44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Csomagold ki, gondolom van total commander és winrar a gépeden!
  • Ironman2
    Joschka nem szereti használni az URL Beszúrása gombot....
  • Svenson
    Ja, de ehhez kell az álomállások kieg is nem? Az még nincs meg nekem.
  • Svenson
    Na, most meg ez nem megy. Mondom én, hogy béna vagyok hozzá. Ez az én segédem meg meccset néz. (Különben is olyan nehezen lehet rávenni, hogy segítsen.)
  • Svenson
    Most megvan, csak nem tudom, hogy kell telepíteni.
  • Ironman2
    Csak az első sort kell kijelölni,és bemásolni.Ezt ni:

http://ls.paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts3/tsr/shino%26kcr/sets/

a kitchen juwel.zip-et ne jelöld ki,mert akkor ir ki hibát!
  • Joschka
    Na, megvan a kerek úszómedence...hehehe
    Kerek úszómedence keret és néhány kacat is hozzá...

Letöltése: http://www40.zippyshare.com/v/92964675/file.html
  • Joschka
    Én meg az előbb szedtem le, próbáld meg többször, mert néha előfordul ez a hiba üzi, de le lehet szedni!
  • Svenson
    Nekem erre a linkre 404-et ír ki.
  • Svenson
    És ilyen ultramodern házat melyik kiegészítővel lehet létrehozni? Nekem olyan kéne, ahhoz képest a medence csak hab a tortán.
  • Svenson
    Nekem ebben nem csak a medence jön be, hanem az egész, an block. Főleg a fekete-fehér, Az nagyon tetszik.
  • Compongnathus
    oksa rendben és köszy!!
  • Joschka
    Figyu, hamarosan megtalálom, már csak néhány oldalt kell át néznem, és akkor dobom is fel neked, oksa!Légy egy kicsit addig türelemmel!
  • Gólya #8413
    á, nagyon jó ez a feltalálósdi:)
    most a változatosság kedvéért a simem fenekes fele gyulladt ki:)
    úgy meglepődtem, hogy elfelejtettem fotót készíteni...vagy csak egyszerűen már én is úgy vagyok, mint Joschka?
  • Ironman2
    Várjál,mig Joschka átnézi azt a párszáz odalt!
  • Compongnathus
    nos akkor megmondjátok hogy hogyan van mert nagyon fáj rá a fogam!!!!!!!!!!!!!!! XDXDXD és a medencét akartad keresni nem? :D
  • Joschka
    Tudom, hogy nem vagyunk mi robikák, pont azért mondtam, mert az ilyesmit nem szoktam elfelejteni!....őőőő...mit is akartam?
  • Ironman2
    Jól van,mi vagyok én robot,hogy mindent fejben tartsak? A medence kerekitést még én sem használtam a játékban
  • Joschka
    Ezt a szép konyai szettet azért ide is felrakom, hátha van olyan, aki oda van az antik cuccokért (mint én is...)

KITCHEN JUWEL

Letöltése innen:

http://ls.paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts3/tsr/shino%26kcr/sets/
    Kitchen Juwel.zip
  • Joschka
    Dehogynem tudod, mert egyszer már felraktam Coolfire oldalára! Azon vagyok, hogy megkeresem megint...
  • Ironman2
    Nyugi,én se tudom.De megoszthatnád velünk....
  • Joschka
    Nyugi, már keresem a medencéhez azt a bizonyos lekerekítő elemet, csak közben találtam egy álomszép antik konyhát is!!!!
  • Joschka
    Hehe... mi tudjuk, hogyan lehet ilye ívesen kacskaringós mödanszét csinyáni, igaz Vasember? De ússe mongyuk meg!!!!!
  • Compongnathus
    hát nekem megvan az összes kiegje!
    Mutatok egy videot amibe oen medence van hogy én nem is tudtam , hogy ilyet is lehet csinálni , csak hát ezt hogy hogyan??? ilyen elemek nincsenek benne... és még is hogyan lehet ilyet?

Különleges medence
  • Ironman2
    De lehet.Rámész a Cd Galaxis honlapjára,és megrendeled a Világ körüli kiegészítőt 7190 ft-ért,és máris hozzájutottál ingyen 11 euro értékü simponthoz
  • Compongnathus
    hát igen... és amugy nem lehet ingyen szerezni simpointokat?? valahogyan??? ;)
  • Ironman2
    Minden városban vannak katasztrófák,és természeti csapások
  • Compongnathus
    mér Sunset Valley-be nincs földrengés???? ott is kell hogy legyen ugyan ugy minden mint twinbrookba...
  • Ironman2
    Át lehet költöztetni őket.A város szerkesztése menüben költöztetsd ki őket telekkel együtt a tárolóba.Fontos hogy telekkel együtt legyen.Egy kicsi ház ikon lesz a családod felett majd az alsó sorban látod a többi sim mellett.Átmész Twinbrookba,és már rakhatod is le a telkedet egy üres helyre.
  • dani71
    Csak twinbrook-ban van földrengés?
  • dani71
    nem tudnám valahogy átköltöztetni a simjeimet twinbrook-ba?
  • Ironman2
    Kiscsaj most lett profi betörő:

• Joschka
    És így már nem kell elutaznia franciába, ha kifogyna a rántott békacombhoz valamelyik kellék...hehehe
  • Joschka
    Iiiigen és így van most a simemnek egy titkos ajtó mögött a pincében egy időgépe...HÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!

Na, azt rögtön befizettem egy jövő utazásra.
    Az első eseménynél egy kiborg megtanította egy tárasjátékra.
    A másodiknál egy vén öreg házirobot agyon össze-vissza ölelgette és azt mondta: Köszönöm!
    A harmadiknál egy neoprimitív törzs megválasztotta főnökének, csak éppen akkor nyilt meg egy időizé...így le kellett lépnie.
    A negyedik esemény, hogy a simem részt vehetett egy antigravitációs bulin, amit soha el nem fog felejteni...biztos végig hányta...hháháhá
    Aztán úgy kidobta a gép, mint macskát....
  • Ironman2
    A buydebug előhozza a rejtett menüt a vásárlásban,és abban vannak a világkörüli cuccai is...meg az újak amik most jöttek.De előtte be kell kapcsolni a csalást
  • Ironman2
  • Joschka
    Ja, az tényleg tök jó, hogy ezután bármilyen övet, magot, halakat, meg egyebet így a kóddal be tudok rakni a városban akárhova...nem kell a világkészítő ehhez...hehehe
  • Joschka
    megéri...ja...
  • Ironman2
    megéri...ja....
  • Compongnathus
    igen de akkor hogyan tudok saját világot csinálni?
    Amugy nem tudom hogy ti is kaptatok e de kaptam 1000 simpointot csak ugy És amugy a Bazárt nem szeretem onnan csak telkeket szoktam de azt is nagyon megválogatva!!!!!
    Én a Strorét szeretem XDXDXDXD de azt nagyon ott faxa cuccok vannak!!
    És most vásárlok onnan így először simpointért de én is rászánnák amugy már akartam is mert szerintem megéri! XD