44549
-
#8265 Na, én meg most megyek feltalálni-kertészkedni-nektárt készíteni. -
#8264 Minden cso(r)da három napig (sem) tart Coolfire! -
#8263 Háhá...szerintem a "tészta képű" is eléggé "szép" név! -
#8262 Na horgászati skill is a maximumon van gyüjtöm a diplomákat xD.
Simsem ki is fogott egyből egy 39 kg-os vámpirhalat na meg kifogott egy kincses ládikát amiben egy halálvirág mag volt. :D
Na már csak a fözési skill hiányzik az jelenleg 9-es szinten van. -
Coolfire #8261 Csak az a baj,hogy amire itt vágyunk,azok már mind-mind szerepeltek az előző részek expansionjaiban.Mondjuk ez az Ambitions kieg. hozott egy kis újdonságot a simek "szürke" hétköznapjaiba,de néha már kezdem unni az állandó rohangászást,kikérdezést,kukázást.:) -
Coolfire #8260 Ezek a zsidók?Soha.Most annyira divatba jöttek a DLC-k.Egy pár artos és designer összedobb vmi. cuccot,és már lehet is érte pénzt kérni.Nem kell új játékot készíteni,s dől a lé. -
Coolfire #8259 Szerintem is az OFB volt az egyik legjobb. -
Ironman2 #8258 Alig várom már hogy saját éttermem legyen! -
Ironman2 #8257 Az üzleti részt szerintem csak apránként rakják bele a játékba.Ami külön kiegészítő lesz,az az állatok,azt biztos hogy megcsinálják,mert anélkül nincsen sims.Az se lesz nehéz,mert már idáig is tettek bele állatokat -
Ironman2 #8256 Ez a villámcsapás különben akkor történik ha tüzoltó a karaktered,most olvastam a jutubon.Gondolom a meteorzápor is akkor jön elő? -
#8255 semmit nem fognak ingyé adni
az si sokszor látszik, hogy már rég kész van, de nem teték bele, majd később egy kieggel -
#8254 biztos lesznek ezek is, mert elvárás az állatok, a boltos kieg meg szerintem a 2-ben nagyon jól sikerült -
Ironman2 #8253 Szerintem ezt csak móddal lehet előhozni -
Ironman2 #8252 A videóból is látszik hogy Joschkának volt igaza.Már régen meg lehet valósítani,csak gondolom ingyé nem fogják adni az időjárást....hehe -
Coolfire #8251 Nem a Sims 2-es motorra gondoltam,hanem a mostani elődjére".Akkor már legyenek állatok is,és lehessen boltolni "rendesen".:) -
#8250 előző motorral volt eső
lesz az most is, azalatt a 4-5 év alatt
be kell majd költözni a kertből, nem lehet kint nomadizálni -
#8249 milyen kalácsképü gyerekeim születtek, pf... -
Coolfire #8248 Megmondom őszintén,nem bízom benne,hogy raknak bele időjárást/évszakokat.Amint már írtam az előző motort is ezért cserélték le.Nemigen értek hozzá,de szerintem akkor meg kellene piszkálniuk az enginet rendesen.De legyen igazad!:) -
Ironman2 #8247 bocs,csak ezt akartam megmutatni megint,akkor mégse fake a dolog:
sims 3 thunder -
Ironman2 #8246 <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/edbiS-8JSRQ&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/edbiS-8JSRQ&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> -
#8245 Vagy ha nem is egy kompett kieg, esetleg valamelyikbe talán majd beépítik az időjárást. -
#8244 Hé, Coolfie!
Ha már meteor tud potyogni a játékban, akkor eletleg eső, hó meg jég is jöhet ám! Szerintem hamarosan (akárhogy is dumálnak, hogy nem lehet megoldani) jöhet majd egy időjárársos kieg is! Ha az eget figyeltem akkor látni, hogy a csillagok meg a hold is "mászkál" rajta! Nem lehet olyan nagy ügy azokat meg felhőkre lecserélni. -
#8243 Ez állat!!!!!! -
#8242 Azt azért elmondom, hogy a feltalálóm ugyanígy viselkedett a szemétkupac felrobbantása előtt, mint ez a meteoros videón levő sim. Csak nézd meg mégegyszer. Előre szalad miközben a meteorok forognak (látni az árnyékukon!).
És a manusz előre hajolva befogja a füleit! -
Coolfire #8241 Hehe..SimsHungary fórum:
"Előre szólok, hogy ha valaki olyan üzenetet kap, hogy "Xy nem tudja, mitől lett hirtelen ilyen sötét", próbáljátok meg a simjeiteket fél perc alatt beterelni egy pincébe, vagy a házba, mert nekem az egyik zuhanó meteort bámuló simemet az a megtiszteltetés érte, hogy az pont telibe találta."..ez jó.:)) -
#8240 Na, ja! -
#8239 Hááát elnézve a videót: bizony eléggé gyatra a kidolgozása az eseménynek, hogy nincs rombolási következménye az egésznek!!! -
Coolfire #8238 Gondold el mennyi ritkaságot gyűjthet a simed egy becsapódás után.Feltéve,ha életben marad.:)) -
#8237 Szerintem csak az évszakoknál lehetett, mert onnéttól fogva, hogy az megjelent szinte bármi jöhetett az égből...hehehe -
Coolfire #8236 Csak bámultam az eget,és paff.:)Nem tudom megmondani melyik expansionnal jött. -
#8235 Hát a videón látszottak a gümecsek árnyékai már az eleje óta! -
#8234 Volt ilyen a 2-ben is? Az évszakoknál, vagy hol volt? -
Coolfire #8233 Szerintem random.A 2-ben is agyonütötte már a simem.:) -
#8232 Vagy mi az a "módszer", amivel ezt elő idézhető? -
#8231 Ezt a meteor záport feltaláló csinálja, vagy ki? -
Coolfire #8230 A "kedvenc" oldalad fórumából:
"Azért ezek a meteoritbecsapódások elég félelmetesre sikeredtek!Andrew egyszer éppen elültette a halálvirágokat; erre egyszer csak elsötétült az ég és néz felfelé; hogy mi lehet az?A meteor a kertre esett; kinyírva ezzel 8 halálvirágot; a postást és a fél házat!Nem semmi!".:)) -
#8229 úgy kéne, hogy a ház is félig romhalmaz legyen utána -
Coolfire #8228 Valamiért nem tudok youtubot beszúrni.. -
Coolfire #8227 Meteor -
Coolfire #8226 Tényleg van benne meteorzápor,vagy csak az Awesome moddal jön ki.Mert a youtube-on van egy pár jópofa videó.:))