44549
-
#8426 Csomagold ki, gondolom van total commander és winrar a gépeden! -
Ironman2 #8425 Joschka nem szereti használni az URL Beszúrása gombot.... -
#8424 Ja, de ehhez kell az álomállások kieg is nem? Az még nincs meg nekem. -
#8423 Na, most meg ez nem megy. Mondom én, hogy béna vagyok hozzá. Ez az én segédem meg meccset néz. (Különben is olyan nehezen lehet rávenni, hogy segítsen.) -
#8422 Most megvan, csak nem tudom, hogy kell telepíteni. -
Ironman2 #8421 Csak az első sort kell kijelölni,és bemásolni.Ezt ni:
http://ls.paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts3/tsr/shino%26kcr/sets/
a kitchen juwel.zip-et ne jelöld ki,mert akkor ir ki hibát! -
#8420 Na, megvan a kerek úszómedence...hehehe
Kerek úszómedence keret és néhány kacat is hozzá...
Letöltése: http://www40.zippyshare.com/v/92964675/file.html -
#8419 Én meg az előbb szedtem le, próbáld meg többször, mert néha előfordul ez a hiba üzi, de le lehet szedni! -
#8418 Nekem erre a linkre 404-et ír ki. -
#8417 És ilyen ultramodern házat melyik kiegészítővel lehet létrehozni? Nekem olyan kéne, ahhoz képest a medence csak hab a tortán. -
#8416 Nekem ebben nem csak a medence jön be, hanem az egész, an block. Főleg a fekete-fehér, Az nagyon tetszik. -
Compongnathus #8415 oksa rendben és köszy!! -
#8414 Figyu, hamarosan megtalálom, már csak néhány oldalt kell át néznem, és akkor dobom is fel neked, oksa!Légy egy kicsit addig türelemmel! -
Gólya #8413 á, nagyon jó ez a feltalálósdi:)
most a változatosság kedvéért a simem fenekes fele gyulladt ki:)
úgy meglepődtem, hogy elfelejtettem fotót készíteni...vagy csak egyszerűen már én is úgy vagyok, mint Joschka? -
Ironman2 #8412 Várjál,mig Joschka átnézi azt a párszáz odalt! -
Compongnathus #8411 nos akkor megmondjátok hogy hogyan van mert nagyon fáj rá a fogam!!!!!!!!!!!!!!! XDXDXD és a medencét akartad keresni nem? :D -
#8410 Tudom, hogy nem vagyunk mi robikák, pont azért mondtam, mert az ilyesmit nem szoktam elfelejteni!....őőőő...mit is akartam? -
Ironman2 #8409 Jól van,mi vagyok én robot,hogy mindent fejben tartsak? A medence kerekitést még én sem használtam a játékban -
#8408 Ezt a szép konyai szettet azért ide is felrakom, hátha van olyan, aki oda van az antik cuccokért (mint én is...)
KITCHEN JUWEL
Letöltése innen:
http://ls.paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts3/tsr/shino%26kcr/sets/
Kitchen Juwel.zip -
#8407 Dehogynem tudod, mert egyszer már felraktam Coolfire oldalára! Azon vagyok, hogy megkeresem megint... -
Ironman2 #8406 Nyugi,én se tudom.De megoszthatnád velünk.... -
#8405 Nyugi, már keresem a medencéhez azt a bizonyos lekerekítő elemet, csak közben találtam egy álomszép antik konyhát is!!!! -
#8404 Hehe... mi tudjuk, hogyan lehet ilye ívesen kacskaringós mödanszét csinyáni, igaz Vasember? De ússe mongyuk meg!!!!! -
Compongnathus #8403 hát nekem megvan az összes kiegje!
Mutatok egy videot amibe oen medence van hogy én nem is tudtam , hogy ilyet is lehet csinálni , csak hát ezt hogy hogyan??? ilyen elemek nincsenek benne... és még is hogyan lehet ilyet?
Különleges medence -
Ironman2 #8402 De lehet.Rámész a Cd Galaxis honlapjára,és megrendeled a Világ körüli kiegészítőt 7190 ft-ért,és máris hozzájutottál ingyen 11 euro értékü simponthoz -
Compongnathus #8401 hát igen... és amugy nem lehet ingyen szerezni simpointokat?? valahogyan??? ;) -
Ironman2 #8400 Minden városban vannak katasztrófák,és természeti csapások -
Compongnathus #8399 mér Sunset Valley-be nincs földrengés???? ott is kell hogy legyen ugyan ugy minden mint twinbrookba... -
Ironman2 #8398 Át lehet költöztetni őket.A város szerkesztése menüben költöztetsd ki őket telekkel együtt a tárolóba.Fontos hogy telekkel együtt legyen.Egy kicsi ház ikon lesz a családod felett majd az alsó sorban látod a többi sim mellett.Átmész Twinbrookba,és már rakhatod is le a telkedet egy üres helyre. -
#8397 Csak twinbrook-ban van földrengés? -
#8396 nem tudnám valahogy átköltöztetni a simjeimet twinbrook-ba? -
Ironman2 #8395 Kiscsaj most lett profi betörő:
-
#8394 És így már nem kell elutaznia franciába, ha kifogyna a rántott békacombhoz valamelyik kellék...hehehe -
#8393 Iiiigen és így van most a simemnek egy titkos ajtó mögött a pincében egy időgépe...HÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
Na, azt rögtön befizettem egy jövő utazásra.
Az első eseménynél egy kiborg megtanította egy tárasjátékra.
A másodiknál egy vén öreg házirobot agyon össze-vissza ölelgette és azt mondta: Köszönöm!
A harmadiknál egy neoprimitív törzs megválasztotta főnökének, csak éppen akkor nyilt meg egy időizé...így le kellett lépnie.
A negyedik esemény, hogy a simem részt vehetett egy antigravitációs bulin, amit soha el nem fog felejteni...biztos végig hányta...hháháhá
Aztán úgy kidobta a gép, mint macskát.... -
Ironman2 #8392 A buydebug előhozza a rejtett menüt a vásárlásban,és abban vannak a világkörüli cuccai is...meg az újak amik most jöttek.De előtte be kell kapcsolni a csalást -
Ironman2 #8391 -
#8390 Ja, az tényleg tök jó, hogy ezután bármilyen övet, magot, halakat, meg egyebet így a kóddal be tudok rakni a városban akárhova...nem kell a világkészítő ehhez...hehehe -
#8389 megéri...ja... -
Ironman2 #8388 megéri...ja.... -
Compongnathus #8387 igen de akkor hogyan tudok saját világot csinálni?
Amugy nem tudom hogy ti is kaptatok e de kaptam 1000 simpointot csak ugy És amugy a Bazárt nem szeretem onnan csak telkeket szoktam de azt is nagyon megválogatva!!!!!
Én a Strorét szeretem XDXDXDXD de azt nagyon ott faxa cuccok vannak!!
És most vásárlok onnan így először simpointért de én is rászánnák amugy már akartam is mert szerintem megéri! XD