44549
-
#8466 Nem tudjátok véletlenül, hogy amit © Compongnathus belinkelt (ma 12:41
#8403), az a modern villa már létezik, vagy csak demo? -
kisbiro96 #8465 sziasztok felraktam a az álomállásokat el is indult de amikor az elején végigmegy a zöld csík mindig megáll a játék. a segítséget előre is köszi -
#8464 igen,csak alapjáték -
Ironman2 #8463 Mi van meg neked? Csak az alapjáték? -
Ironman2 #8462 Be kell jelentkezni -
#8461 Nekem bejön...akkor nem jön be,ha épp ki vagy jelentkezve,vagyis nekem. -
Compongnathus #8460 én se de nekem meg nem jön be az az izé :D
Sims 3 off/spam :D -
#8459 Igen bocsi,nem vettem figyelembe. :$ -
Ironman2 #8458 Ide csak a játékélmények kerülnek,és nem a telepitéssel való macera,minden más egyéb itt van:
Sims 3 Off/Spam
Felül le van irva világosan. -
Compongnathus #8457 mér menjünk át és hova?? mien topicba? -
Ironman2 #8456 Szerintem menjetek már át a másik topikba,mert baj lesz előbb utóbb...ott van fennt a linkje a piros betü alatt!
-
#8455 Hát...megcsináltam a játék frissítését,de így azt írja h érvénytelen a regisztrációs kód. Az EA Managert még mindig nem mertem frissíteni. :D -
#8454 Rendben köszönöm! :) -
Compongnathus #8453 hát figyelj most akkor persze , ha kiadja a frissítést akkor azt jólenne ha futtatnád rajta mert néha szokott jönni frissítés és én is futtatom és az is hozzátartozik... a játékhoz, hogy jó legyen... remélem tudtam segíteni de mondom Jochka ő igazán érti majd ő is elmondja... -
#8452 A másik amire hibalehetőségként gondoltam az az,hogy a gép minden indításánál felajánlja az EA Manager frissítését,de sosem sikeres a frissítés,így mindig újra kell rakni a játékot. És maga a játék is feljánlja a szoftverfrissítést,de mivel félek h ez szintén elrontja,ezt sem végzem el soha. Vajon kellene frissítenem....és miért nem jól frissíti az EA Managert? :O -
#8451 De az a furcsa....hogy eddig soha nem lépett ki,most meg nemcsak néha-néha ,hanem folyamatosan 10-15 percenként kilép... -
Compongnathus #8450 de szerintem fogják fejleszteni a medencét is reméljük! de valószínű h igen... -
#8449 nekem ki még nem lépett, de akadozik mostanában. Amíg nem volt fent ennyi kiegészítő, tök jól ment. De még mindig a másik város eltűnése az, ami a legbosszantóbb, és nem lehet valamiért újratelepíteni sem. Azaz telepíti, ki is írja, hogy fent van, mégsincs. -
#8448 Aha, megvan. Köszi.
Hát igen, tehetnének fel, a Sims2-ben lehetett variálni a medencekészítéssel is. Ez a Sims3 még eléggé kezdetleges ahhoz képest. -
Compongnathus #8447 sajnos nem tudom, mert nekem is volt ilyen: amikor akadzott is (most is egy kicsit) pedig erős gépem van! 2 éves most... nekem is volr olyan amikor csak ugy kilépett nagyon ritkán előfordul nálam is, és bizots hogy nem azért van mert átköltöztél meg felraktál bútorokat! Majd Joschka jön és ő szerintem fog tudni segíteni!! -
Compongnathus #8446 nem a medence készítésnél van! hanem a szabadban és ott a kerti résznél a díszeknél... amugy rakhatnának bele igazán ien formákat!!!!! -
#8445 Sziasztok. Én kb egy hete telepítettem fel a Sims 3-mat. Minden tökéletesen működött a mapi napig,amikor is átköltöztettem a családot egy másik házba+sok új bútort töltöttem fel a játékba. Nem tudom összefügg -e ezek bármelyikével az,hogy 10-15 percenként kilép a játék. :( 1 hétig minden jól ment,sőt még gyors is volt a játék,egyáltalán nem akadozott. Most sem akadozik.....csak ugye kilép.....Kérlek segítsetek! -
#8444 Leírhatnád a technikai topikban, hogy raktad fel. -
#8443 Hol kéne lennie? Ha a medencekészítésnél, akkor nem sikerült telepítenem. -
#8442 No, most meglátjuk, sikerült-e a telepítés. -
Compongnathus #8441 nagyon faxa medence megyek is meg is csinálom -
Compongnathus #8440 nekem sikerül felrakni -
#8439 Ami azt illeti, újra megnézve azt a videót, ahol a kacskaringós medence van, még mindig a villa tetszik, de nagyon. -
#8438 Hehe, rájöttem ám, hogy azzal bénáztam el. -
Ironman2 #8437 -
#8436 -
#8435 Most már stimmel, és be is jött valamilyen oldal, de azon nem igazodom ki. Azér' köszi.
Azt az ultramodern villát nem lehet valahol megtalálni, ahol ez a kacskaringós medence volt? Nekem az tetszik, de nagyon. -
Ironman2 #8434 Mert csak a linket másold át! A 'letöltése' szót ne másold ki! Ezért írtam hogy használni kéne az URL Beszúrása gombot..... -
#8433 Próbálkozz vele is többször, ja és ne hajlongj, mert úgy maradsz... -
#8432 Úgy tűnik, sikerült. Köszi.
Most már csak ezt a kacskaringós medansziét kéne valahogy kiokoskodni, mert erre a linkre meg bejön a google, és kiírja, hogy nem stimmel neki a link. -
Ironman2 #8431 Én meg megolajozom az alkatrészeimet -
#8430 Na, akkor most pedig megyek dajjeroltatni.... -
Ironman2 #8429 Megint eltévedtetek.Aztán majd Mike bácsitól kapunk ám! -
#8428 Itt (index of(booty)azért nem jó használni, mert egy készítőnél több csomagolt fájl is található! -
#8427 Nem kell hozzá az új kieg, anélkül is berakható és használható a játékban, a rendszergazdádnál meg húzd ki a tévét a konektorból, hát ha rá eszmél, hogy mi a dolga!!!!!háháhá