44549
-
Ironman2 #8386 Én már rég le is töröltem a gépemről,majd ha nem lesz béta,akkor jöhet! De szerintem már nem folytatják,mert a játékban is lehet már mindent szerkeszteni.Csalással,meg elő lehet hozni egy csomó objektumt -
Ironman2 #8385 Én szóltam! -
Ironman2 #8384 Van benne súgó,azt használd! Ott mindent leirnak részletesen. -
Compongnathus #8383 sajnos tényleg nem működik összeomlott azt írja ki, így leszedtem... akkor nem kell... -
Compongnathus #8382 hát azért megpróbálom , mert pont most töltöttem le a világteremtőt, és akkor hogyan is van?? amugy fel van telepítve igen... -
Ironman2 #8381 Azzal csinálták,de ha az Álomállások fel van már telepítve,akkor nem müködik a Világkészítő rendesen -
Compongnathus #8380 hi. a Világteremtő eszközt az hogyan tudom használni segítsetek, mert nem tudom! És ez a simtópiát is meg a loverlandot is azzal csinálták? -
#8379 -
#8378 Vagy mégsem? -
#8377 Bár az a rossz benne, hogy nem az egész városban, hanem csak a telken fogja tudni ezt megcsinálni a játékos egyenlőre... -
#8376 Na, ugyi, hogy van időjárás, és csak süket rizsa duma, amit nyávognak, hogy nincs is, ugye?! -
Ironman2 #8375 -
#8374 Ja, értem, az ablakba ezek közül kell valamelyiket beírni, hogy valami potyogjon...
rainbow
rainbowinter
rainbowinterinter
rainbowsource
rainbowsourceinter
rainbowsourceinterinter
rainheavydaytime
rainheavynighttime
rainlightdaytime
rainlightnighttime
raintorrentialdaytime
raintorrentialnighttime
rapidsnorock
rapidsrock
rapidswaternarrow
rapidswaterwide
snowfallingheavyday
snowfallingheavydaytime
snowfallingheavynight
snowfallingheavynighttime
snowfallinglightday
snowfallinglightdaytime
snowfallinglightnight
snowfallinglightnighttime
-
Ironman2 #8373 Gondolom még tesztfázisban van,mert a földre nem látom hogy hatással lenne... -
Ironman2 #8372 Valahogy igy kell használni az időjárás csalást:
Sims 3 Időjárás -
#8371 Adom hozzá a nyers fordítást! (néhol akkora baromságokat ad be a fordító, hogy...)
És így szintén tudod hozni az időjáráshatásokat a játékodba:
Ha kinyitja a Cheatfenstert.
Egyenesen aktiválja a Cheat Testingcheatsenabledöt.
Aktiválja a csalót, Buydebugot
A beszerzési módban bekövetkező változások. A kategória Debug elérhető. Idemegy a kategóriába Miscellaneous.
Átkutatja a ködfoltszerű producert (egy gömbölyű tárgy) és valahová teszi őt a tulajdonodon.
Hajófenék műszak-és STRG lehangoltan kulcsfontosságú és kattint a tárgyon.
Pillantások a menüben a vizuális hatásokat aktiválják.
Ha a ravasz és aktivált viselkedés később kattannak az opción Add képesség összead.
Most a kattanások az opciókép-hatáson megszilárdulnak.
A nyitó ablakban adod a következő kódok közül az egyiket. Ha megint most változol az élő módban, a megfelelő időjáráshatás aktív.
Tudod aktiválni a következő időjáráshatásokat (többek között):
Szivárvány
Téli szivárvány
Nappali eső
Éjszakai eső
Meteor becsapódás
Nappali és éjjeli havazás...stb -
#8370 Ja, közben ahogy olvasom, tényleg nem ám!!!!!! Bocsika, mert esni fog, ugye má montam, ugye? -
Ironman2 #8369 Itt meg esik az eső:
Sims 3 Rain -
Ironman2 #8368 De nem ám! -
#8367 Felhívom a kedves fórumozók figyelmét, hogy ez ismét csak egy utólagosan a videóra rakott effekt semmi más. Nem kell mindennek bedőlni McFly!!!! -
Ironman2 #8366 Gyerekek!
Ezt figyeljétek!
Csalással elő lehet hozni egy csomó időjárást az Álomállásokban!
Igaz hogy németül van leirva,de majd valaki kibogozza miről van szó:
Simtimes -
#8365 Köszi a várost Vasember! -
Ironman2 #8364 Behavazott a Sims3-ban:
Sims 3 snow -
#8363 Van rajt a gyűrődés, mert ez eredeti "gyári" sims póló, csak színezve van! -
Ironman2 #8362 Loverland:
[URL=http://kepkezelo.com/][/URL
Complete The Sims 3 World with unique housing, clothing and sims.
"Loverland" is a pack prepared by SimsTR Staff and Mini Designers for the Valentine's Day.
SimsTR is the oldest and biggest Turkish Sims Community in the web, established in 2000.
Loverland heart shaped. And many memories inside.
This two packages. [Main package][Alternative sim package-Mods downloads contains]
For high performance: Mods downloads separate. If you want, you can download.
REQUIREMENTS:
The Sims 3 (with latest patch)
World Adventures Compatible but not needed
INSTALLATION:
Download Loverland[Setup] and install
And then manually install them from the Launcher. That's all.
KNOWN ISSUES:
In order to achieve more realistic look we packed up houses close to each other, and used lots of trees, which will cause performance issues in some PCs. Some houses with complex architecture may even cause high-end PCs to lag sometimes.
As far as tested there was no issues with the roads but there might be so feedback would be welcomed.
CREDITS:
SimsTR Staff and SimsTR Mini Designers
Town Design : Calyps
Houses: Calyps, Denizzo_ist, Freyja, Poseidon, Shake
Architectural Elements: Calyps, Rubi
Clothing: Artizz, BluElla, Nia
Sims: Artemis, Blind, Quietus, Sparklé, Tinuviel
Download:
Loveland
Loverland alternative Sims3pack -
#8361 Rakhatnál rá gyűrődéseket és árnyékokat, mert ez így elég mű.
(no offenz, csak építőkritika.) -
Ironman2 #8360 Simtopia:
"Simtopia" is a pack prepared by SimsTR Staff for the 6th anniversary of our forum section opening on 29th December. SimsTR is the oldest and biggest Turkish Sims Community in the web which dates back to 2000. (10th Anniversary of the site will be at July 2010..
Simtopia is not only a world but a pack containing different elements of The Sims 3 all together.
We worked pretty hard for putting the things up, and creating the town before the anniversary after the release of the tool. Of course the preliminary works of creating houses, designs, sims took a longer time, yet the town making process was shorter, therefore it is not perfect, but we hope you will like it.
This is the 3rd pack that we created for The Sims (other two were for The Sims 2) including a town, new sims, clothing, houses and some unique architectural elements.
So here is the town...
[/URL
[URL=http://kepkezelo.com/]
Download:
Simtopia
Simtopia Lite -
#8359 igen
konvertáló progit
nem tudom mit fog konvertálni, fogalmam sincs hol tartanak vele -
#8358 Bár még kéne rajta igazítani, hogy pont ugyanúgy nézzen ki...hehe -
#8357 Tessék Mike, csináltam egy hasonló pólót!
-
#8356 Ezzel én is így vagyok. Hamar meg lehet unni minden játékot. Ezek a kalandok is valójában eléggé egy kaptafára mennek. Most már azt hiszem, teljesítettem az összes feladatot a kastélyban, és most csak unalmas kalandok vannak. -
#8355 Hát így ránézésre, a pólóját a gyereknek egy 5 perc alatt össze tudnám neked dobni! -
#8354 Úgy érted, egy olyan progit hegesztenek, amivel sims 2-es dolgokat lehet a sims 3-ba bedobni, mert az éppen ideje lenne! -
#8353 én néha játszom, másor meg unom
mondjuk régebben is jobban szerettem cuccokara vadászni a neten, meg átszerkeszteni a gönceiket
meg egyébként is ezt a simemet akarom viszontlátni a 3-ban
(amire egyébként ahogy olvastam van esély, már készül a konvertáló program)
egyébként alapvetően mekkora geciség, valamirevaló programban át lehet hozni az előző rész karaktereit
mondjuk ha a haj meglesz, akkor már csak kigörcsölöm hogy úgy nézzen ki
mint ahogy a pincelejárót is sikerült megcsinálnom, igaz ráment fél napon, meg szentségeltem a végefelé mint állat :)
-
#8352 Hát ja, vannak még hiányosságok a játékban, az biztos! -
#8351 most miért
simfalván, a fehér csokornyakkendő elvárás a szeméttelepen
másképp be sem engednek
ellenben simjeink majdnem olyanok mint a tündék
büdösek uygan lehetnek, de nem fogja őket a kosz -
#8350 Képzeljétek, már harmadszor telepíti nekem újra a F.A.Q. alapján a rendszergazdám a játékot, mégse működik rajta az első kiegészítő program. (Most nem tudom, mi a neve, de abban voltak egész jó frizurák, kalapok is, meg ilyesmi, na és a másik város, aminek mindig elfelejtem a nevét.) -
#8349 Lehet. -
#8348 Szerintem is jó. Nekem még nincs meg az Álomállások, de valahogy nem vonz annyira az itteni leírások alapján. Ez a bütykölés nekem nem jön be. Bár lehet, hogy amúgy tök jó.
-
#8347 Köszi.
Most éppen elakadtam. Vagy én vagyok béna, vagy nem tudom, mi van, mert amiket vettem krokodilokat Egyiptomban, nem jók. Azt meg nem tudom, hogy lehet fogni, a tóban csak hal van, meg béka. Vagy ezek csak ilyen félrevezető feladatok?