44549
-
#8346 Hát befűtöttek rendesen az biztos! -
#8345 Engem az( és nem tudom miért)valahogy nem vonz annyira, mint a mostani kieg. -
Gólya #8344 az bizony könnyen megeshet - de most megyek a zuhany alá, mert már ülve szédülök -
#8343 Hehe... Te nagy állat barát! Gondoltam, hogy rávetődsz... -
Gólya #8342 pedig jó a többi is (szerintem) -
#8341 Hát igen, ezt bizony alaposan kihagyták belőle....Vajon akkor a sims 4-ből mit fognak még kihagyni?...A simeket? -
#8340 Hát a kalandozás nálam abban ki is merült, hogy átruccantam franciaországba 5 darab nektár készítőért, erről már írtam a múltkor. -
#8339 Olléééé!!!! Azt már az én simem is gyártott egyet! -
#8338 Wááá ilyen kell nekem is milyen jó lenne már a Sims3-ban is xD -
Gólya #8337 látod én pl. "folyamatosan" játszom, tehát kalandozok is, meg közben bütyköl is a simem...már kreált egy kutyajátékot -
Gólya #8336 az animációval egyébként is van egy kis gond: biztos észrevetted te is, hogy a simek haja most nem mozdulna meg egy világért sem, sőt szerintem a ruhájuk sem mozdul úgy, mint a kettesben -
#8335 Igen, az! -
#8334 szimpla alpha channel? -
#8333 Ja, jut eszembe: a sims 2-höz készítettek a játékosok mozgó disznókat, teheneket. Ha tudnám, hogy kell átültetni a sims 3-ba, akkor már rég megcsináltam volna...hehehe
Sims 2 disznó farm videó itt megnézhető -
#8332 Szerintem a régebbi sims játékosok, akik itt vannak a fórumon, ha játszanak, akkor nem a világ körül kalandoznak, hanem az Álomállásokat nyomják már... -
#8331 Ja, ez így szép, mert a disznó meg a malacok ott álnak az ólban nálam is, csak semmiképp nem mozdulnának meg...még enni sem. -
#8330 Akkor neked biztosan roppantul fáradt lehet az agyad...hehehe. Egyébként meg nem nagy ügy egy ilyen lancmók szerkót összedobni. Mindössze 3 program kell, hozzá és azt kezelni, ennyi... -
#8329 Na volt egy kis fölös lovém igy hát alkottam egy kicsit ! xD
A farm ahol élünk created and modified by wesker xD
-
#8328 A túlméretezett ruha könnyen megoldható ebben az esetben is, csak animációt nem tudok hozzá kreálni, hogy az valóban lötyögjön rajta mozgás közben, sem a "krokodil" cipő tátogását. Mondjuk ez tényleg eszükbe juthatott volna a készítőknek, hogy egy guberálós sim sohasem elegáns kinézetű fazon! -
Gólya #8327 a nagy sziklához Pangu fejszéje kell
az emeleti szobákba úgy emlékszem, máshogy kell bejutni, de most meg nem mondom neked, hogyan
arra emlékszem, hogy a táncteremben levő szobrok sok csapdát hatástalanítanak, az emeleti lépcsőhöz is úgy jutsz el, ha a mellette levő csapdát hatástalanítod - bár ez ahhoz is kell, hogy a könyvtárba bejuss
érdekes hely az a kastély, nagyon figyelni kell...pl. wc-lehúzó is működésbe léptet dolgokat
a nagy szikla szétzúzásával a pincébe jutsz, tehát ha most kimondottan az emeletre mennél, azzal még ráérsz
-
#8326 Ezek szerint senki nem szokott kalandozni, vagy csak nem tudjátok a választ ti sem? -
#8325 Hehe. Pihent agy kell ehhez is. Na meg tudás, én ilyet tuti nem tudnék gyártani. -
Gólya #8324 aha...ilyesmire gondoltam :)
de az EA is gondolhatott volna valami hasonlóra...egy-két számmal nagyobb ócska ruha, levált talpú cipő...:)
(bár nem hajléktalanokról van szó, csak egyszerű kukázókról:))
-
#8323 Ez meg egy "festett" mackó főső...hehehe
-
#8322 Most valamilyen hozzá illő felsőrészt kellene összedobni... -
#8321 Na, kapott a nadrág egy-két "repedést"...Íme!
-
#8320 Egyébként az volt vele a tervem, csak még nem jött össze valamiért... na majd kísérletezgetek még vele. -
#8319 Jó! majd valahogy megtépkedem a göncöt egy kissé...hehehe -
#8318 Hát abban nem tudok segíteni, mert eléggé bonyolult a dolog nekem is. -
Gólya #8317 két-három lyuk nem ártana bele:)) - amilyen meleg van:))
na majd ráuszítok valami mogorva simet, hátha megtépi rendesen:)
tényleg...annyi verekedést láttam már a simek között, mégis olyan úriember-fazonja marad mindegyiknek...frissen vasalva, jól fésülten...
(emlékeim szerint egy jó verekedés után kissé másképp fest az ember:))) -
Gibor #8316 Tudnál nekem valahogy segíteni kreálni egy autót? Mert nem találtam Skyline GT-R R34 et csak GT-R t találtam az meg annyira nem tetszik :D Modellem van csak nem vágom hogyan kell. -
#8315 Na, próba képpen kreáltam egy női nadrágot ez lesz a Risz-rosz fazon kollekció!
Lesz benne férfi részleg is. Csak is kizárólag sims3pack formátumban lesznek!
'Risz-rosz fazon Kollekció'
1. Női nadrág
Letöltés: http://www24.zippyshare.com/v/27938422/file.html
-
#8314 Igen én is valami olyanra gondoltam! -
Bal0924 #8313 Köszi!!!
#8312 & #8309 -
Gólya #8312 harcművészet 5. szintje után tudsz meditálni - bár Mike is írta már -
Gólya #8311 az "természetes", hogy a parkban meg itt-ott fellelhető gyümölcsfák, vetemények a simem hátizsákjába vándorolnak - de már otthon is szépen gyarapodik a konyhakert -
Gólya #8310 valami tépett ruci kellene:))
(olyasféle, mint amire anno a Vitray Tamás azt mondta, valószínűleg elfogyott az anyag a szabás közben:))) -
#8309 felhívod telefonon, és megváros míg odaér
olyan mintha meghívnád vendégségbe -
#8308 nem tudsz azonnal meditálni, 3 vagy 5-ös martial art kell, de inkább 5 -
#8307 a környékről még lehet dézsmálni mások veteményesét is