyelőre kísérletezek csak, mert ha minden igaz, ma újra lesz telepítve az egész Sims. Ugyanis nekem kell a kis városkám (Riverview). Az olyan helyes kis város, vagy inkább falu?

Látom, neked van sajátod is, de az még nekem magas, hogy sajátot készítsek. (Gondolom, a világkészítővel lehet, azt is fel kéne telepíteni akkor.)
  • Joschka
    Akkor találsz a falra akasztható dolgoknál a Vásárlás menüben nektár tartó polcot. Vegyél belőle többet, és a sim ezköztárából meg bele is tudod a cumisügegeit szépen pakolni a tartókba.
  • Svenson
    Olyan nem is kéne.

Vettem viszont nektárkészítőt. Meg egy rakás palack jó drága nektárt.
  • Compongnathus
    a városházán is próbáltam ott sincs kiírva csak a belső építész. meg szeretnék nyitni tetováló szalont is meg szobrászatot is de amég nem tudom megszerezni a vállalkozóit addig ezek nem tok nyitni...
  • Compongnathus
    hát nem tudom de még én nem láttam eddig egy szellemet sem se a házamba meg sehol sem (jó nem mentem még el szellemvadásznak) de akkor is kéne látni őket... :D meg nem tudom h hogyan lehetne az a mászkálós orvos, meg bementem a bizományi ba és ott nem is volt eladó vagy ha vki megveszi az üzletet akkor lesz... meg
    akarok most szórakozó helyet nyitni de nem tudom megszerezni az egyéni vállalkozóit mert egyszerűn hiába nézem a számítügépen csak az Állások és Szakmák nál Keressen állást Keressen szakmát van és ott sem találom a vállalkozóit
  • Joschka
    Ja, szőlőt lehet ám szedni a nektár készítő üzem melletti kertben franciaországban. Az is jó, ha nem akarod megvárni míg nálad beérik...hehehe
  • Joschka
    Ráérsz, nem kell vele kapkodni, mivel ez egy életszimulátor játék, nem lövöldözős meg autós....
  • Svenson
    Köszi, lassan csak belejövök.
  • Svenson
    Ja, én meg a boltban néztem.

De gondolom, a nektáros kereskedőnél van. No, megnézem.