44549

no-warez.gif
  • Mike at home
    annyira nem fontos
    elnézést sem kell kérned
  • Coolfire
    Meg mindenféle.:)
  • wesker24
    Bocsánat ezt nem tudtam EXCUSE ME xD ahogy Coach mondja az L4D2-ben de az Offtopicba azért nem linkeltem mert az tech illetve modding rész nem ? xD
  • Mike at home
    nem linkelünk a mysismről ebben a topikban
    mert Galaxya drága elküldött a picsába
    a
    és a doktorúr jobban odafigyel erre mint én
  • wesker24
    Az életfa magot jutalomképpen kaptam az egyik sikeres kutatás után amikor elöléptettek. Aztán kaptam egy Lánggyümölcsöt is szintén egy sikeres kutatás után. :D

Amugy rengeteg különleges és ritka magvat lehet találni a Tudományos Labor háta mögött a kupola mellett. Persze az alap Sims3-ban Sunset Valley-ben. Felpörgettem. Megnéztem mi terem azokból a magvakból ami a tudományos labor háta mögött van. Az eredmény egy Pénzfa egy Életgyümi fa és egy lánggyümi fa.
  • Mike at home
    ennyire klátszik hogy az egész mennyire mondvacsinált és nem zsigeri
    de ugye én annyira gyerekes vagyok :D
  • Mike at home
    ja értem :)
  • Coolfire
    Tudom,nekem is bejön,én más miatt írtam.:)
  • wesker24
    Weeeheeee nekem is jó az oldal ! xD
  • Coolfire
    Akkor nem esett le.:)Melyik oldal is?:))
  • Mike at home
    Weheheee..nekem működik..:))
  • Mike at home
    akkor jól emlékeztem, hogy sajt kell meg steak
    életfa magját hol találtad?
  • Coolfire
    Weheheee..rossz a link..:))
  • wesker24
    Tessék parancsolj itt minden le van irva !

Sims 3 Omni növény
  • wesker24
    Én kaptam egy lehetöséget az egyik étterem föszakácsától hogy vigyek neki 20 kiváló/kitünö termésü zöldséget/gyümölcsöt.

Na vittem neki a paprikából szölöböl és a paradicsomból és jutalom képpen már ültethetek tojást és sajtot is. XD

Meg várok a következő lehetöségre . Azt olvastam hogy 3 próbát kell teljesiteni és megkapod az Omninövény magját.

Na nekem 1 próba már megvolt még hátra van 2 :D
  • Mike at home
    aértz nézd csak meg azt a linket
    eddig nem is tudtam, hogy ilyen si van
  • Mike at home
    jó neked, enyémeknek utóbbi időben alig volt pénzük
  • Mike at home
    most ezzel mi baj?
    az outstanding az lila
  • Mike at home
    hoyg isvan? előszőr kell 10 perfect termést kell leszállítani, aztán sajt jön, majd a steak? és aztán kapsz omninövényt?
  • Mike at home
    de nem
    mert én sem tudtam még együttjárást sem elérni, mert úgy csináltam mint a sims2-ben kis romantika, aztán beszélgetés, romantika, és pikk-pakkra ment az együttjárás, itt meg semmi
    de most már tudom, hogy el kell érni a beszélgetés során fokozatokat, és bármi mást csinálsz, megtörik ez az ív, és kezdeted az elejéről
  • Joschka
  • Joschka
    Külömben meg teljesen mindegy, mert most úgyis csak egy házirbotot fog a simem kapni, na azzal flörtölgethet, amennyit csak akar!
  • Mike at home
    hm... minth a perfect lenne a legmagasabb szint, pink-kel kiirva
    mi az pink hehe, rózsaszinnel mondjuk
  • Joschka
    De!

Engem a spiné már vagy háromszor is visszautasított...de addig ostromolta (az előző simem klónja!!!) míg be nem adta a derekát és jegyesség lett belőle, utánna meg már meg is volt a lagzi!!!...hehehe
  • Mike at home
    nem volt nagy hacacáré, összeházasodtak csnedben a kertben
  • Mike at home
    nem!
  • Mike at home
    itt leírják részletesen
  • Mike at home
    a következőt kell tenned:
    csakis romantika!
    nem szabad közben mást is mondani, itt rontottam el mindig
    közben felül kiirogatja mit gondol rólad a másik
    ok, being flirty, being very alluring, completely irresistible
    no EBBEN az állapotban lehet bármit csinálni,
    go steady, marriage
    esetleg ha van partnere, megkérni hogy szakitson vele, ask break up

gondolom magyarul ez valahogy így nézhet ki:
    rendben van, kacér, nagyon csábító, teljesen ellenállhatatlan
  • Joschka
    Nálam csak a hagyományos zőccség-gyümőcs kombi jöhet szóba. Csak semmi misztikum!
  • Joschka
    Áááá...... az enyém má így is milliomos, akkor meg minek kéne még több neki.
  • Joschka
    Tegnap eléggé sok gyümilét megitattam a simemmel, mondogatta is, hogy kezdi jó érezni magát meg ilyenek, de semmi tántorgás, vicces részgeskedés vagy ilyesmi...mongyuk az animátorok egy kicsikét jobban odafigyelhettek volna erre, és a játék tervezők is!
  • wesker24
    Itt van az én kertem is van itt minden ami csak kell :D (Pénzfa, Halálvirág, Életgyümölcs. Lánggyümölcs, Fokhagyma, Fejes káposzta,
    Szölö, Paradicsom, Paprika. És Mind kiválö, kitünö minöségű. Egyedül csak a paprika tökéletes minöségű.

• Mike at home
    mmeg véletlenül ráleltem a gem transmutingra is, érdekes dolgokat lehet csinálni

meg gyorsan psizkosul meggazdagodni

link

bár erről a meggazdagodásról olvastam valahol egy versenyt: nektár kellett készíteni szabott feltételek melett, azt hiszem többeknek sikerült 2 milliót realizálniuk
  • wesker24
    Grat éljen soká az ifju pár ! XDD Majd a lagzira meghivhatnál viszek nászajándékot is xDD
  • Joschka
    De jó!
  • Mike at home
    na, kicsit utánaolvastam, most már tudok házasodni :)
  • Joschka
    Óh... elkészítettem a kiváló minőségű gyümijeimből - amik a kertemben teremtek meg - egy rendkívűl finom nektárt (a játék szerint!) és elneveztem 'Arany érc'-nek... és most csak sorozatban kell gyártani a ketyerén, mert mindig ugyanazt a minőséget adja a cucc majd...hehehe
  • Joschka
    Ja, a sims csajszikat, mi?
  • Joschka
    Ja, délulán bezavarom a simemet az űszómödanszéba egyet pancsolni...aztán meg én is kimegyek a napra egyet barnulni...nem akarok hipó reklám lenni...hehehe
  • Ironman2
    vagy dolgoznak....