44549
-
#8225 annyira nem fontos
elnézést sem kell kérned -
Coolfire #8224 Meg mindenféle.:) -
#8223 Bocsánat ezt nem tudtam EXCUSE ME xD ahogy Coach mondja az L4D2-ben de az Offtopicba azért nem linkeltem mert az tech illetve modding rész nem ? xD -
#8222 nem linkelünk a mysismről ebben a topikban
mert Galaxya drága elküldött a picsába
a
és a doktorúr jobban odafigyel erre mint én -
#8221 Az életfa magot jutalomképpen kaptam az egyik sikeres kutatás után amikor elöléptettek. Aztán kaptam egy Lánggyümölcsöt is szintén egy sikeres kutatás után. :D
Amugy rengeteg különleges és ritka magvat lehet találni a Tudományos Labor háta mögött a kupola mellett. Persze az alap Sims3-ban Sunset Valley-ben. Felpörgettem. Megnéztem mi terem azokból a magvakból ami a tudományos labor háta mögött van. Az eredmény egy Pénzfa egy Életgyümi fa és egy lánggyümi fa. -
#8220 ennyire klátszik hogy az egész mennyire mondvacsinált és nem zsigeri
de ugye én annyira gyerekes vagyok :D -
#8219 ja értem :) -
Coolfire #8218 Tudom,nekem is bejön,én más miatt írtam.:) -
#8217 Weeeheeee nekem is jó az oldal ! xD -
Coolfire #8216 Akkor nem esett le.:)Melyik oldal is?:)) -
#8215 Weheheee..nekem működik..:)) -
#8214 akkor jól emlékeztem, hogy sajt kell meg steak
életfa magját hol találtad? -
Coolfire #8213 Weheheee..rossz a link..:)) -
#8212 Tessék parancsolj itt minden le van irva !
Sims 3 Omni növény -
#8211 Én kaptam egy lehetöséget az egyik étterem föszakácsától hogy vigyek neki 20 kiváló/kitünö termésü zöldséget/gyümölcsöt.
Na vittem neki a paprikából szölöböl és a paradicsomból és jutalom képpen már ültethetek tojást és sajtot is. XD
Meg várok a következő lehetöségre . Azt olvastam hogy 3 próbát kell teljesiteni és megkapod az Omninövény magját.
Na nekem 1 próba már megvolt még hátra van 2 :D
-
#8210 aértz nézd csak meg azt a linket
eddig nem is tudtam, hogy ilyen si van -
#8209 jó neked, enyémeknek utóbbi időben alig volt pénzük -
#8208 most ezzel mi baj?
az outstanding az lila -
#8207 hoyg isvan? előszőr kell 10 perfect termést kell leszállítani, aztán sajt jön, majd a steak? és aztán kapsz omninövényt? -
#8206 de nem
mert én sem tudtam még együttjárást sem elérni, mert úgy csináltam mint a sims2-ben kis romantika, aztán beszélgetés, romantika, és pikk-pakkra ment az együttjárás, itt meg semmi
de most már tudom, hogy el kell érni a beszélgetés során fokozatokat, és bármi mást csinálsz, megtörik ez az ív, és kezdeted az elejéről -
#8205 -
#8204 Külömben meg teljesen mindegy, mert most úgyis csak egy házirbotot fog a simem kapni, na azzal flörtölgethet, amennyit csak akar! -
#8203 hm... minth a perfect lenne a legmagasabb szint, pink-kel kiirva
mi az pink hehe, rózsaszinnel mondjuk -
#8202 De!
Engem a spiné már vagy háromszor is visszautasított...de addig ostromolta (az előző simem klónja!!!) míg be nem adta a derekát és jegyesség lett belőle, utánna meg már meg is volt a lagzi!!!...hehehe -
#8201 nem volt nagy hacacáré, összeházasodtak csnedben a kertben -
#8200 nem! -
#8199 itt leírják részletesen -
#8198 a következőt kell tenned:
csakis romantika!
nem szabad közben mást is mondani, itt rontottam el mindig
közben felül kiirogatja mit gondol rólad a másik
ok, being flirty, being very alluring, completely irresistible
no EBBEN az állapotban lehet bármit csinálni,
go steady, marriage
esetleg ha van partnere, megkérni hogy szakitson vele, ask break up
gondolom magyarul ez valahogy így nézhet ki:
rendben van, kacér, nagyon csábító, teljesen ellenállhatatlan
-
#8197 Nálam csak a hagyományos zőccség-gyümőcs kombi jöhet szóba. Csak semmi misztikum! -
#8196 Áááá...... az enyém má így is milliomos, akkor meg minek kéne még több neki. -
#8195 Tegnap eléggé sok gyümilét megitattam a simemmel, mondogatta is, hogy kezdi jó érezni magát meg ilyenek, de semmi tántorgás, vicces részgeskedés vagy ilyesmi...mongyuk az animátorok egy kicsikét jobban odafigyelhettek volna erre, és a játék tervezők is! -
#8194 Itt van az én kertem is van itt minden ami csak kell :D (Pénzfa, Halálvirág, Életgyümölcs. Lánggyümölcs, Fokhagyma, Fejes káposzta,
Szölö, Paradicsom, Paprika. És Mind kiválö, kitünö minöségű. Egyedül csak a paprika tökéletes minöségű.
-
#8193 mmeg véletlenül ráleltem a gem transmutingra is, érdekes dolgokat lehet csinálni
meg gyorsan psizkosul meggazdagodni
link
bár erről a meggazdagodásról olvastam valahol egy versenyt: nektár kellett készíteni szabott feltételek melett, azt hiszem többeknek sikerült 2 milliót realizálniuk -
#8192 Grat éljen soká az ifju pár ! XDD Majd a lagzira meghivhatnál viszek nászajándékot is xDD -
#8191 De jó! -
#8190 na, kicsit utánaolvastam, most már tudok házasodni :) -
#8189 Óh... elkészítettem a kiváló minőségű gyümijeimből - amik a kertemben teremtek meg - egy rendkívűl finom nektárt (a játék szerint!) és elneveztem 'Arany érc'-nek... és most csak sorozatban kell gyártani a ketyerén, mert mindig ugyanazt a minőséget adja a cucc majd...hehehe -
#8188 Ja, a sims csajszikat, mi? -
#8187 Ja, délulán bezavarom a simemet az űszómödanszéba egyet pancsolni...aztán meg én is kimegyek a napra egyet barnulni...nem akarok hipó reklám lenni...hehehe -
Ironman2 #8186 vagy dolgoznak....