44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Hát befűtöttek rendesen az biztos!
  • Joschka
    Engem az( és nem tudom miért)valahogy nem vonz annyira, mint a mostani kieg.
  • Gólya #8344
    az bizony könnyen megeshet - de most megyek a zuhany alá, mert már ülve szédülök
  • Joschka
    Hehe... Te nagy állat barát! Gondoltam, hogy rávetődsz...
  • Gólya #8342
    pedig jó a többi is (szerintem)
  • Joschka
    Hát igen, ezt bizony alaposan kihagyták belőle....Vajon akkor a sims 4-ből mit fognak még kihagyni?...A simeket?
  • Joschka
    Hát a kalandozás nálam abban ki is merült, hogy átruccantam franciaországba 5 darab nektár készítőért, erről már írtam a múltkor.
  • Joschka
    Olléééé!!!! Azt már az én simem is gyártott egyet!
  • wesker24
    Wááá ilyen kell nekem is milyen jó lenne már a Sims3-ban is xD
  • Gólya #8337
    látod én pl. "folyamatosan" játszom, tehát kalandozok is, meg közben bütyköl is a simem...már kreált egy kutyajátékot
  • Gólya #8336
    az animációval egyébként is van egy kis gond: biztos észrevetted te is, hogy a simek haja most nem mozdulna meg egy világért sem, sőt szerintem a ruhájuk sem mozdul úgy, mint a kettesben
  • Joschka
    Igen, az!
  • Mike at home
    szimpla alpha channel?
  • Joschka
    Ja, jut eszembe: a sims 2-höz készítettek a játékosok mozgó disznókat, teheneket. Ha tudnám, hogy kell átültetni a sims 3-ba, akkor már rég megcsináltam volna...hehehe

Sims 2 disznó farm videó itt megnézhető
  • Joschka
    Szerintem a régebbi sims játékosok, akik itt vannak a fórumon, ha játszanak, akkor nem a világ körül kalandoznak, hanem az Álomállásokat nyomják már...
  • Joschka
    Ja, ez így szép, mert a disznó meg a malacok ott álnak az ólban nálam is, csak semmiképp nem mozdulnának meg...még enni sem.
  • Joschka
    Akkor neked biztosan roppantul fáradt lehet az agyad...hehehe. Egyébként meg nem nagy ügy egy ilyen lancmók szerkót összedobni. Mindössze 3 program kell, hozzá és azt kezelni, ennyi...
  • wesker24
    Na volt egy kis fölös lovém igy hát alkottam egy kicsit ! xD

A farm ahol élünk created and modified by wesker xD

• Joschka
    A túlméretezett ruha könnyen megoldható ebben az esetben is, csak animációt nem tudok hozzá kreálni, hogy az valóban lötyögjön rajta mozgás közben, sem a "krokodil" cipő tátogását. Mondjuk ez tényleg eszükbe juthatott volna a készítőknek, hogy egy guberálós sim sohasem elegáns kinézetű fazon!
  • Gólya #8327
    a nagy sziklához Pangu fejszéje kell
    az emeleti szobákba úgy emlékszem, máshogy kell bejutni, de most meg nem mondom neked, hogyan
    arra emlékszem, hogy a táncteremben levő szobrok sok csapdát hatástalanítanak, az emeleti lépcsőhöz is úgy jutsz el, ha a mellette levő csapdát hatástalanítod - bár ez ahhoz is kell, hogy a könyvtárba bejuss
    érdekes hely az a kastély, nagyon figyelni kell...pl. wc-lehúzó is működésbe léptet dolgokat

a nagy szikla szétzúzásával a pincébe jutsz, tehát ha most kimondottan az emeletre mennél, azzal még ráérsz
  • Svenson
    Ezek szerint senki nem szokott kalandozni, vagy csak nem tudjátok a választ ti sem?
  • Svenson
    Hehe. Pihent agy kell ehhez is. Na meg tudás, én ilyet tuti nem tudnék gyártani.
  • Gólya #8324
    aha...ilyesmire gondoltam :)

de az EA is gondolhatott volna valami hasonlóra...egy-két számmal nagyobb ócska ruha, levált talpú cipő...:)
    (bár nem hajléktalanokról van szó, csak egyszerű kukázókról:))
  • Joschka
    Ez meg egy "festett" mackó főső...hehehe

• Joschka
    Most valamilyen hozzá illő felsőrészt kellene összedobni...
  • Joschka
    Na, kapott a nadrág egy-két "repedést"...Íme!

• Joschka
    Egyébként az volt vele a tervem, csak még nem jött össze valamiért... na majd kísérletezgetek még vele.
  • Joschka
    Jó! majd valahogy megtépkedem a göncöt egy kissé...hehehe
  • Joschka
    Hát abban nem tudok segíteni, mert eléggé bonyolult a dolog nekem is.
  • Gólya #8317
    két-három lyuk nem ártana bele:)) - amilyen meleg van:))
    na majd ráuszítok valami mogorva simet, hátha megtépi rendesen:)

tényleg...annyi verekedést láttam már a simek között, mégis olyan úriember-fazonja marad mindegyiknek...frissen vasalva, jól fésülten...
    (emlékeim szerint egy jó verekedés után kissé másképp fest az ember:)))
  • Gibor
    Tudnál nekem valahogy segíteni kreálni egy autót? Mert nem találtam Skyline GT-R R34 et csak GT-R t találtam az meg annyira nem tetszik :D Modellem van csak nem vágom hogyan kell.
  • Joschka
    Na, próba képpen kreáltam egy női nadrágot ez lesz a Risz-rosz fazon kollekció!
    Lesz benne férfi részleg is. Csak is kizárólag sims3pack formátumban lesznek!

'Risz-rosz fazon Kollekció'

1. Női nadrág

Letöltés: http://www24.zippyshare.com/v/27938422/file.html

• Joschka
    Igen én is valami olyanra gondoltam!
  • Bal0924
    Köszi!!!
    #8312 & #8309
  • Gólya #8312
    harcművészet 5. szintje után tudsz meditálni - bár Mike is írta már
  • Gólya #8311
    az "természetes", hogy a parkban meg itt-ott fellelhető gyümölcsfák, vetemények a simem hátizsákjába vándorolnak - de már otthon is szépen gyarapodik a konyhakert
  • Gólya #8310
    valami tépett ruci kellene:))

(olyasféle, mint amire anno a Vitray Tamás azt mondta, valószínűleg elfogyott az anyag a szabás közben:)))
  • Mike at home
    felhívod telefonon, és megváros míg odaér
    olyan mintha meghívnád vendégségbe
  • Mike at home
    nem tudsz azonnal meditálni, 3 vagy 5-ös martial art kell, de inkább 5
  • Mike at home
    a környékről még lehet dézsmálni mások veteményesét is